![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Forumā veidot aptaujas aizliegtas (tam paredzēts HP aptauju forums).
Ja kādam pavedienam nepieciešams pievienot aptauju, sazinies ar šī foruma regulatoriem!
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.11.03 ![]() |
Es te taa padomaaju...un nesaprotu vienu lietu...kaa Harijs nokluva Grifidoraa!!! Tur tacu nokluust drosmiigie, bet kas taa par drosmi, ja pat meiteni normaali nevar uzluugt uz balli?? (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/whistling.gif)
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 17.06.04 Kur: Virtuālajā realitātē... ![]() |
Kā Jūs tā par Ronu? Viņa bailes no zirnekļiem, varbūt pārāk spilgti attēlotas, taču nenorāda, ka viņš nav drosmīgs. Par to ka harijs ir drosmīgs nekādu diskusiju nevarētu būt, jo visi zin, ka viņš vienkārši tāds ir. es domāju, ka arī ronā slēpjas drosme un spēks, tikai viņam jānotic saviem spēkiem. Un FO taču Rons panāca uzvaru pret slīdeņiem. Nu labi aizrunājos ne gluži par tēmu, es uzskatu, ka Harijs ir drosmīgs. Un ka tādi ir ari pārējie grifidori, pēc FO izlasīšanas es teiktu ari ka nevils ir drosmīgs (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.07.04 Kur: On the back of Your minds... ^^ ![]() |
Nu liecies mieraa! Vinjsh ir ljo-oti drosmiigs! Vajadziigs ljo-oti liela drpsme lai dotos droshaa naavee draugu deelj! (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Attīsta savu iekšējo Aci ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.08.04 Kur: Rīga ![]() |
Ja kaads kautreejas tad tas nenoziimee ka vinsh ir gljeevs (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/getlost.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 11.12.04 Kur: Parealitātē... ![]() |
Paklau tas nav bailes bet tas ir kautriigums ka vins nevar meiteni uzluugt uz balli! Un taas ir divas dazhaadas lietas!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.02.05 Kur: Sapnjoju par pawasari... ![]() |
Nju toties Harijam ir drosme staaties pretii Woldijam un aizstaaweet draugus...
Un pietam aicinot kaadu kautkur var samulst pat wisdrosmiigaakais cilveeks... (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kļūst par pirmo, kas izbaudījis visas visgaršu zirnīšu garšas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.06.04 Kur: Rīga ![]() |
Nu, es neuzskatu, ka Harijs būtu gļēvs. Līdz šim viņš ir varonīgi cīnījies, un to, kas aiz viņa slēpjas patiesībā, Šķirmice noteikti nojauta. Ja nemaldos, arī Harija vecāki bija Grifindorā, tātad - vēl viens iemesls!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.10.05 Kur: Midzeņi/virtuve ![]() |
vins vienk. iedeva scirmicei 300 galeonus lai sho ieliek grifidooraa... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Attīsta savu iekšējo Aci ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.09.04 Kur: Kaut kur starp trijām pasaulēm... ![]() |
CITĀTS(Donna @ 07.02.2005 18:21) [snapback]354264[/snapback] Nju toties Harijam ir drosme staaties pretii Woldijam un aizstaaweet draugus... Un pietam aicinot kaadu kautkur var samulst pat wisdrosmiigaakais cilveeks... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) Šitam es varu piekrist... Galu galā, tikai nedaudzi cilvēki riskētu ar savu dzīvību drauga dēļ... Tas par to aicināšanu ir tīra patiesība. Es varu mierīgi uzlūgt kādu, izņemot savu simpātiju... Zini tur ar drosmi nav nekas saistīts, vienīgi ar kautrību un mazliet arī ar bailēm no atteikuma... |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.02.06 ![]() |
baacc...kaa peec 6. graamataam nepamaniit, ka Harijs, un vinja draugi ir drosmiigi?
