Kurbijkurne forums: Soli tuvāk fantāzijai

Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )

> Ievēro!

Šajā forumā iesūtītie raksti netiek skaitīti pie Tava kopējā iesūtīto rakstu skaita.

> Turpināmā anketa
Sol Invictus
iesūtīt 27.11.2005 13:21
Raksts #1


Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu
*****

Grupa: Biedri
Pievienojās: 21.07.04
Kur: Tallina
Niks 2006



Ideja ir šāda: paņem anketu no iepriekšējā spēlētāja raksta, atbildi uz visiem anketas jautājumiem un papildini ar savējo.

Bez kā tu negribētu dzīvot:
Go to the top of the page
 
+Citēt rakstu
12 Lapas V  < 1 2 3 4 5 > »   
Sākt jaunu pavedienu
Atbildes (40 - 59)
pekene
iesūtīt 11.12.2005 20:19
Raksts #41


Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem
****

Grupa: Bijušie
Pievienojās: 18.11.03
Kur: starā par dzīvi



1, 2.

Vai esi māņticīga? | Jā, mazliet. Reizēm. Cenšos nedot no rokas rokā asus priekšmetus, kā arī skaitu buramvārdus pirms ieiešanas mežā (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/sorcerer.gif) . Tjip pasargā no čūskām un tādiem mūdžiem (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) .
Kāda vēsturiska persona tu gribētu būt? | Viljams. Tas, kas Šekspīrs.
Skaistākais ko šodien redzēji? | Lokas.
Kur gribētu dzīvot, neskaitot Latviju? | Nezinu.
Vislabākā mājaslapa kādu tev gadījies apmeklēt? | Nēēz.
Tava pirmā asociācija ar vārdu `Rudens`? | PV (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/wub.gif) , Mežaparka koncerts (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/wub.gif) .
Kas tev sevī nepatīk? | Da jūs ko (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) . Es tak esmu narcise.
Notikums/lieta/cilvēks, kas izmainīja tavu dzīvi? | Laime.
Muļķīgākais, ko esi izdarījusi? | Man liekas, ka es vienreiz nobastoju angļu valodu (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif) . Jā, baigi, baigi sen.
Vai tev patīk Greenday? | Jopcik, ku *atvainojos* debīls jautājums (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/blink_a.gif) . Nez. Mb.
Tev ir gadījies krist no kāpnēm? | Jā (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) . Šitais atsauc atmiņā šā gada ceturto martu (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif) . Man bija vārdadiena. Un es vnk brieeeesmīgi nožāvos uz draudzenes mājas kāpnēm (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif) .
Cik gadu vecumā tu gribētu nomirt?(Ja vispār gribi) | Ōjā, es par to vien domāju, kad es varētu nomirt (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif) . Nu nez.
Kurš sporta veids tev vislabāk padodas? | You must be joking (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif) . Da nekas man nepadodas.
Ja Tev būtu viens jautājums Dievam, ko Tu viņam jautātu? | Kura ir viņa mīļākā dziesma (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) . Pff. Nu, es tiešām nezinu, ko jautātu (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif) .
Smieklīgākais notikums mūžā. | (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/ermm.gif) . Nezinu. Da man visa dzīve ir smieklīga.


