![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cenšas pārkliegt komentētāju Pasaules kausa izcīņā kalambolā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 05.07.04 Kur: Zilganzaļā, saules caurspīdētā, jūras vilnī ![]() |
Lomu Spēle Pulkstenis!
Šī būs mana pirmā lomu spēle, un es ļoti ceru, ka es to spēšu novadīt līdz galam pietiekami aizraujošu lai neviens dalībnieks aiz garlaicības neatstātu spēli. Nu tātad, es būšu GM. Sižets: Draugu grupiņa (Latvijā un mūsdienās) (apmēram 6-7 cilvēki. Jums jābūt vecumā no 19-25 gadiem, jo jaunāki noteikti sadarītu muļķības pagātnē.) izgudro laika mašīnu un uztaisa to kā parastu rokas pulksteni. Draugi grib to izmēģināt un izdomā, ka atgriezīsies pagātnē, tāpēc domā, ka varbūt izmēģināšanai var aizsūtīt kādu dzīvnieciņu. Taču lai iedarbinātu laika mašīnu, ir jāievada gads vai gadsimts un laiks pulkstenī. Dzīvnieks to nevar izdarīt. Tāpēc, tad draugi nolemj, ka varētu to izdarīt paši. Tikai vai pagātnē atgriezties vienam vai visiem draugiem? Viņi izdomā, ka viens uzvilks pulksteni, bet pārējie pieķersies pie tā cilvēka rokām, vēdera. Šeit sāksies spēle!!! Tad jūs kā draugi izdomājat kādā laika posmā atgriezīsities un kurš vilks pulksteni. Pēc tam es jums pateikšu, kas jādara tālāk. Lomu spēlē piedalīsies pirmie pieteikušies cilvēki. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cenšas pārkliegt komentētāju Pasaules kausa izcīņā kalambolā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 05.07.04 Kur: Zilganzaļā, saules caurspīdētā, jūras vilnī ![]() |
Jā..vajadzētu jau gan... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blushing.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.01.06 Kur: Starp melodisko dēļu čīkstoņu un caurvēja vaimanām* ![]() |
kheh, šķiet, ka mana vēstures grāmata lieti noderēja (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) starp citu kaut kāds tur biogrāfs uzrakstīja 1764. gadā kaut kāda tur veča bio... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Jūs mazliet nešaujat pār strīpu? ieročus jums nevajadzēs! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 09.01.06 Kur: zaudētava ![]() |
ā.
Man jāiet. Nebrīnieties, ja neesmu. Būšu atpakaaļ pēc mača Brazīlija - Gana. Moš ātrāk. atā (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.01.06 Kur: Starp melodisko dēļu čīkstoņu un caurvēja vaimanām* ![]() |
nešaujam, varbūt mēs tos ieročus nepielietosim, bet galu galā nopietni runājot viņiem būtu jābūt tik nestabilā gadsimtā, kad tevi var novākt vai iesēdināt ķurķī jebkurā brīdī.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Skatās acīs baziliskam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.07.04 Kur: Latvija <-> Japāna Sakuras ziediņš ![]() |
ā, ja tu runā par 18 gs tad drīzāk bija kādas baznīcas skolas kkādiem muižniekiem, bet zemniekiem protams nekā nebija...
Gribēju piemetināt- Nataniela mājā varat atrast visu ko! Kā jau minēju postā, mani senči bijuši baigie kolekcionāri... Šo rakstu rediģēja Rowenny: 27.06.2006 15:49 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
jā to jau es sapratu... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) kheh, bet ja es uzrastos tādā mājiņā man liekas tur jau sen viss būtu iztirgots un man būtu pamatīgs piķis...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.06.05 Kur: away ![]() |
Mja, es tiešām atvainojos, ka sanāca tā, ka es nevaru šo spēli spēlēt. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 09.01.06 Kur: zaudētava ![]() |
Blek, neņem vērā mana tēla attieksmi pret tevi. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Tā, labi cilvēki. Tagad jūs visi esat sagatavojušies. Pieņemsim, ka esat. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/ermm.gif)
es nezinu, varbūt pagaidīt līdz rītam? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/ermm.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kāpēc Snorke?
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Skatās acīs baziliskam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.07.04 Kur: Latvija <-> Japāna Sakuras ziediņš ![]() |
Vispār esam gatavi. Ēdiens sapakots, tikai kādam noteikti ir jāpieraksta, ka paņem to līdzi, jo Nātanam nav sešas rokas, lai visu to panestu. Un ta jau varam doties!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
nu, man tā izskatās ka vienīgās kas postojat, esat jūs. tāpēc varbūt sagaidam rītu?
es tikai tā iedomājos... Šo rakstu rediģēja Snorkes Jaunkundze: 27.06.2006 22:49 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bet ja arī rīt pārējie neatnāk?
Mēs vienkārši sākam kļūt par galvenajiem varoņiem (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) un esam aktīvi (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) postotāji. Nu vispār man jāiet gulēt. Tā, ka Row` jebšu Nataniel (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/shifty_a.gif) paliec tikpat aktīvs postotājs (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Šo rakstu rediģēja N.C.: 27.06.2006 23:00 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.03.04 Kur: šūpuļtīklā zem bumbieres... ![]() |
hei, es tagad arī aktīvi rakstīšu. Bisu aizbraukusi. Šāk palikt interesanti, tāpēc man prieks par šo LS.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Es būšu ļoti aktīva tiktāl, cik mans laiks atļaus, bet pagaidām es domāju, ka esmu pilnīgi pietiekami aktīva! Ok, beidzot dodamies ceļā! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
ou jaa un es pat nezinu ko raxtiit.
xd Un man shodien visu dienu paarinstaleeja kompi xd. nav garumzziiimju - piedodiet. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Snorke- nākamajā postā tev ir vēlams aprakstīt pēc iespējas sīkāk to vietu, kur mēs atrodamies un neiesaku nevienam pagaidām sadomāt par to, kā izstās tur, kur mēs atrodamies.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Un man jābrauc prom. Eh. Šodien būšu atpakaļ. Esat baigi aktīvi, tik nepiemirstam Malvīni.
Un man beidzot ir garumzīmes uz pareizā traustiņa. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ehh...nu ok...lēnām virzaties uz Rīgu. Vismaz cenšaties. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/shifty_a.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 15.05.2025 14:51 |