![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Jaunu pavedienu veidošana šajā forumā ir atspējota.
Ja vēlies iesūtīt jaunumus, dari to Dienas Pareģa pamatforumā.
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Krāmē plauktos Izgaistošās izgaišanas grāmatas ![]() Grupa: Dienas Pareģis Pievienojās: 29.07.03 Kur: Rīga Dienas Pareģis 2009 ![]() |
Dažas lietas, par kurām es gribēju jums pavēstīt.
Vakar video kasešu un DVD vekalā un nomas punktā ORIGO ēkā pie Centrālās stacijas es redzēju pārdošanā Harija Potera un Azkabanas gūstekņa video kaseti. Diemžēl tkai dublētu krievu valodā. Tā kā es noteikti iegādāšos to latviskā izpildījumā, tad man ir liels lūgums. Ja kāds kautkur to redzēs latviskā noformējumā, tūlīt paziņojiet forumā vai sūtiet man ziņu! Tiem, kas māk krievu valodu, būs interesanti zināt, ka krieviski iznācis Greiema Teilora (G.P. Taylor) romāns Ēnu valdnieks (Shadowmancer), romāns, kas, tāpat kā Roulingu, padarīja savu autoru par miljonāru. Kad izdevniecība Faber publicēja šo romānu, britu grāmatu čārtos tā noturējās pirmajā vietā 15 nedēļas. Un tas, par spīti Harijam Poteram. Vairāk lasiet šeit. Teilors jau ir paguvis izdot arī otru grāmatu Wormwood. Vēl varu ziņot, ka, diemžēl, atkal krieviski, jau ir iznācis viss Patrīcijas Rēdes (Patricia C. Wrede) četru grāmatu cikls Apburtā meža hronikas (Talking to Dragons, Dealing With Dragons, Searching For Dragons un Calling on Dragons). Sīkāk par autori es jau rakstīju forumā. Ziņas var smelties arī šeit. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.10.04 ![]() |
Paldies, tagad noteikti veeroshu veikalu plauktus, vai neredzeeshu HP3 latv. val. Pirmie 2 latviski man jau ir, bet gribeetos jau dabuut arii 3. Bet par to Shadowmancer, tas man taa ne visai, varbuut citiem gan interesees, paldies par info anyway.
Šo rakstu rediģēja Maxwels: 31.10.2004 13:53 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 06.06.2025 14:11 |