Mīļākais gadalaiks? Kāpēc?
Go to the top of the page
 
+Citēt rakstu
charmingholly
iesūtīt 11.12.2005 23:10
Raksts #42


Pārvērš vaboles par pogām
***

Grupa: Biedri
Pievienojās: 14.09.05
Kur: mazliet tur



1

Vai tu esi romantisks/-a vai tomēr perverss/-a? KHEM! (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) Tomēr gan vairāk takā romantiska, taču tas laikam ļoti lielā mērā atkarīgs no situācijas. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/shifty_a.gif)
Vai gribētu labāk būt pretējais dzimums? Nez. Laikam jau ne, lai arī cik ļoti brīžiem liekas, ka vīriešiem dzīve ir vieglāka... nē. Pavisam noteikti.
Kāds ir tavs mīļākais saldējums? Šokolādes.
Kā plāno sagaidīt jauno gadu? Mājās. Siltumā. Ar ģimeni.
Vai ir filmas, kuras skatoties raudāji? Hahaha. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) Ojā. Gandrīz visās. Nu romantiskajās un drāmās that is. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) Nemaz nevaru uzskaitīt. Bet ņu spilgtākās laikam ir bijušas "Armagedons", "Operas Spoks", "Kristus ciešanas".
Mīļākā grupa,mūziķis(bet tikai 1)? LINKIN PARK! WOOOO! (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)
Vai esi māņticīga? Dažreiz. Nepatīk melni kaķi, kas pārskrien pāri ceļam tieši tev priekšā.
Kāda vēsturiska persona tu gribētu būt? Elviss. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)
Skaistākais ko šodien redzēji? (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/ermm.gif)
Kur gribētu dzīvot, neskaitot Latviju? Ooh. Losandželosā. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/wub.gif) Dievinu.
Vislabākā mājaslapa kādu tev gadījies apmeklēt? Um... Linkin Park oficiālā mājaslapa, Hollijas fanpage, Fort Minor mājaslapa
Tava pirmā asociācija ar vārdu `Rudens`? PV. Un vnk rudens. Loģiski. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif)
Kas tev sevī nepatīk? ...atsevišķas lietas. :mele:
Notikums/lieta/cilvēks, kas izmainīja tavu dzīvi? Skolas mainīšana. *wink**wink*
Muļķīgākais, ko esi izdarījusi? Atstājusi, tāpēc, ka bija bail... (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif)
Vai tev patīk Greenday? Eek. Aha. AHA. Ļoti. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)
Tev ir gadījies krist no kāpnēm? Jā. Kkad sen. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif)
Cik gadu vecumā tu gribētu nomirt?(Ja vispār gribi) Mirt ir pēdējā lieta, ko es vēlos. Negribu mirt. Nevēlos. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/pinch.gif) Nemaz negribu par to domāt. Šitādas domas man uzdzen drebuļus. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/crying.gif)
Kurš sporta veids tev vislabāk padodas? Laikam jau teniss (? kā to vispār raksta (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) ), since es to mācījos spēlēt kādus 3 gadus.
Ja Tev būtu viens jautājums Dievam, ko Tu viņam jautātu? Um... ļoti retorisks jautājums... uh, es domāju, ka jautātu kāpēc ir tik daudz slimību, ja jau cilvēkiem tāpat ir daudz rūpju un sāpju, un problēmu. Um. varbūt liekas nedaudz muļķīgi, taču kāpēc ir ļaunums pasaulē, to jau es zinu. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/ermm.gif)
Smieklīgākais notikums mūžā. Sure. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/ermm.gif)
Mīļākais gadalaiks? Kāpēc? Pavasaris - dēļ jaunās dzīvības visapkārt. Vasara - dēļ jūras, smiltīm un siltuma. Rudens - dēļ lapu kaudzēm, nostaļģijas un tumsas. Ziema - dēļ sniega un vakariem pie kamīna, kad ārā puteņo. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/ermm.gif) Rudens laikam būs vismīļākais.

Kā tu vērtē gejus un lezbietes?
Go to the top of the page
 
+Citēt rakstu
Mauvaise Mademoi...
iesūtīt 12.12.2005 12:53
Raksts #43


Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem
*****

Grupa: Biedri
Pievienojās: 10.08.05



Vai tu esi romantisks/-a vai tomēr perverss/-a? Kkhhhmm.... labais jautājums. ... romantiska ?
Vai gribētu labāk būt pretējais dzimums? nea. noteikti nē.
Kāds ir tavs mīļākais saldējums? galvenais, ka plombīrs ar pārlietu čokolādīti ! (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)
Kā plāno sagaidīt jauno gadu? ar radiem...
Vai ir filmas, kuras skatoties raudāji? Pamāte, Gredzenu pavēlnieks: Karaļa atgriešanās (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/crying.gif) es nevaru izturēt, kad viņus visus žmiedz... tas ````s vietvaldis...
Mīļākā grupa,mūziķis(bet tikai 1)? PRĀTA VĒTrA !!
Vai esi māņticīga? mazlietiņ. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/whistling.gif)
Kāda vēsturiska persona tu gribētu būt? Klepoatra *ja vien ne tas duncis * , Nefertite
Skaistākais ko šodien redzēji? sniedziš !
Kur gribētu dzīvot, neskaitot Latviju? Parīze... luv it...
Vislabākā mājaslapa kādu tev gadījies apmeklēt? Katie diaries
Tava pirmā asociācija ar vārdu `Rudens`? Prāta vētra.
Kas tev sevī nepatīk? egoisms
Notikums/lieta/cilvēks, kas izmainīja tavu dzīvi? nus... janvāris ... (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)
Muļķīgākais, ko esi izdarījusi? (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/w00t.gif) katru dienu ko tādu ārprātīgu daru, vairs neskatiu ! (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)
Vai tev patīk Greenday? JĀ !!!!
Tev ir gadījies krist no kāpnēm? Yeap. Auč...
Cik gadu vecumā tu gribētu nomirt?(Ja vispār gribi) negribu. kad vajadzēs, vajadzēs.
Kurš sporta veids tev vislabāk padodas? volītis
Ja Tev būtu viens jautājums Dievam, ko Tu viņam jautātu? var uzdot daudzus jau'tājumus ?
Smieklīgākais notikums mūžā. : Ha. Ha. Ha
Mīļākais gadalaiks? Kāpēc? Pavasaris. Skaisti. Silti. Rudens . Dzeltenas lapas.
Kā tu vērtē gejus un lezbietes?
... ignorēju ?

