![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.07.03 ![]() |
Šis ir tas laiks, kad parasti sākas karstas diskusijas par iespējamiem Academy Awards laureātiem - filmas tiek vērtētas, salīdzinātas, tiek mēģināts tās ietilpināt rāmjos, spriežot pēc tā, kā Akadēmijas locekļi ir balsojuši iepriekšējos gados.
Un tātad - vai The Return of the King tiks piešķirts Oskars? Šis jautājums šogad tiek īpaši karsti debatēts. Kā mēs zinām, iepriekšējās divas filmas palika bez galvenajiem Oskariem (taču nominācijas bija!), un abas reizes visi gudri sprieda, ka Oskars tiekot taupīts triloģijas trešajai daļai. Lai gan es ROTK vēl neesmu redzējusi un noskatīšos agrākais 9.janvārī, tomēr manī valda milzīga pārliecība, ka Peter Jackson darbs tiks attalgots ar šo prestižo Amerikas kinobalvu (vinš gan apgalvo, ka tas viņam neesot svarīgi). Lai nu kā, bet New Line filmu pārliecināti virza uz šo balvu - gan ar reklāmas kampaņām, gan citos veidos. Kā lielākie konkurenti The Return of the King tiek minētas šādas filmas: Mystic River, Master and Commander: The Far Side of the World, The Last Samurai, Big Fish u.c. Vēlētos dzirdēt arī jūsu domas, vai The Return of the King pienākas Oskars, kā arī pamatojumu šim uzskatam. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Tvarsta pūķus Rumānijā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.07.03 Kur: Rīga Grafiķe 2005 ![]() |
CITĀTS(Laereth @ 06.12.2003 17:37) Vēlētos dzirdēt arī jūsu domas, vai The Return of the King pienākas Oskars, kā arī pamatojumu šim uzskatam. Nu varbūt tikai nomināciju.... nezinu patiešām, kāda būs filma *man tā, kā tas trillerītis neiet*, bet cerams, ka OSKARS arī būs |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.11.03 ![]() |
Protams, ka es veeleetos, lai RotK ieguust Oskaru. Filmu neesmu redzeejusi, taa kaa nezinu, vai pienakas, bet varbuutiiba, ka filma nebuus Oskara veerta, ir pieliidzinaama nullei.
Oskars buutu kaa taads trekns punkts trilogjijai. Ka nekaa - peedeejaa filma, citas nebuus u.tml. , taa teikt - jaaredz darba auglji. Kaut gan nevareetu teikt , ka milziigie fanu puulji nav darba auglis. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.10.03 Kur: childproof world ![]() |
s nemaz nezinaaju ka LOTR nau sanjeemusi Oskaru :blink: bet waidzeetu... & shinii gadijumaa kad ir iznaakushas jau 3 lieliskas filmas taaka buutu laix... tas tach buutu absurdi ja filma nesanjemtu sho prestizho balwu?!.... manupraat ROTK sanjems Oskaru!
|
|
|
Viesis_Viesis_* |
![]()
Raksts
|
Viesi ![]() |
Runa protams, ir par pashu galveno Oskaru, proti, nominaacijaa GADA FILMA. Taa jau vinji kopumaa kaadu pusduceenu oskaru ir saavaakushi par specefektem, muzichku un citaam lietaam.
Es, vairaak uztraucos par to, vai filma buus tik laba, lai pelniitu sho oskaru, jo es baudos, ka no taas neuztaisa milzu bataaliju un iespaidiiguma milzmumu, bet maz ko atstaaj no staasta un filmas. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.10.03 Kur: childproof world ![]() |
nju manas domas par to gada filmu i kaa i.... nu kaukaa neticaas... nu nezinu... atkal negribas izgaasties, bet man shkjiet ka nesanjems gada filmas oskaru.... tagad tikai jaacer uz to ka s izgaaziishos & ROTK sanjems balwu par gada filmu....
