Kurbijkurne forums: Soli tuvāk fantāzijai

Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )

Vai jums ir uzdota obligātā literatūra skolās???
Tu nevari redzēt aptaujas rezultātu, kamēr neesi nobalsojis. Lūdzu, piesakies un nobalso, lai redzētu šīs aptaujas rezultātu.
Kopā balsis: 225
Viesi nevar balsot. 
Fortune
iesūtīt 12.08.2004 19:01
Raksts #1

Izvēlas zizli pie Olivanda
*

Grupa: Biedri
Pievienojās: 29.09.03
Kur: nav tava daļa

Nju , nju, staastiet ...... (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
Go to the top of the page

+Citēt rakstu
9 Lapas V  « < 4 5 6 7 8 > »   
Sākt jaunu pavedienu
Atbildes (100 - 119)
lin
iesūtīt 08.06.2006 10:27
Raksts #101

Gāž podus mikstūrās

Pievienojās: 15.07.04
Kur: tepat uz vietas
Ziemas sapņotāja 2010

Mums uzdeva lasīt trīs grāmatas. Viena Žila Verna, viena Darela un viena Edgara Po grāmata. Pagājušo gad mums neviens nepārbaudīja, ko esam lasījuši. varbūt šogad būs tāpat. Un no šīm trim grāmatām es labprāt izlasītu tikai Žila Verna grāmatu. Tas viss.

+Citēt rakstu
Roviela
iesūtīt 08.06.2006 11:32
Raksts #102

Zintniece
Grupas ikona

Grupa: Noslēpumu nodaļa
Pievienojās: 03.11.03
Kur: te un tagad
Dzīvā enciklopēdija

CITĀTS(Leina @ 08.06.2006 11:27) [snapback]650012[/snapback]

Mums uzdeva lasīt trīs grāmatas. Viena Žila Verna, viena Darela un viena Edgara Po grāmata. Pagājušo gad mums neviens nepārbaudīja, ko esam lasījuši. varbūt šogad būs tāpat. Un no šīm trim grāmatām es labprāt izlasītu tikai Žila Verna grāmatu. Tas viss.

Abi pārējie autori nav nemaz sliktāki. No Po es iesaku izlasīt "Zelta vaboli", un no Darela - kādu no senākajiem tulkojumiem, "Mana ģimene un citi zvēri", piemēram, vai "Bafutas pēddziņi". Protams, ja patīk klasiski šausmu stāsti, var lasīt arī citus Po darbus. "Zelta vabole" ir pār pirātu dārgumu mekēšanu.

+Citēt rakstu
Džozefīne
iesūtīt 08.06.2006 11:52
Raksts #103

Gāž podus mikstūrās

Pievienojās: 24.10.05
Kur: šeit, tepat un te

Ne jau visai skolai. Līdz kaut kādai piektajai vai sestajai klasei tikai. Jā. Mums vairs nav jau kādu trešo gadu. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)

+Citēt rakstu
Kognakschwenker
iesūtīt 08.06.2006 12:36
Raksts #104

Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem

Pievienojās: 01.06.06
Kur: Rød himmelen

Jā, diemžēl man tāda ir. Bet īpāsi es tās nelasu, parasti mums uzdod lasīt tās grāmatas, kuras būs nakošgada literatūras grāmatā - tā lai būtu vieglāk izprast. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Man tas pašai ne diez ko patīk. Labāk būtu uzdevuši citas grāmatas, nevis tās, kuras ir mācību grāmatā (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)

+Citēt rakstu
lin
iesūtīt 08.06.2006 14:44
Raksts #105

Gāž podus mikstūrās

Pievienojās: 15.07.04
Kur: tepat uz vietas
Ziemas sapņotāja 2010

CITĀTS(Roviela @ 08.06.2006 12:32) [snapback]650048[/snapback]

Abi pārējie autori nav nemaz sliktāki. No Po es iesaku izlasīt "Zelta vaboli", un no Darela - kādu no senākajiem tulkojumiem, "Mana ģimene un citi zvēri", piemēram, vai "Bafutas pēddziņi". Protams, ja patīk klasiski šausmu stāsti, var lasīt arī citus Po darbus. "Zelta vabole" ir pār pirātu dārgumu mekēšanu.

paldies, ņemšu vērā. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) vismaz zināšu kuras grāmatas vērts izlasīt. paldies.