Ok. Kā tad ir - blonds/a vai tumšmatains/a ?
Go to the top of the page
 
+Citēt rakstu
Overlord
iesūtīt 12.12.2005 14:12
Raksts #44


Sarkanais Barons
Grupas ikona

Grupa: Modi
Pievienojās: 24.07.03
Veterāns aktīvajā dienestā



Kāda vēsturiska persona tu gribētu būt? Rommels
Skaistākais ko šodien redzēji? pilns ledusskapis ar viskautko garšīgu
Kur gribētu dzīvot, neskaitot Latviju? Seišelu salās
Vislabākā mājaslapa kādu tev gadījies apmeklēt? umm..nezinu
Tava pirmā asociācija ar vārdu `Rudens`? Mm..tumš un lietaini vakari (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)
Kas tev sevī nepatīk? praktiski viss-no matiem līdz pēdām.
Notikums/lieta/cilvēks, kas izmainīja tavu dzīvi? 23/03
Muļķīgākais, ko esi izdarījusi? nezinu,muļķības ir neatņemama manas ikdienas sastāvdaļa
Vai tev patīk Greenday? Nezinu,esmu dzirdējis tikai dažas dziesmas
Tev ir gadījies krist no kāpnēm? jah jah
Cik gadu vecumā tu gribētu nomirt?(Ja vispār gribi) 18 vai 19
Kurš sporta veids tev vislabāk padodas? nezinu
Ja Tev būtu viens jautājums Dievam, ko Tu viņam jautātu? kāpēc?
Smieklīgākais notikums mūžā. : neatceros
Mīļākais gadalaiks? Kāpēc? Rudens un drusku arii ziema..Tumsas dēļ
Kā tu vērtē gejus un lezbietes? mmm.tie kas praidā ākstijās,tie i untermenši,bet tā..piecieshu

Kā tad ir - blonds vai tumšmatains?- Tumšais

Garlaicīgaakais priekšmets-Algebra vai Geometrija?
Go to the top of the page
 
+Citēt rakstu
Pele
iesūtīt 13.12.2005 17:42
Raksts #45


Bēg no sera Kedogena
**

Grupa: Biedri
Pievienojās: 13.05.05



Bez kā tu negribētu dzīvot? shitas visssss jau aizpildiits ieprieksh (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
Ko tu nekad mūžā nenogaršotu?
Ko tu nekad nedarītu?
Kurā ķermeņa daļā tu nekad nedurtu pīrsingu?
Kam būtu jānotiek, lai tu labprātīgi dotos karā?
Ko tu velētos saņemt Ziemassvētkos?
Ko tu vēlētos sava mūža laikā izdarīt?
Kas ir labāks -
No kā tu nekad neatteiktos?
Ja tu būtu krustvārdu mīkla, tad kāda?
Kas ir pats jaukākais, ko tev kāds jebkad ir teicis?
Kādas ir pašas vecākās atmiņas no bērnības?
Cik gadu vecumaa tew bija pirmaa miilestiiba?
Vai tu esi romantisks/-a vai tomēr perverss/-a?
Vai gribētu labāk būt pretējais dzimums?
Kāds ir tavs mīļākais saldējums?
Kā plāno sagaidīt jauno gadu?
Vai ir filmas, kuras skatoties raudāji?
Mīļākā grupa,mūziķis(bet tikai 1)
Vai esi māņticīgs-/a
Kāda vēsturiska persona tu gribētu būt?
Skaistākais ko šodien redzēju.
Kur gribētu dzīvot, neskaitot Latviju? Londonā vai Francijā
Vislabākā mājas lapa kādu tev gadījies apmeklēt? neatceros
Tava pirmā asociācija ar vārdu `Rudens`? lapas
kas tev sevī nepatīk *vari izvēlēties* ? spītība
Notikums/lieta/cilvēks, kas izmainīja tavu dzīvi. hmm, nezinu...
Muļķīgākais, ko esi izdarījis/- usi . jā, jā teikshu!
Vai tev patīk Greenday? jā
Tev ir gadījies krist no kāpnēm? jā (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif)
Cik gadu vecumā tu gribētu nomirt?(Ja vispār gribi) uh, nezinu (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif)
Kurš sporta veids tev vislabāk padodas? volejbols
Ja Tev būtu viens jautājums Dievam, ko Tu viņam jautātu? ...
Smieklīgākais notikums mūžā. : neatceros
Mīļākais gadalaiks? Kāpēc? pavasaris un ziema... tāpatās (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
Kā tu vērtē gejus un lezbietes? tā ir v9ņu ne mana problēma (ja tā ir problēma)
Kā tad ir - blonds-a vai tumšmatains-a? blonda (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif)

Garlaicīgaakais priekšmets-Algebra

ko tev patīk darīt ziemas vakaros?
Go to the top of the page
 
+Citēt rakstu
Vilks
iesūtīt 13.12.2005 20:15
Raksts #46


Cīnās ar Lankašīras laumiņām
***

Grupa: Biedri
Pievienojās: 29.05.05
Kur: ezermala



laikam jau sanāks ļoti tradicionālas atbildes (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif)

