Kurbijkurne forums: Soli tuvāk fantāzijai

Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )

> "Senlatvieši 5" - par un pret., Idejas nākamajai vasarai
Kedriks
iesūtīt 17.09.2004 10:31
Raksts #1

Cenšas pārkliegt komentētāju Pasaules kausa izcīņā kalambolā

Grupa: Biedri
Pievienojās: 04.11.03

Šis pavediens domāts lai uzklausītu iepriekšējo Senlatviešu spēļu dalībniekus par to kas līdz šim notikušajās spēlēs patika, kas nepatika, ko būtu vajadzējis darīt savādāk.

Zināms laiks jau ir pagājis un daļa emociju un adrenalīna ir noplakušas - laiks domāt ko darīt tālāk. Esošajā formā spēle diezin vai savu pastāvēšanu attaisno. Ražot turpinājumus turpinājumu pēc man nav ne mazākās vēlēšanās.

Gaidu konstruktīvu kritiku, ieteikumus, padomus un tā tālāk. Centīsimies izvairīties no savastarpējiem uzbraucieniem un kritizējot centīsimies būt konstruktīvi, nevis vienkārši kritiski.
Go to the top of the page

+Citēt rakstu
13 Lapas V  « < 6 7 8 9 10 > »   
Sākt jaunu pavedienu
Atbildes (140 - 159)
Kedriks
iesūtīt 21.10.2004 15:03
Raksts #141

CITĀTS(tupenis @ 21.10.2004 14:38)
tā apsaluti ne par temu noklajiet to virsaisa majas jumtu ar sunam un pa virssu zarus (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/cool.gif)
es taka nesu dzirdejis ka senlatvieshiem butu bijusi dzeltenas pleves jumti (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/whistling.gif)

Attiecībā par jumtu laikam būs jāmēģina sataisīt plēstos baļķus, cik nu paspēsim (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) un tad pa virsu kaut vai ūdensplūdi (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)

Par to harizmu......

Nu....drusku viņu vajag lai komandu sapulcinātu. Šajā ziņā esmu patīkami pārsteigts par lībiešu komandu, kas tik īsā laikā spēja saorganizēties un savākties. Protams, ka tur ir arī mīnuss, ka piesakoties 3 dienas pirms spēles nepagūst tik labi sagatavoties, bet fakts, ka bijām 41 deguns uz 4 tajiem SLS, lielā mērā ir tieši lībiešu nopelns.

+Citēt rakstu
Farliner
iesūtīt 26.10.2004 15:10
Raksts #142

Gatavo atskaiti Zemvaldim

Pievienojās: 01.12.03

Inx - mans "augstprātīgais labietis" bija tāds ar nodomu, tieši tālab, lai zinamā mērā tomēr parādītu to dalījumu sabiedrības slāņos, citādi, diemžēl, tas nebija izdarāms (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif)

Par misticismu - tas jau ir ne reizi vien apspriests, un tiešām, tiek domats par to, lai nākamajā spelē tas viss būtu savadāk.

Par spēlējošajiem GM - arī jau ir ticis apspriests ne reizi vien, un secinajums ir tāds, ka lai cik nepatīkami tas arī nebutu, šogad bez tā nebūtu izdevis iztikt, ņemot vērā speles "backgroundu", visticamākais, ka nākamgad būs savādāk.

Šo rakstu rediģēja Farliner: 26.10.2004 15:11

+Citēt rakstu
Urdrunir
iesūtīt 27.10.2004 14:15
Raksts #143

Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem

Pievienojās: 19.01.04
Kur: starp likumu un dvēseli

CITĀTS
Mans novērojums ir tāds, ka līdz šim vienmēr ir nācies ļaužus īpaši skubināt taisīt kādas atsevišķas komandas. Diemžēl ja GM kaut ko tādu dara un veido tad viņam pašam tur ir jābūt līdz galam iekšā. Rezultātā tauta gaida no GM nezin ko.

Ja man būtu pienākuši trīs cilvēki klāt ar tekstu, klau, es gribu taisīt tirgotāju komandu! Vai teiskim, es gribu taisīt vēl vienu vikingu komandu! Šitādu tekstu nebūtu jābīda!

Saproti, ko es ar to tagad domāju?

Nē, nesaproti! Tur jau tā lieta. Vieniem harizmātiem pietika izdomas, lai iekļautos ar savu lomu jau esošajā sadalījumā. Citi harizmāti negribēja taisīt tik acīmredzami reilroudētas komandas kā "man vajag 3 tirgoņus!". Vēl dažiem harizmātiem likās neiespējami ietekmēt pasauli veidojot savu īpašo ideju komandu. Un tad vēl nedaudzi jau bija paspējuši apvainoties, ka viņu harizmātiskās idejas iznīcina saknē.

