![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Piedalās Bezgalvju medībās ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.04.04 Kur: online Fotogrāfs 2007 ![]() |
Mani interesē viena lieta, vai jūs lasiet lomu spēles kā stāstus, kaut arī paši nepiedalieties? Es lasu, bet ne visas, tomēr ir dažas, kas manuprāt ir interesanti lasīt.
Ja lasiet/nelasiet, lūdzu pamatojiet, kāpēc? Kuras spēles jūs ieteiktu arī citiem palasīt? Ja tam bija jāatrodas citur, tad modi, lūdzu, pārvietojiet! Šo rakstu rediģēja Etasi: 17.02.2005 17:09 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.05.05 ![]() |
Nu es parasti sekoju līdzi tādām spēlēm kā Mariona Vienradzīte, Karnevāls un Zudusī sala. Tās ir baigi labās. Žēl, ka tik vēlu atklāju šo forumu un nepaspēju pieteikties
![]() |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Uzlauž lāstus Gringotu bankā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.12.03 Kur: rīga. ![]() |
Es piedalos ļoti daudzās spēlēs, tāpēc citas spēles... ermm... nelasu. Dažreiz gan gribās palasīt, tāpēc nevar teikt, ka pilnībā nelasu...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.08.04 Kur: Ledus valstība ![]() |
Ik pa laikam palasu kaut ko. Bet tādu kur nav pārāk maz vai pārāk daudz lapuses. Lasu kā stāstus. Parasti iesāku lasīt, bet nepabeidzu. Pati nevienā LS nepiedalos.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Metamorfomags ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.01.04 Kur: Jūrmala Mods 2008 ![]() |
Vispār jau, nepiedalos un nelasu. Izurbties cauri visām tām lappusēm ir diezgan apgrūtinoši, man ir labākas lietas, ko forumā darīt. Dažreiz gadās, ka intereses pēc ieskatos, kas vienā vai otrā LS notiek, bet pastāvīga lasītāja neesmu.
![]() ![]() |
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cep picas ![]() Grupa: Aurori Pievienojās: 25.03.04 Kur: Rīga Foruma maršals 2012 ![]() |
Es nelasu visu pavedienu pat tām, kurās piedalos. Lai nezinātu to, kas man nav jāzina. Lai nejauši nesanāk metageimings. Par citām spēlēm - var uzmest aci, lai saprast, aks tur notiek. Bet principā - ja spēle nepatīk, nelasu. Ja patīk, arī nelasu, jo var gadīties, ka tajā pēkšņi piedalos.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.05.05 ![]() |
Vispatr lasu tikai tas kuras pats piedalos. Ir sanakusas tikai dazas reizes palasit ko citu.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 14.04.05 Kur: Tumšas,pamestas mājas bēniņos... ![]() |
Jā lasu!
![]() ![]() |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.05.05 ![]() |
Tagat es sāku arī kādu palasīt. Tagat mani ļoti ieintriģēla LS Karnevāls.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Skatās acīs baziliskam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.07.04 Kur: Latvija <-> Japāna Sakuras ziediņš ![]() |
Es nelasu, jo man nav laika skatīties svešās LS, man jau grūti tikt galā ar tām, kurās pati piedalos...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 04.01.04 Kur: esmu tur kur gribu un kad gribu ![]() |
Lasu visus, kas ir. Ar lielu baudu lasu tos, kas ir tiesam LOMUspeles.
Ar vel lielau baudu lasu telu aprakstus un ka vinji pietras pie sava tela raksturojuma: Shizma (tela vards) Raksturs: Ir loti noslegts un nelaiz sev nevienu klat, maz runa. Speles sakums: Jus esat visi pilsetas tirgus laukuma, ir vasaras vidus un notiek gadskartejais gadatirgus. Shizma: Es saku staigat pa tirgu un jautaju visiem, kas izskatas pec specigiem varoniem vai negrib ar mani nakt draudziga celojuma. Uz tevim visi divaini noskatas kad tu to jauta Shizma: tad es uzkapju uz kastes un blauju, ka mekleju piedzivojum mekletajus cik skali vien varu. Bet galvenais, ir tapec, ka lasot to raksturs tu vari pateikt kurs ir labs GM un pie kura ir jega pietekties ![]() |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.02.04 Kur: cūkkārpā preperē ņurcragu šņākakšus ![]() |
Jā! palasu shad un tad. ir baigi interesanti, var izsmieties. Starp citu, negribeeju noraadiit uz tavu gramatiku, tomeer.. pareizi ir "Vai Juus lasāt lomu speeles..."
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 31.08.05 ![]() |
Es laika trūkuma dēļ paspēju izlasīt vien 1 lapu,citreiz kādas trīs.Interesantāk jau ir piedalīties.Neapšaubāmi!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 05.03.05 Kur: Rīga ![]() |
es nelasu,jo lomu speeles mani iipashi neinteresee...
Šo rakstu rediģēja Flygirl: 15.09.2005 13:09 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Lecina seskus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 05.02.04 Kur: here there be dragons. ![]() |
Parasti nelasu. Agrāk nelasīju. Bet nesen atklāju, ka Jaladin ir labs GM, un esmu sākusi lasīt Raphiasta sirdi, kurā nepiedalos. Intersanti lasīt, ka snotiek ar Nemesidas tēlu Nimeju, jo, pirmkārt, es viņu pazīstu, un, otrkārt, ja Jaladin ir labs GM, tad viņa lūk ir GM lomu spēļu visai laba spēlētāja, joi nemēģina izjaukt GM plānus, tādējādi ļaujot veidoties labai spēlei.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.11.05 ![]() |
tā kā vēl nevienā neesmu piedalījies - jā
![]() |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 25.11.05 Kur: 20 metrus virs zombiju pūļa, cīnoties par izdzīvošanu ![]() |
jaa,interesanti. varbuut veelaak kaut ko uzraxtu. bet randinju izlasiiju visu.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 11.11.05 Kur: cenā ![]() |
Es dažreiz kaut ko bišku palasu, bet līdz šim vēl neesmu piedalījusies. Nezinu kā būs vēlāk? Varbūt...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Zintniece ![]() Grupa: Noslēpumu nodaļa Pievienojās: 03.11.03 Kur: te un tagad Dzīvā enciklopēdija ![]() |
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 13.07.05 Kur: Ledusskapī pie gurķiem! ![]() |
Tad, kad pati vel nebiju nevienaa (pilniigi nevienaa) piedaliijusies dazhas palasiiju...
Un tagad jau vairs nav tik daudz laika un slinkums... varbuut kaadreiz... |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Piedalās Bezgalvju medībās ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.04.04 Kur: online Fotogrāfs 2007 ![]() |
MAn domāt, ka šis arī attiecas uz lietu. Laikam jau daži arī lasa
![]() http://www.kurbijkurne.lv/forums/index.php?showtopic=28945 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 23.03.2023 03:15 |