![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Jautātājiem
* Pirms jautā, pārliecinies, vai uz tavu jautājumu nav jau atbildēts.
* Virsrakstā īsi apraksti jautājuma būtību. (Neizmanto vispārīgas frāzes, kā "Palīdziet!", "Kāpēc?", "Vai kāds man nevar pateikt?" u.tml.)
* Sūti jautājumus tikai par šī foruma lietošanu. Citiem tematiem paredzētas citas sadaļas.
Atbildētājiem
* Esi pieklājīgs, gan jautājot, gan atbildot. Esi izpalīdzīgs, neesi iedomīgs.
* Šajā sadaļā iesūtītās atbildes priekšskata regulatori. Apstiprinātas tiek tikai pareizas, pilnīgas un objektīvas biedru atbildes, kā arī papildjautājumi un papildetaļas par attiecīgo tematu.
* Atkārtotiem jautājumiem ar saiti parādi, kur ir pieejama atbilde. Neliec saites uz pavedieniem pašā atkārtoto jautājumu sadaļā.
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.11.06 Kur: Parasti gultā pie datora Klusais vērotājs ![]() |
Mēģināju nolādēt LS sadaļā pavedienu Zona 52, bet izdevās to izdarīt tikai pa daļai, beigas nebija iespējams dabūt nekādā formātā.
Vai ir ierobežojums uz garumu? Kā varētu iegūt visu pavedienu? |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Sātana advokāts ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.11.06 Ziedoņa māceklis ![]() |
Šitas man arī ir aktuāli opcija "drukāt pavedienu" pārtrauc strādāt pie noteikta pavediena garuma. Protams, protams, var jau izlīdzēties citādi, bet ērtāk tomēr būtu, ja tiktu savesta kārtībā šī opcija.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Neuzbilstamais ![]() Grupa: Noslēpumu nodaļa Pievienojās: 23.07.03 Kur: Latvija, Rīga Klusais okeāns 2010 ![]() |
Jā, kā jau Antaress norāda, ir apzināts dzinēja ierobežojums lejupielādējamā pavediena garumam 300 raksti. Iemesls: pārāk liela resursu prasība pārlieku garu pavedienu gan ģenerēšanā, gan arī apskatīšanā.
IPB dzinēja izstrādātāji par šo jautājumu, protams, ir domājuši: ne jau mums vienīgajiem šāda vajadzība. Arī es viņiem tagad iesūtīju komentāru un priekšlikumu. Pirms IPB 3. versijas gan jautājumu risināt nav paredzēts, un laikam arī ne pirmajā 3. versijas variantā. Jānis |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 30.05.2023 07:26 |