Kurbijkurne forums: Soli tuvāk fantāzijai

Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )

> Troljlju Naktis 3, buut vai nebuut?, Mums tevi var vajadzeet!
Andza
iesūtīt 26.07.2004 23:20
Raksts #1

Studē augstākās pārvērtības

Grupa: Biedri
Pievienojās: 12.11.03
Kur: Jauko poniju zemē.

Nu, kad esmu atguvies no peecorganizeeshanas shoka un speeku izsiikuma, pamodies un paskatiijies apkaart, konstateeju, ka pasaakums nav pilniigi izgaazies. Taads man (un domaajam Kamazam ar) bija kriteerijs, lai turpinaatu shiis lietas biidiishanu. Pienjemot, ka tas ir piepildiijies, un cilveeku feedback'i ir itin pozitiivi, manupraat ir jaasaak jau biidiit un apdomaat potenciaalo TN3 riikoshanas idejas un detaljas. Taa teikt "jaakalj dzelzs, kameer karsta", jo shobriid no daliibniekiem naak diezgan daudz iespaidi un idejas peecspeeles efekta rezultaataa. To tad vajadzeetu arii izmantot.

Luuk, paaris manas idejas saistiibaa ar TN3:

Vai? Kaa jau mineeju pasaakums nav izgaazies, tad jau atbilde, manupraat, vareetu buut jaa! (tachu, luudzams, piebalsojiet, lai neesmu vieniigais zaalee ar paceltu roku)

Kur? Es domaaju noteikti tur pat. Lielaakaa dalja, cik noveeroju ir atzinusi, ka vieta ir laba un atmosfeeriska. Taas it kaa viens no miinusiem ir lielais attaalums, jo daudzi arii suudzeejaas par kaaju saapeem peec speeles, bet, manupraat, tas tomeer ir arii viens no vislielaakajiem plusiem. Apzinja, ka tu vari iet stundaam ilgi un nevienu nesatikt, sho reto satikshanos padara ljoti iipashu, kaa arii tad celjoshana no lokaacijas uz lokaaciju tieshaam ir celjoshana, nevis aizstaigaashana liidz kaiminju nometnei. Daba tur ir diezgan interesanta un pievilciiga.

Kad? Protams, plashi diskuteejams jautaajums, bet pamazaam briest idejas, ka vajadzeetu kaut kad rudenii. Tuuliit paskaidroshu, kapeec. Pirmkaart buutu labi uztraapiit odu sezonas beiga. Otrkaart lielais vasaras karstums atnjeema jebkaadu veelmi tuseeties pa varenajiem troljlju laukiem speeles placdarma viduu (kas bija noticis aktiivi pirmajaas TN). Treshkaar ugunsdroshiibas sezona buutu galaa, un vareetu aktiivi taisiit vairaakas pilntiesiigas nometnes ar savu uguni.

Par GM Protams, vajadzeetu vairaak. Pusotrs iekshspeeles GM ir manaami par maz (nabaga Kamazs visu laiku darbojaas ar out of game un out of troll lands lietaam). Domaajams vajadzeetu sava veida regjionaalos GM, kuru funkcijas daliitos, vai arii tie kaut kaa daliitos pa frakcijaam. Vai GM vajag buut tiiriem mehaanikas realizeetaajiem, vai arii pilntiesiigiem teeliem speelee, ar savaam ambiicijaam un vaajiibaam, tas ir labs jautaajums, un man par to gruuti spriest. Tur gaidu spriedumus.

Par atdzimshanu Daudz kas jaaapdomaa. Jebkuraa gadiijumaa improvementi ir jaaieviesh. Idejas, cik zinu, daudziem ir, un to gjenereeshana ir laba lieta.

Par kaujaam Boofedi laikam jau visiem patika, bet iespeejams kaut ko var pamainiit, nu tas ir atkariigs veel no ierochu attiistiishanaas. Iespeejams var panaakt kaut ko nedaudz smagaaku, bet tik pat droshu. Varbuut varees kaut kaa kaadreiz durshanu arii realizeet. Par ievainojumu sisteemu un brunjaam arii lietas veel ir domaajamas. Bet, cik esmu dzirdeejis, kopumaa kaujaas lielaakajaas bija diezgan izshkjiriigi strateekjiskie elementi, kas, manupraat, ir ljoti jauki.

