![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 29.09.03 Kur: nav tava daļa ![]() |
Nju , nju, staastiet ...... (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.07.04 Kur: tepat uz vietas Ziemas sapņotāja 2010 ![]() |
Mums uzdeva lasīt trīs grāmatas. Viena Žila Verna, viena Darela un viena Edgara Po grāmata. Pagājušo gad mums neviens nepārbaudīja, ko esam lasījuši. varbūt šogad būs tāpat. Un no šīm trim grāmatām es labprāt izlasītu tikai Žila Verna grāmatu. Tas viss.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Zintniece ![]() Grupa: Noslēpumu nodaļa Pievienojās: 03.11.03 Kur: te un tagad Dzīvā enciklopēdija ![]() |
CITĀTS(Leina @ 08.06.2006 11:27) [snapback]650012[/snapback] Mums uzdeva lasīt trīs grāmatas. Viena Žila Verna, viena Darela un viena Edgara Po grāmata. Pagājušo gad mums neviens nepārbaudīja, ko esam lasījuši. varbūt šogad būs tāpat. Un no šīm trim grāmatām es labprāt izlasītu tikai Žila Verna grāmatu. Tas viss. Abi pārējie autori nav nemaz sliktāki. No Po es iesaku izlasīt "Zelta vaboli", un no Darela - kādu no senākajiem tulkojumiem, "Mana ģimene un citi zvēri", piemēram, vai "Bafutas pēddziņi". Protams, ja patīk klasiski šausmu stāsti, var lasīt arī citus Po darbus. "Zelta vabole" ir pār pirātu dārgumu mekēšanu. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.10.05 Kur: šeit, tepat un te ![]() |
Ne jau visai skolai. Līdz kaut kādai piektajai vai sestajai klasei tikai. Jā. Mums vairs nav jau kādu trešo gadu. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.06.06 Kur: Rød himmelen ![]() |
Jā, diemžēl man tāda ir. Bet īpāsi es tās nelasu, parasti mums uzdod lasīt tās grāmatas, kuras būs nakošgada literatūras grāmatā - tā lai būtu vieglāk izprast. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Man tas pašai ne diez ko patīk. Labāk būtu uzdevuši citas grāmatas, nevis tās, kuras ir mācību grāmatā (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.07.04 Kur: tepat uz vietas Ziemas sapņotāja 2010 ![]() |
CITĀTS(Roviela @ 08.06.2006 12:32) [snapback]650048[/snapback] Abi pārējie autori nav nemaz sliktāki. No Po es iesaku izlasīt "Zelta vaboli", un no Darela - kādu no senākajiem tulkojumiem, "Mana ģimene un citi zvēri", piemēram, vai "Bafutas pēddziņi". Protams, ja patīk klasiski šausmu stāsti, var lasīt arī citus Po darbus. "Zelta vabole" ir pār pirātu dārgumu mekēšanu. paldies, ņemšu vērā. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) vismaz zināšu kuras grāmatas vērts izlasīt. paldies. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.11.05 Kur: violet hill ![]() |
eh, cerēju pārejot uz citu skolu,izvairīties no lasīšanas, bet nekā.
iedeva sarakstu. nu, 2 grāmatas tās pašas. [*] Vizma Belševica "Bille" [*] Jānis Klīdzējs "Cilvēka bērns" [*] Rainis "Zelta zirgs" [*] Imants Ziedonis. Literārās pasakas. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kļūst par pirmo, kas izbaudījis visas visgaršu zirnīšu garšas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.06.04 Kur: Rīga ![]() |
Šogad ir kādas padsmit grāmatas, ja nemaldos. Prātā stāv tikai ''Fausts'', ''Idiots'' un ''Bovarī kundze''. Un vēl obligātā literatūra angliski un vāciski - pēc izvēles.
Vispār jau nav slikti izlasīt ko tādu, ko citkārt neiedomātos. Un, beidzot vidusskolu, jābūt zināmai izlasīto grāmatu bagāžai, bet diemžēl izlasīt to, ko patiešām sirds kāro, laika nepietiek. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 13.05.05 ![]() |
Šogad bija pavisam dīvaini. Mēs katrs ieteicām grāmatu, ko citi varētu izlasīt, skolotāja to visu apkopoja sarakstā, un mums jāizvēlas 3 grāmatas, kuras lasīt.
