Kurbijkurne forums: Soli tuvāk fantāzijai

Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )

> Ievēro!

Bibliotēkas plauktā par citām lietām, lūdzu, nesarunāties!
Vai nu atrodi piemērotāku forumu, vai izmanto kaucekļus. Sarunas no bibliotēkas plaukta var tik dzēstas bez brīdinājuma!

> Žaklīna Vilsone, "Miskastes bērns" un citas labas grāmatas.
WinterLea.
iesūtīt 08.06.2006 04:21
Raksts #1

Studē augstākās pārvērtības

Grupa: Biedri
Pievienojās: 08.11.05
Kur: violet hill

Žaklīna Vilsone dzīvo Anglijā. Darba gaitas sākusi izdevniecībā; pirms sekmīgās rakstnieces karjeras uzsākšanas divus gadus rakstījusi žurnālam.
Kopš 1990. gada Žaklīna Vilsone ražīgi raksta jauniešiem.
Viņai piešķirtas daudzas literatūras balvas:
Winner of the Smarties Prize,
Winner of the Guardian Children`s Fiction Prize,
Winner of the Children`s Book Award,
Highly commended for the Carnegie Medal.

Nu,ko jūs sakāt par šo rakstnieci? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)

Manuprāt ļoti laba. Viņa raksta tieši tā un tieši par to,kā bērni vēlas. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)
Ļoti patika grāmata `Miskastes Bērns` [šķiet,zināmākā], `Labākās draudzenes`, `Vikija - eņģelis`. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)

Gribētu izlasīt `Sliktās meitenes`,kāds ir lasījis? Ko sakāt?
Go to the top of the page

+Citēt rakstu
2 Lapas V   1 2 >  
Sākt jaunu pavedienu
Atbildes (1 - 19)
Kognakschwenker
iesūtīt 08.06.2006 08:49
Raksts #2

Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem

Pievienojās: 01.06.06
Kur: Rød himmelen

Jā, ''Mistkastes bērns'' bija diez gan iespaidīga grāmata, bet tomēr man labāk patika ''Lola Rouza''
Grāmatiņas tādas plānas, bet kopumā aizraujošas. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)

+Citēt rakstu
anhela
iesūtīt 08.06.2006 08:53
Raksts #3

Mācās koptelpas paroles
**

Pievienojās: 11.02.06
Kur: En la casa de Lorena Rojas...

man vislabāk patika "Vikija-eņģelis". tik aizkustinoši! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/crying.gif)

+Citēt rakstu
Mākoņkaķis Aurēl...
iesūtīt 08.06.2006 10:28
Raksts #4

Knakts autobusa konduktors

Pievienojās: 15.03.05
Kur: Jaukā vietiņā.

Izlasīju "Miskastes bērnu" Patika man, mammai, vecmammai un vecmammai divi. Izlasīju "Enģeli" Patika. Izlasīju "Noslēpumus". Patika. Izlasīju "The Dare Game". Patika, bet nu jau gaudos, kas par vienveidību. Izlasīju Lolu Rouzu, un sāku prātot - nez, vai pašai Vilsonei bija dzērāju tētis un nebija māmiņas.

+Citēt rakstu
unciz
iesūtīt 08.06.2006 13:07
Raksts #5

Pārvērš vaboles par pogām

Pievienojās: 26.02.06

"Miskastes bērns" vienīgā grāmata ko no šīs rakstnieces esmu izlasījusi.
Bija normāla, bet pārāk neaizrāva mani. Ir lasītas gan labākas, gan sliktākas grāmatas.

+Citēt rakstu
Bille
iesūtīt 09.06.2006 15:19
Raksts #6

Mācās koptelpas paroles
**

Pievienojās: 13.08.04

Esmu izlasījusi "Miskastes Bērns", un "Vikija- Enģelis" & "Sliktās Meitenes.", Vislabāk patika "Vikija- Enģelis", pasmaga grāmat, lai gan šai rakstniecei tādas ir vairāk vai mazāk visas.

+Citēt rakstu
Arbūzgalva
iesūtīt 09.06.2006 15:22
Raksts #7

Kārto SLIM-us

Pievienojās: 14.01.06
Kur: Piparkūku namiņā.

nu esmu lasījusi "saki vai dari", "vikija-enģelis". "sliktās meitenes" un "mistkastes bērns" tiešām visas šīs grāmatas nav bezpersoniskas, ar savu jēgu.tikko izlasījuy "vikija-enģelis" super grāmata.aizkustinoši un pamācoši.

+Citēt rakstu
Hikari
iesūtīt 12.06.2006 18:15
Raksts #8

Skatās acīs baziliskam

Pievienojās: 19.07.04
Kur: Latvija <-> Japāna
Sakuras ziediņš

Kaud kad sen esmu izlasījusi viņas grāmatu Miskastes bērns un Vikija- eņģeļis un abas patika. Jo īpaši pirmā, likās tāda pilna tās meitenes pārdzīvojumu un patiesi tuva grāmata. Laba rakstniece! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)

+Citēt rakstu
~eviic~
iesūtīt 14.06.2006 21:23
Raksts #9

Gāž podus mikstūrās

Pievienojās: 18.08.03

loti labas.lasiju Lolu Rouzu, Vikija-enģelis un labakas draudzens. Lola Rouza loti patiika, bet parejas abas ta nevisai.

+Citēt rakstu
Leduspuķe ziemeļ...
iesūtīt 14.06.2006 23:10
Raksts #10

Dzer sviestalu Trijos slotaskātos

Pievienojās: 23.06.05

Man ļoti patikās tās rakstnieces darbs '' Miskates bērns'' Žēl, ka viņa beigās nesatika, ko vēlējās, bet vismaz atrada kādu citu..
Es lasīju arī ''Vikija - Eņģelis'Neizlasiju līdz glam tikai sākumu. Izklausījās interesanti.. Man patikas.

