![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.11.04 ![]() |
Es laikam buutu ragana(labaa)vai nu arii parasts cilveeks... (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.11.03 Kur: Unites States of Love ![]() |
Labāk parasts cilvēks.. bez tām visām burvestību blēņām (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif) A ja nu tomēr, tad spoks (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 17.12.05 Kur: Vaaczeme ![]() |
Ragana, Ragana, Ragana, Ragana, Ragana, Ragana, Ragana, Ragana, Ragana, Ragana, Ragana, Ragana, Ragana, Ragana, Ragana, Ragana, Ragana, Ragana, Ragana, Ragana, Ragana, Ragana, Ragana, Ragana, Ragana, Ragana, Ragana, Ragana, Ragana, Ragana, Ragana, Ragana, Ragana, Ragana, Ragana, Ragana, Ragana, Ragana, Ragana, Ragana, Ragana, Ragana, Ragana, Ragana, Ragana, Ragana, Ragana, Ragana, Ragana, Ragana, Ragana, Ragana, Ragana, Ragana, Ragana, Ragana, Ragana, Ragana, Ragana, Ragana, Ragana, Ragana, Ragana, Ragana, Ragana, Ragana,
(IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/yahoo_a.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.03.04 Kur: šūpuļtīklā zem bumbieres... ![]() |
Es nobalsoju par -galiigi muļķīgs jautājums, jo taa bija smieklīga atbilde.
Bet varbūt varētu burve...gribētu burvju spējas... |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 27.02.05 Kur: ...Flawed Perfection... ![]() |
Pieņemu ka burvis šit domāts- tā pati ragana! Tad es noteikti gribētu būt ragana! Un tāda ragana kā HP grāmatās! Spēcīga, gudra, apdomīga un galvenais .... LAIMĪGA!!!!!.... (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/yahoo_a.gif)
|
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.01.06 Novembra mākslinieks 2009 ![]() |
RAGANA, vnk gribeetu maaceet burties un to visu paareejo ko jau raganas dara
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 06.01.06 Kur: Mežonīgi dzeltenajā pasaulē ![]() |
Esmu lasijusi HP un tas mani diezgan aizrāva un raganas dzīve arī likās tīri neko, tad laikam es izvēlos būt par raganu
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.02.06 ![]() |
cits
konkrētāk? kaut kas tāds diki ietekmīgs un mazliet arī slavens, bet nekas īpaši izvecošs nu bet burvis, spoks vai kas tāds gan es negribētu būt... |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 25.03.06 ![]() |
ragana.Tad es vareetu maaciities kaadaa burvju skolaa (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Forshi...vareetu iemaaciities burties un lidot uz slotas (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sorcerer.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 11.04.06 Kur: Mājās ![]() |
Nu protams ka RAGANA!!!!! Kurš gan to negribētu!!!!!!!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.05.06 Kur: my private imaginary world ![]() |
ragana jeb burve........burve jeb ragana.......ragana jeb burve....... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sorcerer.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Lecina seskus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 12.01.06 Kur: In a world, where good things happen to me. ![]() |
Spoks, ļoti lasprāt, tikai tāds, lai man nekas nekrīt nost, kā Gandrīzbezgalvas Nikam, vai kā viņu tur sauca.
Spoku jaunkundze. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.02.04 Kur: Domājiet paši ![]() |
Es jau esmu parasts cilvēks, tāpēc nebij jēgas uz to atbildēt.
Laikam, ka burvis. (Nobalsoju par burvi) Kaut gan varētu būt arī spoks... iespējams. Bet vislabāk es vēlētos būt kaut kas ļauns --> piemēram velns utt. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/devil.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.05.05 Kur: Pie Cerības ![]() |
Nobalsoju par "burvis", kaut arī vienmēr esmu domājis par gleznām iekš HP. To iemītnieki taču aarī ir dzīvi un ar savām domām...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.12.05 Kur: liepāja ![]() |
mana uztvere burvis un ragana ir viens un tas pats! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 17.09.05 Kur: Māja ar jumtu, istaba ar krēslu,uz krēsla es, krēsls pie galda,uz galda dators, datōrā mūzika un citas lietas... Ūdens fotogrāfs ![]() |
es izveeleejos citu variantu.. taadad, veelos buut zveeromags.. jo man skjiet, ka tas buutu forshi.. esi, cilveeks, burvis un dziivnieks... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sorcerer.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.02.06 ![]() |
ja jau šis ir par HP tad nu es gribētu būt ragana!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 05.03.06 Kur: Mājās. ![]() |
Nu es noteikti gribētu būt ragana, jo tā visa burvju un raganu būšana ļoti aizrauj. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.04.06 ![]() |
es labprāt grigētu būt ragana HP, bet reālajā dzīvē - viennozīmīgi nē! Vai tad visforšāk tomēr nav būt vnk normālam, parastam cilvēkam ar normālu, parastu dzīvi? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) tam taču esam paredzēti (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) var jau atšķirties, bet tik krasi, tas jau drīzāk būtu apgrūtinājums, nevis izklaide vai dzīve..
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.06.06 Kur: Rød himmelen ![]() |
bezjēdzīgs jautājums, varu ņemt jeb kura variantu, jo domas mainās....
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 04.06.2025 05:27 |