![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Forumā veidot aptaujas aizliegtas (tam paredzēts HP aptauju forums).
Ja kādam pavedienam nepieciešams pievienot aptauju, sazinies ar šī foruma regulatoriem!
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.07.03 Kur: Middle-earth ![]() |
Nju taa ... taakaa te naak iekshaa tie kas izlasiijushi FO... tie zina par to kas notikaas ar Siriusu ...
paac manaam domaam tas ir nezheeliigi un bez jeedziigi... Kaapee taa notikaas? Lai sarezhgjiitu Harijam dziivi ... taa jau smagi ar visu to Voldemorta padariishanu ... Un kaapeec ir taadas vietas, kur tik viegli jaaaiziet bojaa? KAAPEEC... es tam diez ko negribu ticeet |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Attīsta savu iekšējo Aci ![]() ![]() ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 18.10.03 Kur: Valmiera ![]() |
Nu nu,bus jau labi!
TA taks notiek! Un ja kas man ari looti zel,ta tam notikt nevajadzeja- Šo rakstu rediģēja aivvv/dreamer: 19.05.2004 13:25 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.12.03 ![]() |
CITĀTS(Laereth @ 26.07.2003 17:59) Man gan Siriusa nāve nelikās tik traģiska... Es arī nesaprotu, kapēc tieši Siriusam bija jāmirst! Pirms izlasīju FO, dzirdēju, ka itkā Rons atsteips kājas! Varbūt jūs smiesieties par mani, ber es naturāli raudāju, ka Siriusu nogalēj! |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sarkanais Barons ![]() Grupa: Modi Pievienojās: 24.07.03 Veterāns aktīvajā dienestā ![]() |
Interesanti vai Potijs pats raudās. Vismaz tagad jau nu toč, viņam vairs nav neviena jēdzīga radinieka
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Attīsta savu iekšējo Aci ![]() ![]() ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 18.10.03 Kur: Valmiera ![]() |
Mjā,viņš taču to nez stāstīs Dērslijiem?
Domājams ka nē,jo viņi taču baidījās no Siriusa.Laikam jāpieņem ka tagad,ja ne īstais radinieks,bet tā būtu Vīzlija kundze(viņa teica ka Harijs viņai esot kā pašas dēls)un varbūt Dumidors,bet par to es kautkā šaubos,nez vai Harija uzticība būs tikpat spēcīga,kā senāk.Varbūt viss būtu bijis citādāk,ja viņš BūtU izstāstījis,bet viņš neizstāstīja.Jūs taču atceratis kā Harijs auroja,kad Dumidora kabinetā viņi runāja.Tas bija šausmīgi! Šo rakstu rediģēja gruntjella: 30.12.2003 12:09 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sarkanais Barons ![]() Grupa: Modi Pievienojās: 24.07.03 Veterāns aktīvajā dienestā ![]() |
A ko tu gribi? Siriuss bija miris, Poteram atkal sanāca vilšanās ka jāatgriežas pie Dērslijiem, turklāt viņam atkal kautko miglaini kāds murgoja. Kā tad var nekliegt?
Protams Siriusam vajadzēja padzīvot ilgāk, tomēr paskatoties kas viņam ģimenē, labāk toč vajadzēja mirt |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 29.12.03 ![]() |
ta nodala kuraa nogalinaja Siriusu bija vienkarsi sausmiga... (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif) es raudaju. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/crying.gif) NEsaprotu kaapeec tas taa, kaapec vinam vajadzeja nomirt, viss bija tik labi... Cerams vins nepazudiis, un veel paradiisies (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.10.03 Kur: maajinaas! ;) ![]() |
Tu domā ka vienīgā raudāji??? Man grāmata no tās vietas, kur nogalināja Sirius, līdz beigām ir atrodamas asaru lāses! Bāc! Vakar vēl vienreiz izlasīju visu FO, atkal sāku raudāt! Nevaru iedomāties kas notiks, kad sāks rādīt ķinītī "Harijs Poters un Fēniksa Ordenis"! Laikam naturāli birdināšu asaras, redzot kā nabaga Siriusu nogalinās!
