TN4 nebūs |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
TN4 nebūs |
17.10.2004 19:02
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem Grupa: Biedri Pievienojās: 26.01.04 |
Principā gribēju sacīt, ka TN4 nebūs. Kas būs? Būs? Hvz.
Es domāju, ka paliksim pie cipara 3 - TN3: Raz````eji atgriežas [oficiaalais nosaukums, tieshi taa]. Un taalaak neizveertiis. Protams, TN1-3 guutaa pieredze, LARP uzbuuves principi un kvestologjiskaas gudriibas un atklaajumi nepaliks bez sekaam, taapat arii TN settings droshien vareetu tikt izmantots taalaak. Un, galu galaa, vaards "Troļļu Naktis" ir +/- kljuvis atpaziistamaaks un man personiigi patiik. Tad ```` nebuus TN4? Hvz. Bet nebuus. |
|
|
10.11.2004 11:38
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena Grupa: Biedri Pievienojās: 08.09.04 Kur: Vienmēr Te. |
CITĀTS Ā, nu es saprotu, kāpēc tik maz redzēju Tevi TN3 kaujamies... Patiesībā viņš nekāvās vispār, toties pat paspēja nenomirt. |
|
|
10.11.2004 14:21
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena Grupa: Biedri Pievienojās: 24.09.04 Kur: zupas šķīvī |
es nenomieru normaali bet Dasns mani nomerdeja uz 1h lai es un vina angelis varetu nospert miruso tetina zizli
bet speles laika es NEVIENU reizi nekavos!!! es laikam biju LOTI centIgs dasna ideju atbalstitajs |
|
|
07.12.2004 22:19
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem Grupa: Biedri Pievienojās: 26.01.04 |
Principā daudziem tas jau nebūs noslēpums, esmu par to jau ilgi runājis, bet tomēr uzskatu par nepieciešamu darīt zināmu šo faktu - 2005.gada sezonā es negrasos vadīt(piedalīties GMošanā) nevienu LARPu saistītu ar TN..ērm..zīmolu. Tas ir tas "TN4 nebūs" staffs, par ko runāju pēc TN3 beigām. TN triloģija ir vairāk vai mazāk veiksmīgi (IMHO) noslēgusies un manuprāt nav pamatota iemesla to visu bezgala ilgi turpināt. Ir skaidrs, ka turpinājumi arvien notrulina sākumideju un vairs nav saistoši konceptuālā ziņā, ceru no tā izvairīties.
Bet tas būtu neprātīgi ignorēt iestrādes, pieredzi un atpazīstamību, kuru TN spēļu sērija - IMHO - vairāk vai mazāk izraisījusi. Līdz ar to es ceru, ka TN sērijas spēles turpināsies, jo, hei, vēl jau palikusi visa TN GMu komanda, kuri tad nu ir atbildīgi par turpmāko sērijas likteni. Es jau runāju ar dažiem cilvēkiem un izskatās, ka viņi ir ieinteresēti turpināt šo pasākumu, līdz ar to, domāju, būfoto weapu larps TN pasaulē varētu turpināt notikt. Neko vairāk neatklāšu, jo nekas skaidrs vēl nav, bet ja būs kas, tad to noteikti anonsēs šeit. Protams, kā jau teicu, es esmu tikai viens no TN GMiem [lai, tiesa, +/- pasākuma iniciators], līdz ar to par to, kas un kā būs turpmāk TN frontē atbildība uzliekas uz atlikušajiem TN GMiem - Andzu, Tiju, Svivenu. PS: lai arī kurš turpinātu TN sēriju, viņam nāksies sižetu un visas idejas verificēt pie manis:P. Tas tomēr ir izstrādāts settings/sistēma/koncepts un ja nu grib LARPu saukt par TN, tad ir lietas, kas jārespektē. |
|
|
09.12.2004 01:12
Raksts
|
|
Pokemonu pavēlnieks Grupa: Biedri Pievienojās: 24.07.03 Kur: prefektu vannasistaba nodarbojoties ar... Zilonītis Dambo 2012 |
un par to arii respect kamazam....
|
|
|
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 01.11.2024 02:08 |