![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.11.03 ![]() |
Mana mamma ir lasījusi un viņai ļoti patika.
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Attīsta savu iekšējo Aci ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.06.04 Kur: Manchester, UK. ![]() |
Man mamma ir lasijusi Potera gramatas, bet neesmu parliecinata par tevu.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.03.06 Kur: Uz palodzes zem loga. ![]() |
mani vecaaki nav lasiijushi nevienu HP graamatu.zheel...
bet manai mammai ljoti patika HP3 HP4 filmas (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/cool.gif) bet lasiit HP gan vinja negrib... bet teetis noteikti nav lasiijis un noteikti netaisaas to dariit.!nezin gan kaadeelj. Šo rakstu rediģēja Meila: 07.04.2006 20:59 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 25.03.06 ![]() |
nee...mana mamma nav lasiijusi! nezinu kaapeec
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 11.06.05 ![]() |
Man vecāki nav lasījuši nevienu no HP grāmātām, taču noskatījās 1. daļas filmu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 25.09.04 ![]() |
gribeju pierunat, lai izlasa, bet mamma pateica, ka par cik ir redzejusi filmu, tad vairs gramatu lasit nevelas! tetim toties filmas patiik (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) un zinu ari to ka manas draudzenes tetis gan lasa HP (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/lasa_a.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 05.03.06 Kur: Mājās. ![]() |
Nav, bet gandrīz visas fimas redzējuši ir!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 06.01.06 Kur: Mežonīgi dzeltenajā pasaulē ![]() |
Mana mamma ir izlasijusi pirmās 5 grāmatas,
lai 6. izlasītu nepietiek laiks (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/getlost.gif) tas mani kaitina, jo es ar mammu apspriežu parasti grāmatas un tagad es to nevaru. Kaitinoši (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/mad.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 13.05.06 ![]() |
mana māte izlasīja 1,5 grāmatu
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.03.06 ![]() |
Manus vecākus ar varu nepiespiedīs lasī Hariju Poteru. Par to, ka es rakstu rakstiņus kurbijkurnē, viņi vispār parasti izsakās:"Atkal pavairo tās muļķības?" Bet viņi jau nezin, ko ir palaiduši garām! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.02.05 ![]() |
Mamma ir izlasījusi visas grāmatas, bet tētis nekad par sākumu tālāk netiek - vienkārši laika nav.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 13.05.06 ![]() |
es pat neceru ka tētis kadriez sāks lasīt..
man tagad cita problēma.. kā mēs ar māsu sadalīsim 7. grāmatu, kurš lasīs pirmais? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.09.05 Kur: vecrīga ![]() |
ne. mana mammai nepatiik HP.. vinja mani uzskata par diivainu ja entaas reizes paarlasu graamatu. vinja pat nekad nav pieļāvusi domu p[ar izlasīšanu. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) es vienreiz mēģināju pierunāt,bet vinja pateica ne. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.12.05 Kur: liepāja ![]() |
(IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) patiesiba mana mamma nopirka 3-HP gramatu-izlasija un pastastija man.ta es uzzinaju par HP!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.12.04 Kur: Zālamana templis, Klervo abatija. ![]() |
Mani visudārgie vecāki nav to lasījuši un arī, domājams nelasīs. Viņi to uzskata par bezjēdzīgu murgu, kas sabojā bērniem prātus.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.06.06 Kur: Rød himmelen ![]() |
Nu neviens nelasa... Vispār ja būtu laiks, gan jau izlasītu, bet ja laika nav!... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 09.01.06 Kur: zaudētava ![]() |
Nē, bet abi redzējuši filmu, šamējiem patīk, tik slinkums lasīt, pārāk daudz darba (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.11.05 Kur: violet hill ![]() |
hehe. mamma ir lasījusi 1.grāmatu. viņai nepatika :/
tētim neinteresē. vecmamma gan lasa & pērk man (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/ermm.gif) viņai patīk. bet viņai jau patīk viss kas man. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.06.06 ![]() |
Nav bet sāk domāt ka varētu pamēģināt.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.02.06 ![]() |
Nē, mani vecāki nav lasījuši HP. Mamma vislaik bļāva, ka es nepildīju mājasdarbus, un tikai lasīju Poteru. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/whistling.gif)
Vīņa teica, lai es šitās pasaciņas liekot nost (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.03.06 ![]() |
mani arī ne. Mamma saka ka tīrākās blēņas.
Tētis, nu kad lasīju pirmo grāmatu, viņš sagribēja palasīt priekšā, bet pēc pāris teikumiem man zuda pacietība. Viņš lasa pārāk lēni! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 16.05.2025 18:46 |