Kurbijkurne forums: Soli tuvāk fantāzijai

Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )

> Indigo bērni, Patiesība par maģijas atnākšanu?
Hikari
iesūtīt 17.08.2004 12:12
Raksts #1

Skatās acīs baziliskam

Grupa: Biedri
Pievienojās: 19.07.04
Kur: Latvija <-> Japāna
Sakuras ziediņš

Reiz kādā avīzē lasīju rakstu, ka visā pasaulē sāk dzimt īpatnēji mazuļi. Tiem piemītot pārdabiskas spējas jau no dzimšanas. Tie, paši to nemaz neapzinoties,prot ar prāta spēka palīdzību kustināt savas rotaļlietas, sakarsēt ūdeni līdz vārīšanās temperatūrai, lidot un vēl daudz ko. Vienīgā kopīgā lieta visiem šiem dīvaiņiem ir indigo krāsa aurā. Šī krāsa ir pārmērīgā pārsvarā viņu biolaukā. Cik dīvaini! (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif) (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/ohmy.gif)
Varbūt maģija beidzot nolēmusi atnākt arī līdz mums - parastajiem cilvēkiem?
Vai zinat ,ka arī starp mums ir šādi cilvēki? Viņi gan to neapjauš. Šādiem cilvēkaiem ir lieliska intuīcija, viņi ir jūtīgi, bieži vien gudrāki par vidusmēra cilvēku, vai apveltīti ar neparastām izskata vai rakstura iezīmēm. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
Go to the top of the page

+Citēt rakstu
13 Lapas V  « < 8 9 10 11 12 > »   
Sākt jaunu pavedienu
Atbildes (180 - 199)
lightness_flame
iesūtīt 07.07.2006 23:10
Raksts #181

Pārvērš vaboles par pogām

Pievienojās: 01.05.06
Kur: my private imaginary world

njā, man arī tā liekas, bet nu ok...pieņemsim, ka varbūt arī kāds tāds pastāv, be ne jau nu tik daudz kā viņi ir "saradušies" tagad - gandrīz katrā otrajā ģimenē ir indigo bērns.... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif) *yeah right*

+Citēt rakstu
Viesis_Viesis_GuessWho_Yk_*
iesūtīt 08.07.2006 12:13
Raksts #182

Viesi

Labo pusi vairak iznanto kreili, kreiso - labroci.

+Citēt rakstu
Andromeda
iesūtīt 13.07.2006 16:52
Raksts #183

Miglājs
Grupas ikona

Grupa: Aurori
Pievienojās: 12.07.06
Kur: M31
Vadzvaigzne tumsā

Man gribētos uzzināt par viņiem ko vairāk.
Es domāju, ka mūsos visos snauž kaut kas īpašs. Tikai ir jāatrod veids kā kontrolēt savu prātu.
Mēs cilvēki izmantojam tikai niecīgus procentus no visām smadzenēm, varbūt šie bērni ir iemācījušies kontrolēt bišku vairšāk. Visa dzīve ir mācīšanās. Es gribētu iemācīties kontrolēt tās sava prāta daļas, kuras es neapzinos.

+Citēt rakstu
josephine
iesūtīt 14.07.2006 21:15
Raksts #184

Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā

Pievienojās: 12.07.06
Kur: Thoughts have taken me hostage, I have no clue where they're taking me
Susļiks

Nezinu, bet kad biju mazāka, mani nepameta it kā neizskaidrojama pārliecība, ka esmu kaut kas īpašs... Ka no manis kaut ko slēpj, kaut ko būtisku. Un tad es mēdzu iztēloties, kā es beidzot varētu uzzināt patiesību par sevi...

+Citēt rakstu
Hworang666
iesūtīt 14.07.2006 22:04
Raksts #185

Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem

Pievienojās: 24.05.06
Kur: Atprātojot atprātotājus...

Tas ir tikai normāli...
Man arī bieži ir paticis iedomāties, ka esmu kaut kas īpašs. To iedomāties vienmēr bija interesanti... Starp citu žēl, ka indigo bērni neko ilgu laiku nav sacījuši...

Bet no otras puses Shadowstalker tiešām salika visu pa plauktiņiem...

