![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Šajā forumā iesūtītie raksti netiek skaitīti pie Tava kopējā iesūtīto rakstu skaita.
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Skatās acīs baziliskam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.07.04 Kur: Latvija <-> Japāna Sakuras ziediņš ![]() |
Piem: Kursh shodien doma zubriities idz velaj naktij
( Ja tu ta nolemi,tad atbildi ==> Vainiigs. Ja netaisies to darit ,tad ==> Nevajnigs ) Tatad Saakam Vai Tu domā pārlasīt kādu no HP grāmatām? Šo rakstu rediģēja Rowenny: 03.05.2006 20:39 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.05.06 Kur: my private imaginary world ![]() |
Nevainīgs bērns!!!! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/whistling.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
njā, domāju...un pašreiz atsāku lasīt 4. HP grāmatu... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sorcerer.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.01.06 Kur: nav tava daļa Lecīgākais forumietis 2006 ![]() |
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.05.04 Kur: kastē un betonā ![]() |
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.01.06 Kur: nav tava daļa Lecīgākais forumietis 2006 ![]() |
man nekad nav sasvīdušas plaukstas.
vai tu esi sasvīdis nēģeris? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.05.04 Kur: kastē un betonā ![]() |
nevainīga (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/innocent.gif)
vai Tev patīk magones? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/shifty_a.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.11.05 Kur: violet hill ![]() |
nevainīga, bet eNCē uz tām ir ķerta (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/biggrin.gif)
esi taisījis cilvēciņus SouthPark versijā? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 11.12.04 Kur: Parealitātē... ![]() |
newainiiga
tu fano par TH? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.11.05 Kur: violet hill ![]() |
nevainīga. nekad to nedarīšu!
tev ir kedas? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 11.12.04 Kur: Parealitātē... ![]() |
vainiiga(jaa taads smukinas un sexiigas)
tev patiik lasiit graamatas? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
newainiiga9nu man vina nepatiik...:])
skatiisies Eiroviiziju??? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gadalaiku aizstāve ![]() Grupa: Spēļu pārziņi Pievienojās: 14.11.05 Kur: Visa sākumā, vidū un beigās Spēļu pavēlniece ![]() |
vainīga
Vai būsi piekalts pie TV un skatīsies hokeju? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
nevainīga! (neviens mani pie TV nekals (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blink_a.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/biggrin.gif) ....un man vsp nav TV (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/innocent.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/crying.gif) )
Vai Tev ir glīts rokraksts? Šo rakstu rediģēja dreamer: 04.05.2006 11:23 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
pēc manām domām jā -- vainīga.
patīk oranžais ar zaļo kopā? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
newainiiga(skolotaaja mani par to lamaa)
vai tu labi maacies??? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
ļoti vainīga. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)
tev ir bijis 10 bioloģijā? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gadalaiku aizstāve ![]() Grupa: Spēļu pārziņi Pievienojās: 14.11.05 Kur: Visa sākumā, vidū un beigās Spēļu pavēlniece ![]() |
Par nožēlu nevainīga
Vai katru rītu vingro? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
newainiga(es knapi pamostos laika vingroshanai nav a vot peecpusdienaa es gan vingroju...:])
vai tev ir bijis 10 geograafijaa??? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.01.06 Kur: Piparkūku namiņā. ![]() |
vainīga.Ir bijis.
Tev ir bijis 10 sportā? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 14.05.2025 14:30 |