Bez kā tu negribētu dzīvot? bez ticības Dievam
Ko tu nekad mūžā nenogaršotu? narkotikas
Ko tu nekad nedarītu? ar nolūku otram ko ļaunu
[/b]? lūpā
Kam būtu jānotiek, lai tu labprātīgi dotos karā? jābūt pārliecinātai, ka bez manis tur neiztiks
Ko tu velētos saņemt Ziemassvētkos? mīlestību un mieru
Ko tu vēlētos sava mūža laikā izdarīt? iemācīties mīlēt
Kas ir labāks - (???)
No kā tu nekad neatteiktos? no mīļa smaida (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif)
Ja tu būtu krustvārdu mīkla, tad kāda? samu'džināta un neatminama
Kas ir pats jaukākais, ko tev kāds jebkad ir teicis? 'tu esi mīļa
Kādas ir pašas vecākās atmiņas no bērnības? bērnudārzā viskautkas
Cik gadu vecumaa tew bija pirmaa miilestiiba? 5?
Vai tu esi romantisks/-a vai tomēr perverss/-a? ak.. gribētos būt romantiskai.. nu tad būšu ar'
Vai gribētu labāk būt pretējais dzimums? ir gadījies vēlēties.. bet gan jau esmu ar nolūku dzimusi tāda, kā esmu
Kāds ir tavs mīļākais saldējums? zemeņu (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
Kā plāno sagaidīt jauno gadu? ar ļoti mīļu cilvēku:)
Vai ir filmas, kuras skatoties raudāji? aha. tāpēc es tās bieži neskatos
Mīļākā grupa,mūziķis(bet tikai 1) Cosmos, Cosmos ueber Alles
Vai esi māņticīgs-/a ne-a
Kāda vēsturiska persona tu gribētu būt? Marija Magdalēna
Skaistākais ko šodien redzēju. saulrieta debesis:)
Kur gribētu dzīvot, neskaitot Latviju? Vācijā, Heidelbergā
Vislabākā mājas lapa kādu tev gadījies apmeklēt? cosmosmusic.lv (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
Tava pirmā asociācija ar vārdu `Rudens`? ak.. pasakaini skaisti
kas tev sevī nepatīk *vari izvēlēties* ? nekārtība, haotiskums
Notikums/lieta/cilvēks, kas izmainīja tavu dzīvi. viena ļoti laba draudzene.. es nekad mūžā nebūtu ticējusi, ka pusgada laikā tā mainīšos (un vēl savos gados), bet tā nu ir (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
Muļķīgākais, ko esi izdarījis/- usi . iespējams - tas, ka piedzimu
Vai tev patīk Greenday? (ups.. kas tas ir?)
Tev ir gadījies krist no kāpnēm? aha. nokuleņot ar galvu pa priekšu.. labi, ka biju ievīstīta ziemas drēbēs:)
Cik gadu vecumā tu gribētu nomirt?(Ja vispār gribi) nu, katrā laikā. kā jums ērtāk.
Kurš sporta veids tev vislabāk padodas? orientēšanās droši vien
Ja Tev būtu viens jautājums Dievam, ko Tu viņam jautātu? kā Tu vari mani tik ļoti mīlēt? (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
Smieklīgākais notikums mūžā. uijj, es par sevi laikam īsti neprotu smieties.. ek.
Mīļākais gadalaiks? Kāpēc? rudens. jo tas ir tik jauki melanholisks un mana dzimšanas diena ir tam tieši pa vidu..
Kā tu vērtē gejus un lezbietes? cilvēki. varbūt mazliet apmaldījušies.
Kā tad ir - blonds-a vai tumšmatains-a? sarkanmate:)
Garlaicīgaakais priekšmets- jebkurš, kur ir garlaicīgs pasniedzējs/btv. skolotājs (mana metode garlaicīgu priekšmetu asijāšanai - ja es neaizmiegu pirmās nodarbības laikā, ir vērts apmeklēt (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) )
ko tev patīk darīt ziemas vakaros? sēdēt siltā istabā un lasīt GP (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)

ko tu mīli vairāk par visu pasaulē?
Go to the top of the page
 
+Citēt rakstu
joua
iesūtīt 20.12.2005 18:15
Raksts #47


Dzer sviestalu Trijos slotaskātos
****

Grupa: Biedri
Pievienojās: 25.11.05
Kur: 20 metrus virs zombiju pūļa, cīnoties par izdzīvošanu