Vinjsh tak veel teica : es labaak shobriid ciiniitos ar puukjiem, nevis uzluugtu meiteni Ron..... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/unsure_a.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Attīsta savu iekšējo Aci ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 05.07.05 Kur: Ciemos pie Toma Bombadila.... Senmežā...... ![]() |
CITĀTS(odzina @ 13.01.2004 20:49) [snapback]100778[/snapback] Es te taa padomaaju...un nesaprotu vienu lietu...kaa Harijs nokluva Grifidoraa!!! Tur tacu nokluust drosmiigie, bet kas taa par drosmi, ja pat meiteni normaali nevar uzluugt uz balli?? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/whistling.gif) Šaubos ka te būtu vajadzīga drosme, tur bija vajadzīiba liela gribēšana uzlūgt.Un man liekas ka Harijs ir bišķi kautrīgs attiecībās uz meitenēm. Bet vispār harījs ir drosmīgs.Jo viņš ir vienīgais kurš ir gatavs stāties pretī Voldijam. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.02.06 ![]() |
Bet vispār harījs ir drosmīgs.Jo viņš ir vienīgais kurš ir gatavs stāties pretī Voldijam.
[/quote] Bet Dumidors...njaa, ja vien neskaita, ka vinjsh ir miris.....[ nju 6.graamataa..] |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 10.02.04 Kur: Savējā Valmiera ![]() |
Odzina - tas ka nevar uzlūkt meiteni uz balli nozīmē kautrīgs. Tu laikam īsti nezini gļēvs īsto nozīmi.
Tas kā viņš vienmēr ir izglābj savus draugus un aizstāv no visa liecina par to cik viņš drosmīgs, nevis tas, ka noraustās no tā ko dara visi zēni. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.10.05 Kur: he he tew aiz muguras! :) ![]() |
harijs ir gan drosmiigs... savadaak jaw winjsh nebuutu ar voldiju ciiniijies... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.12.05 Kur: ... ![]() |
...Man liekas, ka drosme neizpaužas meitenes uzlūgšanā uz balli...Es domāju, ka drosme ir mācēt aizsargāt sevi un citus nevis ar dūrēm, bet ar vārdiem, mācēt stāties priekšā savām bailēm...Un, manuprāt, vislielākā drosme ir mīlēt, jo tad tu stājies pretī kaut kam jaukam un reizē biedējošam...Tas, ka viņš baidījās uzlūgt meiteni uz balli bija kautrīgums... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wub.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 25.03.06 ![]() |
Puišiem vienmēr ir grūti izteikt savas jūtas.Viņi labāk lektu no klints nekā pateiktu meitenei, ka viņa viņam patīk... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blush.gif) Viņi kautrējas.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.01.06 Kur: Vajadzību istabā ![]() |
lol, cik stulbi (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
šķirmice nešķiro tur drosmīgos romantiķus. tagad ir citi laiki, tagad tāā'das balles nerīko. lol, šaubos vai tu uzaicinātu puisi tik vienkārši. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blink_a.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.11.05 Kur: cita laika zoona ![]() |
Nu tas kaa kuram liekas kas ir drosme - uzvareet ljauno, staaties tam priekshaa, vai arii uzaicinaat meiteni (ko vinjsh agri vai veelu tomeer izdariija)... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.06.05 ![]() |
Man liekas, ka vins tika tāpēc, ka viņš lūdza šķirmici, lai viņu iešķiro grifindoros un arī, tāpēc, ka viņš izdzīvoja pēc Voldemorta lāsta. Varbūtās tāpec
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 05.03.06 Kur: Mājās. ![]() |
Jā man šķiet, ka te tiešām nebija runa par to, ka viņš nevarēs uzlūgt meiteni uz balli, bet par to, ka viņš ir izdzīvojis visos Voldemorta uzbrukumos, un vienmēr ir bijis pirmais, kas taisās uzsākt ko patiešām drosmīgu. Un kas teica ka Nevils nav drosmīgs?? Es tā tik tiešām neuzskatu, ja ņem vērā 5. grāmatas notikumus! Arī viņš bija viens no 6. jauniešiem, kas cīnījās ar nāvēiem, ja kas!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 10.08.05 ![]() |
Oū.
Potera un Grifidora fani salasījās, lai ap````tu odzinju, kas izteica manas domas. Kāpēc Harijs tika Grifidorā, ja viņš ir gļēvs? Velns viņu zina ! Grifidors uzreiz ir prestižs , var pacelt cenas iekļūšanai tajā. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/shifty_a.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 25.05.2025 21:30 |