Kurbijkurne forums: Soli tuvāk fantāzijai

Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )

> Indigo bērni, Patiesība par maģijas atnākšanu?
Hikari
iesūtīt 17.08.2004 12:12
Raksts #1

Skatās acīs baziliskam

Grupa: Biedri
Pievienojās: 19.07.04
Kur: Latvija <-> Japāna
Sakuras ziediņš

Reiz kādā avīzē lasīju rakstu, ka visā pasaulē sāk dzimt īpatnēji mazuļi. Tiem piemītot pārdabiskas spējas jau no dzimšanas. Tie, paši to nemaz neapzinoties,prot ar prāta spēka palīdzību kustināt savas rotaļlietas, sakarsēt ūdeni līdz vārīšanās temperatūrai, lidot un vēl daudz ko. Vienīgā kopīgā lieta visiem šiem dīvaiņiem ir indigo krāsa aurā. Šī krāsa ir pārmērīgā pārsvarā viņu biolaukā. Cik dīvaini! (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif) (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/ohmy.gif)
Varbūt maģija beidzot nolēmusi atnākt arī līdz mums - parastajiem cilvēkiem?
Vai zinat ,ka arī starp mums ir šādi cilvēki? Viņi gan to neapjauš. Šādiem cilvēkaiem ir lieliska intuīcija, viņi ir jūtīgi, bieži vien gudrāki par vidusmēra cilvēku, vai apveltīti ar neparastām izskata vai rakstura iezīmēm. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
Go to the top of the page

+Citēt rakstu
13 Lapas V  « < 7 8 9 10 11 > »   
Sākt jaunu pavedienu
Atbildes (160 - 179)
Witch
iesūtīt 06.01.2006 16:27
Raksts #161

Izrāda pirmās maģijas pazīmes
*

Pievienojās: 04.01.06

CITĀTS(Nostariel @ 17.08.2004 12:17) *
Es domāju ka katrā no mums ir sava daļa maģijas, bet Halina kapēc tu saki parastajiem cilvēkiem! Ja nu tu esi viena no viņiem? Cilvēku fantāzija, griba un vēlme padara tos par tādiem kādi viņi ir! Bet viena lieta man ir skaidra, ja es būtu viena no viņiem es nebūt negribētu, lai to izbazarē pa visu pasauli un pa visiem žurnāliem! Manuprāt, ja tuvojas kāds maģisks apvērsums tad tas jau ir paredzēts un zināts un tur ir daudz lielāki noslēpumi nekā mēs varam iedomāties!

Piekriitu Nostariel... par visiem 100 %

+Citēt rakstu
etna
iesūtīt 14.01.2006 16:23
Raksts #162

Bēg no sera Kedogena
**

Pievienojās: 08.01.06
Kur: Vajadzību istabā

mēs arī esam indigo bērni. tikai tad apr tādiem indigo bērniem nerunāja. No 1982. gada dzimstot indigo bērni! un tieši, var teikt, ka visi 80o,90o, 21.gs. bērni ir tie nesaprastie. man ir mazie brālēni un māsīca,s kas ir izteikti indigo bērni, man pat dažreiz no viņiem bail paliek tas, kā viņi skatās uz cilvēkiem...oi.
mēs neesam tik izteikti indigo bērni, bet esam.netici? izlasiet kādu garāku rakstu par indigo b. un redzēsiet, ka aprakstā par 'indigo bērnu' katrā no jums ir kāda viņu īpašība. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)

+Citēt rakstu
Milady
iesūtīt 15.01.2006 17:48
Raksts #163

*

Pievienojās: 02.12.05

Hmm, es ticu, ka tādi ir...bet tomēr...tik pat labi, katrs nedaudz pietēlojot un vnk liekot noticēt sev, ka viņs ir savādāks un riktīgi dīwains, ar var būt indigo bērns. Saka taču, ka auras var iemācīties redzēt visi, iziet astrālā tāpat...sanāk, ja jau tādas lietas var iemācīties...tas mēs varam kļūt par indigo bērniem? Aj...nu ok, šis laikam bija tāds vairāk vai mazāk murgojums. Nē, bet vispār ļoti interesants topiks.
Hmm...es nezinu, it kā nav iemesla neticēt šiem cilvēkiem, kas šajā forumā apgalvo, ka ir indigo bērni, bet nav jau arī iemesla ticēt. Kas tad notiks, ja tagad sāksim ticēt visam ko saka? Bet tomēr es neko neapstrīdēšu un pieņemšu, kas tas vnk ir kaut kas interesants...tas arī viss.