Par valuutu Puurgaals, manupraat, tur atradaas tomeer paaraak daudz. Mees TN1 tuseejaamies otrajaa galaa, kur shamais bija maz un tieshaam likaas ljoti veertiigs. Es domaaju, ka eediens kaa veertiiba ir laba lieta, bet vareetu arii ieviest kaut kaadu monetaaru mainjas liidzekli, kas vareetu arii izveerst tirgoshanaas jautaajumus un iespeejas un arii zagljiem buutu interesantaak.

Par sizhetu Tas, protams, arii nepaaraak veiksmiigi realizeejaas, jo beigaas bija tikai divas akcenteetas nomentes. Bet, ja uz naakamajaam TN, buus vairaak tautas, un pirms tam buus veikti daudz lielaaki nometnju saliedeeshanas un individuaalo sizhetisko un kvestisko elementu izstraade, tad tas viss vareetu uzlaboties.

Magiju sisteema Diezgan konkreeti saistaama ar speeleetaaju godiigumu un GM daudzumu. Ir daudz kas domaajams un labojams, bet pamat idejas, manupraat, ir itin labas.

Guljam vietas Teltis kaut kaadaa meeraa tomeer sit no stila laukaa, bet, ja veic zinaamus priekshdarbus, manupraat shitaada stila buuves dabuut gatavas nevareetu buut nepraatiigi gruuti. Nu un izteiktiem iebrauceejiem jau var buut teltis (kas arii skaitaas teltis). Tas viss saistaas ar priekshdarbiem.

Par teerpiem TN3 tik un taa vareetu patureet savu koncepciju - neprasiit no speeleetaajiem kaut kaadus nepraatiigi autentiskus materiaalus teerpiem, utt., taa kaa shis jautaajums paliek pashu speeleetaaju zinjaa. Un, ja notiks vairaak priekshdarbi, iespeejams dazhaadas speeleetaaju grupas varees vienoties par kaut kaadu savu gjeerbshanaas stilu un paliidzeet viens otram, ko labu pagatavot.

Nu pagaidaam pietiksies, gaidu arii citu idejas, priekshlikumus, et setera.
Go to the top of the page

+Citēt rakstu
20 Lapas V  « < 6 7 8 9 10 > »   
Sākt jaunu pavedienu
Atbildes (140 - 159)
Dvēselīte
iesūtīt 03.09.2004 19:32
Raksts #141

Loveless

Pievienojās: 06.03.04
Kur: playing the hydrogen sonata
Oriģinālākā pareģojuma autore

aivvv neesi savtiigs... nedomaa ka vari visus piesavinaties sev (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) atstaj taks ari kadu ciematnieku... a to tikai trolli un trolli (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/unsure.gif)

