![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.03.04 ![]() |
es vakar biju uz filmu "diena peec riitdienas'' un tur vis bija par to globaaalo sasilsanu!!! un tejaaa bija taaas viesuljveetras pluudi negais un krusas vai juus ticat ka taaa kaadrez notiks???
|
|
|
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cep picas ![]() Grupa: Aurori Pievienojās: 25.03.04 Kur: Rīga Foruma maršals 2012 ![]() |
Par naftas izbeigšanos pēc 30 gadiem vaimanāja jau manā bērnībā. Tagad vaimanā joprojām, pie tam ar tādu pat robežskaitli - 30 gadi. Nafta, protams, nav bezgalīgs resurss, bet tāda neprecizitāte robežu noteikšanā man liek būt mazliet skeptiskai par šo termiņu faktisko realitāti. Roviela, lasīt tavus rakstus ir bauda. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) Īstenībā, personīgi es nevaru vien sagaidīt, kad nafta izbeigsies. Jo tā ir vienīgā metode cilvēkus piespiest kaut ko lietas labā arī darīt (attiecībā uz atjaunojamiem dabas resursiem). Kas attiecas uz leduslaikmetiem, piekrītu Rovielai. BTW, kaut kur dzirdēju, ka jau ap 2050. gadu klimats varētu atkal kļūt vēsāks, bet avotu precīzi neatceros, tā kā varēja arī nebūt nekas nopietns. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.05.08 Kur: Earth ![]() |
Es par to globālo sasilšanu nezinu, neviens jau nezin, kas notiks... Varbūt vienkārši nomainīsies gadalaiki, afrika auksts antarktida karsts...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 09.08.08 Kur: smilšu graudā ![]() |
Ja polos kusīs milzīgie ledus daudzumi, tad tiks noslīcinātas daudzas apdzīvotas vietas, ielejas. Tad tas nav tā - `Es neko nezinu, man vienalga!`
Šo rakstu rediģēja Prima: 10.08.2008 21:33 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.07.08 ![]() |
Ne tikai mainīsies gadalaiki... Līdz ar gadalaiku maiņu visa pasaule sajuks prātā. es domāju par dabu - Jūras, kalni, augi un dzīvnieki... viss katastrofāli izmainīsies....
vai kāds ir redzējis filmu "11 dienas"? Es teiktu ka tur ir daļa patiesības par globālo sasilšanu. Protams visi zinātnieki kuri k-ko tur stāstīja, runāja tikai vienu, tikai katrs pa savam... bet visu šo zinātnieku stāstītais vēstīja tikai vienu... - Mēs - cilvēki, iznīcinam pasauli. Mēs nodaram vislielāko kaitējumu pasaulei. Bet lieta ir tāda ka ne tikai cilvēki to dara. Globālā sasilšana notiek arī saules dēļ. Tur pašreiz notiek k-kādas kosmiskās vētras... Un tās tik drīz itkā nenorimšot... Visi laikam ir dzirdējuši par to ka saule pamazām atdziest... Saulei ir LIELA ietekme uz mūsu planētu Zeme... Un ne tikai uz mūsu planētu... uz visu galaktiku... Bet... pašreiz ir runa par Zemi... Protams ir iespēja apturēt globālo sasilšanu, bet tam ir vajadzīgs laiks. Daudz laika... Un protams arī vajag daudz ko upurēt. Piemēram jāslēd rūpnīcas, jāpārtrauc izcirst mežus... un jāpārtrauc piesārņot jūras, un citas ūdens krātuves. Dabai vajag no tā visa atkopties. Un atkopšanās varētu ilgt minimums kādus 100 - 120 gadus... Cilvēki skatieties realitātei acīs... Globālā sasilšana nebija novēršama... un tas ka daži cenšas apmānīt sevi un citus sakot ka par to vispār nav vērts domāt tas ir murgs... paskatieties sev apkārt... Ja nenotiktu globālā sasilšana, vai āfrikā snigtu sniegs, vai kustu leilie ledāji? nē... viss būtu pa vecam... |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 09.08.08 Kur: smilšu graudā ![]() |