Un atgriezīšos pie tā...daudziem ir skatiens kā pieaugušam cilvēkam, daudzi mazi bērni ir gudrāki nekā viņiem tajā vecumā "būtu normāli" būt. Daudziem ir tāds mainīgs raksturs, daudzi ir ļoti attīstīti un gudri, bet daudziem nav nekādu...hmmm...spēju (bāc, tas izklausās tik muļķīgi). Tad vai tie daudzi arī var būt indigo bērni?

Hmm...es arī biju ļoti gudra...kad biju maza, visu sapratu neticami ātri...nu man bija tās indigo bērna pazīmes, bet tad tas viss apstājās un tagad esmu tāda kā visi citi, kaut gan vēljoprojām ar daudzām dīvainībām...heh, ok tas bija tā - pilnīgi ne pa tēmu, es atvainojos.

CITĀTS(Gilraen Anarion @ 21.09.2005 10:37) *
Man mājās ir grāmata "Spēkavots Dvēselei",tur ir arī uzrakstīts,kā trenēties redzēt auras un vēl viskautkas.Man uzrakstīt?Tagad diemžēl nav laika.

Un jā...atkal ne par tēmu, bet tas mani vienmēr ir interesējis. Tiešām auras var redzēt tikai izmisīgi koncentrējoties...un vnk ar skatienu ieurbjoties kādā. Njā...es būtu dikti priecīga, ja kāds man tā sakarīgi paskaidrotu, kaut ko vairāk par šo tēmu. Vnk tīri intereses pēc.

Un Shadowstalker - malacis, cepuri nost (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) labi atspēkoji visus...eeem...faktus (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)

+Citēt rakstu
Pele
iesūtīt 27.01.2006 17:44
Raksts #164

Bēg no sera Kedogena
**

Pievienojās: 13.05.05

Esmu redzējusi raidījumus un lasījusi par tādiem bērniem. Patiesībā tas, ko izlasīju kaut vai tikko, kurbenē, arī ir interesanti.Piekrītu tiem, kas saka, ka katrā no mums ir kaut kas no tāda, bet... tomēr tas ir savādāk, tā jau var teikt par katru lietu. nu, tas tā, anyway, es ticu, ka ir tādi bērni, lai gan viņu spējas no mana viedokļa ir visai apšaubāmas. bet tas, protams, kā kurš to saprot un kā kuram mācīts. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif)

+Citēt rakstu
moonguide
iesūtīt 27.01.2006 22:54
Raksts #165

*

Pievienojās: 26.11.05
Kur: Nu Tur !!

Es, piemēram, ticu Indigo bērniem un manas domas ir tādas, ka šie cilvēki ir nākamais cilvēka attīstības posms aiz homo sapiens. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif)

+Citēt rakstu
betty
iesūtīt 28.01.2006 00:29
Raksts #166

Kārto teleportēšanās eksāmenu

Pievienojās: 09.06.04
Kur: stūris, tāds smuks un glīts. un vispār, neaiztiekams.
Gaismas fotogrāfs

ticu. man mājās viens spilgts piemērs. ja skaitītu mani būtu divi, bet es nesadomāšos. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
māsīca uzvedās tā. tāda klusa un tad kad uznāk tad sākas... vnk dīvaini uzvedās. tādēļ neticēt nevar.
domu man nav, jo es viņus neesmu iepazinusi.tā īsti.

+Citēt rakstu
Grims
iesūtīt 28.01.2006 01:47
Raksts #167

Nazgûl

Pievienojās: 14.11.03
Kur: Tieši aiz tās izkapts, kas ir atbalstīta uz tava pleca.