Nu, nevar cerēt, ka uz spēli atnāks 3 harizmātiski cilvēki un tad pēkšņi viss noritēs šausmīgi interesanti!!

Bet vispār ignorējiet mani! Esmu šobrīd gatavs kasīties ar jebko un par jebkādu tēmu.

+Citēt rakstu
Kedriks
iesūtīt 27.10.2004 15:37
Raksts #144

Njā, no Tava paraksta to var manīt...... pilnmēness vai kā?

Nu ..... pats uzprasījies.....uz īsu rezumē....... (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/whistling.gif)

1) Leģendu bija sasodīti maz
2) Puse bija sū@īgas
3) Daļa spēlētāju nemaz nespēlēja to, kas rakstīts leģendās
4) Daļa neieradās vispār par to nebrīdinot
5) Daļa vēlējās pasākumu padarīt par pikniku brīvā dabā
6) Daļa nezināja ko viņi te vispār meklē

Rezultātā būs tā, ka leģendas laikam nāksies rakstīt GM-iem un izsludināt konkursu uz galvenajām lomām un arī pārējiem izdalīt jau tiešus norādījumus tieši pirms pašas spēles sākuma, lai izslēgtu situācijas, ko būs un ko nemaz nebūs darīt spēles laikā, kas gan atstās iespēju improvizēšanai, bet vairs ne tik lielā mērā kā līdz šim. Tas ir lai novēsrtu situāciju, kad visi zina par visiem jau krietni pirms spēles sākuma.

Nu nebija tā - NEBIJA, ka ļaudis nāktu klāt un sacītu es gribu būt šitais vai šitais..... atkal tas salīdzinājums par barošanu ar karotīti nāk prātā.......

Btw, iesaku tautai palasīties daiļlitaratūru, kamēr ir laiks. Un grāmatu izlasīsana man šķiet, ka tomēr nav "spiešana un baismīgo rekonstrukciju".

J.Mauliņš "Tālava" un Lejiņš "Zīmogs sarkanā vaskā". Vismaz kāds priekšstats par tālaika situāciju radīsies.

Hau. Esmu runājis.

+Citēt rakstu
Elernass
iesūtīt 27.10.2004 16:38
Raksts #145

Attīsta savu iekšējo Aci

Pievienojās: 25.02.04

CITĀTS(Kedriks @ 27.10.2004 15:37)
Rezultātā būs tā, ka leģendas laikam nāksies rakstīt GM-iem un izsludināt konkursu uz galvenajām lomām un arī pārējiem izdalīt jau tiešus norādījumus tieši pirms pašas spēles sākuma, lai izslēgtu situācijas, ko būs un ko nemaz nebūs darīt spēles laikā, kas gan atstās iespēju improvizēšanai, bet vairs ne tik lielā mērā kā līdz šim. Tas ir lai novēsrtu situāciju, kad visi zina par visiem jau krietni pirms spēles sākuma.

Hau. Esmu runājis.

Manupraat SLS projektaa jau taa speeleetaaji neko nevar groziit ieprieksh izdomaataa, nemainiigaa un negrozaamaa sizhetaa (kas jau vairaakkaart uzsveerts kaa lielaakaa SLS probleema), ja jau GM'i tagad rakstiis legjendas un paareejiem izdaliis noraadiijumus ko buus un ko nebuus dariit speeles laikaa (!!!), tad kaada jeega vispaar shaadu pasaakumu saukt par lomu speeli? Ja nemaldos, tad scenaarijus un noraadiijumus par to kaa uzvesties uz skatuves dod teaatrii nevis lomu speelee.

+Citēt rakstu
Kedriks
iesūtīt 27.10.2004 16:48
Raksts #146

CITĀTS(Elernass @ 27.10.2004 16:38)
CITĀTS(Kedriks @ 27.10.2004 15:37)

Hau. Esmu runājis.

Manupraat SLS projektaa jau taa speeleetaaji neko nevar groziit ieprieksh izdomaataa, nemainiigaa un negrozaamaa sizhetaa (kas jau vairaakkaart uzsveerts kaa lielaakaa SLS probleema), ja jau GM'i tagad rakstiis legjendas un paareejiem izdaliis noraadiijumus ko buus un ko nebuus dariit speeles laikaa (!!!), tad kaada jeega vispaar shaadu pasaakumu saukt par lomu speeli? Ja nemaldos, tad scenaarijus un noraadiijumus par to kaa uzvesties uz skatuves dod teaatrii nevis lomu speelee.

