Kurbijkurne forums: Soli tuvāk fantāzijai

Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )

> *Spiegu intrigas, [PZP] [ATD] [C]
Kira m.emo.ria
iesūtīt 03.01.2006 14:40
Raksts #1

Attīsta savu iekšējo Aci

Grupa: Biedri
Pievienojās: 27.10.05

Uz šo brīdi spiegu, aģentu un zinātnieku ir pietiekami lai sāktu spēli, bet vajag vēl ļaunos spiegus (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Bet daru zināmu, ka jebkurā laikā visi, kuri vēlēsies piedalīties sūtiet man PZ un es jums piešķiršu kaut ko (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)

Tātad :
Atkal jau norisinās darbība starp labo un ļauno. Šoreiz iesaistījušies spiegi. No abām pusēm. Spiegi un aģenti tiek sūtīti gan no valdības gan arī no pretiniekiem. Darbība risinās pa visu pasauli, mūsdienās. Heinrich Zoll ir izgudrojis tā teikt mūžīgās jaunības serumu, pēc kura tīko vai visi ļaundari. FIB sūta savus labākos aģentus, lai nosargātu šo zinātnieku ... Bet arī ļaundari sūta savus aģentus / spiegus lai tie nozagtu vai kā citādi dabūtu šo serumu.

Sākam lomu spēli!
19 gadus vecā Saira Amneja tieši tobrīd bija izkāpusi no lidmašīnas, jo bija nolēmusi paņemt atvaļinājumu un pabūt savās mājās - Bahamu Salās. Pēdējais uzdevums, ko viņai bija deusi aģentūra, pat uz pusi nebija tāds, kādu Saira bija vēlējusies. Par ko sieviete ir visai neapmierināta. Bet ko nu tur vairs ko stāstīt. Romina Pārse tikko bija veiksmīgi izpildījusi savu uzdevumu. Proti beigusi savu maiņu Spānijas rezidensē sargājot karali, kad jau dodoties ārā no karaļa apartamentiem pamanīja pie sienas kādu tumšās drānās tērptu stāvu... Tā bija Patrīcija, kurai aģentūra (tā šajā lomu spēlē sauksim ļauno bandu (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Ceru, ka nav iebildumu) bija devusi jaunu darbiņu. Proti nolaupīt Spānijas karali. Tikmēr Andželikai Reinsai un Angelai Roxai tika paziņota jaunākā informācija par mums jau zinamo Jaunības serumu. Tikai viņas neatrodas vienā vietā vienlaicīgi. Andželika savos Losandželosas apartamentos mē'tā dunčus, bet Angela Krievijā palīdz saviem kolēģiem notvert kādu nevēlamu teroristu. Viņas abas tiek sūtītas pie Heinricha Zolla, lai aizsargātu to. Spiedzēm tiek nogātāta viņa fotogrāfija un dati par viņu. Viņām ceļā jādodas nekavējoties. Tass arī būtu sakumam.

Spiegu intrigas ir sākušās!
Go to the top of the page

+Citēt rakstu
6 Lapas V  « < 2 3 4 5 6 >  
Sākt jaunu pavedienu
Atbildes (60 - 79)
Darka
iesūtīt 15.01.2006 19:05
Raksts #61

Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem

Pievienojās: 28.12.04
Kur: Apburošo prinču izpārdošanā.

Jā mums Jūs ir jānogādā drošākā vietā. Bet drošākā vieta Jums, būtu... Angela nespēja iedomāties nevienu pietiekam drošu vietu, ko nevarētu atrast pretinieki. Palūkojusies uz saviem zābakiem, viņa pamanīja ražošanas numuru... Kā jau es iesāku drošākā vieta Jums būtu FIB galvenajā mītnē, jeb Angela pavērās Andželikā Jūsu darbavietā - ASV Lai kā Angelai negribētos atzīt ASV centrāle, bija daudz drošāka par Italijas.

+Citēt rakstu
Moskjis
iesūtīt 16.01.2006 19:40
Raksts #62

Gāž podus mikstūrās

Pievienojās: 15.07.05

Es piederu vienai no augstākajām savas valsts "kastām": Esmu izlūkošanas virsnieks. Vēl vairāk esmu informācijas ieguves virsnieks. Ne apstrādes, ne apsardzes.. Informācijas ieguves virsnieks. Esmu izbraucošais virsnieks. Tas nozīmē: esmu pietiekoši kompetents, varu strādāt citās valstīs. Šī ir visaugstākā virsnieku kasta, elite. Bet... šajā elitē esmu plebejs. Izbraucošie virsnieki iedalās divās daļās. Varjagi un Kurti. Es esmu Kurts.