Bet pašā apakšā piebilde - vai izvēlies citu. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.03.06 ![]() |
Latviešu literatūra ir brismīgākā, ko var likt lasīt..ar vienu Billi vien nomocījos visu vasaru.. par tāda'm Vārnu ielas republikām un Staburaga bērniem nemaz nerunājot... bet jā - ārzemju literatūra spēj būt iinteresantāka..ne Po, ne Darels nav tik slikti lai tā sūdzētos..labi,ka ma pagaidām tādas literaturas uzdotas nav.. un tomēr - lai tu saprastu,kas tev patīk,tev ir jālasa arī garlaicīgas grāmatas.. tikai tā var iemācities atšķirību izprast.. ne\??
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.08.03 ![]() |
it ka visu laiku nebija un tagad pirmo gadu ir!!! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/mad.gif) pat daudz....laikam ari par ieprieksejiem gadiem... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.05.06 Kur: my private imaginary world ![]() |
Man arī vasarā ir jālasa, jo kad sāxies skola tad par izlasītajām grāmatām būs ieskaite, bet cik saprotu no skolotājas, tad šitās grāmatas būs baigi labās, bet pagaidām vēl neesmu sākusi, jo pēc darba jūtos pārāk nogurusi... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif)
Tātad jālasa --> Džovanni Bokačo ,,Dekamerons” un Servantesa „Dons Kihots”. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/cool.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.03.06 ![]() |
NU Kihots ar ir jāsaprot..tur ir jāiedziļinās..nekāda vieglā lasāmviela tā nav..kas atteicās uz pārbaudes darbiem - protams,vieglāk ir,ja esi lasījusi visu darbu...bet skolā taču arī vajadzīgos fragmentus ātri izskriesiet cauri.varbūt kādu 7 vai 8 dabūsi,bet ja būsi lasījusi,varēsi atbildēt labāk - tātad iespējas uz augstākām ballēm,ne? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) es piemēram, bieži vajadzīgos darbus sāku lasīt tieši pirms kontroldarba nevis vasarā (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) tā pat atmiņā labāk paliek.vienīgi,ja nu tas darbs ir baigiiiiiiii garš tad bēdīgāk..
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 04.05.06 Kur: printerī. ( ><) bāc. jau atkal. ![]() |
peee.. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif) mums taadi shausmiigi gara darbi ir uzdoti... dzeja, kkas no ziedonja un vaaciesha. aleksandrs chaks. regiina ezera. katraa zinjaa visi vecie gjeeniji [ja taa var nosaukt] (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif) parlami iedeva tikai sarakstu un izveelies lasiit vai nelasiit (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
Šo rakstu rediģēja kmn: 14.06.2006 22:25 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.11.05 Kur: cita laika zoona ![]() |
Es pat teiktu ka shii gada uzdotaa literatuura man ljoti patika... PO bija super... Kaa arii "The catcher in the rye" bija ljoti labs darbs... Shogan man bija amerikaanju literatuura, naakamgad buus jaagaida britu darbi...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.03.06 Kur: Uz palodzes zem loga. ![]() |
Mums skolā nav obligātās literatūras. Skolotāji uzskata, ka mēs jau tāpat daudz lasām. Un kā viņi kļūdās...daži cilvē,ki pat nevar vienu rindkopu bez aizķeršanās izlasīt...(IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.05.05 Kur: savā lielajā draugu pasaulē. ![]() |
Mums ir jaaizlasa vismaz triiiiis...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 25.03.06 ![]() |
jaa.(diemzzeel) vnk ieniistu obligaato literatuuru! Veselu sarakstu gada beigaas iedeva...rrr..
|
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.08.05 ![]() |
Jā liek lasīt, īpaši tad kad jāraksta referāts pēc tam! Pff, kā riebjas referātus rakstīt!!! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 06.01.06 Kur: Mežonīgi dzeltenajā pasaulē ![]() |
man uzdod obligāto literatūru un vispār grāmatas ir diezgan labas kuras man jālasa piemēram "Zveinieka dēls", "Pazudušais dēls" un citas tādā garā. nekad nebūtu domājusi, ka šīs grāmatas ir tik interesantas. paldies manai skolai, ka mani spiež tās lasīt (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Tvarsta pūķus Rumānijā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.07.03 Kur: Rīga Grafiķe 2005 ![]() |
Jā, ir uzdota (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) , un man tas patīk (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) patiešām. Es šodien sāku lasīt (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 01.06.2025 10:44 |