![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Bibliotēkas plauktā par citām lietām, lūdzu, nesarunāties!
Vai nu atrodi piemērotāku forumu, vai izmanto kaucekļus.
Sarunas no bibliotēkas plaukta var tik dzēstas bez brīdinājuma!
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Lecina seskus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 17.02.05 Kur: starp uguni, ūdeni un pasaules galu Niks 2006 ![]() |
Skolas bibliotēkā atradu skaistu un interesantu grāmatu Nemirstīgais, kurā apkopoti HUGO un Nebula prēmijas laureātu darbi. Viens stāsts iekrita acīs. R. Zelanzija "Nemirstīgais". Vēlējos uzzināt ko jūs domājat par šo stāstu. Man pašai viņš patika, interesants nākotnes redzējums.
Skumji, cerēju ka kāds būs izlasījis šo grāmatu. Tā laikam nav. Visiem ZF faniem es iesaku to izlasīt. Interesanta un neparasta, vismaz manā skatījumā. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.03.04 ![]() |
Šis stāstu krājums vispār ir ļoti labs un daudzi stāsti patiesi vērtīgi.
Grāmas priekšvārdā (tā autors starp citu ir Imants Belogrīvs) ir līdz izdošanas mirklim piešķirto Hugo balvu uzskaitījums. man vislabāk no krājuma patika R.Želaznija stāsts "Viņš, kurš veido". |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Uzlauž lāstus Gringotu bankā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.11.03 Kur: Rīga, Olaine Labākā krievu valodas tulkojuma autore ![]() |
Man pat ir grūti pateikt, kurš no šī krājuma darbiem man patika vislabāk. Pats "Nemirstīgais", protams, ir fascinējošs un interesants ar savām daudzajām atsaucēm uz mitoloģiju. Un vēl "Par Zāli, un Smiltīm..." un ko nu tur vēl - it kā nekas īpašs, bet tai pat laikā dziļi aizķerošs. Un visi pārējie arī - izcila grāmata, ko var ik pa laika mpārlasīt ar tādu pat baudu, kā lasot pirmo reizi.
|
|
|
Viesis_123_* |
![]()
Raksts
|
Viesi ![]() |
Baigi emocionāli spēcīgi stāsti, laikam tāpēc ka labs tulkojums, diemžēl tagad esmu to grāmatu pazaudējis un vairs nekur nevaru atrast, žēl ka nevar to novilkt elektroniski.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 27.08.06 Kur: šeit ![]() |
manā skolā to grāmatu meta ārā... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif)
es to "izglābu" un izlasīju "Nemirstīgo", man patika, tiešām labs nākotnes attēlojums! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 10.05.2025 10:49 |