Dīvaini uzvesties var neskaitāmu dažādu iemeslu dēļ. Ar kaut kādu nobīdi elektromagnētiskajā laukā tam nav nekāda sakara. Nevajag censties visur saskatīt indigo bērnus, spokus, maģiju un tamlīdzīgas muļķības (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/getlost.gif)

+Citēt rakstu
Cilvēks
iesūtīt 28.01.2006 11:28
Raksts #168

Gāž podus mikstūrās

Pievienojās: 22.08.05
Kur: Latvija, visbiežāk Rīga

Vecāku laika trūkuma dēļ izlaisti bērni tiek ieskaitīti īpašā kārtā - indigo. Lūk tādas manas domas.
Pirmāmkārtām, man ir nospļauties par visādām aurām un tml padarīšanām. Tas ir katra cilvēka elektromagnētiskais lauks, kas jau sen ir pierādīts. Tā nav nekāda maģija, labums vai sliktums. Tas tā - ne pa tēmu.
Par indigo sīčiem - jā, ir nācies saskarties ar interesanti domājošiem indivīdiem, kuri saviem bērniem piedēvē Spējas (lūk, tas jau sāk pavilkties uz Tvaika ielu). Ko tad viņi uzskata par spējām? Hiperaktivitāte - tāda ir bijusi visos laikos un daudziem bērniem. Zināmā vecumā hiperaktivitāti var novērot gandrīz visiem maziem sīčiem. Dažreiz tā izvēršas slimībā, ko var ārstēt. Kustīgums, nespēja ilgi nosēdēt uz vietas, jaukšanās mācību procesā - izlaisti bērni, kas nav pietiekami dabūjuši pa biksēm, un kurus vecāki laika vai prāta trūkuma dēļ nespēj izaudzināt, bet tikai izlaiž. Niķus var izdzīt. Mākslinieciskās spējas, radošā domāšana - visiem bērniem ir mākslinieciskās spējas un līdz individuālam vecumam arī neierobežota fantāzija (tiesa, citam vairāk, citam mazāk, bet arī tas ir noticis visos laikos, ar visām paaudzēm). Redzēju, ko tā sauktie indigo taisa - es tad esmu supermegagiga indigo, jo viņi zīmē tāpat kā visi citi bērni, ne labāk, ne sliktāk, pļāpā visādas muļķības, tāpat kā visi pārējie. Man ir talants zīmēšanā, un jau kopš bērnības es zīmēju krietni labāk un savādāk nekā pārējie mana vecuma bērni, bet tas ir tādēļ, ka man ir talants un es varu uzzīmēt to, ko iedomājos, nevis redzu auras vai šķīvīšus. Viņi redzot vairāk nekā pārējie, zinot augstākas lietas, runā kā pieauguši - ziniet, viņi vnk saklausās, ko vecāki par viņiem muld! Neatceraties, kā bērnībā atdarinājāt vecākus, ja kāds jūs par kaut ko paslavēja, centāties to vēl vairāk izcelt? Vistīrākais papagailisms tiek pacelts neticamā līmenī! Tie bērni, kad izaugs, nespēs domāt paši, gaidīs, kad viņiem viss nāks no gaisa, jo viņi būs pieraduši, ka par viņiem runā kā par kaut ko īpašu.

Par mani - es esmu gudrs un talantīgs cilvēks, mani reti kas spēj pārsteigt, jo man ir oriģināla un netipiska domāšana, man ir augstas uztveres spējas, kad biju sīcis, ģimenē teica, ka esmu kā pieaudzis cilvēks (tā arī centos izturēties,jo viņiem tas patika). Un - tā ir taisnība. Bet es neesmu indigo. Man tikai gēnu veiksmīgas sakritības rezultātā ir dota iespēja attīstīt to, kas man dots. Man ir tikai šausmīgi noveicies.

+Citēt rakstu
grunt+
iesūtīt 28.01.2006 23:36
Raksts #169

Bēg no sera Kedogena
**

Pievienojās: 26.12.04
Kur: Valmiea

Man slinkums lasiiit visus ieprieksheejos postus&citu viedokljus, bet es pateikshu savu viedokli - 6taa paaudze paleenaam muus nomaina. E.Muldašovs

+Citēt rakstu
Atēna
iesūtīt 07.02.2006 20:23
Raksts #170

Mācās koptelpas paroles
**

Pievienojās: 16.01.06
Kur: ne tur kur vajag ><

vispar kars pas ir magija un brinums. katram ir savas spejas. tikai daziem tas ir vairak atistitas. un dazi sis spejas mak konrolet.(IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/sorcerer.gif)

+Citēt rakstu
Dinaer
iesūtīt 08.02.2006 16:31
Raksts #171

Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem

Pievienojās: 28.10.03
Kur: lielceļš

biju arii iepzinusies ar roweny iesuutiito lapu, un man jua taa visa izskatiijaas peec reklaamas shai valdorfa skolai.

jaa, ir cilvekei, kas redz auras, un man tika pateiks, ka mana aura ir tumshi zila, nu ko no taa protams jaasecina ka esmu kautkaads indigo beeran paveids, bet ats viss ir bulshit.

