Kurbijkurne forums: Soli tuvāk fantāzijai

Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )

> TN4 nebūs
Kura rase, jūsuprāt, TN3 ieguva otro vietu?
Kura rase, jūsuprāt, TN3 ieguva otro vietu?
Ciemienieki [ 12 ] ** [18.75%]
Ieceļotāji [ 10 ] ** [15.62%]
Laupītāji [ 18 ] ** [28.12%]
Apmātie [aka "ziemeļnieki"] [ 24 ] ** [37.50%]
Kopā balsis: 64

Kamazs
iesūtīt 17.10.2004 19:02
Raksts #1

Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem

Grupa: Biedri
Pievienojās: 26.01.04

Principā gribēju sacīt, ka TN4 nebūs. Kas būs? Būs? Hvz.

Es domāju, ka paliksim pie cipara 3 - TN3: Raz````eji atgriežas [oficiaalais nosaukums, tieshi taa]. Un taalaak neizveertiis. Protams, TN1-3 guutaa pieredze, LARP uzbuuves principi un kvestologjiskaas gudriibas un atklaajumi nepaliks bez sekaam, taapat arii TN settings droshien vareetu tikt izmantots taalaak. Un, galu galaa, vaards "Troļļu Naktis" ir +/- kljuvis atpaziistamaaks un man personiigi patiik.

Tad ```` nebuus TN4? Hvz. Bet nebuus.
Go to the top of the page

+Citēt rakstu
5 Lapas V  « < 2 3 4 5 >  
Sākt jaunu pavedienu
Atbildes (60 - 79)
Kedriks
iesūtīt 27.10.2004 17:06
Raksts #61

Cenšas pārkliegt komentētāju Pasaules kausa izcīņā kalambolā

Pievienojās: 04.11.03

Vai tad kāds grasās strīdēties? (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/innocent.gif) (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Es tikai norādu uz dažām detaļām, kurām būtu vērts pievērst lielāku uzmanību! Katrai pieejai ir savi lusi un arī savas vājās vietas. Katra no šīm metodikām vairāk attīsta kādas noteiktas lietas, bet nebūt tās neaptvers visas. Tikai nevaig brēkt, ka viens stils ir labāks par otru. Kā teica B. Lī, tad uzvar tas nevis kam krutāka josta apsieta ap vidu, bet tas, kas vairāk trenējas.

+Citēt rakstu
Kurbads
iesūtīt 27.10.2004 17:35
Raksts #62

Gāž podus mikstūrās

Pievienojās: 15.08.04
Kur: Rīga

es jau pie senlatviesiem pateicu savas domas, ka vareetu ieviest PUSBEEFEDUS. Tie vareetu izskatiities kaa koka zobeni , kam TIKAI uz "asajaam malaam" un gala ir uzstiprinaats peleekais caurulju izolaacijas materiaals (nopeerkams NELSS). Manupraat saadi miikstinaati ieroci buus gana tievaaki par iistajiem boofediem, ar labaaku aerodinamiku, izskatu. Pareizi uztaisot, tie vareetu ne iipashi zaudeet koka zobeniem. Arii nebremzeetas(ne brutaalas) ciinjas vareetu izveersties ne paaraak traumatiskas.........................pleasure + history = halfboofed (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/two_handed.gif) (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)

+Citēt rakstu
Grims
iesūtīt 27.10.2004 18:07
Raksts #63

Nazgûl

Pievienojās: 14.11.03
Kur: Tieši aiz tās izkapts, kas ir atbalstīta uz tava pleca.

Tāds sitamais imo vairāk zaudēs no izskata, kā iegūs nekaitīgumā.
Pat boofed ieroči var nodarīt sāpes - manu ilūziju, par boofed ieroču absolūto nekaitīgumu Svivens izdzēsa ar vienu trāpīgu sitienu - un tādu nedabūfotu sitamo tomēr vajadzēs bremzēt.