Bez kā tu negribētu dzīvot? bez muuzikas un jautriibas
Ko tu nekad mūžā nenogaršotu? benziinu
Ko tu nekad nedarītu? nerunaatu ar bijusho simpaatiju
Kam būtu jānotiek, lai tu labprātīgi dotos karā? man buutu jaazaudee viss,kas man kaut ko noziimee
Ko tu velētos saņemt Ziemassvētkos? digitaalo fotoaparaatu (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif)
Ko tu vēlētos sava mūža laikā izdarīt? paarvaakties uz Venēciju
Kas ir labāks - kas? (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif)
No kā tu nekad neatteiktos? no no jautriibas
Ja tu būtu krustvārdu mīkla, tad kāda? tuksha
Kas ir pats jaukākais, ko tev kāds jebkad ir teicis? tu man noziimee ljoti daudz
Kādas ir pašas vecākās atmiņas no bērnības? asteriks un obeliks
Cik gadu vecumaa tew bija pirmaa miilestiiba? 11
Vai tu esi romantisks/-a vai tomēr perverss/-a? kombineetais variants
Vai gribētu labāk būt pretējais dzimums? nee
Kāds ir tavs mīļākais saldējums? karamelju
Kā plāno sagaidīt jauno gadu? ar glaazi un ...
Vai ir filmas, kuras skatoties raudāji? jaa,un ljoti patiesi
Mīļākā grupa,mūziķis(bet tikai 1) Rammstein
Vai esi māņticīgs-/a aha
Kāda vēsturiska persona tu gribētu būt? James Dean
Skaistākais ko šodien redzēju. saulleekts
Kur gribētu dzīvot, neskaitot Latviju? Italijā,Venēcijā
Vislabākā mājas lapa kādu tev gadījies apmeklēt? nav
Tava pirmā asociācija ar vārdu `Rudens`? draudzenes dziesma par lapaam
kas tev sevī nepatīk *vari izvēlēties* ? kluseeshana
Notikums/lieta/cilvēks, kas izmainīja tavu dzīvi. kaada filma un kaada makts saruna
Muļķīgākais, ko esi izdarījis/- usi . eee...
Vai tev patīk Greenday? Jaa,jaa,jaa!
Tev ir gadījies krist no kāpnēm? pirmajaa klasee
Cik gadu vecumā tu gribētu nomirt?(Ja vispār gribi) es izveelos variantu-kad pienaaks,tad redzees
Kurš sporta veids tev vislabāk padodas? beegshana
Ja Tev būtu viens jautājums Dievam, ko Tu viņam jautātu? neko
Smieklīgākais notikums mūžā. taadu ir bijushi daudz,iipashi autobusos
Mīļākais gadalaiks? Kāpēc? vasara un pats tumshaakais ziemas vidus.pretstati.
Kā tu vērtē gejus un lezbietes? nekaa
Kā tad ir - blonds-a vai tumšmatains-a? brunete
Garlaicīgaakais priekšmets- FIZIKA
ko tev patīk darīt ziemas vakaros? izklaideeties slidojot un seezjot Kurbijkurnee.

kas tev skjiet vispretiigaakais,ko muuzjaa esi redzeejis/-usi? mazu dziivniecinju spiidzinaashana(kaa es toreiz izkaavos (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/two_handed.gif) (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/dwarf_a.gif) (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/zorro.gif)
Go to the top of the page
 
+Citēt rakstu
Ledene
iesūtīt 20.12.2005 19:54
Raksts #48


Kļūst par pirmo, kas izbaudījis visas visgaršu zirnīšu garšas
*****

Grupa: Biedri
Pievienojās: 30.06.04
Kur: Rīga



[uz iepriekšējiem ir jau tapis atbildēts (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/meele_a.gif) ]
Vai gribētu labāk būt pretējais dzimums? :: nē
Kāds ir tavs mīļākais saldējums? :: melleņu, marakujas
Kā plāno sagaidīt jauno gadu? :: skatoties uguņošanu pa logu un samīļojot tuvākos
Vai ir filmas, kuras skatoties raudāji? :: dažas
Mīļākā grupa,mūziķis:: šobrīd Verve
Vai esi māņticīgs-/a :: mazliet
Kāda vēsturiska persona tu gribētu būt? :: Kleopatra
Skaistākais ko šodien redzēju :: pateicības asaras draudzenes acīs
Kur gribētu dzīvot, neskaitot Latviju? :: Monako nebūtu ne vainas
Vislabākā mājas lapa kādu tev gadījies apmeklēt? :: hmm...
Tava pirmā asociācija ar vārdu `Rudens`? :: Prāta Vētras dziesma un kļavu lapas
kas tev sevī nepatīk *vari izvēlēties* ? :: ādas tips
Notikums/lieta/cilvēks, kas izmainīja tavu dzīvi :: ietekmē jau viss un visi vairāk vai mazāk..
Muļķīgākais, ko esi izdarījis/- usi :: padevusies šad tad, kad vajadzēja sakopot spēkus un cīnīties tālāk
Vai tev patīk Greenday? :: var klausīties
Cik gadu vecumā tu gribētu nomirt?(Ja vispār gribi) :: nemēdzu domāt par tādām lietām (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif)
Kurš sporta veids tev vislabāk padodas? :: slidošana (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)
Ja Tev būtu viens jautājums Dievam, ko Tu viņam jautātu? :: Kad un vai pienāks Pastardiena
Smieklīgākais notikums mūžā :: katru dienu jau gadās kas tāds, ka nākas pārsmieties līdz asarām (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
Mīļākais gadalaiks? Kāpēc? :: rudens. Apvieno sevī visus pārējos.
Kā tu vērtē gejus un lezbietes? :: bez aizspriedumiem, bet ar zināmu žēlumu
Kā tad ir - blonds-a vai tumšmatains-a? : blonda
Garlaicīgaakais priekšmets :: šobrīd ķīmija un ģeometrija, bet pasniedzēju dēļ
ko tev patīk darīt ziemas vakaros? :: slidot, pastaigāties ar draugiem, ēst piparkūkas
kas tev skjiet vispretiigaakais,ko muuzjaa esi redzeejis/-usi? :: grūti pateikt
Go to the top of the page
 
+Citēt rakstu
moonguide
iesūtīt 22.12.2005 01:38
Raksts #49


Izrāda pirmās maģijas pazīmes
*

Grupa: Biedri
Pievienojās: 26.11.05
Kur: Nu Tur !!