Nācēju nav, neviens nesekoja. Un neviens nevarēja zināt: kur es iešu, kurā kafejnīcā, kurā vārtrūmē, kurā veikalā... Viss tika izlemts manā prātā. Zin divi, zin cūka... Kā mēdza izteikties mani pasniedzēji. Bet šeit cūku nav. Zinu tikai es.

Nemāku teikt, ko darīt kolēģei... Man nav zināmas arī viņas tiesības, uzdevumi un pienākumi. Kas viņai jādara tālāk, kur jāiet? To zin vienīgi viņa un viņas vadītājs. Un arī viņš var nezināt visu. Varbūt pavēle no pašas augšas... Vai viņa mani pārbauda, vai es pārbaudu viņu...
Par katru notikumu uzdevuma izpildes laikā ir jāsniedz sīka atskaite. Ko redzēji, ko darīji, ko satiki, kā juties, kas notika... Varbūt tevi uzmanīja vēl kāds: vadība zina noteiktas kontrol vietas, vietas kur tev noteikti jāparādās. Piemēram, garāža... Ieliec tur pārbaudes punktu, skaties... ko darīja, kādēļ. Un nedod dievs, atklās: nesakrīt!

Bet patlaban man ir brīvs. Nav pienākuši nekādi ziņojumi, nekādas komandas...

Vilku baro kājas. Arī mēs esam vilki, mēs ik brīvu brīdi pavadām uz ielas. Pagalmi, dārzi, pamestas ēkas... Mēnesi pēc tavas ierašanās dienesta vietā tevi izsauc priekšniecība: simts jautājumi. Kur atrodas tas, kā nonākt līdz turienei, kur tu slēptu paciņu tā, lai to atrod tikai īstais adresāts.... Ja kļūdīsies četras reizes: Lidosi atpakaļ uz mātes zemi. Un nekad vairs tev netikt par izbraucošo virsnieku.

ooc: to Ungaarijas ragaste, nezinu kādas ir tev dotās "pavēles". Ja vēlies, vari piebiedroties "pastaigā"

Rēķins, dzeramnauda.... Un atkal. Ielas, ielas, ielas.

Marijas iela –
mūžīgā tirgone –
saules vai mēness –
tu pārdod un pērc
visu,
sākot ar lūžņām
līdz dievišķai cilvēka miesai.
O, tavā drebošā ķermenī
jūtu,
kas laikmetisks mīt
čūskādai ņirbošai - dvēselei manai -
daudz rada:
bezgala trauksmes
un bezgala nemiera pilna,
šurp turpu, šaudīga

kā sunim elsojot mēle.

Čaks

+Citēt rakstu
Moskjis
iesūtīt 17.01.2006 18:11
Raksts #63

Gāž podus mikstūrās

Mācību laikā mūs veda uz kriminālistikas muzeju. Attīstīt kriminālo domāšanu, redzēt -- ko citi ir izdomājuši. Sākot no moku kambariem pieliekamajos, cilvēku pievilināšanas veidiem... Bet rezultātā tika radīta tikai skepse: visi šie piemēri: to radītāji tika notverti...

Man ārkārtīgi trūkst ideju. Darbs tevi nodzen... piesegšanas, atmazgāšanas, tu braukā pa visu Eiropu, nolikt paciņu kalnos, granātmetēju ielejā, nauda tam, tam un tam... Man ārkārtīgi vajag idejas.
Varbūt izmēģināt vēlreiz ar Spānijas karali... Katrā valstī ir varai opozicionāri spēki. Atrast Basku separātistus, ieteikt viņiem šo ideju... Bet, pirms viņš mirst: ar vīli pa lūpām, zobiem: "runā k*ce! Stāsti noslēpumus!" pēc tam var atmest viņu tiem puišiem, lai darās pēc savas patikas. Bet.. atceras izpildītājus. Idejas autoru aizmirst... Un atkal būs piesegšanas, atmazgāšanas... Vajag ko tādu... ko izpildu es pats...