+Citēt rakstu
shocked mouse
iesūtīt 15.07.2006 16:37
Raksts #186

Kārto SLIM-us

Pievienojās: 25.03.06

esmu dzirdeejusi par taadiem beerniem.
bet es neticu ka vinjiem ir iipashas speejas.
nea...skatiijos kautkaadu raidiijumu kur bija itkaa indigo beerni. Ha. kameer pieaugushie tur spriedeleeja par vinjiem,vinji ziimeeja...teikshu godiigi tie ziimeejumi bija atbaidoshi (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/ermm.gif) . Labi saprotu ka mazs beerns varbuut neziimee tur ideaali utt. bet tie ziimeejumi patieshaam bija briesmiiigi.

+Citēt rakstu
antikriste
iesūtīt 23.07.2006 13:10
Raksts #187

Izvēlas zizli pie Olivanda
*

Pievienojās: 11.06.06
Kur: Riga

uff... es tomer ljoti ceru kaaa lidz manimm nav aizgajis tas ka varetu but es viena no tadiem fenomentiem (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) nu es protams ljoti ceru.... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/whistling.gif)

+Citēt rakstu
Juliette
iesūtīt 23.07.2006 18:28
Raksts #188

Pievienojās: 03.07.06
Kur: Own no weaknesses or faults.

CITĀTS(Shadowstalker @ 04.07.2005 22:42) [snapback]443725[/snapback]

Visiem, kas to vēl nav izdarījuši, iesaku izlasīt šo te un arī šo.

Tas izklausās diezgan neprecīzi un subjektīvi.

To māk daudzi, tas nebūtu nekas neparasts.

I`m the best, ```` the rest!

Bet citur apgalvots ( laikraksts Dziedinātājs ), ka "Viņiem dominē labā smadzeņu puslode". Neiet kopā, ne?

Oh My God... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) *Rolls on the floor laughing* I think i'm in love (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wub.gif) *notrauš smieklu asariņu*

Anyway. Es laikam tomēr uzskatu, ka tādi indigo pastāv. Un iespējams, ka mūs nomainīs šī nākamā paaudze. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Ja var ticēt mana tēva garīgajam skolotājam tad es un mans brālis esam 50% indigo. Bet indigo noteikti nav nekāda saistība ar maģiju, jo par raganu vai burvi var kļūt jebkurš. Manuprāt.

+Citēt rakstu
Hworang666
iesūtīt 23.07.2006 19:15
Raksts #189

Pievienojās: 24.05.06
Kur: Atprātojot atprātotājus...

Kas ir tava tēva garīgais skolotājs? Kā tas izpaužas?

+Citēt rakstu
Grims
iesūtīt 23.07.2006 19:43
Raksts #190

Nazgûl

Pievienojās: 14.11.03
Kur: Tieši aiz tās izkapts, kas ir atbalstīta uz tava pleca.

CITĀTS(Lady Calisto Rose @ 23.07.2006 19:28) [snapback]1012173[/snapback]

Ja var ticēt mana tēva garīgajam skolotājam tad es un mans brālis esam 50% indigo.

Nevar ticēt. Pat pieņemot, ka kāds "garīgais skolotājs" māca patiesību, kas tikai izklausās pēc ierastā bullshita, viņa mācībai būtu jābūt vienīgajai pareizajai, kas nozīmē ka tīri statistiski iespēja, ka konkrēts garīgais skolotājs nav šarlatāns/psihs ir nenozīmīgi maza.
CITĀTS
par raganu vai burvi var kļūt jebkurš. Manuprāt.

Jū! Vajag tik piereģistrēties i-cukkarpa.lv (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sorcerer.gif)

Šo rakstu rediģēja Good ol' Grim: 23.07.2006 19:43

+Citēt rakstu
Juliette
iesūtīt 23.07.2006 19:44
Raksts #191

Cilvēks, kas ir augsti izglītots savā jomā un arī citās, viņš māca manam tēvam dzīves gudrības un filozofijas, skolo viņu reiki (tā nav reliģija, nemācēšu definēt) un dziedināšanā. Es jau arī īsti visu nezinu par šo tēmu, jo es vēl neesmu ar skolotāju tikusies, bet tēvs mani apsolīja paņemt nākamreiz līdz pie viņa.
CITĀTS

Nevar ticēt. Pat pieņemot, ka kāds "garīgais skolotājs" māca patiesību, kas tikai izklausās pēc ierastā bullshita, viņa mācībai būtu jābūt vienīgajai pareizajai, kas nozīmē ka tīri statistiski iespēja, ka konkrēts garīgais skolotājs nav šarlatāns/psihs ir nenozīmīgi maza.