Cita lieta ir traumas. Te nu es neesmu speciālists, bet vai tomēr nav tā, ka ja sitamais ir truls visu izšķir svars? Respektīvi - boofed/neboofed maina sāpju stiprumu, bet ne iespēju ielauzt galvaskausu.

Šo rakstu rediģēja Good ol' Grim: 27.10.2004 18:08

+Citēt rakstu
Kraukleenss
iesūtīt 27.10.2004 18:20
Raksts #64

Bēg no sera Kedogena
**

Pievienojās: 21.08.04

visu izskjir speeja kontroleet savas kustiibas, izdzeest no savas apzinjas jebkaadas liekas emocijas un veelmi brutaali ietest pretiniekam, galvenais patureet praataa droshiibu. nu tas vairaak attiecinaams uz treiningiem un vienkaarshiem sparingiem (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) , kuros tieshaam pastaav doma ko iemaaciities

+Citēt rakstu
Kurbads
iesūtīt 27.10.2004 18:35
Raksts #65

Gāž podus mikstūrās

Varu piekrist par kontroles nepieciesamiibu(Kraukleen) , bet saapees taa vai taa(Grim). Svariiga ir zobena pagatavosanas tehnika.
Mana ideja ir likta uz to lai ciinjas padariitu gana agresiivas un godiigas ( ja tu ar savu bremzeesanu un uuuber kontroli zaudeesi ambaalim, kurs izmanto mazus aatrus sitieninjus...tad), bet nezaudeet humaanismu un kontroli, jo pusboofedi vareetu noveerst visatljautiibu, kas valda boofedu pasaulee (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) , jo liktu izjust bailes no mirsanas, tacu nebuutu bailes par savaam aciim deninjiem un citaam vaariigaam vietaam, kuras vareetu apdauziit vai izdurt ar koka zobeniem. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/mace.gif)

(protams ahuunie sparingi ar hokeja kivereem un boofediem ir kuul)

Šo rakstu rediģēja Kurbads: 27.10.2004 18:39

+Citēt rakstu
Kamazs
iesūtīt 27.10.2004 19:15
Raksts #66

No offence, bet koka zobenu kaujām es negrasos izmantot. Un, ja gribu smukumu, vienmēr ir metāla zobini.

Domājat, ka pie būfotajiem ieročiem apstājāmies tikai prikola pēc? Nā, no sākuma bija kaujas ar īstiem, citiem koka ieročiem. Nemaz negribu atcerēties tos laikus, jo visu laiku biji nervu saspringumā, lai neiegāztu par stipru, neiedurtu acī vai pats neatrautos pa galvaskausu. Tad kā loģisks evolūcijas solis sekoja būfējuma ieviešana. No sākuma neko diži daudz, vēlāk vairāk, kā arī svara samazināšana (Grim) pēc vienas pārsistas uzacs [Es!] un izsista zoba [es nē, bet cietējs kaut kā gadījās tas pats cilvēks:>]. Tad būfedi sadalījās divās grupās - paddedos un TN būfos. Vieni kalpo maksimāli brutālām un vienlaikus reālām cīņām, otri - TN vajadzībām padarīti krietni drošāki, taču, diemžēl, iespēju ziņā ierobežotāki.

