![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Šajā forumā iesūtītie raksti netiek skaitīti pie Tava kopējā iesūtīto rakstu skaita.
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.10.04 Kur: sawā puķainajā istabelē ![]() |
taa, man liekas, ka buus jautri....
speele speeleejas shitaa: teu jaauzdod kaads tawupraat kaitinoshs (taac uz kuru gruuti atbildeet, vienkaarshi stulbs vai bezjeedziigs) jautaajums,tad naakamais atbild sho jautaajumu un uzdod naakamo. pavisam vienkaarshi. es saakshu. kaa teu iet? (shitais mani tieshaam kaitina...) |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.04.08 Kur: Blakus mūzikai ![]() |
jā, laiciņš sodien forš.
Kāpēc tu esi dusmīga? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.02.08 Kur: kaut kur, nezin kur ![]() |
tāpat vien.
kāpēc tu neesi sakārtojusi savu istabu? Šo rakstu rediģēja sawliite: 27.04.2008 16:14 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.03.04 Kur: tepat uz vietas ![]() |
jo man tīra istaba škiet pārāk pareiza.
kāpēc man ir vajadzīgs ledusskapis, ja es nesmēķēju? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.01.08 Kur: klusumā ![]() |
lai liktu turr ēdienu.
Kāpēc tu pildi mājasdarbus, ja stundā tu viņus izpildi? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.04.08 Kur: Blakus mūzikai ![]() |
nu akdies` visam vienm. jābūt kāda iemesla dēļ! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif)
Kapē tu apvainojies? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.04.08 Kur: rokas stiepiena attālumā ![]() |
Tādēļ ka tu ar mani nerunaa (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif)
Kāpēc kāpēc beidzas ar C? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.01.08 Kur: klusumā ![]() |
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.05.08 Kur: Latvijā, Rīga..[Vācija, Berliine..=]* ![]() |
tapēc ka skolotāja izbesiija...
kapēc grāmata ir četrstūraina nevis apaļa? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/shifty_a.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/lasa_a.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.12.07 ![]() |
lai vidusmēra blondai skadināvietei smadzenes nesaietu sviestā domājot no kura gala ķerties klāt!
kāpēc Tu atkal jau nez kuro reizi pēc sevis nevari aizvērt poda vāku??? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.05.08 Kur: Latvijā, Rīga..[Vācija, Berliine..=]* ![]() |
tāpēc ka nezinu pie kura gala kērties klāt lai aivērtu.. :kaplis:ai...aizmirsu jaut..kapēc santīms ir apaļš?
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
lai vējš varētu tos lelā vētrā izsist un paliktu auksts.
kāpēc naw iespējams nosauļot plaukstas ? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blink_a.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Jo tu neturi viņas saulē..
Kāpēc ir vajadzīgas miskastes, ja var tāpat var mest zemē..? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.04.08 Kur: rokas stiepiena attālumā ![]() |
lai iskatītos, ka tu ceties nepiesārņot apkārtni
Kāpē nēģerus sauc par nēģeriem? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Jo viņi ir brūni.
Kāpēc tu nokrāsoji blondus matus, ja tev tādi jav ir? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Jenotu brālības arbūza sargs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.04.07 Kur: pa diognāli noparkojies paralēlā pasaulē ![]() |
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
jo neesmu zālēdājs.
Kāpēc tu vienmēr staigā nopakaļ?! |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 29.03.08 ![]() |
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 10.03.06 Kur: Visticamāk uz grīdas ![]() |
atbilde: kāda velna pēc tu domā, ka es no tevis špikoju
Tu joprojām esi dzīvs ? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.07.07 Kur: Tev aiz muguras ar izkapti rokā. ![]() |
Ja tu man nepievērs uzmanību vai vispār nepazīsti tad droši vien tev neesmu dzīva, bet teorētiski esmu. [arī faktiski. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) ]
Kāpēc tu vienmēr dzer tikai apelsīnu sulu? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 25.06.2025 09:27 |