Kurbijkurne forums: Soli tuvāk fantāzijai

Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )

> "Sūnu ciema zēni", par, pret, patīk, nepatīk u.c. novērtējums
Katy=)
iesūtīt 09.08.2004 22:33
Raksts #1

Bēg no sera Kedogena
**

Grupa: Biedri
Pievienojās: 07.07.04
Kur: Latvijas nostūris

njā.... bet arī man ir dažas grāmatas kuras vienkārši es saprotu, ka ir garlaicīgas!!! piemēram sūnu ciema zēni - es nekad neesmu varējusi šo grāmatu izlasīt.....tik tiešām nespējU! bet ir grāmatas kas tieša'm aizrauj un tādas man nav bijušas daudz...varbūt kādas 50 no 200 lasītajām..... (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif)
Go to the top of the page

+Citēt rakstu
6 Lapas V  « < 3 4 5 6 >  
Sākt jaunu pavedienu
Atbildes (80 - 99)
Cecilia
iesūtīt 28.12.2006 21:29
Raksts #81

Attīsta savu iekšējo Aci

Pievienojās: 18.11.05
Kur: sniegā pie balta akmens, vērodama liesmu sienu

man ļoti patika. uztvēru to kā vnk stāstu par zēnu piedzīvumiem, izejot ārpus viņu Sūnu ciemam. tas, ar kādu izbrīnu viņi lūkojās uz viņiem saklātajām baltajām guļvietām mājās, kurās viņi viesojās tikai garāmejot. milzīgais izbrīns, ka cilvēki var dzīvot tīrā vidē, neciešot ik pa laikam badu. pamācoša grāmata. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)

+Citēt rakstu
The Best Angel
iesūtīt 06.01.2007 17:28
Raksts #82

Gāž podus mikstūrās

Pievienojās: 04.01.07

Tāda savāda grāmata... Bet man latviešu darbi vienmēr šķituši tādi dīvaini.

+Citēt rakstu
Purpur
iesūtīt 11.01.2007 15:02
Raksts #83

Gāž podus mikstūrās

Pievienojās: 26.05.06
Kur: ☆

Man bija jālasa obligatajā literatūrā. Neteikšu, ka biju sajūsmā par šīs grāmatas lasīšānu. Sākums gāja ļoti gausi. Likās, ka nekas garlaicīgāks nevar būt. Bet kad vienu vakaru sēdeju un lasīju iepatikās. Nebija tik traģiski. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)

+Citēt rakstu
Melleņu kamenēns
iesūtīt 23.05.2007 22:06
Raksts #84

Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā

Pievienojās: 24.03.06
Kur: Uz palodzes zem loga.

Kādreiz bija jālasa.
Tik garlaicīgu gabalu nezinu daudz, pietika ar pāris rindokopām no pirmā gabaliņa, beigās izlasīju kaut kur sadabūtu kopsavilkumu un dabūju astoņi par pārbaudes darbu. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)

+Citēt rakstu
Lote
iesūtīt 24.05.2007 15:21
Raksts #85

Cep speķi Dūdijam
*

Pievienojās: 26.01.07
Kur: Rīga, bby!

CITĀTS(Pata @ 10.08.2004 11:42) [snapback]261295[/snapback]
Kad biju maza - nepatika, toties tagad patiik... (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/cool.gif)

Es laikam joprojām esmu maza. Nu, vismaz daļēji.
Ievadu es nespēju izlasīt, parasti šķiru pāri.
Pārējo lasīt varu, bet pagaidām gan mani vēl nesaista.
Kā jau sacīju - "Es laikam joprojām esmu maza." (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif)

+Citēt rakstu
Tweety
iesūtīt 24.05.2007 15:38
Raksts #86

Mācās koptelpas paroles
**

Pievienojās: 27.03.07
Kur: Dzīves virpulī

Lasīju kkad sen. Tagad nekā vairs no tā visa neatceros. Tas jau ir rādītājs, ka grāmata bija vnk garlaicīga. Tas tā - mans personiskais viedoklis. Lasīju kā jau visas garlaicīgas obligātās grāmateles. Viens teikums rindkopas sākumā, viens - beigās (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) tā līdz pašam galam un cauri. viss. Grāmatskapja stūrī un prom (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif)

+Citēt rakstu
lolīpop.
iesūtīt 24.05.2007 15:43
Raksts #87

Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem
**

Pievienojās: 03.03.07

bija jālasa skolā, bet neizlasīju. biu paņēmusi bibliotēkā. sāku lasīt, bet jau no pirmajām lappusēm sapratu, ka nav vērts lasīt. man nepatika un likās neinteresanta. vēlāk bija literaturā jālasa. vēl pie tam lomās. protams, nepatika. nenožēloju, ka neizlasīju. vienkārši nepatīk pēc izlasītajiem fragmentiem.

