![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Šajā forumā iesūtītie raksti netiek skaitīti pie Tava kopējā iesūtīto rakstu skaita.
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.10.04 Kur: sawā puķainajā istabelē ![]() |
taa, man liekas, ka buus jautri....
speele speeleejas shitaa: teu jaauzdod kaads tawupraat kaitinoshs (taac uz kuru gruuti atbildeet, vienkaarshi stulbs vai bezjeedziigs) jautaajums,tad naakamais atbild sho jautaajumu un uzdod naakamo. pavisam vienkaarshi. es saakshu. kaa teu iet? (shitais mani tieshaam kaitina...) |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Perfect Nobody ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.10.07 Kur: Vanity Fair ![]() |
Neliels sviests sanāca.
Tu tiešam esi pārliecināta/ts, ka to vēlies? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.06.07 Kur: ārpasaulē ![]() |
Nē, bet kādam tas taču ir jādara, ne?
Ejam uz šito filmu? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Perfect Nobody ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.10.07 Kur: Vanity Fair ![]() |
Labi. Tikai labāk es nolādēšu to un skatīsimies pie manis. Kinoteātrī jau sen vairs nav ko darīt!
Ko Tu vēlies redzēt?Jebko? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.06.07 Kur: ārpasaulē ![]() |
30 dienas tumsā. Labi? Man patīk šausmas..
Ko tu dari? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pārbaudīju - tāda filma man ir; paralēli Sin City skatīšanās. To, lūk es arī daru.
Kur Tu esi? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izšņauc acis un paskaties sev pa labi! Tur es esmu! *sašutusi*
Cik vēl ilgi? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Vēl tikai divas dienas, aizkritušas ausis un laime.
Zīmju daudzums tavā stāstā? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kā lai es zinu? Iesūtīju nemaz nepaskatoties. Neiešu tagad skaitīt.
Ko tu ārdies?! |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Jenotu brālības arbūza sargs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.04.07 Kur: pa diognāli noparkojies paralēlā pasaulē ![]() |
kā piedzērusies un matenē divnieku dabūjusi.. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
Ko Tu teici? *situācijās, kad strīdās un otrs uzprasās un izliekas, ka neko nedzirdēja un šo jautā* Orģinālu atbildi.. lūdzu.. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/innocent.gif) Šo rakstu rediģēja Lianjuks: 26.12.2007 18:33 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Es gribu būt atkarīga! Jā, es gribu!
Vispār mēs par kaut ko runājām? Kādas tad bija jūsu sarunas tēmas?/Par ko jūs tad tur runājāt? *ienīstu šo jautājumu. Vai nav vienalga - galvenais, ka bija labi, bet, nē, vajag sīkumus, redz!* |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Zintniece ![]() Grupa: Noslēpumu nodaļa Pievienojās: 03.11.03 Kur: te un tagad Dzīvā enciklopēdija ![]() |
Neatceros, bet par to, kā klājas viņa mammai, es nepajautāju!
Kad atsāksies spēle? (uzdots jebkuram LS GM (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) ) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Nu, es centīšos ko darīt lietas labā. Visi jau tādi neaktīvi.../Man nav bijis laika, tūlīt ķeršos klāt/Vai tad viņa ir jāatsāk?Viss taču ir kārtībā!?
Ko Tu pēdējoreizi skatījies kinoteātrī? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 05.09.05 ![]() |
Kaa musha staigaa ga ruuti.
Tev neapniik dariit .... ? ( Drausmiigi debils jautaajums, ```` a Tev neapniik man uzdot sho tupo jautaajumu 7 gadus (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif) ) Punktinju vietaa liec ko vien veelies. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Nē!!! Nogalini mani, un pat tad man tas nebūs apnicis - man vienkārši jau būs vienalga!
Kāpēc Tu vienkārši nepārstāj censties? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Skatās acīs baziliskam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.10.06 Kur: klejojumos ![]() |
Tāpēc, ka neviens cits jau to manā vietā nedarīs.
Kāpēc tu man uzplijies ar tiem jautājumiem? |
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.05.07 Kur: Rīga.Kroņauce. ![]() |
Ai..Zin kā...Nebija ko darīt un iedomājos.:
Kādēļ gan lai es tev nesāktu uzplīties ar jautājumiem?!. Tu esi izmācījusies? Šo rakstu rediģēja Bell@: 27.12.2007 17:53 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cogito ergo sum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.02.07 Kur: Divas mājas tālāk Jaukais snīpis ![]() |
papriekš jāiemācās mācīties!
vai tu saod to smaku, kas nāk no tevīm? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.08.07 ![]() |
Nē, es sajūtu smaku kas nāk no tevīm!!
Kapēc tu apēdi eglīšu rotājumus? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto teleportēšanās eksāmenu ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.05.07 Kur: tur. tur tukšumā un brīvība. ![]() |
nebija nekā, ko piegrauzt klāt cukuram.
kāpēc tā māja ir tējas paciņas izmērā? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Tāpēc, ka tā ir tējas graudiņu mītne. Vai varbūt tu stāvi pārāk tālu no tās.
Kā izpaužas tava sliktā redze? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 25.06.2025 23:40 |