![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Visus jaunos pavedienus šajā forumā priekšskatīs sadaļas vadītāji. Ja tie tiks atzīti par pietiekami saturīgiem un apspriešanas vērtiem, tad parādīsies kādu laiciņu pēc iesūtīšanas (kad vadītājs apstiprinās), citādi neparādīsies vispār.
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Tvarsta pūķus Rumānijā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.07.03 Kur: Rīga Grafiķe 2005 ![]() |
Kurš :blink: ?
EDIT (Godlberry, 08.04.04) Shajaa pavedienaa ir iepludinaats pavediens : vislabākais Šo rakstu rediģēja Goldberry: 08.04.2004 21:17 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.06.07 ![]() |
Hermioone kas ta cits ka vien hermione.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 13.07.07 Kur: Talsi ![]() |
Man, rītīgi jau no pirmās grāmatas iepatikās Dumidors. VIņa mierīgā attieksme uz notikumiem. Mm... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
Kas vēl lika Dumidoru, izņemot mani? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 13.07.07 Kur: Cīnās par maģisko radību līdzvērtības tiesībām... ![]() |
Es balsoju par Citu, jo šeit nebija pieminēts Strups. Nu patīk man tas glumais tēls... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif)
Kas var būt interesantāks par viņa "Garo degunu, ko nevajadzētu bāzt svešās darīšanās. Tiešām jāizrāda pārsteigums, ka viņš kļuvis par Profesoru..." (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smartass.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
wunderkind ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 03.12.05 Kur: to sing a lullaby Iedvesmotājs 2009 ![]() |
Lilija un Džeimss un Bellatrise, vismaz pēc fanfiction spriežot, grāmatās vispār sevišķi pievilcīgu varoņu nebija.
Mollija varbūt. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.01.08 Kur: Malfoju muiža ![]() |
Vislabāk man patīk Hermione.Viņas raksturs ir diezgan līdzīgs manējam, kaut gan tik ļoti mācīties....diez vai.Viņa ir lepna - Ronu 7.grāmatā atpakaļ es laikam sagaidītu tikpat nejauki cik viņa.
Vēl man ļoti patika Siriuss tomēr izšķiros par labu Hermionei. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gatavo atskaiti Zemvaldim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.02.07 Kur: trust me, i'm a liar Fotogrāfs 2009 ![]() |
Gluži, kā man ir rakstīts profilā, Severuss un Luna.
ja jāizšķiras par vienu, tad Strups uzvar, taču, Luna arī ir forša, jo nestandarta domāšana vienmēr palīdz grūtās situācijās. nu, un kāpēc Strups? Tādēļ, ka viņš ir pats kolosālākais varonis šajā sērijā, un tāds ir bijis jau no paša sākuma, it īpaši, pēc Alana Rikmana tēlojuma pirmajā filmā. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 06.03.05 ![]() |
Pievienoju savu balsi Harijam (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.03.08 Kur: Aiz loga. ![]() |
Malfojs.
ūberlabiņie dažkārt krīt uz nerviem, bet Malfojs - ķip ļaunais, bet patiesībā tāds mīkstumiņš par kuru var ļoti labi pasmieties (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 11.04.08 ![]() |
Kurš :blink: ? EDIT (Godlberry, 08.04.04) Shajaa pavedienaa ir iepludinaats pavediens : vislabākais Man patīk Harijs, taču sirius man šķiet tāds īsts un jauks krusttēva iemiesojums! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 05.05.08 Kur: māja ![]() |
nu ko jūs... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif)
Harijs ir visnepārspējamākais. Pārējā liste mana būtu: Luna, Dumidors, Strups, Rosmertas madāma, Mjurielas tante un BezGalvasNiks. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.05.08 Kur: Ogre ![]() |
Mans variants bija- Cits, tātad- Rona smieklīgie brāļi Freds un Džordžs unnn arii tie galvenie- Harijs, Rons un Hermione.Njā, viņi man patīk tāpēc, ka viņi ir vienmēr jautri, un viņi ir vnk super. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
Šo rakstu rediģēja Megija: 07.05.2008 15:17 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.12.07 ![]() |
#1 --> Lilija Evansa [ Potere]
#2 --> Džeimss Poters #3 --> Drako Malfojs |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.05.08 ![]() |
man bija Luna, jo viņa ir diezgan forša un smieklīga.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.05.08 ![]() |
es arī par drako, manuprāt viņš nemaz nav tik ļauns kaa gramataas vins bija pataisiits
|
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.05.08 Kur: Rīga. ![]() |
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.06.08 Kur: Kaut kur starp Jums ![]() |
Man-Dumidors.....It's the best.....man viņs patīk un aizrauj!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.05.08 Kur: Earth ![]() |
Es par Malfoju.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 25.02.07 ![]() |
Vienmēr mana mīļākā varone ir bijusi Hermione (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) , tiesa, ne viņas sākotnējais kaitinošais visszinīgums, bet gan vēlakais raksturs. Agrak balsotu arī par Dumidoru, bet pēc 7. grāmatas izlasīšanas Dumidors ir pabīdijies mazliet zemāk manā sarakstā.
|
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.03.08 Kur: Cēsis. ![]() |
Man patīk Drako. Viņš bieži izsaka kādu aizskarošu un mazliet smieklīgu piezīmi. Tiesa, vinš var kļūt arī pavisam ļauns. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
Bet vispār visi jau Roulingas grāmatās man patīk. Katrs ar ko atšķirās. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Perfect Nobody ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.10.07 Kur: Vanity Fair ![]() |
Nobalsoju par variantu "cits":
1. Freds un Džordžs (ja nebūtu viņu, tad... Daudz kā nebūtu) 2. Siriuss Šo rakstu rediģēja Massacre: 23.07.2008 11:59 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 06.05.2025 21:51 |