![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Šajā forumā iesūtītie raksti netiek skaitīti pie Tava kopējā iesūtīto rakstu skaita.
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.03.04 Kur: šūpuļtīklā zem bumbieres... ![]() |
Spēles noteikumi ir gaužām vienkārši. Viens uzraksta izvēles variantus, nākošais izvēlas vienu no tiem un paskaidro kapēc otrs vārds ir sliktāks. Vajadzīgi vismaz 2 iemesli.
piemēram es uzrakstu: Karote vai dakša? nākošais uzraksta: Karote, jo dakša: 1. var iedurties mēlē vai vaigā 2.nevar pasmelt šķidrumu ja var izdomāt vēl iemeslus, tad tik raksti uz priekšu! Aiziet...es sākšu: svārki vai bikses? |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Attīsta savu iekšējo Aci ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.11.05 Kur: sniegā pie balta akmens, vērodama liesmu sienu ![]() |
kur tad jautājums?
karalis vai karaliene? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.06.06 Kur: Rød himmelen ![]() |
woops, atvainojos, ka nuzrakstīju (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blush.gif)
Karaliene, jo Karalis 1) Ir valdonīgāks, iedomīgāks 2) Bargāks Fazer vai Geiša? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.05.05 Kur: Pie Cerības ![]() |
Fazer, jo geiša
1 - nav manā gaumē 2 - nav pareizās garšas (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) labā vai kreisā roka? Šo rakstu rediģēja Melnais Akvareļu Vienradzis: 14.06.2006 20:24 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 09.01.06 Kur: zaudētava ![]() |
Kreisā, jo
1)ar labo es rakstu 2)man nepatīk labās rokas pirksti. pĒDA VAI PLAUKSTA? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 04.05.06 Kur: printerī. ( ><) bāc. jau atkal. ![]() |
plauksta, jo
1. skaistaaka 2. maigaaka 3. tuvaaka (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Skype vai draugiem.lv? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.11.05 Kur: violet hill ![]() |
skype, jo draugiem.lv
1. ir garlaicīgi 2. tur nav interesanti 3. skypā vieglāk sarunāties. alfa vai domina? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 04.05.06 Kur: printerī. ( ><) bāc. jau atkal. ![]() |
alfa, jo
1. pa celjam 2. forshaaki veikali [kaut gan taadi pashi kaa dominaa] 3. lielaaka autostaavieta un eertaaka piebraukshana autobuss vai troleibuss? Šo rakstu rediģēja kmn: 14.06.2006 22:16 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.10.05 Kur: šeit, tepat un te ![]() |
Alfa, jo *Domina man vienkārši šausmīgi nepatīk; * Alfā mājīgāk (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) .
Star FM vai SWH? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.11.05 Kur: violet hill ![]() |
autobuss, jo trolejbuss
1. ir lēnāks 2. viņā ir ļoti skaļi 3. man nepatīk trolejbusi (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/biggrin.gif) SWH, jo star fm 1. raida nesmukas dziesmas 2. tur ir nesmukas reklāmas Britnija vai Tokio Hotel? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/biggrin.gif) Šo rakstu rediģēja Rūt`.: 14.06.2006 22:18 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 11.02.06 Kur: En la casa de Lorena Rojas... ![]() |
Britnija, jo
1.viņas mūzika ir lipīgāka 2.Tokio hotel dzied valodā, kurā es nekā nesaprotu... Vijole vai ģitāra |
|
|
![]()
Raksts
|
|
ģitaara -
1. nav vajadziigs kocinjs speeleeshanai. 2. smukaak skan 3. pushi smuki speelee kursh datums? 06.06.06 vai 07.07.07? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
07.07.07., jo 06.06.06
1. jau bija 2. tajā dienā nekas īpašs nebija 3. es sātanam un tādām lietām neticu ātrā atbilde vai parastā ? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
ātrā atbilde, jo
1. tepat apakshaa 2. aatraaka 3. kas ir domaats ar parasto? Mars vai Snikers? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Snickers, jo Mars
1. neesmu ēdusi (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/biggrin.gif) 2. man garšo snickers XD MS Word vai MS Excel? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
MS word
1. word lapaaks jo vieglaak saprotams un aatraak lietojams 2. visu muuzju straadaatc (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) graamata vai internets? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
internets, jo grāmata[s]
1. jau mazliet apnikušas 2. var izlasīt un viss bet netā vienmēr kkas jauns. miers vai karš? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.02.06 ![]() |
miers jo
1)karši ir kaut kas šausmīgs 2)miera laikā vienmēr var uztaisīt traci (ja rodas tāda vajadzība (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) ) salvetes vai kabatlakats? Šo rakstu rediģēja unciz: 14.06.2006 23:07 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 04.08.05 ![]() |
SALVETES!
Ne kabatlakati, jo tie *nesmaržo *ir jāmazgā Roze vai lilija? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Attīsta savu iekšējo Aci ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.11.05 Kur: sniegā pie balta akmens, vērodama liesmu sienu ![]() |
lilija, jo roze pārāk tradicionāla
īrisa konfekte vai ledene |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.12.04 Kur: Apburošo prinču izpārdošanā. ![]() |
Īrisi, jo:
1. tās ir garšīgākas 2. Saķep zobos, kas ir mvisnotaļ jautri 3. Atgādina bērnību!!!! 3 vai 666 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 13.05.2025 23:34 |