![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Streipuļo ārā no Vepra galvas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 05.07.04 Kur: Starp savām pasaulēm tukšumā Rakstnieks 2005 ![]() |
Es tā palasījos, un neatradu neko par Džeku Londonu, tā kā šis ir viens no maniem mīļākajiem rakstniekiem, tad nolēmu izveidot kādu pavedienu par un ap viņu.
Pirmā grāmata, ko lasīju bija "Mēnes ieleja", tā ir un paliks viena no manām visiecienītākajām grāmatām. "Baltais Ilknis" ar šo stāstu iepazinos skatoties filmu( ļoti skumjš stāsts...) vēlāk izlasīju arī grāmatu, kas bija ļoti skumja un aizkustinoša... Esmu lasījusi abas lielās izlases, bet neatceros visus nosaukumus, tur bija gan romāni, gan stāsti. Kādu dien aiziešu uz bibliotēku, izņemšu grāmatas, nenoslinkošu, un pierakstīšu vēl ši autora darbus... Bēt ko jūs esat lasījuši, kas jums iespiedies atmiņā, un ko jūs domājat par šo autoru? Šo rakstu rediģēja grapefruit: 15.10.2004 21:24 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.08.05 Kur: Uz mākoņa ar zelta maliņu ![]() |
Esmu lasījusi tikai Balto Ilkni, man šī grāmata ļoti patika, kad sāku lasīt, bija pagrūti atrauties. Tas stāsts bija tik skumjš, tik emocionāls. Vēl joprojām šī grāmata ir viena no manām mīļākajām. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
Šo rakstu rediģēja Malvīne: 26.10.2005 14:33 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.06.05 Kur: away ![]() |
Opaa. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Šo rakstnieku es dievinu! Viņam ir tik ļoti labas grāmatas! Patiess pārdzīvojums un viss uz skarbu dabas ainavu fona...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 10.08.05 ![]() |
neesmu lasījusi. Ko forumieši man ieteiktu ?
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.06.05 Kur: away ![]() |
neesmu lasījusi. Ko forumieši man ieteiktu ? Es pats Tev ieteiktu Balto ilkni palasīt. Riktīgi laba grāmata! (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 10.08.05 ![]() |
Ok. skatīšo, kā man ar laiku, roku un garīgo būs ! (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 11.12.04 Kur: Parealitātē... ![]() |
nee, Dzeks Londons man nepatiik, raxta visu baigi sadistisku, izlasiiju "Balto ilkni" man izteceeja tik asaru ka peec taa ilgi vairs neraudaaju! Es veelaak teicu literatuuras skolotaajai ka baigi smags staasts un vinja man atbildeeja "Tas ir Dzeks Londons, atceries!"
Nu to gan es labi atceros! |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.06.05 ![]() |
Esmu zilasījusi 3 viņa darbus, bet vis labākais ir Baltais Ilknis. Lieliska grāmata. Man tā vēl ir obligātajā literatūrā un es par to priecājos, jo tādā gadīmā nebūtu izlasījusi
Lasījusi es vēl esmu '' Dzīvot griba'' interesanta bija.. Un arī esmu lasījusi ''Baltais klusums'' šis arī bija labs, bet arī ar savām skumjām, ka mira.. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.01.06 Kur: nav tava daļa Lecīgākais forumietis 2006 ![]() |
garos stāstus neesmu lasījis, bet īsie stāsti ļoti patika. "Dienvidjūru stāsti", ja nemaldos, un laikam bija vēl kādi. pusnosprādzis slimnīcā lasīju. smējos. tad iesāku lasīt "Balto ilkni", un tad- ak skāde- izrakstīja no slimnīcas. tā arī nepabeidzu. gan jau nākamreiz. ai.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 04.03.06 Kur: somewhere else ![]() |
Lasīju ļoti sen.
