![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 29.09.03 Kur: nav tava daļa ![]() |
Nju , nju, staastiet ...... (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cep picas ![]() Grupa: Aurori Pievienojās: 25.03.04 Kur: Rīga Foruma maršals 2012 ![]() |
Kad mācījos skolās, bija jālasa. Un mani tas riktīgi kaitināja, jo es uz to skatījos kā uz literatūras učuku mēģinājumu uzurpēt manu no mācībām brīvo vasaras brīvlaiku.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.06.08 Kur: Jelgava ![]() |
Tā kā beidzu 9to un sākšu iet viduskolā un būs jauna klase un jau skolotāji neko neuzdeva (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) ...kau arī gribētu lai kko uzdod...bet nu būs jāiztiek...pašai jāmeklē kas lasāms...
|
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.03.08 Kur: Cēsis. ![]() |
Nja... mes tie nelaimiigie. Trakaa učene mums uzlika lasīt obligāto literatūru un vēl tik garlaicīgas grāmatas kā nevienu citu gadu! BRRRRRR negribas pat iedomāties! Vasaras sākumā sev nosolīju ka drīz izlasīšu obligāto, bet izlasījusi billi, Svētvakara viesi, blaumaņa noveles, Kaldupes pasakas un "Lauztā surds uz goda dēļa" turpināt es nevēlējos. Labāk jau lasiit ko interesantāku.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.01.09 Kur: Zem kļavas, rudens pērkons laikā. ![]() |
Uzdeva kādreiz. vairs nē.
Skolotāja dažreiz iesaka, ko izlasīt. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 09.06.09 Kur: citur ![]() |
Nekas tāds, ko es nebūtu lasījis, vai nevarētu izlasīt pusstundā vēl nav bijis.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 13.05.2025 07:13 |