Bet Gandrīz-bezgalvas-Niks, teica, ka Sirius neatgriezīsies pat kā spoks! Bet kas to lai zin Roulingai ir laba un liela iztēle!!! Šo rakstu rediģēja aivvv/dreamer: 19.05.2004 13:27 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 18.11.03 Kur: starā par dzīvi ![]() |
nu man liekas, ka harijs ar siriusu veel sazinaasies,jo kaa jaw bija teikc, harijs dzirdeeja balsis aiz taa aizkara nosleepumu nodaljaa, un es domaaju jka kaadaa no peedeejaam graamataam noteikti mees uzzinaasim, kas taas bija par balsiim. un man liekas, ka pie siriusa naaves bija vainiigi ljoti daudzi, tachu ja harijs buutu uzreiz panjeemis to spoguliiti [un nevis par to aizmirsis], un centies sazinaaties ar siriusu, vinjsh vareetu noskaidrot, vai siriuss ir nosleepumu nodaljaa...taa luuk...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Krāmē plauktos Izgaistošās izgaišanas grāmatas ![]() Grupa: Dienas Pareģis Pievienojās: 29.07.03 Kur: Rīga Dienas Pareģis 2009 ![]() |
Siriusu diezin vai atdzīvinās. Roulingai katrā romānā nāk klāt tik daudz jaunu varoņu, ir rezervē vecie tēli, kas 5. grāmatā nemaz neparādījās, viņai nav nekādas vajadzības pēc Siriusa. Tas ir skumji, bet šeit es esmu pesimists. Kaut arī man nepatīk, ka Siriuss aizgāja bojā. Žēl, ka Hagrids, Dumidors un Maksūra praktiski 5. grāmatā bija tikai vietām. Man būtu gribējies, lai viņi notikumos vairāk iesaistās.
|
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.12.03 ![]() |
Pie siriusa naaves vainiigs harijs...ja vinjsh izmantotu spoguliiti nekas taads nenotiktu... (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/crying.gif) kaut little vainiigs ir arii pats sirius...ja vien vinjsh nebuutu izsuutijis moshchi aaraa tad vinjs siriusu nenodotu.... (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/crying.gif) (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/crying.gif) (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/crying.gif) (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/crying.gif)
|
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Metamorfomags ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.01.04 Kur: Jūrmala Mods 2008 ![]() |
Varbūt tāpēc,ka ir izlidināts caur plīvuru?
|
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.12.03 Kur: Latvija ![]() |
Neee nee tak bezgalvis Nikolas teica ka vinjsh varetu-bet vinjsh doma ka vinjsh taa nedariis!!!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.08.03 Kur: savā nodabā ![]() |
Tieši tā! Siriuss tā nedarīs...viņš varētu bet tā nedarīs. Savu viņš ir paveicis un aizgājis tieši tā kā vēlējies.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.07.03 Kur: rīga ![]() |
Cik atceros, par spokiem varēja kļūt tikai tie cilvēki, kuriem ir bijis ļoti bail no nāves.. tiem, kas nāves laikā ir jutušies dziļi nelaimīgi. Un Siriuss nebija ne viens, ne otrs.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.12.03 ![]() |
laikam jau jaapiekriit Vinky :huh:pareizi jau pateikts...
Šo rakstu rediģēja keita: 07.01.2004 21:46 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Jaaa,varbut vins ari dzirdeja tas balsis,
Harijs pats teica ka vins loti veletos tur ielekt, varbut Siriuss to pasu bija dzirdejis,un nemaz nemeginaja pretoties? un apec ne,vinu tacu tas balsis ja vins dzirdeja,tad vilinaja ielekt! |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.12.03 Kur: Rīga ![]() |
Siriusam bija izveele vai palikt uz visiem laikiem palikt uz zemes kaut kaaadaa reega izskataa...vai satikties ar vecajiem mirušajiem draugiem, un uz visu noskatiities no cita skatu punkta.....viņš izveeleejaa 2 variantu.
bet lai nu kaa man liekas ka sirius buutu izveeleejies palikt par reegu ja nebuutu nomiris James (Džeims)...nebuut ne taapeec ka vinam bija bail no naaves bet taapeec ka vins vareetu kontakteeteies ar hariju. Šo rakstu rediģēja Alīsija: 09.01.2004 18:44 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.10.03 Kur: maajinaas! ;) ![]() |
Alīsij, tev tur varētu būt taisnība!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.12.03 Kur: Rīga ![]() |
paldies, vismaz kaads mani kaadreizz atbalsta.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.12.03 ![]() |
Sirius izveletos 2. variantu un es taa pat...vinjsh noteikti neveeleetos muuzhiigi buut spoks...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 25.05.2025 16:06 |