![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Šajā forumā iesūtītie raksti netiek skaitīti pie Tava kopējā iesūtīto rakstu skaita.
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.10.04 Kur: sawā puķainajā istabelē ![]() |
taa, man liekas, ka buus jautri....
speele speeleejas shitaa: teu jaauzdod kaads tawupraat kaitinoshs (taac uz kuru gruuti atbildeet, vienkaarshi stulbs vai bezjeedziigs) jautaajums,tad naakamais atbild sho jautaajumu un uzdod naakamo. pavisam vienkaarshi. es saakshu. kaa teu iet? (shitais mani tieshaam kaitina...) |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cogito ergo sum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.02.07 Kur: Divas mājas tālāk Jaukais snīpis ![]() |
jo esmu aizņemta klusībā smejoties par tevi...
kas tas ir? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.01.08 ![]() |
manuprāt- tava aus.
cikos saule leks? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 13.08.07 ![]() |
GIYF!
Kur notika Vīnes kongress? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.05.05 Kur: explosion ![]() |
Vīnē?
cikos sākas stundas? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.07.07 Kur: Tusiņā pie Smeagola ![]() |
9:00
ja tev buutu iespeeja par kaadu daarzeni tu paarveerstos? kaapeec? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
burkānu tam viduu tāda salda serdīte, tātad sanaak apkārt rūgts (cilvēka izskats) iekšā salds (cilvēka dvēsele), lagan par mani varētu teik... eh naw swariigi (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
Vakar atradu 2 santīmus... tie gadiijuma naw tawi? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Strādā "Caurajā katlā" par trauku mazgātāju ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 12.08.06 Kur: tur kur putni dzied. ![]() |
Nē, tie ir tie 2 santīmi, ko Lauma aizdeva Artūram 1. klasē un vēl joprojām tie nav tikuši atdoti, bet mētājas pa pasauli.
Tu taču nebūsi apvainojusies/ies par šito sīkumu??? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.03.08 Kur: tev blakus. ![]() |
tu ko, nekad. nodomā ĻOTI ļaunu domu
eu, Vīnes desiņas ražo Vīnē, un Bavārijas - Bavārijā, ja? Šo rakstu rediģēja krelle: 05.04.2008 18:35 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Strādā "Caurajā katlā" par trauku mazgātāju ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 12.08.06 Kur: tur kur putni dzied. ![]() |
Nē, tās visas (VISAS) ražo Silakroga desu cehā un visām (VISĀM) pievieno krietnu devu tualetes papīra un beigtu dzīvnieku (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif)
Nu, saulīt, kā tad iet mīlas frontē? (ak jel kā mani šitais kaitina (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/pinch.gif) ) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.03.08 Kur: ''Spraunajā Ponijā'' dejoju pa galdu ![]() |
Paldies par apvaicāšanos, viss kārtībā. *izrunā caur sakostiem zobiem un uzsmaida debilu smaidu*
Esi uzmanīga! telefonu paņēmi? Tramvaja kartiņa ir? Brillītes ir? Paēdi? Uzvilki kaut ko siltāku? Aiztaisi apkakli un apliec šallīti... Naudiņa ir? Tu man piezvaniisi, lai varu tevi pavaktēt kad brauksi mājās? Un kad būsi ārā neskrien! Man vienreiz gadījās paklupt..Uzmanies no mašīnām, tu zini cik neuzmaniigi ir brauceeji! Ej paari pie luksefora - man reiz tava skolotaaja teica ka tev galva kaa pa maakoņiem! Vai sazvaniiji draudzeni, lai satiktos? [ nu tad tieciet galaa ar šito! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif) ] Šo rakstu rediģēja La Keira: 05.04.2008 19:37 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Jā, whatever.. *iesprauž iPoda austiņas ausīs un šūpojot galvu mūzikas ritmā iziet pa durvīm apmēram tajā brīdī, kad izskan "..paņēmi? Tramvaja kartiņa ir?.."*
Kā tev liekas, šodien nelīs? *ārā pār debesīm nupat savilkušies biezi mākoņi* |
|
|
![]()
Raksts
|
|
neredzu nevienu mākoni *uz acīm atrdoas gurķu šķēlītes*
ew... tu guleji? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.03.08 Kur: ''Spraunajā Ponijā'' dejoju pa galdu ![]() |
jā, jā. * pasmaida itkā-ļotī-mundro smaidu*
Ko tu šodien ēdi? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.07.07 Kur: Tusiņā pie Smeagola ![]() |
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 05.04.08 Kur: Vietā, kur viss ir tieši tā kā tu vēlies ![]() |
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
taapeec, ka govis vaaljaajas pa zemi.
kaapeec tu tagad domaa, ja tev araa ir citronu koks? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
jo man naw araa cirona koks.
Saprati? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
ja
kaapeec dators straadaa, ja tavi kaiminji ir piedzeerushies Jaanju naktii un tu dzer ledus teeju? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 05.04.08 Kur: Vietā, kur viss ir tieši tā kā tu vēlies ![]() |
Tāpēc, ka tādām ir jābūt laimīgām beigām. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
Kapēc mēs visbiežāk rakstam uz balta papīra, nevis, piem., melna? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.01.08 Kur: klusumā ![]() |
jo tad var skaisrāk saredzēt burtus..
kāpēc tu burkānus ēd ja tew negribas nemaz ēst? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Šo rakstu rediģēja Hermiiione: 06.04.2008 14:28 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 25.06.2025 22:24 |