![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Visus jaunos pavedienus šajā forumā priekšskatīs sadaļas vadītāji. Ja tie tiks atzīti par pietiekami saturīgiem un apspriešanas vērtiem, tad parādīsies kādu laiciņu pēc iesūtīšanas (kad vadītājs apstiprinās), citādi neparādīsies vispār.
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.10.04 ![]() |
Veicot šo aptauju, vēlējos noskaidrot, kurš no Dērslijiem ir visriebīgākais. Viņi visi ir riebīgi, bet tomēr. Man visvairāk nepatīk tēvocis Vernons. Bet kas jums???
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.08.07 ![]() |
Tante Mārdža uzvar- wohoou. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/dwarf_a.gif) Viņa IR visbriesmīgākā. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/yucky_a.gif)
|
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.05.08 ![]() |
manuprāt vernons, taču mārdža arī neatpaliek...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.02.08 Kur: kaut kur, nezin kur ![]() |
Tēvocis Vernons
viennozīmīgi |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.01.08 Kur: klusumā ![]() |
Visnotaļ Tēvocis Verons, jo viņš tik cūcīgi izturējās pret Hariju, un vēl pie tam harijs to nebija pelnījis. (lai herbalo ap viņu apgrāpstās.)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cogito ergo sum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.02.07 Kur: Divas mājas tālāk Jaukais snīpis ![]() |
Visnotaļ Mārdža. Lai gan pārējie - Vernons un Dūdiijs, bija vnk draņķīgi rada gabali, tad Mārdžas tante nemaz nezināja, kur tam visam ir robeža. petūnija vispār neko tādu nav izdarījusi. Tikai nīst māsu un uztaucas par paklāju tīrību.
Pa pāris viesošanās reizēm, viņa spēja Poteru ievest izmisumā vairāk, nekā Dersliji. Kau vai uzdzīt kokā ar savu riebīgo kranci un lai tur paliek visu dienu. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/ermm.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Skatās acīs baziliskam ![]() Grupa: Daiļdarbu vadītāja Pievienojās: 22.12.04 Kur: uz dārgumu kaudzes Tīstokļu pūķis ![]() |
Tante Mārdža. Iesist Harijam pa stilbiem tikai tāpēc, lai viņas "krusta dēlītis" uzvarētu, ir zemiski, turklāt tas ir tikai piemērs.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Alveus anima ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.05.07 Kur: Aiz maskas HP eksperts 2008 ![]() |
Es saku - Petūnija.
Jā, viņa nečakarēja Harija dzīvi ar ļauniem jokiem un tamlīdzīgi, tomēr bija vienīgā asinsradiniece. Viņa tomēr bija Harija mammas māsa. Bet par spīti tam visam, viņa atbalstīja visas Vernona un Dūdija pārrestības un izturējās pret Hariju kā niecību. Un kādēļ? Dēļ skaudības pret savu māsu, ko slēpa aiz riebuma un nicības maskas. Tāēļ man šķiet, ka viņā bija visriebīgākā. Vienīgais pozitīvais - viņa tomēr pieņema Hariju. Varbūt kaut kāda nožēla pret māsu bija. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.06.08 Kur: Kaut kur starp Jums ![]() |
Mārdža (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blink_a.gif) Viņa ir brriesmīga.Salīdzinājums-Vernors un Mārdža=Vernors-jēriņš,Mārdža-assinssuns (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.01.08 ![]() |
Tēvocis Vernons
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 31.12.08 Kur: vējā ![]() |
Es piekrītu Elony.
Kaut Mārdžas tante tiešām bija vairāk zemiska, nezināja robežas, es domāju, ka viņas attieksme diez vai sāpināja tik ļoti kā Petūnijas, kura bija viņa mātes māsa. Viņa nevilcinājās izteikt gan nejaukas piezīmes, nostrādināt kā vergu un attiekties kā pret tādu, izrādot pretīgumu par viņa esamību katru dienu. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.02.09 ![]() |
Mārdžas tante! Lai arī cik briesmīgi ir pārējie, viņa ir vienkārši stulba un veca riebekle. Phē!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.07.08 Kur: Planēta Zeme ![]() |
Mārdža.
īstenībā visus pārējos es arī atzīmētu, taču tā, kā viņa izturējās pret hariju.. nē, paliks mārdža! |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.06.10 ![]() |
Nobalsoju par Mārdžu. Viņa ir vnk EVIL. Un Elony, Petūnija pieņēma Hariju tāpēc, ka Dumidors kaut ko bija teicis, vai draudējis.. Laikam tas bija teikts kādā grāmatā, vai filmā.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 17.08.10 ![]() |
mārdža. that evil woman. paldies, ka kļuvi par balonu!
*sasodīts, es uzspiedu nepareizo podu. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) * |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 04.05.2025 06:45 |