+Citēt rakstu
Angelic
iesūtīt 24.05.2007 17:56
Raksts #88

Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem
**

Pievienojās: 30.03.07

Jā..bija jālasa kādreiz.Tas bija sen, gandrīz neko neatceros.Atceros tikai, ka man nepatika un šausmīgi negribejās lasīt, bet ko darīt- uzdeva skolā...(

+Citēt rakstu
Big Bad Wolf
iesūtīt 09.06.2007 21:51
Raksts #89

Dzer sviestalu Trijos slotaskātos

Pievienojās: 22.01.07
Kur: .

Āāāāā... Nepatika.^^ (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) [cik nu atceros]
Kaut gan testā dabūju 8. (sen, sen) [protu špikot (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) ]

Mums vēl par grāmatām liek kkādas drausmīgas tabulas veidot. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)

Šo rakstu rediģēja Roviela: 10.06.2007 09:42
Rediģēšanas iemesls: pilnīgi lieki lamuvārdi iedomāta "krutuma" pēc

+Citēt rakstu
The Best Angel
iesūtīt 10.06.2007 09:43
Raksts #90

Gāž podus mikstūrās

Pievienojās: 04.01.07

Sākums grāmatai bija īstas mocības. Vienā vārdā- spīdzināšana. Taču uz beigām es lasīju ar interesi. Bija vietas, kur nācās pat pasmieties!

+Citēt rakstu
Arbūzgalva
iesūtīt 10.06.2007 09:47
Raksts #91

Kārto SLIM-us

Pievienojās: 14.01.06
Kur: Piparkūku namiņā.

Umm, sākumā domāju, ka tā grāmata ir garlaicīga. Ja godīgi, dažās vietās tā arī bija, bet kopumā grāmata bija tīri interesanta. Taču nelasīju viņu, jo gribēju, lasīju, jo vajadzēja skolā.

+Citēt rakstu
Roviela
iesūtīt 10.06.2007 09:57
Raksts #92

Zintniece
Grupas ikona

Grupa: Noslēpumu nodaļa
Pievienojās: 03.11.03
Kur: te un tagad
Dzīvā enciklopēdija

Sen jau saku, ka šī grāmata nav mūsdienu pamatskolā jālasa, lai gan tā ir domāta tā laika pamatskolas bērniem. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/whistling.gif) Mūsdienu bērni tur neorientējas, jo nedzīvo ciemos, neiet ganos un, vispār, pusi vārdu, kas grāmatā lietoti, nesaprot. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) Un ir pieraduši pie komiksveidīgajām, viegli sagremojamajām grāmatiņām. Kā tad var būt interesanti, ja nesaskati līdzību ar savu dzīvi un citu tā laika dzīve neinteresē? Un piedevām esi pieradis visam pavirši pārlaist ar acīm piecās minūtēs un uzskatīt, ka darbs padarīts? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif)
Viens ieteikums - nekad nesāciet ar ievadu! Sāciet no pirmās nodaļas, tad būs daudz labāk, un noskaņojieties, ka tā kopumā ir pamācoši humoristiska grāmata, rakstīta bērniem, kas tolaik būdami tikpat veci kā jūs, bija daudz nopietnāki un, kā lai saka, pamatīgāki. Es pati nokļūdījos skolas gados, un saku ar ievadu, ko nevarēju pabeigt, bet pēc tam uzsāku kaut kur no vidus, un tad aizgāja.
Es šo grāmatu pārlasu tad, kad man paliek skumji. Humors tajā ir lielisks! Nav triviāls un ar pirkstu nerāda - "tas, kuru apraksta, esi Tu!" Morāle ir, bet nav uzbāzīga.