Kāda jēga? Nu jēga ir vienkārša - ar būfiem cīņa ir jautrs un vairumā gadījumu gana drošs izklaides veids. Var izmēģināt visādus filmu paņēmienus aka cīņas gaisā vai berserk uzbrukums 3x labāk nobruņotam kuilītim pilnīgi nedomājot par savu pretinieku un to, kā jams saņems sitienu. Principā esmu redzējis tikai vienu idiotu, kas ar būfu vēzējās tiešām bīstami - viņš to izmantoja kā vāli vai beisbola nūju cenšoties nosist oponentu. 95% visu citu, kas lieto būfu, cīnās nevis uzmanīgi, bet droši - tas ir, pietiek ar to, ka necenšās apzināti nosist, lai nejaušs sitiens nebūtu bīstams. ātrumi paliek lieli, sitieni spēcīgi, taktika brutāla, bet tik un tā nevienam no cīnītājiem nav bail tikt sakropļotam. Jā zilums vairāk vai mazāk - ko padarīsi, dzīve nav rožu dārzs, akurāt bez zilumiem arī nevar, jā, pirkstus bieži sāpīgi atdauza..bet kuru gan tas uztrauc? Koka vai metāla zobens tādā tempā, straujumā un pārliecībā kustināts nekad nebūs drošāks par būfu, līdz ar to, ar koka zobenu izpaliek šī bezrūpība - tev sevi rūpīgi jākontrolē un jāseko, lai nesavainotu...nezinu kā jums, bet tad man zūd vēlme vispār cīnīties. Tā sanāk kaut kāda māžošanās. Un vēl, man nav bail par sevi, man bail par savu pretinieku. Es nevaru izmēģināt jaunus paņēmienus, jo tie var būt bīstami... Iedomājieties, kas būtu, ja TN būtu koka zobeni - kāds normāls, straujš uzbrukums varētu sanākt, cīņas troļļu vagās? Kaujas naktī/tumsā? Cīņas nogāzēs? Double kill? Izpaliktu temps, dinamika, brutalitāte.

Daudz tiek runāts par to, ka ar būfotu zobenu arī nav droši, sevi jākontrolē un pārējais kraps. Nu nezinu, cik ilgi jau plēšos ar visādiem pretiniekiem, arī tādiem, kas sit tiešām stipri un ātri [Saliņš piemēram:P], nekad neesmu īpaši piedomājis par paškontroli, lai neiesistu par stipru. Vai piemēram soirvakt - viņš ir maniaks, kad tiek pie zobina, vicina to tā, it kā gribētu mani nogalināt. Bet nekad neesmu izjutis diskomfortu cīņā ar viņu, toties man ir prieks, ka cilvēks cīnās no sirds. Un tad es arī tāpat. Kaut kādu kontroli jau vajag protams, bet kā jau teicu - ja cilvēks akurāt negrib nosist savu pretinieku, bet iedomājas, ka lieto zobenu, tad smagus savainojumus gūt ir grūti.

Lai gan, protams, nekas nav neiespējams.

Par paddediem ir cita runa, savukārt. Tur zobeni ir smagi, vāji būfoti īpašību ziņā labi modelē īstos zobinus [nu, teiksim, pietiekami labi], sitiens ar tādu ir ne tikai sāpīgs bet arī bīstams. Taču paddedus nekad neizmanto LARPos, tos izmanto treniņiem un tur ir speciāls ekipējums, kas gādā par pietiekamu drošību, lai gan - vienmēr var trāpīot visādās vārgās vietās. Taču vairumā gadījumu uz paddediem attiecas tas pats kas uz būfiem - sit kā gribi, cik stipri gribi, galvenais, lai tu uzvarētu pretinieku. Un tikai šajās cīņās atklājas, ka jā, nozīme ir meistarībai. Ir pārsteidzoši redzēt, kā cilvēks, kas apguvis vienu paņēmienu, to meistarīgi pielieto, lai noliktu gar zemi totālu berserku 1,5x garāku par viņu pašu un 3x smagāku. Tas ir īsts zobenfaits. Un, ja nemaldos, paddedi ir dažkārt smagāki par saviem metāla analogiem - kāpēc trennēties ar armatūru?

Jebkurā gadījumā, priekš manis eksistē tikai boofedi un paddedi. Koka zobenam klāt neskaršos, jo nevēlos cīnīties ar tādu ieroci, kur nejauša kļūda var smagi savainot pretinieku. Its not like swordfighting would be essential to survive these times. Tā tomēr ir izklaide manās acīs.

