![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Šajā forumā iesūtītie raksti netiek skaitīti pie Tava kopējā iesūtīto rakstu skaita.
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.10.04 Kur: sawā puķainajā istabelē ![]() |
taa, man liekas, ka buus jautri....
speele speeleejas shitaa: teu jaauzdod kaads tawupraat kaitinoshs (taac uz kuru gruuti atbildeet, vienkaarshi stulbs vai bezjeedziigs) jautaajums,tad naakamais atbild sho jautaajumu un uzdod naakamo. pavisam vienkaarshi. es saakshu. kaa teu iet? (shitais mani tieshaam kaitina...) |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 05.01.08 Kur: K-kur mežā... ![]() |
Diez vai.. Man tādu nav (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) (Tās divas socenē neskaitīsim...)
Cik tālu tiki HP 7 grāmatā? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.01.06 Kur: Piparkūku namiņā. ![]() |
Tik tālu, cik dievs ticis meklējot tavas smadzenes [tātad nekur]. [neuztver personiski.] (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif)
Kāpēc es Tev nepatīku? [man tiešāāāām tā krīīt tas jautājums uz nerviem.] |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.01.08 ![]() |
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.01.06 Kur: Piparkūku namiņā. ![]() |
tikos, cikos tu nēē.
tev patīk ziepenes? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.05.06 Kur: Atprātojot atprātotājus... ![]() |
Atšķirībā no tava brāļa - nē!
Varbūt labāk tur nelec? (kaitinošs jautājums, kas iedragā koncentrēšanās spējas...) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.08.07 ![]() |
"pffff..." *Un lektu kur nu bija nodomāts *
'Kāpēc 2+2 nav 5?' |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Skatās acīs baziliskam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.10.06 Kur: klejojumos ![]() |
tāpēc, lai visiem rastos jautājums, kāpēc.
kāpēc tev biksēs kaut kas pīkst? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.07.07 Kur: Tusiņā pie Smeagola ![]() |
Jo man tur ieliida pele.
Kaapeec tevi sauc par zivju meiteni/zeenu? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
jo man ir 1,5 m gara zivs aste (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
Kāpēc tevi sauc tā, kā tewi sauc? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.02.08 ![]() |
Jo tieši tāpat govi slauc.
Kapēc zāle ir zaļa? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 31.10.07 Kur: putekšņu vācēju rumpīšos ![]() |
Jo Dievam, taisot pasauli, no galda nokrita zaļā guaša burciņa (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)
Kādas domas pašlaik skraida pa tavām pelēkajām šūnām? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blink_a.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.01.08 ![]() |
Viņas man neskraida. Nogurušas.
Priekš kam man ledusskapis, ja es nesmēķēju? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
lai sāktu smēķēt.
kam vajadzīga skola? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto teleportēšanās eksāmenu ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.12.05 Kur: Gaismas pils Labākās leģendas autore ![]() |
Sniegbaltītei un septiņiem milžiem.
Tavs mīļākais skaitlis? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
nestāstīšu, pat ja galinās.
13 patīk skype? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 04.03.08 Kur: rīga. ![]() |
jā,patīk.
kāpēc neesi mājās, jau vēls..??[mani kaitina] Šo rakstu rediģēja Piparmētra.: 25.03.2008 17:55 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.02.08 ![]() |
tāpēc, ka bija interesantākas nodarbes, ko darīt. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif)
par ko tu šobrīd domā? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
|
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cep picas ![]() Grupa: Aurori Pievienojās: 25.03.04 Kur: Rīga Foruma maršals 2012 ![]() |
A hvz.
Ko tu pašlaik dari (neskaitot taustiņu klabināšanu un nākamā jautājuma domāšanu)? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/devil.gif) Šo rakstu rediģēja Mattiass: 25.03.2008 19:28 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
eh... prātoju par to, cik bieži vēl šis jautājums tiks uzdots šajā pavediena (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blink_a.gif)
kādēl tu nesmējies? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/ohmy.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 25.06.2025 18:39 |