Par to jau es uztraucos, ka pašiem spēlmaņiem bieži vien nav ne vella skaidrs, ko viņi ieradušies tur darīs. Tas ir tāds ārkārtas variants adresēts visiem slinkajiem spēlētgribētājiem, pagaidām gan idejas līmenī. Ļautiņi!! Sūtiet leģendas LAIKUS, tad šādu sarunu nebūs vajadzīgs! Ja nebūs, paturu tiesības rīkoties ar jums atkarībā no situācijas. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/unsure.gif)

+Citēt rakstu
Kurbads
iesūtīt 27.10.2004 17:21
Raksts #147

Gāž podus mikstūrās

Pievienojās: 15.08.04
Kur: Rīga

Es jau neko daudz nezinu par larpiem, bet, manupraat, svariiga lieta ir VAJADZIIGAAS informaacijas ieguusana...Piemeeram, ja tu speelee paziisti kaadu teelu, tad tev tiesaam vins ir jaaiepaziist pirms speeles(teels). Ja tu esi vieteejais, tad jaapaziist apkaartne.utt.
Par ierociem...tie koka mieti , manupraat, ir mazliet par traku. Jo es palasiiju bisk par to juusu"kontroli" un peec savas pieredzes varu teikt, ka tas ir bullshits, ja vien neesi baigais profs, jo pretinieks kustaas nevis staav kaa ieprieksmineetais diegs un ja kaads ar pretkustiibu dabuu pa galvu, tad vinam speele var arii beigties. Ok, ja cilveekiem nepatiik boofedi, tad vareetu ieviest kaadu kompromisu...pusboofedus (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/sorcerer.gif) .Manupraat, taadi vairaak pat vareetu izskatiities peec iistiem zobeniem.

+Citēt rakstu
Kedriks
iesūtīt 27.10.2004 17:31
Raksts #148

CITĀTS(Kurbads @ 27.10.2004 17:21)
Es jau neko daudz nezinu par larpiem, bet, manupraat, svariiga lieta ir VAJADZIIGAAS informaacijas ieguusana...Piemeeram, ja tu speelee paziisti kaadu teelu, tad tev tiesaam vins ir jaaiepaziist pirms speeles(teels). Ja tu esi vieteejais, tad jaapaziist apkaartne.utt.
Par ierociem...tie koka mieti , manupraat, ir mazliet par traku. Jo es palasiiju bisk par to juusu"kontroli" un peec savas pieredzes varu teikt, ka tas ir bullshits, ja vien neesi baigais profs, jo pretinieks kustaas nevis staav kaa ieprieksmineetais diegs un ja kaads ar pretkustiibu dabuu pa galvu, tad vinam speele var arii beigties. Ok, ja cilveekiem nepatiik boofedi, tad vareetu ieviest kaadu kompromisu...pusboofedus (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/sorcerer.gif) .Manupraat, taadi vairaak pat vareetu izskatiities peec iistiem zobeniem.

Svarīgi ir nevis ko cilvēks zina "pa dzīvei" bet kā viņs "atspēlē", jeb`notēlo paši informācijas iegūšanas procesu pašā spēlē. Diemžēl lielākā problēma ir "aizmirst" OOG info un nodalīt to no "in game" info.

Bez tam, pati info ieguve jau nav tas primārais, bet labs jūsu personāža tēlojums atbilstoši leģendai. Tas ir tas galvenais ko liela daļa joprojām nesaprot.

Un koka zobeni Latvijā nav mana ideja, bet sena un labi pārbaudīta lieta, kas šādā formā eksistē jau kopš 90-to gadu vidus. Btw, kontrole nav"bulšits", jo kur tu redzi te kādu "baigo profu"? (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif) (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)

+Citēt rakstu
Kurbads
iesūtīt 27.10.2004 17:44
Raksts #149

Gāž podus mikstūrās

PUSBEEFEDUI. Tie vareetu izskatiities kaa koka zobeni , kam TIKAI uz "asajaam malaam" un gala ir uzstiprinaats peleekais caurulju izolaacijas materiaals (nopeerkams NELSS). Manupraat saadi miikstinaati ieroci buus gana tievaaki par iistajiem boofediem, ar labaaku aerodinamiku, izskatu. Pareizi uztaisot, tie vareetu ne iipashi zaudeet koka zobeniem. Arii nebremzeetas(ne brutaalas) ciinjas vareetu izveersties ne paaraak traumatiskas ............(maza atkaartosanaas)
par to 90 to gadu vidu.... mums tak jaaseko progresam..