+Citēt rakstu
WinterLea.
iesūtīt 08.06.2006 18:23
Raksts #106

Studē augstākās pārvērtības

Pievienojās: 08.11.05
Kur: violet hill

eh, cerēju pārejot uz citu skolu,izvairīties no lasīšanas, bet nekā.
iedeva sarakstu.
nu, 2 grāmatas tās pašas.
[*] Vizma Belševica "Bille"
[*] Jānis Klīdzējs "Cilvēka bērns"
[*] Rainis "Zelta zirgs"
[*] Imants Ziedonis. Literārās pasakas.

+Citēt rakstu
Ledene
iesūtīt 08.06.2006 21:56
Raksts #107

Kļūst par pirmo, kas izbaudījis visas visgaršu zirnīšu garšas

Pievienojās: 30.06.04
Kur: Rīga

Šogad ir kādas padsmit grāmatas, ja nemaldos. Prātā stāv tikai ''Fausts'', ''Idiots'' un ''Bovarī kundze''. Un vēl obligātā literatūra angliski un vāciski - pēc izvēles.
Vispār jau nav slikti izlasīt ko tādu, ko citkārt neiedomātos. Un, beidzot vidusskolu, jābūt zināmai izlasīto grāmatu bagāžai, bet diemžēl izlasīt to, ko patiešām sirds kāro, laika nepietiek.

+Citēt rakstu
Pele
iesūtīt 14.06.2006 15:02
Raksts #108

Bēg no sera Kedogena
**

Pievienojās: 13.05.05

Šogad bija pavisam dīvaini. Mēs katrs ieteicām grāmatu, ko citi varētu izlasīt, skolotāja to visu apkopoja sarakstā, un mums jāizvēlas 3 grāmatas, kuras lasīt.
Bet pašā apakšā piebilde - vai izvēlies citu. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif)

+Citēt rakstu
Molina
iesūtīt 14.06.2006 20:10
Raksts #109

Cep speķi Dūdijam
*

Pievienojās: 14.03.06

Latviešu literatūra ir brismīgākā, ko var likt lasīt..ar vienu Billi vien nomocījos visu vasaru.. par tāda'm Vārnu ielas republikām un Staburaga bērniem nemaz nerunājot... bet jā - ārzemju literatūra spēj būt iinteresantāka..ne Po, ne Darels nav tik slikti lai tā sūdzētos..labi,ka ma pagaidām tādas literaturas uzdotas nav.. un tomēr - lai tu saprastu,kas tev patīk,tev ir jālasa arī garlaicīgas grāmatas.. tikai tā var iemācities atšķirību izprast.. ne\??

+Citēt rakstu
~eviic~
iesūtīt 14.06.2006 21:11
Raksts #110

Gāž podus mikstūrās

Pievienojās: 18.08.03

it ka visu laiku nebija un tagad pirmo gadu ir!!! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/mad.gif) pat daudz....laikam ari par ieprieksejiem gadiem... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif)

+Citēt rakstu
lightness_flame
iesūtīt 14.06.2006 21:18
Raksts #111

Pārvērš vaboles par pogām

Pievienojās: 01.05.06
Kur: my private imaginary world

Man arī vasarā ir jālasa, jo kad sāxies skola tad par izlasītajām grāmatām būs ieskaite, bet cik saprotu no skolotājas, tad šitās grāmatas būs baigi labās, bet pagaidām vēl neesmu sākusi, jo pēc darba jūtos pārāk nogurusi... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif)
Tātad jālasa --> Džovanni Bokačo ,,Dekamerons” un Servantesa „Dons Kihots”. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/cool.gif)

+Citēt rakstu
Molina
iesūtīt 14.06.2006 21:46
Raksts #112

Cep speķi Dūdijam
*

Pievienojās: 14.03.06

NU Kihots ar ir jāsaprot..tur ir jāiedziļinās..nekāda vieglā lasāmviela tā nav..kas atteicās uz pārbaudes darbiem - protams,vieglāk ir,ja esi lasījusi visu darbu...bet skolā taču arī vajadzīgos fragmentus ātri izskriesiet cauri.varbūt kādu 7 vai 8 dabūsi,bet ja būsi lasījusi,varēsi atbildēt labāk - tātad iespējas uz augstākām ballēm,ne? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) es piemēram, bieži vajadzīgos darbus sāku lasīt tieši pirms kontroldarba nevis vasarā (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) tā pat atmiņā labāk paliek.vienīgi,ja nu tas darbs ir baigiiiiiiii garš tad bēdīgāk..