Globālā sasilšana nebija novēršama... Būsim reāli - globālā sasilšana NAV novēršama, jo tā nav novērsta (laika formas). Nu ne jau tagad, kad ir nodarīts tik milzīgs ļaunums. un tas ka daži cenšas apmānīt sevi un citus sakot ka par to vispār nav vērts domāt tas ir murgs... paskatieties sev apkārt... Ja nenotiktu globālā sasilšana, vai āfrikā snigtu sniegs, vai kustu leilie ledāji? nē... viss būtu pa vecam... Nekas nebūtu pa vecam, pasaule mainās, evolūcija notiek joprojām, dažreiz pat šķiet, ka mēs no cilvēka atkal kļūstam par pērtiķiem. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif) Šo rakstu rediģēja Prima: 10.08.2008 22:33 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Acīgais ex-mods ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.06.04 Kur: Dark Dark Forest Mods 2007 ![]() |
Ja polos kusīs milzīgie ledus daudzumi, tad tiks noslīcinātas daudzas apdzīvotas vietas, ielejas. Tad tas nav tā - `Es neko nezinu, man vienalga!` Manējā nē, mana ir gana augstu, man vienalga!Ne tikai mainīsies gadalaiki... Līdz ar gadalaiku maiņu visa pasaule sajuks prātā. es domāju par dabu - Jūras, kalni, augi un dzīvnieki... viss katastrofāli izmainīsies.... Kāpēc sajuks prātā? Jūrām un kalniem jau nu ir it sevišķi vienalga, kāds ārā laiks. Augi un dzīvnieki? Nekur nesajuks, dzīvos citur, daži izmirs, daži nē, viss bumbās. Kur katastrofa? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.05.05 ![]() |
Es neredzu neko diži traģisku tajā globālajā sasilšanā-applūdīs zeme,iznīks cilvēce-so what-viss plūst un mainās.
bet iedomājieties,kāda sugu dažadība rastos tādā milzu ūdens vidē^^ šaubos,vai cilvēci kas tāds varētu iznīcināt(ko gan,patiesībā,derētu),vismaz saujiņai cilvēku ir izredzes kkur patverties,turklāt-kā tad ar visiem zinātnes sasniegumiem?patvērums no potenciālajām katastrofām viemēr radīsies pēc tam (kas ir 'tas'īsti nezinu-ledus laikmets?kāda katastrofa?) atkal gan jau nāks jauna dzīvība,un iespējams labāka bez cilvēces un tās graujošās iedarbības sūdi gan būs ja ja izmirs pilnīgi viss,gribētos lai vismaz kautkas saglabājas,ne?koki,augi,kaķi...whateva |
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cep picas ![]() Grupa: Aurori Pievienojās: 25.03.04 Kur: Rīga Foruma maršals 2012 ![]() |
Manējā nē, mana ir gana augstu, man vienalga! Kāpēc sajuks prātā? Jūrām un kalniem jau nu ir it sevišķi vienalga, kāds ārā laiks. Augi un dzīvnieki? Nekur nesajuks, dzīvos citur, daži izmirs, daži nē, viss bumbās. Kur katastrofa? Hm, kur tad tu dzīvo? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif) Katastrofa būtu cilvēkiem. Dabai ir po, tā vēl ne tādas lietas (leduslaikmetus, piemēram, meteorītu kritienus, utt.) ir piedzīvojusi, un no šitā arī atkopsies ar laiku. Ja procesā tiks vaļā no tāda sīka kaitēkļa kā cilvēks, arī labi. Bet es tikai priecāšos. Noskatieties šito. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
