![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.05.04 Kur: ...citur... ![]() |
Galvenā doma - vai pārlasat jau iepriekš lasītas grāmatas? Kāpēc jā un kāpēc nē? Cik reizes? un tt
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.12.04 Kur: Zālamana templis, Klervo abatija. ![]() |
HP esmu pārlasījusi nez cik reizes. Ja man patīk kāda grāmata, es to labprāt pārlasu. Drīzumā laikam sākšu pārlasīt seriju par Annu no ''Zaļajiem jumtiem''. Pilnīgi dievinu tās grāmatas.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 12.06.05 Kur: Nezinu. Zinu tikai to ka man ir amnēzija ![]() |
Pārlasu un tās kas man drausmīgi patīk.
Kāpeic pārpasu man nav ne jausmas bet (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.02.06 ![]() |
Paarlasu! Ļoti daudz paarlasu! jo īpaši HP. Taas graamatas katru pa vismaz 2 reizeem esmu izlasiijis(pat 6., jau paspeeju izlasiit 2 reizes). (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/sorcerer.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.10.05 Kur: šeit, tepat un te ![]() |
Jū (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) tagad jau es gandrīz zinu HP no galvas (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Lecina seskus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 12.01.06 Kur: In a world, where good things happen to me. ![]() |
Jā, pārlasu! Savu mīļāko grāmatu [ "Melnā roka" ] esmu lasījusi divpadsmit reizes, tagad gatavojos, patiesībā esmu jau sākusi lasīt viņu trīspadsmito reizi un nedomāju, ka tā būs pēdējā!
"Pepija Garzeķe" ir lasīta ļoti daudzas reizes, bet tas taikai un vienīgi pateicoties manai līdzībai ar Pepilotu. Man gribētos vēlreiz izlasīt arī "Zvejnieka delu", bet tad jau redzēs, kā sanāks! Kad biju amzāka, tad vairākas reizes izlasīju grāmatu "Matilde" [R. Dāls], ir jau vēl dažas, kuras pārlasu... es pati ---> Kalevale//**// |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Uzlauž lāstus Gringotu bankā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: HPētnieki Pievienojās: 19.10.04 Kur: Braukā kopā ar Vinčesteriem un medī dēmonus Tulks 2009 ![]() |
Nū es esmu pārlasījusi ļoti daudzas grāmatas un ļoti daudzas reizes. Viss vairāk pārlasītā grāmata Laiakm ir Dimā Trīs musketieri, kurai pārlasīšanas rekords stiepjas jau kādā 40. reizē. Otrajā vietā varētu uzreiz nolikt Visas Zentas Ērgles grāmatas, kuras tiek regulāri vilktas ārā no plaukta un pārlasītas un pārlasītas.
Runājot par HP agrāk pašas pirmās grāmatas tika pārlasītas, bet pēdējās, kādas trīs grāmatas jāatzīst, ka ir pārlasītas vienu, vai vispār nevienu reizi. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.02.06 ![]() |
nu..es esmu paarlasiijusi tikai HP graamatas..jo viss aatri pazuud no atminas..bet, diez vai parlasiisu citas graamatas..
Ak, jaa veel paarlasiiju Vejiem liidzi |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.10.05 ![]() |
Jā..! Esmu pārlasījusi Hariju Poteru un komiksu grāmatiņu! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.09.05 ![]() |
Es nezinu kaapeec, bet ir taa, ka tad, kad gaidaama jaunaa HP graamata un liidz izdossanai palicis apmeeram meenesis, es nnemu un paarlasu visas HP graamatas no pirmaas liidz peedejai, kas man ir... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) Kaapeec, es tiessaam nezinu... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.01.06 Kur: kur gribu tur esmu ![]() |
Pārlasu tikaipašas interesantākās un mīļākās!HP nez cik reižu, visus savus komixxus, Malaszemes hronikas uc... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/whistling.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.03.06 Kur: Uz palodzes zem loga. ![]() |
jā sevišķi tad ja nav nekā cita ko lasīt (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blush.gif) , atceros ka pirmo vai otro HP pārlasīju 64 reizes līdz visu zināju no galvas. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 01.04.06 Kur: In my dreams... ![]() |
Es divas reizes parlasiju HP4, un Geišas Atmiņas 3 reizes
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.04.06 ![]() |
ja gramata mani patiesham ir aizravusi parlasu ,bet tas patiesi notiek reti.ir gadijies ari ta ,ka pilnig neko no izlasitas gramatas satura neatceros un nakas lasit velreiz
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.04.06 Kur: starp pirmo un tresho akmeni ![]() |
Ir tādas grāmatas...Pat ja zin,kas notiks,vienalga kaut kā gribas lasīt.....
Liekas vienu grāmatu esmu lasījusi 7-8 reizes,un joprojām gribu viņu lasīt.... |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.06.06 Kur: Rød himmelen ![]() |
Jā, gadās, ka pārlasu, jo bieži vien ir interesantas grāmatas, kuras gribu pārlasīt vēl un vēl. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) MAn patīk pārlasīt, jo pirmajā reizē nelasu īpaši kārtīgi, tā es labāk izprotu tekstu... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.03.06 Kur: Balvi ![]() |
nu hp es parlasu. par citas gramatas laikam ne (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 09.01.06 Kur: zaudētava ![]() |
Es nekad nepārlasu, ja neatceros - tad nebija vērts.
Vienreiz tikai pārlasīju, jo man patika tā grāmata... Jā. Jauka grāmata bija. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 25.11.05 Kur: 20 metrus virs zombiju pūļa, cīnoties par izdzīvošanu ![]() |
esmu pārlasījusi visas grāmatas,kas man pašai ir, vismaz trīs reizes.tās,kas iepatīkās es varu pārlasīt par vairākus desmitus reižu. laikam tā varētu būt atkarība no lasīšanas.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.07.04 Kur: tepat uz vietas Ziemas sapņotāja 2010 ![]() |
Jā es pārlasu. Parasti pārlasu tās grāmatas, kuras man patīk vislabāk. Dažreiz grāmatas tiek pārlasītas tāpēc, ka nav ko darīt. Un vēl ja bibliotēkā nezin ko izvēlēties.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 17.01.06 Kur: Transilvānijas mežos pie ugunskura un kūpinot siļķi ![]() |
Jā, es arī pārlasu.
Agrāk man ļoti patika ņemt ''Pasakzemi'' skolas biblenē un pārlasīt, jo mani sudģestēja šajā grāmatā esošā īpašā, burvīgā noskaņa. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Tāpat kā daudzi citi šeit mēdzu pārlasīt arī HP. Caurmērā ņemot, katru daļu būšu pārlasījusi kādas 5 vai 6 reizes. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Drīz gatavojos no biblenes ņemt pārlasīt Montgomerijas ''Emīliju''. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 08.06.2025 22:39 |