Nu netici. Es neņemos tiesāt kaut ko, pirms zinu, kas ir iekšpusē. Neesmu ar skolotāju tikusies, tādēļ neuzdrošinos ne pieņemt, ne apšaubīt. Kaut vai izrādot cieņu pret gudru cilvēku un vecu dvēseli.

Šo rakstu rediģēja Lady Calisto Rose: 23.07.2006 19:48

+Citēt rakstu
Silhouette
iesūtīt 23.07.2006 19:48
Raksts #192

Dzer sviestalu Trijos slotaskātos

Pievienojās: 09.07.06
Kur: Rīdziniece caur un caur ^_^

Klau jūs LCR un viņas ģimeni nezināt, zinātu, neapšaubītu lēdijas vārdus (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)

Šo rakstu rediģēja silhouette: 23.07.2006 19:49

+Citēt rakstu
Roviela
iesūtīt 23.07.2006 20:30
Raksts #193

Zintniece
Grupas ikona

Grupa: Noslēpumu nodaļa
Pievienojās: 03.11.03
Kur: te un tagad
Dzīvā enciklopēdija

Es domāju, ka tādi īpaši indigo bērni nepastāv. Vai arī, ja tādi ir, tad tas ir gluži nekas īpašs - tādi ir un ir bijuši visos laikos.
Katrs vienmēr ir gribējis būt ipašs vai arī, lai vismaz viņa bērni ir tie īpašie. Nekas jauns! Tā tas ir, kopš radies cilvēks.
Ja pārlasa pašu pirmo Rowenny rakstu, tad šie cilvēki (viņi jau nepaliks bērni visu laiku, vai ne?) spēj sakarsēt ūdeni tāpat vien, uz to paskatoties, kustināt lietas utt. Es uzreiz, tā, neviļus, atceros vecas filmas, Stalkeru, piemēram, un no jaunākām Matriksu. Un vēl arī to, ka, lai cik par šīm tēmām nekladzinātu avīzes, nekur neviens nav pierādījis kaut kā tāda reālu esamību. Tā - vienkārši, publikas priekšā uzvārījis katliņu ar ūdeni, palidinājis bumbiņu, saliecis karotīti. Visi, bez izņēmuma, visi tādi demonstrējumi ir nevis burvestība un spējas, bet iluzionistu triki.
Man kaut kur mājās metājas grāmata, kur ir vienkāršāko, parastāko triku apraksti un uzrakstīts, kā to panākt. Gan ūdens vārīšana, gan karotītes, lidojošas bumbiņas un viss pārējais, pie tam tiešām laba meistara iluzionista meistarības sasniegums un vērtējums ir izdomāt jaunu veidu, kā to visu panākt, tā, lai to zinātu viņš viens pats. Es pilnīgi jūtu, ka cilvēki par maz iet uz cirku skatīties iluzionistus! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)

+Citēt rakstu
Juliette
iesūtīt 24.07.2006 18:53
Raksts #194

CITĀTS(Roviela @ 23.07.2006 21:30) [snapback]1012229[/snapback]

Es domāju, ka tādi īpaši indigo bērni nepastāv. Vai arī, ja tādi ir, tad tas ir gluži nekas īpašs - tādi ir un ir bijuši visos laikos.
Katrs vienmēr ir gribējis būt ipašs vai arī, lai vismaz viņa bērni ir tie īpašie. Nekas jauns! Tā tas ir, kopš radies cilvēks.
Ja pārlasa pašu pirmo Rowenny rakstu, tad šie cilvēki (viņi jau nepaliks bērni visu laiku, vai ne?) spēj sakarsēt ūdeni tāpat vien, uz to paskatoties, kustināt lietas utt. Es uzreiz, tā, neviļus, atceros vecas filmas, Stalkeru, piemēram, un no jaunākām Matriksu. Un vēl arī to, ka, lai cik par šīm tēmām nekladzinātu avīzes, nekur neviens nav pierādījis kaut kā tāda reālu esamību. Tā - vienkārši, publikas priekšā uzvārījis katliņu ar ūdeni, palidinājis bumbiņu, saliecis karotīti. Visi, bez izņēmuma, visi tādi demonstrējumi ir nevis burvestība un spējas, bet iluzionistu triki.
Man kaut kur mājās metājas grāmata, kur ir vienkāršāko, parastāko triku apraksti un uzrakstīts, kā to panākt. Gan ūdens vārīšana, gan karotītes, lidojošas bumbiņas un viss pārējais, pie tam tiešām laba meistara iluzionista meistarības sasniegums un vērtējums ir izdomāt jaunu veidu, kā to visu panākt, tā, lai to zinātu viņš viens pats. Es pilnīgi jūtu, ka cilvēki par maz iet uz cirku skatīties iluzionistus! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)