+Citēt rakstu
Arbūzgalva
iesūtīt 10.06.2007 10:01
Raksts #93

Kārto SLIM-us

Pievienojās: 14.01.06
Kur: Piparkūku namiņā.

Umm, es zinu no turienes daudzus vārdus, jo lasu daudz tādas grāmatas. vēl par senākiem laikiem.
Es nekad nelasu ievadu, nevienam grāmatai.

+Citēt rakstu
Roserette
iesūtīt 23.07.2007 23:04
Raksts #94

Izrāda pirmās maģijas pazīmes
*

Pievienojās: 10.04.07

Jāām, man personīgi nepatika. Tajā nebija nekā interesanta, un pārāk "tautiska" grāmata... Grūti paskaidrot, bet tā sarunvaloda, kurā grāmata rakstīta, tie apraksti...

Šo rakstu rediģēja Roviela: 26.07.2007 18:19

+Citēt rakstu
šausmiņa
iesūtīt 04.10.2007 21:17
Raksts #95

Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā

Pievienojās: 20.02.07
Kur: manis nav, tur ir citi.

tiešām nepatika. ļoti izteikts latviešu depresīvums, kas atbaida lasītāju. nu ļoti nepatika. bet citiem.... iesaku izlasī!

vērtējujms 5 no 10

+Citēt rakstu
Roviela
iesūtīt 04.10.2007 21:28
Raksts #96

Zintniece
Grupas ikona

Grupa: Noslēpumu nodaļa
Pievienojās: 03.11.03
Kur: te un tagad
Dzīvā enciklopēdija

CITĀTS(korkijwolfs @ 04.10.2007 22:17) *
tiešām nepatika. ļoti izteikts latviešu depresīvums, kas atbaida lasītāju. nu ļoti nepatika. bet citiem.... iesaku izlasī!

vērtējujms 5 no 10
(IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blink_a.gif)
Kur tu depresīvumu izlasīji? Laikam tālāk par ievadu netiki! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif) Tas ir viens jautrs humora gabals. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)

+Citēt rakstu
Elony
iesūtīt 20.10.2007 15:24
Raksts #97

Alveus anima

Pievienojās: 18.05.07
Kur: Aiz maskas
HP eksperts 2008

Laba grāmata. parāda cilveka viltigo dark side iekšienē, kā tas viltigi cenšas pamānīt sevi, esot slinķis, bet izliekoties par čaklu, normālu cilvēku.

Man īsti jautri nebija, bet interesanti gan. Beigas gan vaŗēja drusku pamainīt...
Runa tur bija, ka turpinājumā ir cits stāsts, bet es neko tādu neatradu...

+Citēt rakstu
Lēdija Čaterleja
iesūtīt 20.10.2007 15:30
Raksts #98

Sēž zem Šķirmices
**

Pievienojās: 20.07.07
Kur: Rīga

patika , ļoti patika!
LAimes lāča meklējumi...
Sniegs, ak, šogad varētu būt tāda ziema, kā aprakstīta grāmatā (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)

Šo rakstu rediģēja Lēdija Čaterleja: 20.10.2007 15:31

+Citēt rakstu
Viesis_izmisusais_*
iesūtīt 31.10.2007 19:41
Raksts #99

Viesi

kads uzrakstiet anotaciju un telu raksturojumu, ludzu!!! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif)

+Citēt rakstu
Malduguns
iesūtīt 01.11.2007 17:28
Raksts #100

Skatās acīs baziliskam

Pievienojās: 02.10.06
Kur: klejojumos

Man patika. Vēl biju redzējusi izrādi, kad biju maziņa un kaut kur kasete pie latviešu valodas skolotājas arī ir noklīdusi.
Bet stāsts bija interesants un vietām smieklīgs, cik nu atceros. Jo īpaši patika vieta, kur viņi bija raganas krogā. Vēl dziesmiņu no galvas zinu.
Skolā tad, kad lasījām, tad mums arī bija kaut kādas tabulas jātaisa.

+Citēt rakstu

6 Lapas V  « < 3 4 5 6 >
Atbildēt pavedienāSākt jaunu pavedienu
2 lietotāji/s lasa šo pavedienu (2 viesi un 0 anonīmie lietotāji)
0 biedri:

RSS Lo-Fi versija Pašlaik ir: 18.06.2025 20:13