Bez kā tu negribētu dzīvot? bez muuzikas (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/dance_a.gif)
Ko tu nekad mūžā nenogaršotu? to ko mammma neljauj (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)
Ko tu nekad nedarītu? nenogalinaatu
Kam būtu jānotiek, lai tu labprātīgi dotos karā? karam jaabuut par Latvijas briiviibu nevis kkaadas miera misijas...
Ko tu velētos saņemt Ziemassvētkos? miiljo cilveeku sabiedriibu...
Ko tu vēlētos sava mūža laikā izdarīt? paspeet gan straadaat, gan izklaideeties
Kas ir labāks - maneejais (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)
No kā tu nekad neatteiktos? no siltuma
Ja tu būtu krustvārdu mīkla, tad kāda? bez neviena cipara!!
Kas ir pats jaukākais, ko tev kāds jebkad ir teicis? "es tevi miilu" nu nekas jaukaaks nevar buut!! (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
Kādas ir pašas vecākās atmiņas no bērnības? zhigulis
Cik gadu vecumaa tew bija pirmaa miilestiiba? miilestiiba??? nuuuu nez nez....
Vai tu esi romantisks/-a vai tomēr perverss/-a? romantisks, noteikti.
Vai gribētu labāk būt pretējais dzimums? nee...!!!
Kāds ir tavs mīļākais saldējums? bishki pakusis.....
Kā plāno sagaidīt jauno gadu? neplaanoju...kaa vnm buus spontaanaas idejas (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
Vai ir filmas, kuras skatoties raudāji? gribeeju, bet neraudaaju...
Mīļākā grupa,mūziķis(bet tikai 1) nau neviens konkreets
Vai esi māņticīgs-/a ...tikai joka peec dazreiz... (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
Kāda vēsturiska persona tu gribētu būt? Karalis Arturs
Skaistākais ko šodien redzēju. sauli un ledeni (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
Kur gribētu dzīvot, neskaitot Latviju? Itaalijaa
Vislabākā mājas lapa kādu tev gadījies apmeklēt? www.draugiem.lv (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/whistling.gif)
Tava pirmā asociācija ar vārdu `Rudens`? pagaidaam dziesma...un kkas kraasains
kas tev sevī nepatīk *vari izvēlēties* ? ir dazi ieradumi, kurus vajadzeetu izskaust...
Notikums/lieta/cilvēks, kas izmainīja tavu dzīvi. pagaidaam veel nekas krasi nau izmainiijies, bet will see...
Muļķīgākais, ko esi izdarījis/- usi . neko nenozheeloju...
Vai tev patīk Greenday? jaa
Tev ir gadījies krist no kāpnēm? galiigi gaazties nau sanaacis, bet gan jau ka paklupis kaadreiz esmu.
Cik gadu vecumā tu gribētu nomirt?(Ja vispār gribi) Whooooo cares.... (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)
Kurš sporta veids tev vislabāk padodas? basketbols
Ja Tev būtu viens jautājums Dievam, ko Tu viņam jautātu? vai tu esi tikai viens vai vairaaki?
Smieklīgākais notikums mūžā. viens no daudziem: manas atziimes pamatskolaa (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
Mīļākais gadalaiks? Kāpēc? vasara....laikam taapeec ka vnk patiik siltums...un vissss
Kā tu vērtē gejus un lezbietes? neitraali
Kā tad ir - blonds-a vai tumšmatains-a? blondss
Garlaicīgaakais priekšmets- muuzika, ja vieniigi nau jaadzied---dziedaat man patiik.. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
ko tev patīk darīt ziemas vakaros? Seedeet biksees....

ko tu mīli vairāk par visu pasaulē? Dziiviibu....





