![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Jaunu pavedienu veidošana šajā forumā ir atspējota.
Ja vēlies iesūtīt jaunumus, dari to Dienas Pareģa pamatforumā.
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Krāmē plauktos Izgaistošās izgaišanas grāmatas ![]() Grupa: Dienas Pareģis Pievienojās: 29.07.03 Kur: Rīga Dienas Pareģis 2009 ![]() |
Autore: Sanda Polna, balva no kinoteātra Coca-Cola Plaza. Publicēts pagājušajā Dienas Izklaidē.
Visām iepriekšējām Harija Potera filmām pietrūka tā, kā nepietrūkst šai filmai - grandiozuma. Tas ir panākts ar tēliem, grandioziem specefektiem, dekorācijām un varoņu emocijām. Trīs galvenie varoņi jau atkal pārsteidza. Daniels Redklifs daudz vairāk atbilda Harijam, skaidri redzams, ka aktiera dotības ir augušas līdz ar viņu pašu. Emma Votsone ir vislabākā no trijotnes, pieskaroties tādām emocijām, kuras abi pārējie savos varoņos vēl nav varējuši aizsniegt. Visvairāk pārsteidza Rūperts Grints, kurš beidzot atteicies no sāpīgajām sejas grimasēm un piešķīris tēlam vairāk cilvēciskuma un amizantuma. Vizuālie efekti ir iespaidīgi: no nedzīviem priekšmetiem līdz pat lieliem briesmoņiem. Viss liekas tik grandiozs un pilns ar dzīvību. Visiem trim uzdevumiem, kuri jāveic Poteram, piemīt tāds spraigums, kādu citās filmās nebūsiet redzējuši. Īpaši jau pirmais uzdevums, kurš parāda Harija tikšanos ar šaušalīgo pūķi, ir uzmundrinošs un pat ļoti izklaidējošs. Visskaistākā vieta filmā bija Ziemassvētku balle. Dekorācijas bija elpu aizraujoši skaistas. Tomēr nenoliedzu, ka filma daudzās vietās ir mazliet apcirpta. Vēl man par nožēlu ir jāatzīst, ka trešā uzdevuma beigās man acīs parādījās asaras... un es NEKAD filmās neraudu. Filma kopumā ir trīs vienā - smieklīga, skumja, šaušalīga. Cerams, ka cilvēki skatīsies pāri šiem mazajiem filmas trūkumiem un ieraudzīs, ka šī ir ne tikai labākā Harija Potera filma līdz šim, bet arī pati par sevi lieliska filma. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 09.06.2025 11:46 |