![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Jaunu pavedienu veidošana šajā forumā ir atspējota.
Ja vēlies iesūtīt jaunumus, dari to Dienas Pareģa pamatforumā.
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Neuzbilstamais ![]() Grupa: Noslēpumu nodaļa Pievienojās: 23.07.03 Kur: Latvija, Rīga Klusais okeāns 2010 ![]() |
Džoanna Roulinga, izlasījusi interviju ar kādu jaunu modeli, laikrakstā Daily Telegraph dusmojas par pārlieku kārnajām modelēm un slavenībām.
"Viņa var runāt par to, kā daudz ēd, ir ļoti aizņemta un lepojas ar ātrāko vielmaiņu pasaulē, līdz viņai mēle nokrīt (urā! vēl pāris gramu mazāk!). Bet viņas ieliektais vēders, uz āru izspiedušās ribas un rokas kā sērkociņi stāsta ko citu. Šai meitenei vajadzīga palīdzība, bet tā vietā, kā jau šajā pasaulē notiek, viņa tiek likta uz žurnālu vākiem." Roulinga min arī par kādu savu draudzeni balvas pasniegšanas ceremonijā: "Viņa pateica, ka es esot zaudējusi daudz svara, kopš pēdējoreiz mani redzējusi. Es atbildēju, ka man nesen piedzimis bērniņš, bet tas, ko es gribēju teikt, bija: "Kopš tevi pēdējoreiz redzēju, man ir piedzimis trešais bērns un esmu laidusi klajā savu sesto romānu. Vai šīs lietas nav svarīgākas, interesantākas nekā mans izmērs?" Bet nē mans viduklis kļuvis tievāks! Aizmirstiet bērnu un grāmatu beidzot kaut kas, ko nosvinēt! Man ir divas meitas, kurām būs jādzīvo šajā kārnuma apsēstajā pasaulē, un tas mani uztrauc, jo es nevēlos, lai viņas ir ar sevi pārņemti, izdēdējuši kloni ar tukšām galvām. Es labāk gribētu, lai viņas ir patstāvīgas, interesantas, ideālistiskas, jaukas, pašpārliecinātas, oriģinālas, jautras jebkuras no tūkstoš īpašībām, pirms nonākam līdz tievumam. Lai manas meitas būtu kā Hermiones, nevis kā Pansijas Pārkinsones, lai viņas nekad nebūtu muļķās meitenes. Lādēšanās beigas." Raksts no Digital Spy. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 07.06.2025 18:31 |