+Citēt rakstu
Kamazs
iesūtīt 03.09.2004 20:25
Raksts #142

Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem

Pievienojās: 26.01.04

Kamēr diskusija par to, kurai rasei pievienoties spraigi norisinās, iemetīšu arī savu artavu - šoreiz mierīgie iedzīvotāji gan nav īpaši sastopami troļļu rindās, taču tas nenozīmē, ka troļļiem būs visu spēli tas vien jādara, kā baurodamiem jāskrien pa purvu. Nop. Troļļiem ir sava sižeta līnija un - tas gan ir spoileris - bet šajā sesijā vislielākā loma. Tiesa, spēles gaitā viss var izvērsties pilnīgi citādi, taču tā tas ir šobrīd. Negribu neko daudz atklāt netroļļiem, bet varu pateikt, ka troļļiem būs KVESTS! (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Pateicu to tā, it kā tā būtu baigā lieta - LARPĀ kvests. Pff. Bet tas nav vienkāršs kvests. Tas ir KVESTS. Kāds? Nu to jūs uzzināsiet tikai tad, ja pieteiksieties troļļu frakcijā. Pie tam, arī tikai sākoties spēlei, ja vien neuzņemsieties vienu key-character lomu, kas ir brīva. [aivvvs uz to nevar pretendeet, sorr. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) ] Tādā gadījumā infu saņemsiet uzreiz - protams pret parakstu, ka tālāk neizplatīsiet. Citādi būs Omerta.
Vēl kas par troļļiem - nekur nekad nav teikts, ka troļļi kā ierauga dzīvu cilvēku, tā metas klāt ar zobinu padarīt to nedzīvu. Nop. Tas ir, tā ir tikai daļa taisnības. Redziet, troļļi ļoti labi runā cilvēku valodā - nu varbūt ne visi, bet liela daļa gan, jo sevišķi tie, kas dzīvo pierobežas apgabalos. Tas ļauj tiem visai veiksmīgi komunicēt ar cilvēkiem. Iemesls, kāpēc trolli uzskata par staigājošo maniaku-slepkavu slēpjas savādajā troļļa psiholoģijā - redziet, troļļi ir visai tuvi cilvēkiem visādā ziņā izņemot vienu - tiem neeksistē nekādu morālo ierobežojumu un dzīvība nav lielā vērtē. Ir normāli,ja troļļu kautiņā viens no abiem mirst. Vai abi, kad ierodas troļļu vietējā ciema vecākais un izlemj nokārtot traci. Attiecībās ar cilvēkiem troļļi rīkojas pēc tās pašas formulas - viņi var būt ļoti draudzīgi, pretimnākoši, izpalīdzīgi, bet, ja gadījumā kaut kas jums un trollim nesakritīs - trollim nebūs pa prātam, viņš kļūs par jūsu ienaidnieku. Tiesa, ne uz visu laiku - bieži vien viņi pēc laika aizmirst un atkal var sadzīvot, taču niknumā atkal spēj kļūt bīstami. Tas ir troļļu esības pamatprincips. Troļļu Valsts nav sevī noslēgta politiska vienība - nē, tā ir tirdzniecībai plaši atvērta liela zeme, ar augsti attīstītu tehnoloģiju, taču tā kā to apdzīvo troļļi ar savu sarežģīto raksturu, cilvēkam tur izdzīvot un sadzīvot ilgstoši ir ļoti grūti. [lasi no lūpām: neiespējami] Šī savādā troļļu rases īpašība ir padarījusi troļļus gan par vareniem karotājiem, jo tie - šķiet - nebaidās ne nāves, ne kā, gan arī ļoti veselīgiem un izturīgiem - trollis ir vidēji izturīgāks un veselīgāks par vidēju cilvēku jo viņš agresiju nekad nenoslāpē - vai nu tā izplēn, vai arī kāds mirst. [Vai arī pats trollis.]

Tātad visi topošie spēlētāji atcerieties - trollis ir tāds pats cilvēks kā visi citi, tikai viņam ir augstāk aprakstītās īpašības. Trollis nav automātiski ienaidnieks un potenciāls slepkava, tiklīdz samanīts. Trollis un cilvēks var būt draugi - tikām, kamēr to domas sakrīt. Troļļu zemēs no cita cilvēka ir jābaidās tāpat kā no troļļa, jo var gadīties, ka tas, ko uzskati par draugu ir tavs ienaidnieks, bet tavs ienaidnieks - tavs draugs.

Es ceru, ka jūs mani sapratāt - mēs ļoti cenšamies, lai nedaudz pamainītu troļļu tēlu jūsu apziņā. Izvēloties būt par trolli jūs izvēlaties krietni sarežģītāku tēlu, kurā iejusties ir izaicinājums jūsu RPG spēlētāja esamībai, taču jūs nekādā ziņā neizvēlaties pavadīt visu spēli trulā karagājienā. Tas ir atkarīgs tikai no jums. Protams, mums ir prasība, lai visi, kas pieteikušies par troļļiem arī ievērotu nosacījumu par troļļu nesavaldību tāpat kā tāds bonuss, ka visi troļļi ir izturīgāki par cilvēkiem. Ir plusi un mīnusi - lūgums ievērot gan vienus gan otrus.

Un nobeigumā - tie, kas troļļus gribēja attēlot kā bezsmadzeņu slepkavas, joprojām to droši var darīt. Mēs zinām, ka troļļiem augstāk aprakstītā daba, taču skaidrs, ka troļļi ir dažādi - vieni agresīāki citi ne tik. TN2 stila troļļi tāpat kā TN3 advanced troļļi ir laipni gaidīti etniskās vienības rindās. Kā es vienmēr esmu teicis - troļļi ir tie paši ziemeļnieki, tikai otrā frontes pusē.

PS:
Vēl viens bonuss - par troļļiem ir zināms ļoti maz.

