![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 08.12.03 ![]() |
Nu, es, piemeeram izveeleetos Fredu un Džordžu Vīzlijus. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Tas tik buutu vareni un jautri izlasiit visus dvīņu stiķus un niķus! (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
Šo rakstu rediģēja Ljipa: 01.08.2004 21:34 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.10.07 Kur: Kaut kur starp debesīm un elli ![]() |
Absolūti piekrītu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/yahoo_a.gif) visiem tiem jaukajiem cilvēciņiem (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/thumbsup.gif) , kas tieši tā pat kā es (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blushing.gif) domā (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smartass.gif) , ka derētu grāmata (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/lasa_a.gif) par Laupītājiem (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wub.gif) !!!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cogito ergo sum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.02.07 Kur: Divas mājas tālāk Jaukais snīpis ![]() |
vislabākais un noteitki arī jautrākais stāsts b'tut par fredu un džordžu vīzlijiem! to nu es noteiti lasītu un žēl ka parastajā poterā dvīņu bija tik maz, bet viņu rīcība vienmēr bija rēcīga u.t.t.
noteikti par viņiem.... |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.12.07 ![]() |
vienozīmīgi gribētu stāstu par Laupītājiem, par Lilijas un Džeimsa 7 gadu! ir tik daudz foršu fanficu par šo tēmu, ka taisni vai prasās pēc īstās - Roulingas versijas!!!! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.04.08 Kur: Aizliegtajā mežā ![]() |
Par Voldemortu būtu interesanti palasīt . (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.05.08 ![]() |
Daudzi no šeit pieminētajiem tēliem pēdējā grāmatā mira, tā, ka diezin vai būtu normāli, ja par viņiem vēl rakstītu grāmatas.
Patiesībā, jau doma vien, ka Rulinga varētu turpināt rakstīt grāmatas par HP tēliem, ir smieklīga. Es neiebilstu, ja viņa rakstītu jaunas grāmatas ar jauniem tēliem. Tas būtu pat forši. Bet turpināt to, kas jau pabeigts... Nedomāju gan. Šo rakstu rediģēja OwerAndOwer: 14.05.2008 21:21 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.01.08 Kur: visums, planēta Zame,Anglija, Londona ![]() |
Es gribētu ,lai viņa uzraksta par Laupītājiem un ,kas notika pirms Harija vecāku nāves....
|
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cep picas ![]() Grupa: Aurori Pievienojās: 25.03.04 Kur: Rīga Foruma maršals 2012 ![]() |
No piedāvātiem variantiem Vīzliju dvīņi.
Par Laupītājiem viņa jau mazliet ir uzrakstījusi, ielūri te. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 25.06.2025 22:20 |