![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Attīsta savu iekšējo Aci ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.08.04 ![]() |
Es esmu 654 lpp biezas grāmatu iz lasījis.
HP un Uguns Biķeris; Zvaigžņu Kari - Pēdējā pavēle/3.grām. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 11.07.07 ![]() |
patiesībā nepievēršu tam īpaši lielu uzmanību. Man galvenais, ka grāmata ir interesanta un viegli lasāma.
[varbūt es atkārtojos, iepriekšējos postus daudz nelasīju] nevarēšu tagad tā pateikt. Daudz jādomā. >:D |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.07.07 ![]() |
izlasīju vienu ar ''700 +'' lapaspusēm, tas laikam bija viens no HP...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 10.10.07 Kur: Rīga ![]() |
es nobalsoju par 600-699. es pārsvarā lasu biezās. un arī enciklopēdijas...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.03.08 Kur: Cēsis. ![]() |
Nobalsoju par 700+. Tas bija Žils Verns- "Kapteiņa granta bērni" . Grāmatai bija 703 lapaspuses.
|
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cep picas ![]() Grupa: Aurori Pievienojās: 25.03.04 Kur: Rīga Foruma maršals 2012 ![]() |
700+
Īstenībā pāri tūkstotim Gredzenu pavēlnieki krievu un poļu valodā. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Perfect Nobody ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.10.07 Kur: Vanity Fair ![]() |
700+
"Sinuhe, ēģiptietis." Jopcik, cik tā grāmata (vienā daļā!) ir bieza! Pāri 1000 būs. Ja es nepārspīlēju. Protams ar Eko nevar salīdzināt, bet tās grāmatas mani biedē. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.11.04 Kur: kad? ![]() |
700+
HP FO. laikam. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.08.07 ![]() |
700 +
"Vēsturnieki" un divi no Eko darbiem. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.07.08 Kur: Planēta Zeme ![]() |
Pagaidām visbiezākā ko esmu lasījusi ir HP un Uguns Biķeris
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.01.09 Kur: Uz ledus ar grāmatu kreisajā rokā ![]() |
kkur drusku pāri 800, man šķiet
S. Meieres "Klejotāja" |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 10.11.09 Kur: Tavā kumodē Gardēdis ![]() |
Normens Deiviss "Eiropas vēsture" Kautkas ap 1400 lapām grozās.
Kad devu bibliotekārei, šamā man laipni apvaicājās, vai vēl smagāku ķieģeli es nevarēju atrast? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() Grupa: Modi Pievienojās: 29.04.12 Kur: Dažas pēdas aiz horizonta Drosminiece ![]() |
Biezākais, ko esmu lasījusi ir ~850 lpp. Troņu spēles latviski. Vienīgais ko mamma pateica, kad ieraudzīja, bija biezākas grāmatas nebija veikalā?
Bet pieveicu četrās dienās. Šo rakstu rediģēja Dženeta: 23.07.2013 18:58 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.07.04 Kur: Empire City ![]() |
Vaildbova "Tārpam" esot 17400 lapaspuses. Tāpat novilku visu to vienā epub klucī un izlasīju.
Man jau patīk, ja ir riktīgi garš tas viss stāsts, tāpēc bieži vien dodu priekšroku grāmatu sērijām, neviens individuāliem stāstiem. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 13.05.2025 04:32 |