iespeejams, ka katraa no mums ir kauttkas neparast, bet hsaadi tiek akcenteeti tikai iipashie cilvekei, kuriem novirzes no normas ir lielaakas, nekaa citiem, un vai ats tieshaam ir nepiecieshams?

cik ir noveerots, tad lielaakajai dalai forumieshu ir nesaskanjas ar klasi, vai probleemas ar ko citu, bet nu vai ir kaads cilveeks, kuram taadu nebuut?
nu protams, varam uzreiz airi pateikt, ka esam iipashi apdaavinaati, un neviens muus nesaprot, jo mees tachue sam tik ````ing iipashi. tas portams lielai dalai no mus noteikti liks justies labaak.

shadowstalker - ezoteerika nav mulkiibas ... taadas lietas pastaav, un ja cilveeks to nerespektee, tad vinsh tieshama ir dzimis mucaa - un kas ir veel skarbaak, tur dziivoo veeljoprojama, jo neveelas pienjemt to kaa tas ir.

lai arii cik galimojoshi neizklausiitos tas ka katrs no musm vareetu buut un pat ir indigo, uz to ir jaaskataas ar kritiku un par to var pasmidiit.

jaa - ir shaadi ir indigo beerni, vinji ir savaadaaki, bet vai taapeec uzreiz ipashaaki?
mees katrs ar kautko atshkiramies, katram ir savas iipashaas speejas un talanti ... kas tur iipash buut par indigo?

+Citēt rakstu
Grims
iesūtīt 08.02.2006 18:14
Raksts #172

Nazgûl

CITĀTS(Žanete @ 08.02.2006 16:31) *
[random bs] nav mulkiibas ... taadas lietas pastaav, un ja cilveeks to nerespektee, tad vinsh tieshama ir dzimis mucaa - un kas ir veel skarbaak, tur dziivoo veeljoprojama, jo neveelas pienjemt to kaa tas ir.

Ja katru reizi, kad es dzirdu/lasu līdzīgu frāzi, man dotu latu...

+Citēt rakstu
Dinaer
iesūtīt 08.02.2006 22:40
Raksts #173

Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem

Pievienojās: 28.10.03
Kur: lielceļš

LOL

tev ļoti bieži kāds pārmet augšanu mucā, jeb pasaules krāsošanu divās krāsās?

dīvaini cik ļoti mainās skatījums uz lietām, kad satiecies ar ko tādu, kam agrāk nemaz neticēji.

+Citēt rakstu
maiars
iesūtīt 18.03.2006 23:51
Raksts #174

Izvēlas zizli pie Olivanda
*

Pievienojās: 24.08.05
Kur: Pie elfiem,dziedot dziesmas,lukojoties zvaigznes,megjinot izprast neizprotamo.

CITĀTS(Berlog @ 07.09.2004 18:45) [snapback]277886[/snapback]

Okei, bet pietiks jokot, kurš galugalā tad neredz auras? Man jau sāk acis sāpēt no tām.

es redzu spiidumu:Dapkaart cilveekiem,esmu hiperaktiivs.......it iipashi skolaa...man patiik mezhi,kalni upes,elfi!maaxla ...lkm esu indigo,tik nez...vai man aura arii ir taadaa gaishi zilaa kraasaa:DD

+Citēt rakstu
lightness_flame
iesūtīt 07.07.2006 13:12
Raksts #175

Pārvērš vaboles par pogām

Pievienojās: 01.05.06
Kur: my private imaginary world

CITĀTS(Arwen @ 18.08.2004 11:48) [snapback]265901[/snapback]

Visas tās pārdabiskās lietas varētu būt saistītas ar to cik daudz smadzenes cilvēks var izmantot, parasti cilvēki neizmanto visas smadzenes tikai kaut kādu daļu (aizmirsu cik lielu), ja nu tajā daļā ko mēs neizmantojam slēpjas spējas, piemēram, telepātiskas spējas u.tml.

šis ir viedoklis, kuram pilnībā piekrītu, jo cilvēki patiešām no savām smadzenēm izmanto tikai mazu mazītiņu daļu....bet kas notiktu un ko mēs spētu darīt, ja izmantotu pārējo smadzeņu daļu??who knows... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/whistling.gif)

+Citēt rakstu
Grims
iesūtīt 07.07.2006 22:01
Raksts #176

Nazgûl

Tad jau tev nebūs iebildumu šķirties no kādiem 80% smadzeņu ko? Diez kādēļ smadzeņu bojājumi reti kad paliek bez smagām sekām, ja reiz tās tik maz tiek izmantotas...