mans jaut.: Vai tu domaa, ka esi skaists/a?
Go to the top of the page
 
+Citēt rakstu
Ļipa
iesūtīt 22.12.2005 11:49
Raksts #50


Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu
*****

Grupa: Biedri
Pievienojās: 26.04.04
Kur: rasā
Draudzīgākais forumietis 2009



Bez kā tu negribētu dzīvot? bez cilvēkiem
Ko tu nekad mūžā nenogaršotu? banānus (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/sick.gif)
Ko tu nekad nedarītu? mmm... Nezinu, laikam es nekad nelektu no jumta
Kam būtu jānotiek, lai tu labprātīgi dotos karā? Kaut kam šausmīgam.
Ko tu velētos saņemt Ziemassvētkos? Prieku
Ko tu vēlētos sava mūža laikā izdarīt? kaut ko tādu, kas priecētu citus vēl ilgi pēc tam, kad manis vairs nebūs.
Kas ir labāks nekas
No kā tu nekad neatteiktos? no cilvēkiem
Ja tu būtu krustvārdu mīkla, tad kāda? Bilžu mīkla
Kas ir pats jaukākais, ko tev kāds jebkad ir teicis? To tā nevar pateikt...
Kādas ir pašas vecākās atmiņas no bērnības? Mašīna, kurā varēja sēdēt un braukt un, kurai krita nost jumts. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)
Cik gadu vecumaa tew bija pirmaa miilestiiba? 7 vai 8 Ja, to tā var saukt. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)
Vai tu esi romantisks/-a vai tomēr perverss/-a? tomēr romantiska
Vai gribētu labāk būt pretējais dzimums? Paldiez, bet atturēšos
Kāds ir tavs mīļākais saldējums? Origo nopērkamais pa 50sant, ja rakstīts, ka garšo pēc greifrutiem, tad arī garšo. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)
Kā plāno sagaidīt jauno gadu? Mājās ar ģimeni
Vai ir filmas, kuras skatoties raudāji? ui, un daudz...
Mīļākā grupa,mūziķis(bet tikai 1) Nevaru izšķirties starp Aparātu un Labvēlīgo tipu tāpēc nesaku nevienu. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)
Vai esi māņticīgs-/a gadās
Kāda vēsturiska persona tu gribētu būt? Jakobīne
Skaistākais ko šodien redzēju. Smaids, Zanes sejā, kad viņa saņēma manu ziemassvētku dāvanu.
Kur gribētu dzīvot, neskaitot Latviju? Grieķijā, bet vispār palieku pie Latvijas
Vislabākā mājas lapa kādu tev gadījies apmeklēt? www.feini.lv
Tava pirmā asociācija ar vārdu `Rudens`? lapas
kas tev sevī nepatīk *vari izvēlēties* ? Es pat nezinu, kāda esmu tāda esmu. Nu, labi, varbūt mūžīgais bremzīgums? nez... Tiešām nezinu...
Notikums/lieta/cilvēks, kas izmainīja tavu dzīvi. O, jā, man tādi apvērsumi ir bijuši vismaz trīs, gan uz labo gan uz slikto pusi. Dzīvesvietu maiņas ļoti labi visu izmaina. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)
Muļķīgākais, ko esi izdarījis/- usi . sastrīdējusies ar kādu cilvēku.
Vai tev patīk Greenday? Nez, nez...
Tev ir gadījies krist no kāpnēm? aha...
Cik gadu vecumā tu gribētu nomirt?(Ja vispār gribi) Vispār jauman nav vēlēšanās mirt.
Kurš sporta veids tev vislabāk padodas? kārtis, respektīvi džokers.
Ja Tev būtu viens jautājums Dievam, ko Tu viņam jautātu? Kas mani sagaida nākotnē.
Smieklīgākais notikums mūžā. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
Mīļākais gadalaiks? Kāpēc? pavasaris. tad viss atdzīvojas. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)
Kā tu vērtē gejus un lezbietes? Cilvēki...
Kā tad ir - blonds-a vai tumšmatains-a? tumšmataina. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)
Garlaicīgaakais priekšmets Grāmatizdevējdarbība vai kā nu tur saucās....
ko tev patīk darīt ziemas vakaros? patiktos sēdēt pie kamīna, bet patīk lasīt grāmatu...
ko tu mīli vairāk par visu pasaulē? nez....

tumšs vai gaišs?
Go to the top of the page
 
+Citēt rakstu
pekene
iesūtīt 22.12.2005 22:00
Raksts #51


Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem
****

Grupa: Bijušie
Pievienojās: 18.11.03
Kur: starā par dzīvi



meklējiet iepriekšējās atbildes paši, man nav garīgā (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif)

Mīļākais gadalaiks? Kāpēc? | pavasaris, jo man ir dzišindina tad. Un vasara, jo tad es mīlu jūru naktīs. Un pavisam, pavisam agrs rudens - apmēram septembra vidus, kad es staigāju smukā jakā un dekorējos ar kļavlapām. Bet tā - laikam jau vasara.
Kā tu vērtē gejus un lezbietes? | you go (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) . Nē, nu, cilvēki tak. Lai dzīvo.
Kā tad ir - blonda vai tumšmataina? | tumšblonda.
Garlaicīgaakais priekšmets. | algebra (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif) . Lai gan - no otras puses - ir jautri, jo es vienmēr runājos ar draudzeni man aizmugurē (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) .
Ko tev patīk darīt ziemas vakaros? | lasīt grāmatas un sarunāties.
Ko tu mīli vairāk par visu pasaulē? | sevi. Tomēr.
Tumšs vai gaišs? | tumšs. Un, vēlams, kluss.

