![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.08.04 Kur: Esmu prom no skatuves, kurai es atdevu visu. Paliku tikai atmiņas. Aplausi! Es esmu atmiņās par to, kas bija "Bērnu un jaunatnes 8. dziesmu un deju svētkos"!!! ![]() |
Kādā mana vārda dienā mana mamma nopirka FotR mēs jau sen gribējām to FILMU nopirkt.
Sākām skatīties. Sākumā kur stāsta un rāda par tiem gredzeniem es skatiijos kā pasaku. Tad kad parādīja Frodo tas likās tik tuvu istenībai ,bet tik un tā skatījos kā pasaku. Tad kad nokrita man tik mīļais tēls gendalfs es gandrīz apraudājos tajā momenta notika lūzuma punts es to visu līdz beigām skatijos ka (Present day (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) ) par spīti tiem galadrīmu pasakainajiem mežiem u ka jūs sākāt krist Tolkīna ķetnās (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif) ? |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.12.06 Kur: Dūmu kalna virsotne ![]() |
Es neacaros cik man bija tad gadi.Manam brālim Ziemassvētkos uzdāvināja gan grāmatu gan filmu.Man brālis neļāva skatīties filmu lidz viņš pats nebūs izlasijis grāmatu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif) bet paldiesdievam viņš lasa,lasija ātri (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.02.05 ![]() |
Es par "Gredzenu pavēlnieku" pirmo reizi dzirdēju no draudzenes, kas bija gājusi pirmo filmu skatīties. Kad filmu sāka rādīt mūsu pilsētā, tad gāju un noskatījos. Bija motivācija grāmatu izlasīt, taču teikt, ka es būtu par Gredzenu pavēlnieku ļoti fanojusi - gan nē.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.10.06 Kur: nektāra eiforijā ![]() |
Par GP pasaules parādīšanu man jāpateicas savai māsai,kura jau bija lasījusi grāmatu svešvalodās un mani paķēra līdzi uz kino,kad rādija pirmo daļu. Taču nopietni ar GP es sāku aizrauties tikai pēc grāmatas izlasīšanas.
|
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.02.07 Kur: Somewhere in the sky... ![]() |
Nu, man bija dzimšanas diena.Radinieki uzdāvināja man biezu grāmatu skaistos vāciņos.Domāts bija, ka būs ilgi jālasa.Bet-nekā!Sāku lasīt, iepatikās, izlasīju ātri.Sekoja pārējās divas ''Gredzenu Pavēlnieka'' grāmatas.Tad nāca filmas.Tā nu bija ar šo foršo grāmatiņu. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sorcerer.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.06.06 Kur: tepat Vārdmetējs 2012 ![]() |
mamma bērnībā mums ar brāli lasīja Hobitu....
nākamais ko atceros: stāvu bijušajā skolā biblenē ar avīzi un redzu 1. filmas reklāmu... pārējais ir vēsturē |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 13.05.07 ![]() |
Man Fotr uzdāvināja krustmāte kaut arī tajā laikā man bija tik 13 gadi bet tas tiesa nebija šķērslis lasīšanais un viss bija saprotams....
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.05.07 Kur: tur kur dzimst ĒNAS ![]() |
par laimi es pirmo izalsīju Hobitu un tikai pēc tam uzzināju, ka pastāv tās turpinājums Gredzenu Pav. un vesela Viduszemes pasaule un tās vēsture! kā piemēram Unfinished Tales! pirmo reizi ar Tolkina grāmatu Hobits iepazinos 1997. gadā (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif)
autora pasaule tik tiešām ir ļoti interesanta un mani tā ir ļoti aizrāvusi! |
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 06.11.07 Kur: Starp realitāti un sapņiem! ![]() |
(IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/ohmy.gif)
Kādā mana vārda dienā mana mamma nopirka FotR mēs jau sen gribējām to FILMU nopirkt. Sākām skatīties. Sākumā kur stāsta un rāda par tiem gredzeniem es skatiijos kā pasaku. Tad kad parādīja Frodo tas likās tik tuvu istenībai ,bet tik un tā skatījos kā pasaku. Tad kad nokrita man tik mīļais tēls gendalfs es gandrīz apraudājos tajā momenta notika lūzuma punts es to visu līdz beigām skatijos ka (Present day (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) ) par spīti tiem galadrīmu pasakainajiem mežiem u ka jūs sākāt krist Tolkīna ķetnās (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif) ? jā ak .... bet es neesmu redzējis filmu bet māku arī lasīt :!!!!!tieši tajā kritiskajā vietā es izkritu no gultas!!!!jā man tiši tā pat!!!!!!bet filmu vēl gribu redzēt
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 16.06.2025 16:58 |