![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.07.04 Kur: Riga ![]() |
Tātad izlasīju šo noveli.
Tiešām ļoti emocionāls stāsts. Zinu, ka ir arī filma, bet neizdevās to noskatīties. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 17.01.06 ![]() |
Manuprāt diezgan smags darbs...Nju bija meitenes,kas literatūrā izskrēja no klases saraudātām acīm (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif) Tas jau gan bija teātris,bet smagi...Nu pati noturējos,tā neko....Nju manuprāt viens no labākajiem latviešu autoru darbiem. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 17.02.06 Kur: alone. ![]() |
Smaga grāmata (ne jau burtiski (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) ).. Gribēju taisīt pavedienu, bet par laimi apskatījos vai tāds jau nav.. Tik bēdīga... labi, esmu maza, varbūt esmu pārāk emocionāla.. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/crying.gif) ..
Šo rakstu rediģēja Citroninss!: 21.04.2006 17:02 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.04.06 Kur: Angīnas gūstā! ![]() |
Jā!
Mums bija skolā pirms pāris gadiem mācību grāmatā iekšā ielikta un pēc tam vel skatījāmies filmu... Vnk graujoši! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/crying.gif) ...tā vien acīs asaras skrēja! Nevarēju noturēties... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 17.02.06 Kur: alone. ![]() |
Nu es tiešām saķu raudāt.. Mums šīs skumjāts Latvju tautas grāmatas jālasa tikai tāpēc, ka esam latvieši? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/unsure_a.gif) Smags pienākums (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
Bet bēdīgi bij'.. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/crying.gif) Šo rakstu rediģēja Citroninss!: 05.05.2006 21:26 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.05.06 Kur: my private imaginary world ![]() |
pirms pāris gadiem lasīju skolā, bet filmu esmu skatījusies wismaz reizes 3...... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) bet novele laba, tiešām.... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 11.04.06 Kur: Mājās ![]() |
Gan filma gan stāsts ir lielisks.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.06.06 Kur: Rød himmelen ![]() |
Šo noveli izlasīju nesen. Manuprāt tā bija diez gan smaga tipa grāmata, bet es to sapratu... Diez gan interesanta un emocijām iespaidīga tā izdzīvošana uz ledus.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 04.05.06 Kur: printerī. ( ><) bāc. jau atkal. ![]() |
njaa mums ar bij jaalasa - naaca raudiens!! un filma bija neinteresantaaka - tomeer graamatas labaak lasiit (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 06.01.06 Kur: Mežonīgi dzeltenajā pasaulē ![]() |
Ļoti skumjš un emocionāls stāsts, pēc izlasīšanas ir tāda sērīga sajūta un domas vai pēc abiem palikušajiem atbrauks pakaļ vai nē.
Vispār ļoti skaista un interesanta novele viegli lasāma. Iesaku visiem izlasīt, jo pēc izlasīšanas ir daudz lielāka mīlestība pret dzīvi un saprasta tās vērtība. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.09.05 ![]() |
noveli lasīju kkad. vairs neatceros. lasīju. un man patika, pat ļoti. emocionāla grāmata.
filmu diemžēl neesmu redzējusi. bet grāmata bija laba. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.07.06 ![]() |
Tas ir ļoti bēdīgs stāsts un man bēdīgi stāsti nepatīk! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.09.05 Kur: in world of dreams ![]() |
CITĀTS(℮mma_charlottedac℮ @ 30.05.2006 00:16) [snapback]641639[/snapback] ''Nāves ēnā'' pirmkārt šusmīga un otrkārt tam pa virsu vēl tik nežēlīgi garlaicīga!!! Man ''Karlsons'' un ''Divas Lotiņas'' arī nešķita nekas pārāk spožs. Kā tu uzdrīksties tā runāt par "Nāves ēnā"? Es drausmīgi raudāju, un man pēc tam rādījās murgi, kur man tecināja asinis uz kaut kāda ledus bluķa jūrā, un pēc tam es muku no viņiem, bet man pakaļ dzinās beigts zirgs. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.03.05 ![]() |
Nupat,vakar beidzot izlasiiju!Un asara nenobira.. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif) Varbuut biju tik ilgi gaidiijusi,kad sho noveli vareeshu izlasiit,ka sajuutas jau bija nospriegotas uz to ljaunaako.
Lasiiju maaciibu graamatas versijaa.Skiet,taa nebija pilnaa,bet nu ar visu...Un acis bija miklas..nebuutu mamma maajas,buutu raudaajusi (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif) Mans miljakais latvieshu darbs shobriid!PIRMAA VIETA! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blush.gif) Šo rakstu rediģēja kentaurinjs: 27.07.2006 20:11 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto teleportēšanās eksāmenu ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.06.04 Labākais GP atdzejotājs 2007 ![]() |
Man šitas šķiet viens no tizlākajiem, paredzamākajiem un garlaicīgākajiem viņa darbiem. Ne Raudupietei, ne Salnai Pavasarī, i ne tam pašam Purva Bridējam blakus nestāv.
Tagad jau nu gan jūs te jūsmojat vienkārši stila pēc. Kaut gan nav jau sliktākais, par ko. Latviešiem ir tūkstošunviens labāks darbs. Blaumanim arī. Šo rakstu rediģēja rakitins: 28.07.2006 01:15 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 25.10.05 ![]() |
nu baac, uzraxtiits warbuut labi, bet ni sizets ir paaaaaraak tragisks..
vairs nemuuzam nelasiishu... p.s.- man varbuut taa skiet jo muusu latv val. skolotaaja ir kaa uzeedusies uz sito, mees vinju dzinaam ieksaa veselu pusgadu, un atstaastiijaam pa lappusei... un kad pirms ziemassveetku briivdienaam veel to sausmiigo filmu paraasija... pashiem saaka likties, ka dziivojam naaves eenaa... |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.06.06 ![]() |
Man bija jālasa šī novele literatūras stundās, bet mēs vēl nebijām iesākuši viņu lasīt un skolotāja ieteica noskatīties to filmu, lai vieglāk saprast, lasīt! Tā filma tieši gāja pa kuru kanālu es neatceros, bet rigtīgi laba! Man lieks es beigās arī... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/crying.gif) Nu lūk, kad aizpagājušogadu mēs viņu visi izlasījām es atkal gribēju noskatīties to filmu!!!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.07.06 Kur: Starp dienu un nakti ![]() |
Akmansdies.........pēc tās noveles filmu skatīties negribējās...pārāk skumji....njā.....interesanta novele tam Blaumanim (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.02.05 ![]() |
Traģiski - vienīgais, ko var teikt. Man likās, ka uz ledus gabala palika tie cilvēki, kuri visvairāk bija pelnījuši nokļūt mājās. Piemēram, Grīntāls, kurš darīja visu, lai pārējos samierinātu. Viņu mājās gaidīja ģimene. Un Kārlēns - visa dzīve vēl priekšā, bet tā jānomirst. Dzīve mēdz būt netaisna.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 27.08.06 Kur: šeit ![]() |
Dažreiz jāsaka paldies skolotājām, kuras liek lasīt šādus darbus>Paldies! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
Man skolā sanāca to lasīt gan 7. gan 10. klasē, manuprāt, bij vērts, šī ir visizcilākā no Blaumaņa novelēm. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.09.06 Dzejnieks 2009 ![]() |
Man skolaa vajadzeeja bet man likaaas diezgan interesanta....
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 13.05.2025 23:44 |