+Citēt rakstu
Kurbads
iesūtīt 27.10.2004 19:47
Raksts #67

Gāž podus mikstūrās

Nu par ciiniishanaas kaifu pilniigi piekriitu... (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/two_handed.gif)
Tos pusboofus es domaaju pie senlatviesiem.

ps. paddedi ir koks ar paklaaju?

+Citēt rakstu
Kamazs
iesūtīt 27.10.2004 19:48
Raksts #68

[EDIT]
Var rasties iespaids, ka es esmu nikns ne-būfedu nīdējs. Nē, tā nav. Es tikai gribēju pateikt, ka necīnīšos ar koka zobeniem, jo tādas cīņas nekad man nebūs interesantas. Koka zobeni ir laba alternatīva metāla zobiniem un, ja ar tiem pareizi apietas, cīņas izskatās interesantas un nav šī nelāgā "poped" efekta, ar kādu sirgst visi būfi vai paddedi. Tāpat arī uzskatu, ka Senlatviešos un tāda stila spēlēs būfiem nav vietas, koks un varbut metāls nākotnē. Domāju, ka pasaulē ir svarīgs balanss - lai būtu gan būfedi gan kok-zobeni gan zobencīņas sports - paukošana, kas katram sirdij tuvāks. Gribēju tikai norādīt, ka būfi nav zobencīņu bērnudārzs - "nu, no sākuma pamēģini būfotos tad vēlāk varēsi pāriet uz "īstajiem" koka zobeniem". Nē, būfi ir alternatīva metāla zobeniem un es nevienam neiesaku sākt savas gaitas zobencīņu sfērā ar būfediem - ir grūti atrast no brīvības, nebremzēšanas un daudziem paņēmieniem. Ja vēlaties izmantot koka zobinus, tad uz priekšu - sāciet arī ar tiem, būfi nav nekāds starpposms, tā ir vnk alternatīva. Tiesa, ir zināmas problēmas cilvēkiem, kas cīnījušies ar koka zobeniem pierast pie cīņām ar būfiem, bet pamatā gadījumu tas ātri pāriet. Līdz ar to padoms - labāk sākt ar koka zobeniem un tad - vēlāk - pāriet pie īstajiem padded vai būfotajiem zobiniem, nevis otrādi.

Paddedi ir tie smagie būfi, kādus Svivens un viņa domubiedri izmanto savās sāpīgajās cīņās. Neliels būfojums, paliels svars un hokejista ķivere palīdzēs tev atpazīt paddedu pa gabalu:).

Šo rakstu rediģēja Kamazs: 27.10.2004 19:52

+Citēt rakstu
Kraukleenss
iesūtīt 27.10.2004 19:50
Raksts #69

Bēg no sera Kedogena
**

un aizgaaja (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) saakaas vienaa pusee Kederiks ar veel dazhiem otraa Kamazs, un veel pa vidu Kurbads. Labi saprotu, ka ir koka weap un boofed, divi pavisam dazhaadi ciinjas stili, bet, kaadeelj taadi pusboofedi vajadziigi, to nesaprotu. runa neiet par to vai saap vai nee, bet gan par nopietnu traumu guushanu. Vienk jaaprot kontroleet savas kustiibas. Cits variants, ja tev ir aizsargi, kaska un boofed weap, tad tu vari kauties brutaali un no visa speeka, nedomaajot par sekaam, bet ja arii tev nav kaskas un tu neesi maaciijies kontroleet savas kustiibas, tad speeles laikaa tu vari nejaushi un brutaali ar visu speeku arii iekraameet kaadam pa galvu ar boofed weap un varbuut tad tu sapratiisi dazhas lietas. KAtraa zinjaa treinings ar tiiriem koka zobeniem jau nekaa par sliktu nenaaks, vineiigais, ka varbuut no saakuma buus dazhi zilumi, bet, lai kautko ieguutu, arii kas ir jaaupuree. Un treininga meerkjis nav nogalinaat pretinieku, bet gan iemaaciities kontroleet savu zobenu un uzlabot ciinjas prasmi un panjeemietu daudzveidiibu, protams, visam paari staav apkaarteejo un sevis pasha droshiiba.