CITĀTS Kāpēc sajuks prātā? Jūrām un kalniem jau nu ir it sevišķi vienalga, kāds ārā laiks. Augi un dzīvnieki? Nekur nesajuks, dzīvos citur, daži izmirs, daži nē, viss bumbās. Kur katastrofa? Nu domas kā redzat atšķiras... un pat ļoti... Bet vai jūs zināt kāda nozīme ir kalniem un jūrām? Vai jūs zināt ka bez kalniem un bz jūrām cilvēki arī nespēs eksistēt? Ja nebūs neviena paša koka uz pasaules nebūs tīra gaisa.... Nebūs ūdens ko cilvēki ders... protams jūras ūdeni nedzer, bet to attīra no visiem sāļiem un visiem tiem mikroorganismiek kas tur mājo un pārdod kā dzeramo ūdeni... Vai nekad neko tādu neesat dzirdējuši... Piemēram jūrā mājos zivis... Un citi jūras dzīvnieki kurus cilvēki izmanto pārtikā.. Ja to nebūs arī cilvēka nebūs... mums nebūs ar ko piestumt savas māgas... Nebūs kalnu, mežu utt nebūs gaļas kuru vairums cilvēku tik ļoti dievina... ja nebūs koku tad būs daudz reiz lielāki plūdi neā pašreiz k-kur ir sastopami... |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Acīgais ex-mods ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.06.04 Kur: Dark Dark Forest Mods 2007 ![]() |
Un kur, lūdzu, globālās sasilšanas rezultātā paliks jūras un kalni? Vai paredzēts, ka būs tik silti, ka jūras iztvaikos, bet kalni izkusīs un notecēs, aizpildot tukšo jūru vietu? Un kopš kura laika jūra ir vienīgais ūdens un pārtikas avots?
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ūdens būs! Protams, ka būs, un pietam ļoti daudz! Kalni, jā, kalni būs spicītes.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.05.05 ![]() |
žetons tev Mattias par linku
cilvēki ir kļuvuši par pāraugušiem parazītiem Nu domas kā redzat atšķiras... un pat ļoti... Bet vai jūs zināt kāda nozīme ir kalniem un jūrām? Vai jūs zināt ka bez kalniem un bz jūrām cilvēki arī nespēs eksistēt? ... Nebūs ūdens ko cilvēki ders... protams jūras ūdeni nedzer, bet to attīra no visiem sāļiem un visiem tiem mikroorganismiek kas tur mājo un pārdod kā dzeramo ūdeni... Vai nekad neko tādu neesat dzirdējuši... ... Piemēram jūrā mājos zivis... Un citi jūras dzīvnieki kurus cilvēki izmanto pārtikā.. Ja to nebūs arī cilvēka nebūs... mums nebūs ar ko piestumt savas māgas... Nebūs kalnu, mežu utt nebūs gaļas kuru vairums cilvēku tik ļoti dievina... ja nebūs koku tad būs daudz reiz lielāki plūdi neā pašreiz k-kur ir sastopami... paga-es bez kalniem esmu izdzīvojusi līdz šim.apsakidro mūs-kāda tad ir nozīme kalniem? un kur tad paliks jūras?pats raksti-būs milzu plūdi-volā-viena liela jūra-destilē ūdeni cik uziet,zivīm arī vietas cik uziet,es pat teiktu-tās savairosies Šo rakstu rediģēja scelenty: 11.08.2008 00:29 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Es nesaku ka jūra ir vienīgais iztikas avots, bet par to arī ir jāpadomā... Un es nesaku ka jūras iztvaikos un kalni izkusīs... vai k-kā tā tu tur rakstītji.... es tikai saku to ka jūra un kalni arī ir pilni ar dzīvību... Nozīmīgu dzīvību...
Iespējams ka es to ņemu pārāk tuvu pie sirds jo man nepatīk izmaiņas dabā... bet es nevaru būt arī vienaldzīga pret to visu kā citi... |
|
|
![]()
Raksts
|
|
nozīmīga dzīvība-kam?tev?kapēc?
tas ir egoisms.izmaiņas dabā ir bija un būs,tu noskatījies to videoklipu,o iedeva Mattias?zināji ka 90% no dzīvības formām,kas jebkad apdzīvojušas zemi ir izmirušas?tā tas notiek Šo rakstu rediģēja scelenty: 11.08.2008 00:32 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Varbūt tas ir egoistioski gribēt pārtraukt just to ko jūt cilvēks kurš ir jūtīgs uz laika apstākļu maiņas...
