![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Visus jaunos pavedienus šajā forumā priekšskatīs sadaļas vadītāji. Ja tie tiks atzīti par pietiekami saturīgiem un apspriešanas vērtiem, tad parādīsies kādu laiciņu pēc iesūtīšanas (kad vadītājs apstiprinās), citādi neparādīsies vispār.
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 17.10.04 Kur: Rīga ![]() |
izlasot HP un folozofu akmeni, es tikai nodomāju: Kas tas par murgu?...
Tomēr otrā grāmata bija DAUDZ labāka... (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/thumbsup.gif) |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 27.11.06 Kur: Nangijāla ![]() |
Es to grāmatu sāku vairāk kā piecas reizes un netikusi līdz otrajai nodaļai metu prom. Likās, ka tā būs kārtējā garlaicīgā grāmata. (izvēlējos pēdējo variantu)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 10.10.06 Kur: Visums,piena galaktika, saules sisteema, Zeme, eirāzija, eiropa, baltija, latvija, riiga, centrs, maaja, dziivoklis, istaba dators! ![]() |
vispaariibaa pirmaa graamata kuru es izlasiiju bija Noslēpumu Kambaris un es nodomaaju - LABAAKAA GRAAMATA OK ESMU LASIIJIS (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.09.06 Dzejnieks 2009 ![]() |
Pirmaas daljas saakums bija murgains.....
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Attīsta savu iekšējo Aci ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.11.05 Kur: sniegā pie balta akmens, vērodama liesmu sienu ![]() |
neizlasīju nedz anotāciju, neko. uzreiz šķīru pirmo lappaspusi. nodomāju ''stāstiņš par vidusmēra ģimeni. ar diezgan nekaunīgu dēlu. pērienu viņam.''
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 09.02.06 Kur: merkurs ![]() |
pirmā doma, hm, interesanti (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) tādēļ arī lasīju tālāk.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 29.12.06 ![]() |
No saakuma nelikaas nekas iipass, bet kad aptruukaas lasaamviela, tad saaku lasiit...jaa baigi interesanti.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 06.04.06 ![]() |
Man grāmata likās ļoti interesanta. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Man patikā pirmā daļa!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.10.06 Kur: nektāra eiforijā ![]() |
Mana māsa ir viens no tiem nedaudzajiem cilvēciņiem,kas mani spēj iespaidot, tad viņas cildinošo vārdu apreibināta lasiju ar lielu interesi. Tā kā jau pirmais iespaids bija labs.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.02.07 Kur: manis nav, tur ir citi. ![]() |
Vispār sāku lasīt tikai ar 2 grāmatu, jo bijiu uz atklāšanu, tad likās kolosāli, bet kas tikko iznāca 1 daļa, neinteresējos, mēģināju lasīt 1 nodaļu bet nekādīgi neaizgāja, tādēļ pametu.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cogito ergo sum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.02.07 Kur: Divas mājas tālāk Jaukais snīpis ![]() |
interesanti
bija jau arī! ļoti interesanti |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.06.07 Kur: Jelgava ![]() |
Kolosāli, ļoti patīk HP (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 27.01.08 Kur: Debesis. ![]() |
vnk kolosāli.
neaprakstāmi. nespēju atrauties |
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cep picas ![]() Grupa: Aurori Pievienojās: 25.03.04 Kur: Rīga Foruma maršals 2012 ![]() |
Sākumā nebija nekādas nojausmas. Lasīju un domāju, kas tā par dīvainību, bet bija interesanti. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.05.08 Kur: Earth ![]() |
No sākuma man bija garlaicīgi
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 11.07.08 ![]() |
Pirmā manis pirktā grāmata no HP sērijas bija Uguns Biķeris (2002.), to es uzdāvināju draugam, pats nelasīju. Sāku lasīt 2005.gada oktobrī, kad nopirku Noslēpumu Kambari. Un uzreiz iepatikās, kļuvu par fanu divās dienās.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 29.06.08 Kur: Pamestā rotaļu laukumā. ![]() |
man patīk . diezgan interesanta grāmata . ;D
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.01.08 ![]() |
Interesanti! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.02.06 Kur: Kaut kur kaut ko čakarēju... xD un kādam krītu uz nerviem. ![]() |
gribu dzert alu!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.06.08 Kur: Kaut kur starp Jums ![]() |
Pirmā doma bija-Ak,tā....Mmmmmm....Interesatnti......Kolosāli!
Man patika:)Izlasīju vienā dienā (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blush.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 31.12.08 Kur: vējā ![]() |
Pirmo reizi sākot lasīt, domāju: ''kas tas par sviestu?'' Tā arī tas beidzās, līdz māsa neiesāka un teica, ka bijis tīri interesanti. Kaut cik uzticoties māsas gaumei, arī es sāku lasīt (šķiet, divi gadi bija pagājuši (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) ). Neko nenojaušot lasīju, līdz sāka kļūt tīri interesanti.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 03.06.2025 08:43 |