+Citēt rakstu
Kurbads
iesūtīt 27.10.2004 20:10
Raksts #70

Gāž podus mikstūrās

Un kur tu pats veel pa vidu ieliidi vispaar bez viedoklja (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) ... gudriitis...
Es personiigi visvairaak atbalstu Ciinjas ar divroku boofediem un kaskaam, kuras piekopj Svivens un Soirvakt.
(visreaalistiskaakaas) (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/two_handed.gif)
vienkaarsi bija taada doma par pusboofediem, kaa alternatiivu koka iesmiem

Šo rakstu rediģēja Kurbads: 27.10.2004 20:11

+Citēt rakstu
Kraukleenss
iesūtīt 27.10.2004 20:17
Raksts #71

Bēg no sera Kedogena
**

tur nu man jaapiekriit, ka taas ciinjas tieshaam ir visaizraujoshaakaas, bet, ja runa iet par speeli, tad pa galvu tu shaa kaa taa sist nedriiksteesi, un kaa teica Aksels aka Kristaps "Var pierast" (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) un tad ja tu ieksraameesi kaadam pa galvu, tad vareesi peec tam domaat par sekaam, protams tu vari domaat, ka tu buusi gudraaks un nesitiisi pa galvu, bet ciinjas laikaa tavi sparingos iestraadaatie refleksi tavu apnjemshanos var viegli atstumt malinjaa. Un pavisam nejaushi tev sanaaks pieljaut kaadu kljuudu, kurai var buut nepatiikamas sekas. Bet tomeer jaatziist, ka ciinjaas ar kaskaam paveras daudzas jaunas iespeejas. Tas protams ir ljoti aizraujoshi un interesanti.

Šo rakstu rediģēja Kraukleenss: 27.10.2004 20:19

+Citēt rakstu
Andza
iesūtīt 27.10.2004 20:46
Raksts #72

Studē augstākās pārvērtības

Pievienojās: 12.11.03
Kur: Jauko poniju zemē.

Te ir tieshaam interesants paradoksinjsh. No efektivitaates viedoklja un aizraujoshuma kjiveres + paddeds, ar ko njemamies jau pasen, ir arii mans miilulis. No otras puses tad atkal iestraadaajaas reflekss sist pa galvu un mazaak bremzeet (dazhreiz pat speciaali sist iipashi stipri, lai izsistos cauri kaut kaadam blokam ), kas viss ir kaitiigi LARP'oshanai (es, piemeeram, izkritu SL3 ciinju kvalifikaacijaa ar koka zobeniem, jo vertikaalais cirtiens man ir bez maz vai asiniis, ja vien neciinos ljoti, ljoti uzmaniigi (un apdomiigi leeni) taapeec arii SL4 vienkaarshi izveeleejos shkjeepu, kaa patiikamu alternatiivu).
Veel kaadam peec shaada free-sparringa ir gruutaak "aizmirst" durshanas refleksu, kas arii LARP'os ar zobeniem iisti droshs veel nav uztaisiits.

No otras puses distances izjuuta un nedaudz mainiitaa ciinjas izpratne paliidz tajaa pashaa TN (vienam pasham ciinjaa kaa grozgalvim pret 4 troljljiem, vinji nemaz tik daudz man arii neiesita) vai SL, jo vienmeer jau var neuzbrukt, bet meegjinaat tikai aizsargaaties (ar to pashu vairogu).

Kur veel izmantot veesturisko duelju prasmi?
Nu veel jau ir kaut kaadi festivaali, kuros arii notiek sacensiibas, taa kaa var paskatiities, kaa tur, teiksim, atspoguljotos kaut kas no shaadiem treninjiem apguutais. Varbuut intereses peec, ja izdotos savaakt visu ljoti augsto prasiibu ekipeejumu, intereses peec vareetu pameegjinaat nostarteet kaut vai tajaa pashaa Ceesu viduslaiku festivaala turniiraa, un paciiniities savaadaakaa stilaa - ieturot distanci. Kas zina, kas notiktu.

