![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.08.04 Kur: Rīga ![]() |
Sosestdien ir plaanots pasaakums ziepniekkalna mezaa, satiksanaas 11am pie saurona acs(stacijas pulkstenja), tur es visus sagaidiisu. liidzi var panjemt kko cepamu, jo notiks meeginaajums iekurt uguni Ziepniekkalna mezaa. Viens taads treinings jau notika(jaasaka gan vakarpusee) un bija ljoti ok, vieniigais uguns nesanaaca.
Ierasties visiem, kam kruutiis pukst karotataaja sirds. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.10.03 Kur: arī pie kapa soli priekšā Tev. ![]() |
Mazais nā-ā-ābadziņš (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.11.04 Kur: Nezinu. Paņem mani līdzi. ![]() |
Šonedēļ, ti rīt, kaut kas notiek?
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 25.03.04 ![]() |
Nu es buushu (ar jauniem ierochiem, kuri ir nedaudz nesaapiigaaki)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.11.04 Kur: Nezinu. Paņem mani līdzi. ![]() |
Yay, tad es būšu un vēl kādu paņemšu līdzi.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Riit kaads taisaas paraadiities, vai visi buus SUXaa
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Šņācmēles tulks ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Daiļdarbu pārziņi Pievienojās: 22.12.03 Gondoras sargs ![]() |
Man domāt ka SUXā...
Un es mājās vicināšu malkas cirvi nevis būfu |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Rīt kāds pieakās nākt?
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.01.05 Kur: Kaut kur galaktikā ![]() |
Pastāv visai ticama iespēja, ka es varētu atnākt. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Nazgûl ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.11.03 Kur: Tieši aiz tās izkapts, kas ir atbalstīta uz tava pleca. ![]() |
Ja laikā piecelšos, tad būšu.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pokemonu pavēlnieks ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.07.03 Kur: prefektu vannasistaba nodarbojoties ar... Zilonītis Dambo 2012 ![]() |
vispaar varbuut es vareetu.....
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
ok tad es bushu
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pokemonu pavēlnieks ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.07.03 Kur: prefektu vannasistaba nodarbojoties ar... Zilonītis Dambo 2012 ![]() |
pakker naziissus ja nav gruuti....
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.08.04 Kur: Rīga ![]() |
es ari buusu, varbuut kaadam ir kaads koka vai tekstiliita zobens, es labpraat patrenneetos uvaisas kreeslai. man viens koka zobens ir(Edgara).
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Uzlauž lāstus Gringotu bankā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: HPētnieki Pievienojās: 19.10.04 Kur: Braukā kopā ar Vinčesteriem un medī dēmonus Tulks 2009 ![]() |
būšu
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
nebuusu, esmu slims...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bet es esmu izveseljojies un taisos buut. Kaads vel piesakaas?
p.s. kaukaads viiruss pashlaik plosaas aciimredzot |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.11.03 Kur: Jauko poniju zemē. ![]() |
Būšu.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.09.04 Kur: Vienmēr Te. ![]() |
Klau, vai šo sestdien tb 2. septembrī kautkas notiek??
Visu vasaru esmu cītīgi atpūties būtu tā kā pēdējais laiks izstaipīt vecos kaulus... Šo rakstu rediģēja Silvestrs: 29.08.2006 15:53 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
CITĀTS(Silvestrs @ 29.08.2006 16:53) [snapback]1029261[/snapback] Klau, vai šo sestdien tb 2. septembrī kautkas notiek?? Visu vasaru esmu cītīgi atpūties būtu tā kā pēdējais laiks izstaipīt vecos kaulus... Notiek! |
|
|
![]()
Raksts
|
|
nu kaads buus?
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 20.06.2025 14:02 |