+Citēt rakstu
Ungaarijas ragas...
iesūtīt 18.01.2006 09:14
Raksts #64

Skatās acīs baziliskam
Grupas ikona

Grupa: Daiļdarbu vadītāja
Pievienojās: 22.12.04
Kur: uz dārgumu kaudzes
Tīstokļu pūķis

Patrīcija klusēdama paēda, ko lai dara viņai nebija jausmas, pagaidām. Lai gan nē, bija gan... Spānijas karalis pagaidām bija viņas prioritāte. Nu ko pirmais mēģinājums cieta krahu, pateicoties tai... Sieviete domās pasūtīja dažu labu pāris mājas tālāk. Varbūt nogaidīt, kamēr lapsenes pūznī nomierināsies? Varbūt sarīkot otru atentātu tūlīt negaidot?
Vislabāk bija apdomāties un visu pārdomāt. Galdabiedrs devās prom, Patrīcija viņam sekoja, neminstinoties un ilgi nedomājot... Termiņš vēl nebija notecējis un rīt viņi tāpat zinās...

+Citēt rakstu
~SweetIrony~
iesūtīt 21.01.2006 12:39
Raksts #65

Pārvērš vaboles par pogām

Pievienojās: 13.07.05
Kur: Ledusskapī pie gurķiem!

Andzelika paaskatijas uz Angelu..
Nu labi... varam vinju vest uz ASV...

+Citēt rakstu
Moskjis
iesūtīt 23.01.2006 09:06
Raksts #66

Gāž podus mikstūrās

....A. Hačaturjans, "Gajanē"...
Pirms ej uz operāciju, izperies pirtī, izdzen visas sliktās domas. Mēs esam uzvarētāji. Mēs visu varam. Tevi nedrīkst atstāt šī, šī agresīvā uzvarētāja sajūta. Ej kā uzvarētājs, tad tu uzvarēsi...
Vislielākās kļūdas izlūki pieļauj tieši pēc veiksmīgas operācijas, viņi aizmirst par agresiju, viņus pārņem prieks... klausies mūziku, "Vilku medības", maršus. Noskaņo sevi...

Manī skan Hačaturjans, "Zobenu deja". Vienmēr, vienmēr....
Ja esi izbraucošais virsnieks, viss tavs laiks ir operācija. Visa tava dzīve ir agresija.
Un... Smaidi, izskaties optimistisks. Ja pārbaude ieraudzīs -- tu esi atslābis, tev vairs nav spēka, vairs netici dārgajai tēvzemei, tās vistaisnībai. Tas var nozīmēt -- tevi ir savervējuši svešzemju ļaundari, tu esi pārdevis savu dzimteni. Tad ir tikai viens sods...
Ne vienmēr tā ir nāve, reizēm pēc šī notikuma tu pacelsies augstu, augstu....
Diemžēl, tas būs Orvelisks augstums

...though the words were still distinguishable. The instrument (the telescreen, it was called) could be dimmed, but there was no way of shutting it off completely. He moved over to the window: a smallish, frail figure, the meagreness of his body merely...

Smile smile, smile, smile.

Šo rakstu rediģēja Moskjis: 23.01.2006 09:07

+Citēt rakstu
~SweetIrony~
iesūtīt 23.01.2006 13:59
Raksts #67

Andželika viltīgi paskatījās uz profesoru un aģenti un viegli pasmaidīja...Tik tiešām izdevīgāk būs viņu vest pie mums... Tagad vienīgais jāpārliecina pārējie un jāpaziņo manējiem... Tikai galvenais, lai nevienam nestos kādas aizdomas... Un pēkšņi smaidz no Andželikas sejas izzuda... Nu, ko teiksiet?

+Citēt rakstu
berserks
iesūtīt 23.01.2006 22:04
Raksts #68

Kārto SLIM-us

Pievienojās: 13.04.05
Kur: peļu medībās :D

Sorry, ka tik ilgi (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif) vienk. sesija, tapēc tā sanāk, bet otrdien un ceturdien pēdējie ekši ...Nu labi, bet tad man vajag paņemt kautkādas mantas un viņš iegāja istabā, tad atgriezās atpakaļ bet cik man daudz laika, respektīvi, kad mēs brauksim projām ... Un es savu papagaili arī gribu ņemt līdzi, bez viņa es nekur neiešu ...

+Citēt rakstu
~SweetIrony~
iesūtīt 23.01.2006 22:33
Raksts #69

Domāju, ka ceļā jādodas pēc iespējas ātrāk, jo mēs nezinam vai citi arī nav nosūtījuši savus aģentus... Andželika diezgan skarbā tonī noteica... Un runājot par papagaili, domāju, ka ar to nekādas īpašas problēmas neradīsies ... ja vien..., nē domāju, ka nē.... Andželika pie sevis nodomāja un aizgāja apsēsties krēslā... Vēl tikai tā nemanāmi jāpaziņo manējiem, ka viss sarunāts...