+Citēt rakstu
Dvēselīte
iesūtīt 03.09.2004 21:39
Raksts #143

Loveless

(IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/ohmy.gif) es vnk paliku ar muti valja... "atcerieties - trollis ir tāds pats cilvēks kā visi citi" tadi pasi TADI PASI??? nu tad es neesmu ari cilveks "troļļi ir tie paši ziemeļnieki, tikai otrā frontes pusē" nav jau brinums ka vinjime tik labi saskaneeja (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif)

tagad tiesam es saprotu no kurienes vinji raava to "trolli ir augstaka rase"

+Citēt rakstu
Grims
iesūtīt 03.09.2004 21:51
Raksts #144

Nazgûl

Pievienojās: 14.11.03
Kur: Tieši aiz tās izkapts, kas ir atbalstīta uz tava pleca.

Kvests? DANU!
Troļļi visi kā viens nebūs maniakāļi slepkavas? WTF?

Bet mani uztrauca ziņa par to, ka troļļi būs izturīgāki par citiem. Es ceru, ka tad citiem būs kaukādi atbilstoši bonusi, jo, ja TN3 būs kaut aptuveni līdzīgas TN2 +1 nozīmēs ļooooti daudz.

VISI PIE CIEMATNIEKIEM! TROĻĻU VĀJĀS KAUJAS SPĒJAS ATSVĒRS IZTURĪBA - VIŅU PIETIKS VISIEM!!!

+Citēt rakstu
Kamazs
iesūtīt 03.09.2004 22:55
Raksts #145

Nu, troļļiem ir KVESTS. Ciematniekiem ir kvesti. Ziemeljniekiem nav ne KVESTA iisti, ne kvestu, bet ir PERSONA. Savukaart laupiitaajiem...kādi laupītāji vairs pēc TN2:D?

Jā, troļļi ir izturīgāki, bet kā tieši tas parādās spēles mehānikā, to citreiz.

Šo rakstu rediģēja Kamazs: 03.09.2004 22:56

+Citēt rakstu
Beachboy
iesūtīt 03.09.2004 23:05
Raksts #146

Cīnās ar Lankašīras laumiņām

Pievienojās: 13.04.04

kādi laupītāji pēc TN2????
ar tādu kapitālu es varētu izveidot tādu laupītāju ģildi, ka jums bail samestos (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif)

man ir prieks par to ka APPROVED.. mua ha ha haaa
sīkāku info varu nosūtīt uz meilu, kad zināšu pilnīgi preciži visus skaitļus un nianses..

MUA HA HA HAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!

+Citēt rakstu
Kraukleenss
iesūtīt 03.09.2004 23:37
Raksts #147

Bēg no sera Kedogena
**

Pievienojās: 21.08.04

Pie kaa tieshi var pieteikties par to pie kaadas rases piedereet?

+Citēt rakstu
aivvv/troll drea...
iesūtīt 04.09.2004 01:54
Raksts #148

Pokemonu pavēlnieks

Pievienojās: 24.07.03
Kur: prefektu vannasistaba nodarbojoties ar...
Zilonītis Dambo 2012

nu ja jebkuraa gadiijumaa pie kamaza un andzzas bet ja trollis tad vienaa mieraa pie manis un ja godiigi kamaz tad arii es jau esmu izplaanojis vienu kvestu

(un neticiet vinnam ka mees neesma slepkavas (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) mees esam (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) )

+Citēt rakstu
Kamazs
iesūtīt 04.09.2004 11:23
Raksts #149

Kraukleens, Tev šā vai tā jānosūta sava spēles tēla leģenda man uz pastu topi@sveiks.lv, kurā tu arī iekļausi savu rases izvēli, arī tad ja esi trollis.

aivvv, nu teoreetiski slepkavas ir gandrīz visi TN spēlētāji, jo savādāk viņi ir beigti (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) . Bet par to kvestu - lieliski, jo vairāk kvestu troļļiem jo labāk. Tas, ka es saku "troļļiem ir KVESTS" nenozīmē, ka viņiem nevar būt citu kvestu.

+Citēt rakstu
Kormaka brigade
iesūtīt 04.09.2004 12:11
Raksts #150

Gāž podus mikstūrās

Pievienojās: 12.07.04

slinkums parlasit visus komentus.....
kads ir speles datums?