+Citēt rakstu
Poesie*
iesūtīt 20.06.2006 11:08
Raksts #11

Bēg no sera Kedogena
**

Pievienojās: 28.03.05

esmu izlasiijusi 5 graamatas...taatad visas iznjemot ''sliktaas meitenes''...bet no izlasiitajaam...kuru lai izveelas?laikam jau miljakaa bija ''lola rouza'',taadeelj ka visgaraakaa taa bija (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif)

+Citēt rakstu
unciz
iesūtīt 20.06.2006 15:19
Raksts #12

Pārvērš vaboles par pogām

Pievienojās: 26.02.06

ziniet daļa te tā slavē to grāmatu "vikija - eņģelis" domāju nu ka jau tik laba paņemšu izlasīšu, bet man nepatīk. tiku līdz 7. nodaļai un man apreibās. kas tur tik labs vispār ir?! man viņa liekas dikti murgaina. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif)

+Citēt rakstu
Fijusska
iesūtīt 16.09.2006 20:18
Raksts #13

Kļūst par pirmo, kas izbaudījis visas visgaršu zirnīšu garšas

Pievienojās: 16.08.04
Kur: Limbaži
Tulkotājs 2006

Esmu lasījusi "Miskastes bērnu", "Vikija enģelis" un vēl dažas, manuprāt. Un vai tik tai pašai rakstniecei arī nebija kaut kāda grāmata par spēli saki vai dari? Kaut kā tā arī tā grāmata saucās, bet tjip tur bij par diviem zēniem un biškiņ traku meiteni. Ja godīgi, tad visas tās grāmatas ir nedaudz dīvainas. Un nedaudz līdzīgas (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/ermm.gif)

+Citēt rakstu
Ariona
iesūtīt 20.09.2006 17:17
Raksts #14

Attīsta savu iekšējo Aci

Pievienojās: 09.09.03
Kur: Kaut kur uz šīs Pasaules...(A varbūt citas...)
Labākā stāsta autore 2006

Lasiiju "Miskastes beernu". Laba jau graamata, bet...bet kautkaa vienkaarshi neaizraava, nesniedza paliekoshas emocijas, paardziivojumu. Atminaa palika kaa vienkaarshi lasiita graamata, kas bija tiiri cieshama.

+Citēt rakstu
Flora
iesūtīt 20.09.2006 17:42
Raksts #15

Cīnās ar Lankašīras laumiņām

Pievienojās: 15.07.06
Kur: vārtos tikko uzsnigušā sniedziņā...

Esmu lasijusi "Miskastes bērns", "Vikija-Enģelis", "Sliktās meitenes", "Saki vai dari" ...un tuvakaja laikaa skiet ari izlasiishu "Lolu Rouzu"...
Par pashām grāmatām...ļoti patika kaut gan"Miskastes bērns", Un 'Vikija-Enģelis" mani piesaistiija visvairak....
Godiigi sakot jauniešu romaani man tieshām nepatiik, tapeec vel jo vairak cienu autori, ka viņai ir izzdevies uzrakstiit shāadas grāmatinas, kas ir nevis karteejais pusaudžu miilas stāsts, bet gan liek lasiitajam (vismaz man) aizdomaaties... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif)

+Citēt rakstu
Lakrica
iesūtīt 20.09.2006 18:43
Raksts #16

Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem
**

Pievienojās: 17.01.06

Esmu lasījusi tikai ''Mistkastes bērnu '' . Bija interesanti , bet baigā sajūsma neradās , un citus darbus neesmu mēģinājusi lasīt .

+Citēt rakstu
Kristīne
iesūtīt 21.09.2006 12:20
Raksts #17

Mācās koptelpas paroles
**

Pievienojās: 10.05.05
Kur: Drūmkaktē

Es lasīju ''Miskastes bērnu'' un ''Vikija enģelis''un vēl arī dažas citas.Man jau patika.Aizkustinošas un interesantas, manuprāt. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/thumbsup.gif)

+Citēt rakstu
(sun)
iesūtīt 21.09.2006 15:52
Raksts #18

Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem

Pievienojās: 08.09.06
Dzejnieks 2009

Man personiigi ljoti patika miskastes beerns....Tik ljoti sirsniigu graamatu sen nebiju rokaas tureejis....

Ja kaadam ir datorrakstaa,tad luudzu aizsuutiet man uz kulibali@gmail.com
(IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sorcerer.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sorcerer.gif)

+Citēt rakstu
Artela
iesūtīt 14.12.2006 11:58
Raksts #19

Cep speķi Dūdijam
*

Pievienojās: 07.12.06

es pašlaik lasu lolu rouzu, nepārāk

man šķet stulba, es nezinu kapēc (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/glare.gif) es kā kuram cilvēkam

noslēpumi ir manuprāt interesantāka

jūsu izvēle un jūsu domas vai man nepiekrist (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/whistling.gif)

+Citēt rakstu
Eriette
iesūtīt 14.12.2006 13:13
Raksts #20

Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā

Pievienojās: 30.09.06

Lola Rouza lasīta, tīri laba. Bet ,,Miskastes bērns" patika labāk. Viņas grāmatas atšķiras, ar to, ka to varoņiem, gluži tāpat kā dzīvē cilvēkiem, ir daudzas sliktas īpašības, nevis tikai tādi enģelīši kā citās grāmatās. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif)

+Citēt rakstu

2 Lapas V   1 2 >
Atbildēt pavedienāSākt jaunu pavedienu
2 lietotāji/s lasa šo pavedienu (2 viesi un 0 anonīmie lietotāji)
0 biedri:

RSS Lo-Fi versija Pašlaik ir: 11.05.2025 00:40