![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Šajā forumā iesūtītie raksti netiek skaitīti pie Tava kopējā iesūtīto rakstu skaita.
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.10.04 Kur: sawā puķainajā istabelē ![]() |
taa, man liekas, ka buus jautri....
speele speeleejas shitaa: teu jaauzdod kaads tawupraat kaitinoshs (taac uz kuru gruuti atbildeet, vienkaarshi stulbs vai bezjeedziigs) jautaajums,tad naakamais atbild sho jautaajumu un uzdod naakamo. pavisam vienkaarshi. es saakshu. kaa teu iet? (shitais mani tieshaam kaitina...) |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Kārto teleportēšanās eksāmenu ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.05.07 Kur: tur. tur tukšumā un brīvība. ![]() |
ā, es regulāri iebakstu ar pirkstu acī tiem, kuri man uzdot stulbus jautājumus.
kur palika tavas bumbierenes? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.08.07 ![]() |
ezerā.. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif)
Kapēc vakarnakt tu apsiekaloji manu jauno kreklu? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.01.07 Kur: . ![]() |
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 31.03.07 ![]() |
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
tapēc ka mani piedzirdija.. īpaši neko neatceros..
Kapēc man aug mati, bet tev nē? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 31.03.07 ![]() |
katru dienu noskuju ar šķērēm!
kā klājas? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cogito ergo sum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.02.07 Kur: Divas mājas tālāk Jaukais snīpis ![]() |
virsma grubuļaina, slikti klājas virsū...
cik tev gadu? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 17.09.05 Kur: Māja ar jumtu, istaba ar krēslu,uz krēsla es, krēsls pie galda,uz galda dators, datōrā mūzika un citas lietas... Ūdens fotogrāfs ![]() |
tik cik vecai govij ragu.
Tu taču arī iesi gulēt vai ne, nesēdēši taču pie datora? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Skatās acīs baziliskam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.10.06 Kur: klejojumos ![]() |
vispār biju domājusi izmantot klaviatūru par spilvenu. bet gulēt iešu, jā.
kur palika mana tēja? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Alveus anima ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.05.07 Kur: Aiz maskas HP eksperts 2008 ![]() |
un kā tev šķiet? [seko sulīga tejas atrauga]
Iedosi uzmēķēt? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blink_a.gif) (galvenais, ka nejautā, vai Ir uzsmēķēt, ir kā tas būtu pats par sevi pašsaprotami...) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Skatās acīs baziliskam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.10.06 Kur: klejojumos ![]() |
Lūdzu! *pasniedz smilgu*
kāpēc tu saki, ka tev rādās baltās pelītes? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Tapēc lai paziņotu kad tavas baltās žurkas no labratorijas ir izbēgušas..
Nomazgāsi traukus? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 31.10.07 Kur: putekšņu vācēju rumpīšos ![]() |
Noteikti, nēē!!!!!!!
Vai tu jau staigā ar zēniem apkārt? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cogito ergo sum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.02.07 Kur: Divas mājas tālāk Jaukais snīpis ![]() |
a ko? ar tevi nedrīgst???
beigsi lēkāt apkārt? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 03.01.08 ![]() |
traucēju?
Iedosi naudu? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
aizdod man, lai iedodu.
kas tas tāds?? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.06.07 Kur: ārpasaulē ![]() |
Vispirms pasaki Tu man
Tu pīpē?! Šo rakstu rediģēja melomania: 04.01.2008 13:41 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 05.01.08 Kur: K-kur mežā... ![]() |
No tā tur meža, redzi, aiz kalniem!
(pats kaitinošākais jautājums!) Kas uz rītdienu jāmācās? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.10.06 ![]() |
i don't give a shit bout that. tb dunno (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)
kas tev uz sejas (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/ohmy.gif) ? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.10.07 Kur: Kaut kur starp debesīm un elli ![]() |
Tas, kas vakar tev bija pie pazoles
Vai līdz maijam paspēsi izlabot nesekmīgās atzīmes? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 25.06.2025 23:36 |