Nāksies piektist par iluzionistiem, bet vai indigo nebūtu jābūt savādākiem viņu iekšējās pasaules dēļ? Tāds indigo iespējams pat nezinātu, kas tas internets tāds ir, kur nu vēl Kurbijkurne (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) Jo itkā viņiem ir problemātiski kontaktēties ar ārpasauli. Ai, nu kāda starpība, ja kāds satiekat indigo tad iesperiet man un ļaujiet man arī ar viņu apsveicināties.

+Citēt rakstu
SunSmile
iesūtīt 24.07.2006 20:07
Raksts #195

Izvēlas zizli pie Olivanda
*

Pievienojās: 28.06.06

Šodien skatīšos 22:30 pa tv3 par to zēnu, kuram bija augstākais IQ pasaulē un kurš 7 gadu vecumā bija jau ķirurgs! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/w00t.gif) Un jūs!? Man liekas ir vērts! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif)

+Citēt rakstu
Mauvaise Mademoi...
iesūtīt 24.07.2006 20:32
Raksts #196

Pievienojās: 10.08.05

Vai zinat ,ka arī starp mums ir šādi cilvēki? Viņi gan to neapjauš. Šādiem cilvēkaiem ir lieliska intuīcija, viņi ir jūtīgi, bieži vien gudrāki par vidusmēra cilvēku, vai apveltīti ar neparastām izskata vai rakstura iezīmēm.

Hehe.
Man ir sasodīti laba intuīcija, bet pie šarlatāniem nepiestaigāju, nezinu kādā krāsā man tur aura vai kas.
Un sasodīti gudrāka par jums visiem , vidusmēra cilvēkiem (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif)
neparasts izskats.. khm, neapmierinātība ar izskatu der ?
rakstura iezīmes... tīra holēriķe. tīrumtīra.
eh, ellē.

+Citēt rakstu
Dark Phoenix
iesūtīt 14.10.2006 23:10
Raksts #197

Bēg no sera Kedogena
**

Pievienojās: 07.08.05
Kur: Rising from the ashes...

CITĀTS(Arwen @ 18.08.2004 11:48) [snapback]265901[/snapback]

Visas tās pārdabiskās lietas varētu būt saistītas ar to cik daudz smadzenes cilvēks var izmantot, parasti cilvēki neizmanto visas smadzenes tikai kaut kādu daļu (aizmirsu cik lielu), ja nu tajā daļā ko mēs neizmantojam slēpjas spējas, piemēram, telepātiskas spējas u.tml.

Domāju tieši tāpat! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)

+Citēt rakstu
irbīte.
iesūtīt 27.10.2006 03:59
Raksts #198

Cīnās ar Lankašīras laumiņām

Pievienojās: 17.02.06
Kur: alone.

Mans mazais brālītis ir riktīgs indigo.

Es arī skaitos. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)

+Citēt rakstu
Hinata
iesūtīt 27.10.2006 11:56
Raksts #199

Mācās koptelpas paroles
**

Pievienojās: 22.12.04

CITĀTS(Piektdienas mīlestība. @ 27.10.2006 04:59) [snapback]1055751[/snapback]

Mans mazais brālītis ir riktīgs indigo.

Es arī skaitos. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)

Varbūt paskaidrosi sīkāk? Kāpēc tieši Tu uzskati, ka Tavs brālītis ir indigo? Vai viņa aura par to liecina? Vai kas cits?

+Citēt rakstu
Shadowstalker
iesūtīt 29.10.2006 17:11
Raksts #200

Acīgais ex-mods

Pievienojās: 15.06.04
Kur: Dark Dark Forest
Mods 2007

Kā arī - kurš un pēc kādiem kritērijiem tur ir iedalījis.

Vai arī sīcis ir riktīgs indigo tāpēc, ka ir sīks, nepaklausīgs un nevaldāms bastards.

+Citēt rakstu

13 Lapas V  « < 8 9 10 11 12 > » 
Atbildēt pavedienāSākt jaunu pavedienu
2 lietotāji/s lasa šo pavedienu (2 viesi un 0 anonīmie lietotāji)
0 biedri:

RSS Lo-Fi versija Pašlaik ir: 19.06.2025 18:32