Un es saku... es uztveru šo lietu daudz nopietnāk nekā citi... Protams es zinu ka ir izmirušas dzīvības formas un to skaits nav maziņš... Bet... tas notiek lēnāk nekā tagad... globālā sasilšana tikai pasteidzina citu sugu izmiršanu... bet palīdz atklāt jaunas... Man tas video neiet... Apstājās uz pirmajām sekundēm un tālāk neiet... Šo rakstu rediģēja Redz_Dolar: 11.08.2008 02:17 |
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
BTW, mēdz būt leduslaikmeti un mēdz būt sasilšanas. Un būtu visai augstprātīgi domāt, ka tikai, lūk, mēs, cilvēki, esam cēlonis. Iespējams, tas viss notiktu arī bez mūsu iejaukšanās. Tā kā saudzēt dabu no savām izdarībām, protams, ir labi (nu, tur, neizgāzt radioaktīvas šļuras, kur pagadās, piemēram), bet ne līdz tādai pakāpei, ka cilvēki atkal jau iejaucas dabas procesos (piemēram, biologi mēģina pasargāt kaut kādas pļavas no aizaugšanas, jo tur, lūk, esot unikāla augu suga, utt. jā, tā notiek, būtībā pretojas dabiskiem procesiem).
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Alveus anima ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.05.07 Kur: Aiz maskas HP eksperts 2008 ![]() |
BTW, mēdz būt leduslaikmeti un mēdz būt sasilšanas. Un būtu visai augstprātīgi domāt, ka tikai, lūk, mēs, cilvēki, esam cēlonis. Iespējams, tas viss notiktu arī bez mūsu iejaukšanās. . Jā, ir dabīgas globālās sasilšanas. Bet tā vienmēr ir sakritusi ar CO2 līmeni atmosfērā. Jo augstāka temperatūra. tagad cilvēki kačā CO2 ļoti augstos līmeņos. Reizē pieaug vidējā temperatūra pasauē. Var būt sagadīšanās, bet tomēr loģiskāk pieņemt, ka saistība ar cilvēku darbībām pastāv. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 27.08.08 ![]() |
Šā vai tā, kaut kas to pasauli uzsilda gan. Ir versija, ka līdzvainīgi varētu būt zemūdens vulkāni:
http://www.tribine.lv/articles/5731/1/Zeme..._lauka_izmainas |
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 06.11.07 Kur: Starp realitāti un sapņiem! ![]() |
Nu gan jūs runājat ar zemtekstiem bet vispār prognozes iespaidos visvairāk šo 21. gs, bet mums jau viss sākas:
Amerikā būs vairāk vētru - postu zeme! Dievidamērikā - plūdu zeme! Pāri Āzijai pāries Amerikas viesuļvētras, līdz Urālu kalniem un tur būs tāds pats klimats kā tadag Amerikas centrā t.i. viesuļvētras, tas ir tikai sākums bet vēl arī ūdens līmenis celsies -tāpēc daudz kur vajadzēs dzīvot virs ūdens, bet tā kā ūdens līmeni arī Meness iespaido tad Pilnīga "Zemūdens valstība" vēl nebūs vairākus gadsimtus, bet tas celsies no 1- 35 m. Vismazāk cietīs Austrālija, ja nesadegs sausuma dēl, vai ja neapplūdīs ātrās "polārās cepures" kušnas dēļ! Bet visvairāk Amerika Un Latvijā ūdens celsies no 0,50 līdz 1 m bet Atlandīdas okeānā vispār tas pazemināsies tāpēc ATKAL būs Baltijas Jūra, tādeļ daudzi zinātnieki domā ka Eiropā būs Ledus laikmets, kaut šis ir sākums uz sasilšanu. Būs interesanti!!! |
|
|
![]()
Raksts
|
|
vispār-Atlantijas okeāns arčij.
un man vēljoprojām šķiet ,ka vislabāk būtu,ja cilvēce beidzot pašiznīcinātos.turklāt pārmaiņas vienmēr ir interesantas,ja kāds būs izdzīvojis- karšu zīmētājiem atkal būs kārtīgs darbs (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 12.05.2025 00:45 |