![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Visus jaunos pavedienus šajā forumā priekšskatīs sadaļas vadītāji. Ja tie tiks atzīti par pietiekami saturīgiem un apspriešanas vērtiem, tad parādīsies kādu laiciņu pēc iesūtīšanas (kad vadītājs apstiprinās), citādi neparādīsies vispār.
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 31.10.04 ![]() |
Man liekas,ka nav (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif) Laikam ir gruuti buut buutnei,kas izjuut tikai ljaunumu (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/crying.gif)
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 05.03.06 Kur: Mājās. ![]() |
Nu man šķiet, ka viņš nevarētu izrādīt nekādas cilvēcīgas jūtas, jo man šķiet, ka grāmatā bija kaut kas pieminēts par to, ka tie kam ir horkeusti tiešām ir ļauni un blaablaablaa...nu kaut kaa tml. un viņam tak ir veseli 7 laikam (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) Bet vienīgi man šķiet ko viņš varētu tādu normālāku izdarīt, ir tas, ka ja kādam nāvēdim kaut kas neizdotos, ka viņš viņu nenogalinātu! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Bet tomēr varbūt viņā varēu būt kādas normālas jūtas.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.03.06 Kur: Uz palodzes zem loga. ![]() |
vinjsh pat vairs nav cilveeks!kaa vinjam var buut cilveeciskas juutas!?
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 25.03.06 ![]() |
Nee...taapeec ka vinjsh ir paarak ljauns!!!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.11.05 Kur: cita laika zoona ![]() |
Nevajag aizmirs ka naids, ljaunums, skaudiiba etc - arii ir cilveeciigas juutas.... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/whistling.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 10.08.05 ![]() |
es domaaju ka Voldemorts nogalināja savu tēvu jo tas viņu nemīlēja(nevēlējās) tad sanāk ka iespējam viņš izjuta sāpes par to un tās ir cilvēciskas jūtas,manuprāt viņš pazaudēja savu cilvēcību kad nokļuva patversmē (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/unsure_a.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gadalaiku aizstāve ![]() Grupa: Spēļu pārziņi Pievienojās: 14.11.05 Kur: Visa sākumā, vidū un beigās Spēļu pavēlniece ![]() |
Es gribētu piekrist Whitegirl.
Naids, dusmas, varaskāre tās ir cilvēcīgas jūtas, varbūt netās labākās, bet tās ir. Un uzskatu, ka agrāk viņš arī izjuta pret kādu mīlestību. Varbūt ne tādu kā mēs uzskatām kādai jābūt mīlestībai, bet pēc viņa uzskatiem. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 10.03.06 Kur: Visticamāk uz grīdas ![]() |
Skaidrs, ka viņam ir cilvēcīgas jūtas!
Viņš taču ir burvis, bet burvis ir cilvēks ar maģiskām spējām. Turklāt naids arī ir jūtas. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.02.06 Kur: Starpdimensiju pūkainajos spilvenos ![]() |
Izteikšu savu teoriju. Varbū kādreiz kad viņš vel bija Toms Melsuards viņš bija iemīlējies un tas cilvēks viņam salauza sirdi, un tāpēc viņš vairs netic cilvēku jūtām (mīlestībai)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.01.06 Kur: Piparkūku namiņā. ![]() |
Nju man šķiet, ka ir gan.....vienkārši viņš ir ļauns, jo dzīve viņu tādu padarījusi..īstenībā es pat priecājos, ka viņš ir ļauns...ne īpaši ticu labajam....
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 16.03.05 Kur: ormaņu iela ![]() |
Es domāju, ka nē. Vismaz vairs nē. Viņam vispār nekādu jūtu nav. Varbūt viņš mēģina visus galināt tāpat. jo iesāka to darīt, bet tagad neādu prieku no tā nejūt.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.06.06 ![]() |
Ir, Harijs taču juta Voldemorta emociju uzplūdus, dusmas un prieku, gandarījumu. Un tās ir cilvēciskas jūtas.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.04.05 ![]() |
Lai cik slikts cilvēks būtu viņam vienmēr ir cilvēcīgu jūtu.
|
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.06.06 Kur: pļāpā ar gandrīz-bez-galvas niku ![]() |
Nee vinam nav! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.04.06 Kur: Rīga,Latvija ![]() |
Voldemorts nekad nebuus speejiigs uz cilveeciigaam juutaam
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 10.10.06 Kur: Visums,piena galaktika, saules sisteema, Zeme, eirāzija, eiropa, baltija, latvija, riiga, centrs, maaja, dziivoklis, istaba dators! ![]() |
::N::E::M::Ū::Ž::A::M:: (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/mad.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/mad.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/mad.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.09.06 Dzejnieks 2009 ![]() |
Jaa winjsh juut pashu cilveeciigaako-naidu....
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.09.06 ![]() |
Vai tad ļaunums nav cilvēcīgas jūtas, vispār? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blink_a.gif)
bet, ja nu tu reiz muļķīgā kārtā ļaunumu nez kāpēc neskaiti, tad savādāk. Bērnībā vēl varbūt Voldijs bija spējīg šo to mīlēt vai kā, bet, kopš viņa sirds ir sadalīta horokrustos, vairs noteikti nē - tā ir pārāk nedabiski samocīta un necilvēciska. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 29.12.06 ![]() |
Es domaaju, ka vinam ir juutas, jo nekur jau nav mineets, ka vins nav bijis cilveeks...vins taapat kaa citi maaciijaas Cuukkaarpaa.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 06.04.06 ![]() |
Viņš manuprāt spēj just cilvēciskas jūtas, naids ir viena no cilvēsiskām jūtām!
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 02.05.2025 16:31 |