+Citēt rakstu
Fantomass
iesūtīt 07.07.2006 22:03
Raksts #177

Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā

Pievienojās: 27.10.04
Portretu fotogrāfs

viņa domāja neironu tīklu vai stuff. ķipa, mēs neizmantojam visus smadzeņu resursus. kaut kā tā.

+Citēt rakstu
nenuil
iesūtīt 07.07.2006 22:16
Raksts #178

Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu

Pievienojās: 21.01.06
Novembra mākslinieks 2009

esmu daudz lasījusi un dzirdējusi par šiem ''īpašajiem'' bērniem. visas pazīmes liecina, ka viņi ir vienkārši izlaisti bērni. kkad lasīju par skolu, kur māca indigo bērnus. princips tāds - ja bērns negrib mācīties, tad var iet ārā paskaidrīt. ja negrib matemātiku, ņems latviešu valodu.
kkas stāstīja [vai arī lasīju] , ka indigo bērni nesaprotot skolas programmas jēgu, viņi izmantojot citu smadzeņu daļu, ne to, kuru mēs.
katrā ziņā murgs. neticu tam. parasti, izlaidušies bērni. apbrīnoju vecākus, kuri uzskata, ka viņu bērns ir indigo... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif)

+Citēt rakstu
lightness_flame
iesūtīt 07.07.2006 22:48
Raksts #179

Pārvērš vaboles par pogām

Pievienojās: 01.05.06
Kur: my private imaginary world

CITĀTS(Good ol' Grim @ 07.07.2006 23:01) [snapback]1004427[/snapback]

Tad jau tev nebūs iebildumu šķirties no kādiem 80% smadzeņu ko? Diez kādēļ smadzeņu bojājumi reti kad paliek bez smagām sekām, ja reiz tās tik maz tiek izmantotas...

CITĀTS(Fantomass @ 07.07.2006 23:03) [snapback]1004429[/snapback]

viņa domāja neironu tīklu vai stuff. ķipa, mēs neizmantojam visus smadzeņu resursus. kaut kā tā.

tieši tā, laikam vajag izteikties skaidrāk - ne jau pašas smadzenes, bet smadzeņu potenciālu.

CITĀTS(_nenuiala_ @ 07.07.2006 23:16) [snapback]1004432[/snapback]

kkas stāstīja [vai arī lasīju] , ka indigo bērni nesaprotot skolas programmas jēgu, viņi izmantojot citu smadzeņu daļu, ne to, kuru mēs.

cilvēki izmanto abas smadzeņu puslodes, gan kreiso, gan labo, tikai atšķirība ir tāda, ka vieni vairāk izmanto labo, bet otri vairāk izmanto kreiso.....viņi jau izmanto to pašu vai varbūt savādāk (nezinu, kā tev tur bija raxtīts).....bet tam īstenībā nav nozīmes....es arī tiem indigo bērniem īpaši neticu......un katrā ziņā tie, kur teica, ka hiperaktīvie bērni ir tie, kuriem ir spējas utt, varu teikt, ka tās ir totālas muļķības....pazīstu tādus vairākus un tie tiešam ir kaut kādi izlutināti bērni vai tādi, kuriem trūkst uzmanības, skolā viņi nevar koncentrēties utt., bet nekas vairāk.......vismaz, manuprāt.... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif)

Šo rakstu rediģēja lightness_flame: 07.07.2006 22:49

+Citēt rakstu
nenuil
iesūtīt 07.07.2006 23:01
Raksts #180

Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu

Pievienojās: 21.01.06
Novembra mākslinieks 2009

nu, tā es arī domāju tikai pareizi neuzrakstīju. tjip, viņi vairāk izmantojot citu smadzeņu daļu.

da bet tāpat viņiem neticu, vienalga kuras smadzenes viņi izmanto.

+Citēt rakstu

13 Lapas V  « < 7 8 9 10 11 > » 
Atbildēt pavedienāSākt jaunu pavedienu
2 lietotāji/s lasa šo pavedienu (2 viesi un 0 anonīmie lietotāji)
0 biedri:

RSS Lo-Fi versija Pašlaik ir: 18.06.2025 18:15