+Citēt rakstu
Kraukleenss
iesūtīt 27.10.2004 21:02
Raksts #73

Bēg no sera Kedogena
**

CITĀTS(Andza Arrdh @ 27.10.2004 20:46)
Varbuut intereses peec, ja izdotos savaakt visu ljoti augsto prasiibu ekipeejumu, intereses peec vareetu pameegjinaat nostarteet kaut vai tajaa pashaa Ceesu viduslaiku festivaala turniiraa, un paciiniities savaadaakaa stilaa - ieturot distanci. Kas zina, kas notiktu.

Zinot savas profesionaalaas ciinjas prasmes tur notiktu tas, ka es aizbrauktu ar maajaas ar vienu kaaju mazaak, nekaa atbraucu (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)

+Citēt rakstu
Andza
iesūtīt 27.10.2004 21:16
Raksts #74

Studē augstākās pārvērtības

Pievienojās: 12.11.03
Kur: Jauko poniju zemē.

Redz, Tu, Kraukleen, droshi vien vienkaarshi neesi redzeejis, kaa izskataas ciinjas Ceesu festivaalaa. Vinji tur ljoti labi (vismaz dazhi, dazhi kaujaas tik shausmiigi, ka zheel skatiities) ciikstaas savu izveidoto noteikumu robezhaas un visi tam jau ir pielaagojushies. Taapeec ruulju deelj kaujas vispaar jau izskataas taadas bikinj patizlas (mans humblais opinions). Taa kaa nemaz tik ljauni nevajadzeetu tur iziet.

Cita lieta, ka tur nav garzobenu discipliinas, tikai vairogs ar zobenu vai tikai zobens. (nav jau briinums ar garaaku zobenu tomeer sitiens paaraak nepatiikams buutu, neatkariigi no labaa brunjojuma)

P.S.

Tajaa turniiraa nez kaadeelj peec noteikumiem nedriikst sist pa kaajaam zemaak par celi. (vai pat veel augstaak, iespeejams) Taa kaa kaajas Tev noteikti buutu veselas. Heh.

+Citēt rakstu
Kraukleenss
iesūtīt 27.10.2004 21:24
Raksts #75

Bēg no sera Kedogena
**

CITĀTS(Andza Arrdh @ 27.10.2004 21:16)
Redz, Tu, Kraukleen, droshi vien vienkaarshi neesi redzeejis, kaa izskataas ciinjas Ceesu festivaalaa. Vinji tur ljoti labi (vismaz dazhi, dazhi kaujaas tik shausmiigi, ka zheel skatiities) ciikstaas savu izveidoto noteikumu robezhaas un visi tam jau ir pielaagojushies. Taapeec ruulju deelj kaujas vispaar jau izskataas taadas bikinj patizlas (mans humblais opinions). Taa kaa nemaz tik ljauni nevajadzeetu tur iziet.

Cita lieta, ka tur nav garzobenu discipliinas, tikai vairogs ar zobenu vai tikai zobens. (nav jau briinums ar garaaku zobenu tomeer sitiens paaraak nepatiikams buutu, neatkariigi no labaa brunjojuma)

P.S.

Tajaa turniiraa nez kaadeelj peec noteikumiem nedriikst sist pa kaajaam zemaak par celi. (vai pat veel augstaak, iespeejams) Taa kaa kaajas Tev noteikti buutu veselas. Heh.

nu tas jau bija vairaak domaat skaa joks, bet ja nopietni, tad esmu dzirdeejis, ka daudz vairaak traumas tiek guutas ar boofet weap. Cita lieta ir tas, kaads tev apbrunjojums, jo tas, kas nepiecieshams nopietnai ciinjai ar reaaliem ierochiem, nav pieejams kuram katram Latvijas pilsonim. Esmu redzeejis, kaa vinji ciinaas un ne tik to vien. Krients laiks paies, kameer sev dabuushu taadu ekipeejumu, kur nu veel iemaaciishos labi kontoleet savas kustiibas.