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
ex foruma administratore ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.11.03 ![]() |
Es ar protams priecaatos, ja Oskaru par labako filmu sanjemtu tieshi ROTK ( pienjemot ka filmai JAABUUT labai). Bet tomeer maz ticams kaut kur lasiiju "Iemesli kuru deelj ROTK varetu nesanjemt Oskaru par labaako filmu - diemzheel lasiiju taadu laisinju atpakalj un atceros tikai 3 no pieciem un tos pashus jauktaa seciibaa taa ka atvainojiet - 1. Oskaru neipieshkjir filmaam kas parsniegushas 3'000'000 (vai triisimt miljoniem ) ienjeemumos (taapat jau ir labi) 2. to nepieshkjir treshajaam daljaam 3. Oskaru nemeedz pieshkjirt fantaazijas filmaam
Kaut kaadus Oskarus ROTK noteitki dabuus (ir jaadabuu) piem - par tiempashiem specefektiem, varbuut par rezhiju , vai arii rezhisors par muuzha ieguldiijumu u.c )bet me tomeer shaubaas vai starp tomeer buus kaa par labaako filma |
|
|
Viesis_The Ghost who walks..._* |
![]()
Raksts
|
Viesi ![]() |
Dabūs Oskaru par labāko vizuālo realizāciju or somethin' like that.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 04.09.03 ![]() |
Nekad neesmu nedz kinoakadeemijas, nedz kannu, nedz berlines balvas par iipashu kriteeriju filmas labuma/sliktuma apliecinaajumam.
man GP arii bez Oskara balvas sanjemshanas licies un liksies labs. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cenšas pārkliegt komentētāju Pasaules kausa izcīņā kalambolā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 04.11.03 ![]() |
Nē nu anyway, trešajai daļai to osīti derētu gan iešķiebt....un ne tikai par muzonu vai specefektie vai otrā plāna lomu tēlotājiem......jūs mani sapratāt....(IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.11.03 Kur: Rīga/Bauska/Jauncodes Fed./Humpalu veikals ![]() |
Ja nemaldos, diezgan plašs apraksts par to Oskaru būšanu - dos vai nedos, bija eyedam publicētajos rakstos no kaut kāda žurnāla.
Bet padomājiet loģiski, kāda jēga bezmaz vai vienu un to pašu filmu nominēt katru gadu pēc kārtas, ja ievērības cienīga tā ir tikai sīkumu dēļ (pēc žūrijas domām)? Es atsakos ticēt, ka FotR un TTT bija nominēti tikai tādēļ, lai Academy Awards nezaudētu popularitāti to daudzo LotR fanu vidū... |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.09.03 Kur: pashlaik seezhu uz kreesla ![]() |
ROTK buutu oskara veerts, ja es to buutu redzeejis =)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 31.10.03 Kur: Vecpiebalga, Rīga, Liepāja un visur citur pa vidu. ![]() |
Nezinu, vai dabūs, bet vajag. Sen jau vajadzēja.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.07.03 ![]() |
Pēdējās ziņas ir tādas, ka The Return of the King ir nominēts 4 Golden Globe Awards - Best Picture, Best Director, Best Score, Best Song. Kā zināms, tad Golden Globe Awards ir tāds kā Oskaru barometrs. Vēl informāciju par šo un citiem uz Oskaru attiecināmiem notikumiem varat uzzināt šeit: http://www.oscarwatch.com/
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sarkanais Barons ![]() Grupa: Modi Pievienojās: 24.07.03 Veterāns aktīvajā dienestā ![]() |
CITĀTS(spitfire @ 10.12.2003 21:43) ROTK buutu oskara veerts, ja es to buutu redzeejis =) ROTK ir Oskara vērts, lai gan beigas nav. bet nu ROTK to ir pelnījis, jo es esmu to redzējis |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Šeit variet apskatīt ROTK 'For Your Consideration' Ads, t.i. Akadēmijas biedriem domātas reklāmas, lai vērstu viņu domas (balsis) pareizajā virzienā (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.11.03 ![]() |
Apollo portālā ir Ditas Derumas raksts par RotK. Viņa izsakās ļoti slavinoši: Tā ir filma, kas pavisam noteikti, laikam ejot, iekļausies pasaules kino zelta klasikas fondos;
Neviena no man zināmajām triloģijām, četroloģijām utt. nespēj konkurēt ar Pītera Džeksona filmām; Tā ieiet vēsturē kā kolosāls darbs, kurš vairs nav tikai vienkārši pasaka, iegūstot ticamas realitātes piegaršu, pārkāpjot mīta robežas un iegūstot vēsturiskas aprises u.c. Oskaru gan viņa nepiemin. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dita Rietuma tagad ir oficiāli iekļauta manā labo un mīļo cilvēku sarakstā (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
Par Oskaru ROTK viņa pozitīvi izteicās šīs nedēļas Izklaidē. |
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.12.03 Kur: Latvija, Rīga. ![]() |
Dabūs 100%.... !!!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cenšas pārkliegt komentētāju Pasaules kausa izcīņā kalambolā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 04.11.03 ![]() |
Derēja gan kādu zelta statuetīti šogad gan iedot par ko vairāk kā otro plānu un specefektiem...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 06.05.2025 19:00 |