par VAJADZIIGO info es uzskatu savu komandas biedru, virsaishu un kaadu citu svariigu teelu paziisana...to vareetu paarrunaat iepriekseejaa dienaa pirms speeles saakuma.(taada kaa teelu iepaziisanaas)

par lomaas iejusanaas svariigumu - pilniigi piekriitu

par bullshitu - tas ir bullshits. tu nesaprati ko es domaaju... ir ljooooti gruuuti aptureet speeciigu sitienu, ja pretinieks negaidiiti un aaaatri virza savu galvu (kaaju roku vai kaadas gjenetaalijas) pret tavu zobenu. KAPISH?!?

+Citēt rakstu
Dinaer
iesūtīt 27.10.2004 18:19
Raksts #150

Pievienojās: 28.10.03
Kur: lielceļš

sory - tas vairs nav tas ...
ar koka zobeniem ir jaaieveero kontrole un tas nav kaa TN kur jebkuraa bridii var atdzimt par to pashu un par savu dziiviibu neviens neuztraucas. taapeec arii pastaav shii kontrole. un taa nav speele gluzi uz mochiisanu (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif)
taapeec arii ir koka zobeni lai radiitu kontroli kas ir nepiecieshama.
nokaartot atlauju pirms speeles nav nemaz tik gruuti un nav nepiecieshams tik loti vicinaaties.

+Citēt rakstu
Kurbads
iesūtīt 27.10.2004 18:25
Raksts #151

Gāž podus mikstūrās

Es jau neuztraucos par atljaujas ieguusanu un mirsanas noziibiigumu, bet gan par zilumu lielumu uz citu un arii mana kjermenjja

+Citēt rakstu
Kraukleenss
iesūtīt 27.10.2004 19:55
Raksts #152

Bēg no sera Kedogena
**

Pievienojās: 21.08.04

piekriitu Zhanetei, bet par tiem pusbuufotiem stipri shaubos, tos pilniigi aizstaaj boofed weap, vieniigaa atskjiriiba ir taa, ka ar boofed pieljaujot kaadu kljuudu un radot paaraak speeciigu sitienu, nekas tragjisks nenotiek, bet tas vidusceljsh star boofed un koka zobeniem taapat radiis daudz traumas, veel vairaak nekaa koka vai boofed.

+Citēt rakstu
Dinaer
iesūtīt 27.10.2004 20:10
Raksts #153

CITĀTS(Kurbads @ 27.10.2004 19:25)
Es jau neuztraucos par atljaujas ieguusanu un mirsanas noziibiigumu, bet gan par zilumu lielumu uz citu un arii mana kjermenjja.

zilumi lielaaki vai mazaaki buus vienmeer ...
bet ja ir koka zobeni - tas prasa peec lielaakas pashkontrole un discipliinas...

cik saprotu tad tu neveelies lai ir koka zobeni tikai taapeec ka tas varetu tev trauceet no sirds izvicinaaties?

ir vajadziiga kautkada kontrole vienmeer, bet tu gribi vieglaako celu, cerot tik pie vieglaakiem noteikumiem.

ar koka zobenu sitieni tiek bremzeeti un nvienmeer tiek pie zilumie, bet viss jau ir atkariigs no taa kaa ciinaas...
ir jaauzmanaas... arii bufotien nevienmeer izsleedz traumas un taapataas var palikt zilumu...

nevar arii tik viegli nobufot koka zobenu ...

+Citēt rakstu
Kurbads
iesūtīt 27.10.2004 20:15
Raksts #154

Gāž podus mikstūrās

Kraukleen - you have no clue... :blink:
Zanete - tev taisniiba. lieta taada, ka es gribu piedaliities senlatviesu tipa speelees, bet neuzticos citu veikliibai un negribu kaadam nodariit paari(sakropljot)

+Citēt rakstu
Northwatch
iesūtīt 27.10.2004 20:18
Raksts #155

Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu

Pievienojās: 08.10.03
Kur: arī pie kapa soli priekšā Tev.

Starp citu - iz manas pieredzes.

Tad kad iemanaas riikoties ar koka zobeniem, tad arii iemanaas riikoties attieciigi pretinieka gaajieniem. Tobiss, ja man pretii esossais cilveeks peekssnni izdomaa pieliekties, vai arii palekt malaa, tad arii attieciigi es riikojos. Cik es atceros, ir reti bijussi gadiijumi, kad es iebelzzu no visas sirds kaadam pa muti. Ir gadiijies iesist kaa taa, bet ne naaviigi un paarejossi.