Nu jā, laikam pirms 3 gadiem. Tētis ieteica. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) Nosaukumus man neatcerēties, bet labs bija par vīrieti. (viņu pašu? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif) ) Piedzīvojumi, bija, laikam. Epizode ar vilcienu vienmēr stāvēs atmiņā. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.05.06 ![]() |
'Ilkņa' multeni pa pusei kaut kad sen, sen, sen saktījos! Kādēļ pa pusei? Tātēļ, ka ļoti skumja un es bēdas un skumjas nevaru ciest nekādos veidos... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 13.12.05 Kur: Valmiera ![]() |
arī esmu lasījusi "Balto Ilkni". Tiešām patika, ar saviem pārdzīvojumiem, bet patika. Mājās man ir arī citas viņa grāmatas, bet tākā nesenkā viņas uzraku, tad vēl neesu lasījusi.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.02.06 ![]() |
mmm, man patika Jūras Vilks un Spēle. nujā, Dž.Londons jau vispār ir.. foršs džeks.. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)
Šo rakstu rediģēja murasaki: 08.07.2006 20:06 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.07.06 Kur: Thoughts have taken me hostage, I have no clue where they're taking me Susļiks ![]() |
"Jūras vilks"!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.02.05 ![]() |
Es esmu izlasījusi divas Džeka Londona grāmatas - "Balto ilkni" un "Salinieks Džerijs". Ne vienā, ne otrā nevarēja saskatīt ne mazumiņa salkanuma, kas lielākoties valda mūsdienās par dzīvniekiem sarakstītajās grāmatās. Viss ir aprakstīts tā, kā tas notiek reāli dabā.
Citus darbus gan nav nācies lasīt - diemžēl. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.05.06 Kur: Atprātojot atprātotājus... ![]() |
Viens, kas man likās nu tā, tā bija "Spēle", bet patikt, ļoti patika "Senču asins balss".
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.02.05 ![]() |
"Senču asiņu balss" - pretējs Baltajam Ilknim. Suns no pieradināta mīļdzīvnieka skarbajos apstākļos kļūst par savvaļas vilku.
"Brūnais vilks" - īsais stāsts; skumīgs, bet arī patiess. Vēlāk gan palasīju par vilku uzvedību dabā un secināju, ka Baltā Ilkņa tēls ir nedaudz heroizēts. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.09.06 ![]() |
Vnk. Dzegs Londons = klasika.
Sniega meita man ''jaunais'' Degošā kāpa nav arī nesot slikts... patika Londons aizrauj ar stāstijumu viena no gramatām kurāa bērnībā iemācijos lasīt bildēs, sēdi lasi ,bet tu redzi un jūti. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.02.07 Kur: manis nav, tur ir citi. ![]() |
no Džeka Londona vislabākais man šķita "Jūras Vilks" pārējie, nebija tik interesanti. Bet kopumā labs iespaids par autoru ir radies
vērtējums 7 no 10 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.01.08 Kur: Jelgava ![]() |
Man arī patīk širs rakstnieks. Esmu lasijusi tikai vienu grāmatu "Burājums ar Snarku". Man patikā šī grāmaa. tīri interesanta...Par to, kā viņš būveja kuģi un, ka otika dažādas nelaimes, ka nesanāca un vel šis tas, ja pareizi atceros.
Gribas arī izlasīt Balto ilkni. Visi tā runa par to grāmata, ka mani ieinteresēja. Varu pateikt kādu vel grāmati..."Klaidoņi". Nēesmu lasījusi un pat nezinu par ko tur or. Tāpēc, ja kāds zin varbūt pasaka kko...Vai ir vērts lasīt? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.02.08 Kur: kaut kur, nezin kur ![]() |
"Baltais ilknis", lai gan lasīju pirms kādiem 3 gadiem, un sākumā likās, ka nepatiks.Maldījos. Beigu beigās sapratu, ka ļoti interesanta grāmata, kaut arī skumja. Vienīgais man neatika kā tika aprakstītas tās suņu cīņas[fuj], bet tas jau ietilpst gŗamatā..
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 13.05.2025 23:28 |