+Citēt rakstu
Svivens
iesūtīt 28.10.2004 00:02
Raksts #76

Bēg no sera Kedogena
**

Pievienojās: 25.03.04

Ok, peace, brothers!
Akartoshos. Es uzskatu, ka, lai kautcik iemaniitos apieties ar zobenu (nevis buut krutam LARPOs, uzvareet turniiros vai kauko taadu. Tas ir jauki bet mans fokuss ir citur. Viekaarshi kautcik iemaaciities apieties ar zobenu, cik nu tas muusdienaas vispaar ir iespeejams) vajag izmantot gan buferus, paderus, gan koku/tekstiliitu, gan teraudu, gan asu teeraudu, paarceerot visadas plastmasas pudeles, slapjus aviizju saiskjus utt. (nee es te neaicinu nelegaali iegaadaaties aukstos ierocjus. daarznieciibas riiks - macjete pa Ls 2,50 un uz prieksu).
Visu cienju, Kedrik, bet par to slinkuma propogandeeshanu tu veltiigi. Milans Petrovichs. Bijushais sporta paukotaajs. Horvaatijas nacionaalaas komandas daliibnieks. Vineeja medaljas, visaas trijaas sporta paukoshanas discipliinaas (florete, zobens, shpaga), kas ir diezgan unikaals sasniegums. Tagad nodarbojas ar WMA (Western Martial Arts) un....
...izmanto sparingam booferus.
http://www.swordacademy.com/
Nacionaalajas ASV kungfu sacensiibaas notikushajaa Advancet Arms Competition, kur ARMAS direktors Dzjons Klements (ARMA arii izmanto boofed ierocjus)ienjeema irmo vietu (nedaudz sjokeedams austrumu ciinju komjunitiju), arii izmantoja buuferus, pie kam vieglus un ekstra lokanus, nerealistiskaakus kaa muuseejos, aciimredzot.
P.S. peace, brothers!
http://www.thehaca.com/photos/advanced.htm
Nedz Klements, nedz Petrovics, nu galiigi nav iessaceeji, un slinkumu nepropogandee, driizaak tieshi otraadi ir veerojama nosliece uz fanaatismu un humora izjuutas zaudeeshana, kad tiek skaarta zobena teema. No mistera Klementsa puses itseviskji. Bet tas jau ir cits staasts.
P.S Peace, brothers!

Šo rakstu rediģēja Svivens: 28.10.2004 00:07

+Citēt rakstu
Kedriks
iesūtīt 28.10.2004 08:39
Raksts #77

Cenšas pārkliegt komentētāju Pasaules kausa izcīņā kalambolā

Pievienojās: 04.11.03

Visu cienju, Kedrik, bet par to slinkuma propogandeeshanu tu veltiigi. Milans Petrovichs. Bijushais sporta paukotaajs. Horvaatijas nacionaalaas komandas daliibnieks. Vineeja medaljas, visaas trijaas sporta paukoshanas discipliinaas (florete, zobens, shpaga), kas ir diezgan unikaals sasniegums. Tagad nodarbojas ar WMA (Western Martial Arts) un....
...izmanto sparingam booferus.

Jūtos pārprasts! Esd satraukājos par to, ka ļarpos ļaudis kas 1 x saskaras ar spēles paukošanu kur izmanto booferus iedzen viena veida refleksus kurus pamainīt vēlāk izmantojot cita veida ieročus ir visai grūti. Protams, ka piekrītu par to ka savi plusi ātrumā un drošībā viņiem iraid.