Veel kas - ar koka zobeniem ceertas tie, kas to vismaz kaut kaa kaut kad ir maaciijussies. Buufedu tomeer dazzi ir panneemussi rokaa vieniigo reizi un tad ari nu tik sit, un sit, un sit, un sit un sit....[periodaa]
Tas nu taa. Saliidzinaat abus - diezgan gruuti, lai gan var. Un taa ideja par buufotaam malaam, manupraat diezko nedos. Aatri buufeejums noies un tad tas pats vien koks paliks. Taapeec manupraat labaak ir iemaaciities vispirms ar kociniekiem, kas ari skaitaas "smagaaka" klase un tikai tad nnemt rokaa buufedu. Ja vispaar peec tam taada veeleessanaas parauj.
Taa luuk.

+Citēt rakstu
Dinaer
iesūtīt 27.10.2004 20:45
Raksts #156

pilniigi pareizi ... sakumaa domaa par sevaam kustiibaam un speeju pieklaajiigi ciiniities un gan jaupaareejie padomaas par sevi - ja paigaan jau tu veeliels lai ir bufotie zobeni kas tev atvieglotu ziiniities (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)

+Citēt rakstu
Dinaer
iesūtīt 27.10.2004 23:49
Raksts #157

es jau neesmu kuudiitaaja ..... bet (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/whistling.gif) (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif)
nujaa - taa bija patieshaam laba saruna tiiraakajaa spama veidaa (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)
labi ka esat nomierinaajushies (nezinu gan kapeets kurbads nomierinaat gribeeja kraukleenu ,bat taa jau ir tendence saliidzinaat visus ar sevi (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) )

ja veel gribi ko teik par pusbufotajiem tad vispicamaak ir jaasagaida kaads gaishaaks dienas laiks kad sheit ieklidiis ari speeles dievi un tad jau redzees ko shie teiks (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)

varbuut pameegini ciiniities ar koka vispirms pirmsnem rokaa bufoto - tas no NW puses bija patieshaam veertiigs ieteikums...

+Citēt rakstu
Kedriks
iesūtīt 28.10.2004 08:48
Raksts #158

Zini, ar labi nobalansētu un samērā vieglu kocinieku dažus treniņus apmeklējuša cilvēka rokās nekādām problēmām nevajadzētu rasties. LAbprāt redzēšu aktīvākos no jums kādā no manis rīkotajiem. Laiku un vietu paziņošu atsevišķi. Pirms nākamās vasaras būs jāuzrīko lielā instruktāža faitot gribētājiem, lai ierubītos gan prasībās un atliktu laiks vēl pašiem ar patrenēties un izlikvidēt "nepareizos" refleksus. Eksāmens karotājiem pirms SLS V būs. Un nevis pirms pašas spēles, bet kādu laiku iepriekš. Citādi mums tas līmenis un stili ir drusku atšķirīgi.

+Citēt rakstu
Northwatch
iesūtīt 28.10.2004 08:57
Raksts #159

Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu

Pievienojās: 08.10.03
Kur: arī pie kapa soli priekšā Tev.

Tehnika savadaaka taadaa zinnaa "kameer es pa roku meerkkeeju, tikmeer vinnss man jau pa galvu iesitis :blink: " (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
Visaa visumaa treninni ir laba padariissana un daudzmaz regulaari treninni, kuros tiek apskatiitas peec iespeejas vairaakas ieroccu kombinaacijas, ir veel labaaki (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)

CITĀTS
LAbprāt redzēšu aktīvākos no jums kādā no manis rīkotajiem.

Pirms sniega luucams...

Šo rakstu rediģēja Northwatch: 28.10.2004 09:26

+Citēt rakstu
Andza
iesūtīt 28.10.2004 10:52
Raksts #160

Studē augstākās pārvērtības

Pievienojās: 12.11.03
Kur: Jauko poniju zemē.

Starp citu sniegs un ziema ir ljoti labi apstaaklji treninjiem. Tad parasti ir diezgan daudz biezu dreebju sateerpts muguraa, kas arii noder kaa sava veida amortizeetaajs. Atceros mees ar kokiem saakaam sisties tieshi ziemaa un domaajaam, ko nez vasaraa dariisim. Heh.

+Citēt rakstu

13 Lapas V  « < 6 7 8 9 10 > » 
Closed TopicSākt jaunu pavedienu
2 lietotāji/s lasa šo pavedienu (2 viesi un 0 anonīmie lietotāji)
0 biedri:

RSS Lo-Fi versija Pašlaik ir: 18.06.2025 12:04