+Citēt rakstu
berserks
iesūtīt 24.01.2006 12:05
Raksts #70

Kārto SLIM-us

Noklausīdamies aģentes(viņa tā arī nestādījās priekšā, bet šķiet viņu sauca Andželika, vai kautkā tā ... būs vēlāk skaidri jānoprasa ) teikto viņš tikai nopurpināja Nu , labi ... un aizgāja savākt svarīgākās, nepieciešamākās mantas ... istabā bija dzirdams kravāšanās troksnis un ik pa brīdim ieķērcās papagailis ...
Pēc kāda brīža viņš atgriezās ar ne īpaši lielu somu vienā rokā un papagaiļa būri, ar tur iekšā esošu papagaili, otrā rokā. Nu, es ta ka būtu gatavs doties viņš teica, bet pie sevis nodomāja Laikam jau man dēļ šī izgudrojuma normālas dzīves vairs nebūs ... ja vien ... un viņam prātā ienāca kāda laba doma (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/devil.gif) ... bet tai vēl jāsagatavojas.
Mums pa ceļam būs man jānopērk kādas drēbes, jo pašreizējās, kas man ir somā, kamēr es nēesmu izgudrojis pretējas iedarbības eliksīru, man ir par lielu ... un vēl viņš turpināja es ceru, man būs pieejama visas nepieciešamās laboratorijas iekārtas lai turpinātu savus pētījumus pretējas iedarbības eliksīra iegūšanai ...

P.S. Tjipa šitas ir kautkas līdzīgs "Alias", man tā sāk izskatīties (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)

Šo rakstu rediģēja berserks: 24.01.2006 12:07

+Citēt rakstu
Darka
iesūtīt 24.01.2006 20:17
Raksts #71

Kad profesors pazuda no Angelas redzes lokam, viņa viegli atstutējās pret mājas sienu. Kad nogādāsim puiku... Profesoru ASV es ņemu atvaļinājumu. Angela viegli nopūtās.
Atkal parādījās mazais profesors ar papagaili un somu, kurš izteica ideju par iepirkšanos. Lai gan Angela skaitījās viena no vadošajām aģentēm pasaulē, viņai vienalga piemita ļoti sievišķiga daba, kas iepirkšanos izdzirdot, vienmēr jutās kā no jauna dzimusi. Jā iepirkties mums noderētu! Angelas balsī atgriezās degsme. Bet tad atkal ļoti profesionāli viņa pievērsās otram profesora jautājumam. ASV aģentūrā ir vislabākās labrotorijas pasaulē, un es uzskatu, ka jums būs dota pilnīga brīvība tajās. Bet par to labāk Jums pastāstīs mana kolēģe. Angela pavērās Andželikā.

+Citēt rakstu
~SweetIrony~
iesūtīt 24.01.2006 22:09
Raksts #72

Andželika viegli ar galvu pamāja Angelai Jā, pekrītu AVS ir labākās laboratorijas, kurās varēsiet turpināt savus pētījumus, jums tikai tagad jāpaņem visi dokumenti un cita informācija, kas varētu būt noderīga turpmākai pētījumu veikšanai... Garantējam jums arī vislielāko drošību, kas protams ie pats galvenais... Andželika viegli sarauca pieri cerams, ka pārvešans laikā neradīsies nekādi traucējumi... un ja arī radīsies tad ... Un sieviete jau ar gaišāku sejas izteiksmi pavērās uz Profesoru...

+Citēt rakstu
berserks
iesūtīt 25.01.2006 21:52
Raksts #73

Kārto SLIM-us

Dokumenti? viņš atjautāja Es pierakstu ļoti maz, visu paturu galvā, lai mani atklājumi paliktu mani, un es ar viņiem dalīšos tad kad es gribēšu! mazliet skarbi noteica, bet tad atkal nomierinājās ...Angelas mirkļa vaļību, kad runa gāja par iepirkšanos, viņš neievēroja(lai gan viņa attieksme pret šo vājību-iepirkšanos bija negatīva-"izdomā ko grib un tad iet veikalā, nevis stundām staigā pa veikaliem"), jo viņa galvā šaudījās kāda plāniņa iedīgļi ... Nu labi, tad mēs varētu doties. Heinrihs noteica vēl paskatīdamies apkārt ... viss tik pierasts un nu būs jāpamet ... uz cik ilgu laiku? ... kad tas viss beigsies? ...