Voobshem laikam piedalishos (ja vien tajaa datumaa nebus drakonistu "odnodnevkas")

+Citēt rakstu
Dvēselīte
iesūtīt 04.09.2004 14:34
Raksts #151

Loveless

nu shiiis... datums liekas ja nekas nauv manīts ir 15-17 oktobris.

bet man rodas nopietnas pardomas un pretenzinajas pret so datumu, ja jau tagad septembra sakuma laiks ir sitik draņķīgs, tad kads tas bus oktobra viduu? vai tiesam nevar mazliet agrak, lai nebutu gluzi janosalst mezaa

+Citēt rakstu
Yume
iesūtīt 04.09.2004 14:49
Raksts #152

Kārto SLIM-us

Pievienojās: 05.02.04

Lol, mes aizpeldeesim pa Gauju... mha.. Mabaga Madaras ciema iedziivotaaji... Jo sola ka oktobrii baigi lishot. UUu.. tas buus jautri.. jaameklee kaadi kirzaki rokaa.. lai var paarvoetoties pa mezhu neiesliikstot kaadaa pelkee.. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)

Šo rakstu rediģēja Yume: 04.09.2004 14:50

+Citēt rakstu
Grims
iesūtīt 04.09.2004 14:50
Raksts #153

Nazgûl

Viss ok, nevajag agrāk, dažiem ir nepieciešams laiks lai pienācīgi sagatavotos.

+Citēt rakstu
Beachboy
iesūtīt 04.09.2004 14:50
Raksts #154

Cīnās ar Lankašīras laumiņām

Pievienojās: 13.04.04

baidies no neliela vēsumiņa (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) nevajag pārcelt - datums ideāls, pie tam tad nemaz tik mežonīgi auksts nebūs. šitāda nejauka būs tikai šī nedēļa un nākamās sākums, pēc tam atkal būs ļoti labs laiks.. es drīz aizsūtīšu meistariem meilu ar visu precīzu informāciju par manu lomu un citām lietām..

+Citēt rakstu
Dvēselīte
iesūtīt 04.09.2004 14:53
Raksts #155

Loveless

Yume tu zini kur var kerzas dabuut? es savejas pardevu vai atdevu nezinu, a tagad pasai nau ko kajas vilkt, nevares taks akal kaa vasaraa ar zandaleem pa mezu dragaat (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)

isteniba man vispar vajadzetu kadu kurs zin kur Rigaa ir kads karnevala, terpu, masku un ```` ```` ```` lietu veikals kur nopirkt visadus lorinjus

+Citēt rakstu
Kormaka brigade
iesūtīt 04.09.2004 15:03
Raksts #156

Gāž podus mikstūrās

Stop, 2 dienas ar nakshnjoshanu....... Manjaki..........

+Citēt rakstu
Dvēselīte
iesūtīt 04.09.2004 15:04
Raksts #157

Loveless

nu laikam jau.. pagasreiz bija tikai viena nakts, bet tagad laikam tiek temets uz visam divam... jeej varesu uz skolu braukt ka pec kartiigas dzershanas (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) ar kaulu lauzshanu

+Citēt rakstu
Grims
iesūtīt 04.09.2004 15:05
Raksts #158

Nazgûl

Un kas tad ir? Baidies, ka neizturēsi? (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)

+Citēt rakstu
Kormaka brigade
iesūtīt 04.09.2004 15:14
Raksts #159

Gāž podus mikstūrās

Kur es likshos.........

Sastadishu kompaniju Martinjam pacifistu partijaa (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)

+Citēt rakstu
GameMaster
iesūtīt 04.09.2004 15:18
Raksts #160

Gāž podus mikstūrās

Grupa: Bijušie
Pievienojās: 03.06.04

Starp citu - kāds nezin, kur var teltis normālas noīrēt?
Rudenī uz zemes es negulēšu! Vasarā vēl bija ok, bet rudenī nebūtu īsti prātīgi.

+Citēt rakstu

20 Lapas V  « < 6 7 8 9 10 > » 
Closed TopicSākt jaunu pavedienu
4 lietotāji/s lasa šo pavedienu (4 viesi un 0 anonīmie lietotāji)
0 biedri:

RSS Lo-Fi versija Pašlaik ir: 24.05.2025 00:53