Un vispār - visi marš uz boksu, ja nemākam distanci ieturēt (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif)

+Citēt rakstu
Farliner
iesūtīt 28.10.2004 13:39
Raksts #78

Gatavo atskaiti Zemvaldim

Pievienojās: 01.12.03

Heh, lasu un brīnos - abas puses principā raksta par vienu un to pašu, nonjak pie tiem pašiem secinajumiem, bet strīdās (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)

IMO, katrai spelei ir jaizmanto tādi ieroci, kas vislabāk atbilst attiecīgās pasaules attēlosanai - vai tas būtu mazliet "Diablo style hack'nd slash" kā TN, kur situācija, ka personāžs tdzimst vairakas reizes speles laikā, ir normāla, vai arī "pseidoreālisms" ka SLS, kur beigts ir beigts, un ir milzīga starpība starp profesionāla karotaja un zemnieka iespejām cīnoties. Ne par velti ir izstrdāti daudz un dažādi LARPu kaujas noteikumi ar savām īpatnībām, BTW, cik zinu, tad meistaru grupa "Erta" nākamā gada lielajai spelei "Erta IV" nakts kaujās taisās izmantot tādu sistēmu, ka nakti uz zobena asmeņa uzvelk amortizāciju, lai mazaks traumatisma risks, jo tumsa vizuālajam iespaidam tapat nav tik liela nozīme. Bet dienasgaismā cīņas tapat notiks ar tekstolītu jeb koku...
Vienlaicīgi, tomēr gribu uzsvērto to lietu, ka LS ietvaros, neboofotu ierocu izantošana vairāk stimulē cīņas prasmes izstrādāšanu nekā boofed lietošana, jo ar boofed ierociem pie cīņām pielaiž pilnīgi visus, saukārt ar neboofed - nākas demonstret savu cīņas prasmi. Piemēram, ja paskatamies TN reklāmfilmu, tad jaatzīst, ka tur redzamas cīņas lielākoties no tehniskā izpildījuma viedokļa ir visai vājas - vairak tāda vēzēšanās ar ļoti gariem ierociem tālajā distancē, pie tam, netiek lietotie dūrieni, kas būtu visnotaļ efektīgi ar šadiem ieročiem.

Par "nopietnajām zobencīņām" - kur cilvēk nevis spelē bet gan cenšas apgūt zobencīnas mākslu, jāsaka tā - arī viduslaikos jaunie karotāji trenejas gan ar koka, gan neasiem metāla zobeniem, gan arī, cik zināms, dažkārt aptina zobena asmeni ar ādas strēmelēm dabūnot kaut ko mazliet līdzīgu boofed ierocim. Pilnīgi piekrītu apgalvojumam, ka lai apgūtu zobencīņu prasmi, ir jātrenejas ar visa veida ieročiem.

Andza - Cēsīs bija iespējams sarunāt ar cietiem garo zobenu entuziastiem uzcirsties ārpus konkursa, un, iespējams, ka nakotne būs arī tāda disciplīna kā garie zobeni bez vairogiem.

+Citēt rakstu
tupenis
iesūtīt 09.11.2004 14:30
Raksts #79

Bēg no sera Kedogena
**

Pievienojās: 24.09.04
Kur: zupas šķīvī

man patīk kauties ar koka ,,pagalem" (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/two_handed.gif)
bufeti der vairak riekstu daudzisanai :blink: :blink:

+Citēt rakstu
subito
iesūtīt 09.11.2004 15:55
Raksts #80

Gāž podus mikstūrās

Pievienojās: 18.09.04

CITĀTS(tupenis @ 09.11.2004 14:30)
man patīk kauties ar koka ,,pagalem" (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/two_handed.gif)
bufeti der vairak riekstu daudzisanai :blink:  :blink:

Ā, nu es saprotu, kāpēc tik maz redzēju Tevi TN3 kaujamies...

+Citēt rakstu

5 Lapas V  « < 2 3 4 5 >
Closed TopicSākt jaunu pavedienu
2 lietotāji/s lasa šo pavedienu (2 viesi un 0 anonīmie lietotāji)
0 biedri:

RSS Lo-Fi versija Pašlaik ir: 05.06.2025 05:46