Šo rakstu rediģēja berserks: 25.01.2006 21:53

+Citēt rakstu
Darka
iesūtīt 26.01.2006 18:01
Raksts #74

Dosimies gan! Angela jau pagrizās pret durvīm, kad piepeši pamanīja spoguli un, nespēdama vienaldzīgi paiet tam garām. palūkojās uz sevi un pasmaidīja Apburoši! Atvēra durvis, kas veda uz ielu, viņa palūkojās visapkār, un neko aizdomīgu nemanīdama devās pie sava auto. Ar ko kopā Tev patiktu braukt... Angela atkal piemirs, kas šis puišelis ir Es gribēju vaicāt, ar ko Jums profesor labpatiktu braukt.

+Citēt rakstu
~SweetIrony~
iesūtīt 26.01.2006 21:09
Raksts #75

Andželika devās uz durvju pusi... Nu tā tūlīt sāksies, cerams, ka viss izdosies labi... un sieviete izgāja pa durvīm... mmm... vajadzētu kaut kā panākt lai profesors brauc reizē ar mani... Andželika nodomāja un pagriezās uz profesora pusi...

+Citēt rakstu
Moskjis
iesūtīt 27.01.2006 15:25
Raksts #76

Gāž podus mikstūrās

Dear Tiffany
You've made me nauseous for the last time
Everything I've said to you
I will form into a spike (To drive through my throat)
In order to stop my words
This time I'll put them in the ground
Along with my memories and my feelings
I'll burn it down and walk away
Let the fire warm my back
I wish you would say you hate me
It would make it so much easier
Burn it down and walk away
Love, Daniel

Akadēmijas laikā gadījās saņemt ziņas -- tuvāko cilvēku dzīvības ir briesmās.
Ko tu izvēlēsies, uzticību savai valstij? Vai mīlama cilvēka dzīvību?
Vai nodosi valsti... Vai cilvēku...

Mēs esam vilki. Vilki ledus tuksneša vidū.
Bez briežiem, bez stirnām... Visapkārt balts, tukšs. Nāve un patiesība reizē.
Cik ironiski, spiegu patiesība, vai -- varbūt, nāve...
Nedēļām, nedēļām mēs skrienam pāri sniegiem. Vājākie paklūp, krīt. Tos plosa...
Bet mūžīgā nolemtībā skrienam. Tālāk, tālāk... Tur, kur saule ar zemi sastopas. Kur Dauka cerības vēlējās rast, kur pieri pret debesīm atsist...
Nemainīgā gaitā, izkaltušiem vēderiem, pie mugurkaula tie pielipuši.

+Citēt rakstu
berserks
iesūtīt 28.01.2006 15:54
Raksts #77

Kārto SLIM-us

Profesors izgāja pa durvīm ... Tikai pēc jautājuma "ar kuru mašīnu viņš gribētu braukt?" viņš saprata, ka viņa priekšā ir delikāts jautājums ... brīdi padomājis viņš nolēma tā Tā kā es, tas ir, mēs brauksim uz ASV pie jums ... eee, atvainojiet, es nedzirdēju jūsu vārdu ... Stargirl

+Citēt rakstu
~SweetIrony~
iesūtīt 28.01.2006 18:17
Raksts #78

sieviete pārsteigti palūkojās uz profesoru... ...Andželika, Andželika Reinsa, profesor, man prieks, ka nolēmāt braukt reizē ar mani... Un sieviete nadaudz pasmaidīja... Pagaidām viss rit, tā kā tas bija ieplānots...

+Citēt rakstu
Darka
iesūtīt 29.01.2006 14:18
Raksts #79

Tieši šī iemesla dēļ man nepatīk sadarboties ar citiem aģentiem! Angela nodomāja, kad profesosrs izlēma braukt kopā ar Andželiku. Bet smaids no viņas lūpām nenozuda, viņa atvēra sarkanā kabrioleta durvis, bet tad atkal aizvēra un piegāja pie Andželikas. Sākumā mums būtu jāaizbrauc iepirkties, vai Tu pārzini Cīrihi?

+Citēt rakstu
~SweetIrony~
iesūtīt 30.01.2006 00:09
Raksts #80

Ak, jā vēl taču jāiepērkas...Andželika nodomāja Īpašas pieredzes tieši Cīrihē man nav bijis, un tu?un viņa jautājoši palūkojās uz Angelu...

+Citēt rakstu

6 Lapas V  « < 2 3 4 5 6 >
Closed TopicSākt jaunu pavedienu
2 lietotāji/s lasa šo pavedienu (2 viesi un 0 anonīmie lietotāji)
0 biedri:

RSS Lo-Fi versija Pašlaik ir: 24.05.2025 15:44