+Citēt rakstu
kmn
iesūtīt 14.06.2006 22:24
Raksts #113

Sēž zem Šķirmices
**

Pievienojās: 04.05.06
Kur: printerī. ( ><) bāc. jau atkal.

peee.. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif) mums taadi shausmiigi gara darbi ir uzdoti... dzeja, kkas no ziedonja un vaaciesha. aleksandrs chaks. regiina ezera. katraa zinjaa visi vecie gjeeniji [ja taa var nosaukt] (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif) parlami iedeva tikai sarakstu un izveelies lasiit vai nelasiit (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)

Šo rakstu rediģēja kmn: 14.06.2006 22:25

+Citēt rakstu
whitegirl
iesūtīt 15.06.2006 02:12
Raksts #114

Dzer sviestalu Trijos slotaskātos

Pievienojās: 19.11.05
Kur: cita laika zoona

Es pat teiktu ka shii gada uzdotaa literatuura man ljoti patika... PO bija super... Kaa arii "The catcher in the rye" bija ljoti labs darbs... Shogan man bija amerikaanju literatuura, naakamgad buus jaagaida britu darbi...

+Citēt rakstu
Melleņu kamenēns
iesūtīt 15.06.2006 12:27
Raksts #115

Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā

Pievienojās: 24.03.06
Kur: Uz palodzes zem loga.

Mums skolā nav obligātās literatūras. Skolotāji uzskata, ka mēs jau tāpat daudz lasām. Un kā viņi kļūdās...daži cilvē,ki pat nevar vienu rindkopu bez aizķeršanās izlasīt...(IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)

+Citēt rakstu
.kreizī.
iesūtīt 28.06.2006 11:27
Raksts #116

Pievienojās: 07.05.05
Kur: savā lielajā draugu pasaulē.

Mums ir jaaizlasa vismaz triiiiis...

+Citēt rakstu
shocked mouse
iesūtīt 28.06.2006 11:37
Raksts #117

Kārto SLIM-us

Pievienojās: 25.03.06

jaa.(diemzzeel) vnk ieniistu obligaato literatuuru! Veselu sarakstu gada beigaas iedeva...rrr..

+Citēt rakstu
Demigod.
iesūtīt 30.06.2006 13:35
Raksts #118

Pievienojās: 24.08.05

Jā liek lasīt, īpaši tad kad jāraksta referāts pēc tam! Pff, kā riebjas referātus rakstīt!!! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif)

+Citēt rakstu
Cada
iesūtīt 12.07.2006 14:28
Raksts #119

Sēž zem Šķirmices
**

Pievienojās: 06.01.06
Kur: Mežonīgi dzeltenajā pasaulē

man uzdod obligāto literatūru un vispār grāmatas ir diezgan labas kuras man jālasa piemēram "Zveinieka dēls", "Pazudušais dēls" un citas tādā garā. nekad nebūtu domājusi, ka šīs grāmatas ir tik interesantas. paldies manai skolai, ka mani spiež tās lasīt (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)

+Citēt rakstu
mazā peciņa
iesūtīt 12.07.2006 14:55
Raksts #120

Tvarsta pūķus Rumānijā

Pievienojās: 24.07.03
Kur: Rīga
Grafiķe 2005

Jā, ir uzdota (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) , un man tas patīk (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) patiešām. Es šodien sāku lasīt (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)

+Citēt rakstu

9 Lapas V  « < 4 5 6 7 8 > » 
Atbildēt pavedienāSākt jaunu pavedienu
2 lietotāji/s lasa šo pavedienu (2 viesi un 0 anonīmie lietotāji)
0 biedri:

RSS Lo-Fi versija Pašlaik ir: 01.06.2025 10:44