Baidies nomirt?
Go to the top of the page
 
+Citēt rakstu
zuzee
iesūtīt 27.12.2005 03:43
Raksts #52


Pārvērš vaboles par pogām
***

Grupa: Biedri
Pievienojās: 21.10.04



Bez kā tu negribētu dzīvot? bez gulēšana
Ko tu nekad mūžā nenogaršotu? nekad nesaki, nekad
Ko tu nekad nedarītu? domātu, ko tagad varētu nedarīt LOL
Kam būtu jānotiek, lai tu labprātīgi dotos karā? dotos karā arī, tad ja nekas,absolūti nekas nenotiktu
Ko tu velētos saņemt Ziemassvētkos? pagājuši jau
Ko tu vēlētos sava mūža laikā izdarīt? uzcelt pieminekli sev, par labiem darbiem cilvēces labā proti; urlu neienīšanu
No kā tu nekad neatteiktos? no sevis
Ja tu būtu krustvārdu mīkla, tad kāda? ļoti grūta
Kas ir pats jaukākais, ko tev kāds jebkad ir teicis? ' tu esi viens no desmit cilvēkiem, kurus es savā dzīvē augsti vērtēju un tu esi pirmā '
Kādas ir pašas vecākās atmiņas no bērnības? 'karavīrs'
Cik gadu vecumaa tew bija pirmaa miilestiiba? agrā bērnībā.proti, mamma mani palaida/izlaida brīvībā
Vai tu esi romantisks/-a vai tomēr perverss/-a? perversa
Vai gribētu labāk būt pretējais dzimums? izbeidz.tu laikam joko
Kāds ir tavs mīļākais saldējums? plombīru
Kā plāno sagaidīt jauno gadu? kā pagaišgad.laikā, kad visi ir ārā blenzt uz raķetēm.es saktos victoria secret showu un kārtoju savu istabu t.i klāju paladziņus.ok.tas bija aizpagaišgad
Vai ir filmas, kuras skatoties raudāji? prooootams
Mīļākā grupa,mūziķis(bet tikai 1) Stevie Nicks n Charlotte Martin, Fleetwood Mac
Kāda vēsturiska persona tu gribētu būt? Demakova
Skaistākais ko šodien redzēji? GP-galadibriela-keita blansheta.haha.
Kur gribētu dzīvot, neskaitot Latviju? Kanādā
Vislabākā mājas lapa kādu tev gadījies apmeklēt? http://www.inherownwords.com/
Tava pirmā asociācija ar vārdu `Rudens`? lapas
kas tev sevī nepatīk *vari izvēlēties* ? ir laiki, kad der būt muļķākai.spried pats, ko es gribu teikt
Notikums/lieta/cilvēks, kas izmainīja tavu dzīvi? viena filma
Muļķīgākais, ko esi izdarījis/- usi? pazvanījusies uz sex-telefonu vērtībā par 118 latiem.
Vai tev patīk Greenday? nooooo
Tev ir gadījies krist no kāpnēm? novelties,jā
Cik gadu vecumā tu gribētu nomirt?(Ja vispār gribi) ap 90 ( gribu mazbērnus redzēt )
Kurš sporta veids tev vislabāk padodas? domāšana ( nu baa.es nez)
Ja Tev būtu viens jautājums Dievam, ko Tu viņam jautātu? Kāpēc Tu nolādēts, laidi mani pasaulē?
Mīļākais gadalaiks? Kāpēc? rudens.piedzimu tai dienā, kad rudens iestājas
Kā tu vērtē gejus un lezbietes? visai profesionāli.patīk
Kā tad ir - blonds-a vai tumšmatains-a? tumša
ko tu mīli vairāk par visu pasaulē? sevi
Baidies nomirt? nekad nebaidos no taa, ko neesmu
a) iepazinusi
(IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/cool.gif) piedziivojusi n izdziivojusi uz sevis.domaajams

Vismuļķīgākā lieta?
Go to the top of the page
 
+Citēt rakstu
karmucis
iesūtīt 05.01.2006 15:51
Raksts #53


Sēž zem Šķirmices
**

Grupa: Biedri
Pievienojās: 31.08.05
Kur: Nav iespējams precīzi noteikt.



Bez kā tu negribētu dzīvot? Bez draugiem...
Ko tu nekad mūžā nenogaršotu? Tos ķīniešu dīvainos ēdienus... tās pērtiķu smadzenes utt...
Ko tu nekad nedarītu? Nevaru iedomāties...
Kam būtu jānotiek, lai tu labprātīgi dotos karā? Man būtu jākļūs nemirstīgai...
Ko tu velētos saņemt Ziemassvētkos? Jaunu portatīvo kompi!!
Ko tu vēlētos sava mūža laikā izdarīt? Apceļot pasauli un vēl šo to...
Kas ir labāks Nezinu...
No kā tu nekad neatteiktos? No kaudzes ar naudu...
Ja tu būtu krustvārdu mīkla, tad kāda? Tas ir stulbi bet nu labi... Tāda ko neviens nevarētu atminēt...
Kas ir pats jaukākais, ko tev kāds jebkad ir teicis? "Es tevi mīlu un tu esi pati labākā uz visas pasaules"
Kādas ir pašas vecākās atmiņas no bērnības? K'es iepazinos ar savy bijušo labāko draudzeni...
Cik gadu vecumaa tew bija pirmaa miilestiiba? emmm... laikam 8!
Vai tu esi romantisks/-a vai tomēr perverss/-a? Kā kuru reizi!
Vai gribētu labāk būt pretējais dzimums? Es neteiktu ka labāk...
Kāds ir tavs mīļākais saldējums? Olu liķiera un banānu šokolādes...
Kā plāno sagaidīt jauno gadu? Es sagaidīju baigi labā tusā...
Vai ir filmas, kuras skatoties raudāji? Kādreiz...
Mīļākā grupa,mūziķis(bet tikai 1) Merlins Mensons!!!
Vai esi māņticīgs-/a Nē-e
Kāda vēsturiska persona tu gribētu būt? Kāda pareģe no senajiem laikiem...
Skaistākais ko šodien redzēju. Mans kaķis...
Kur gribētu dzīvot, neskaitot Latviju? Amerikā, Anglijā, Japānā, Ēģiptē....
Vislabākā mājas lapa kādu tev gadījies apmeklēt? Nav tādas baigi labās vai nu arī es nevaru atcerēties linku!
Tava pirmā asociācija ar vārdu `Rudens`? Dubļi.
kas tev sevī nepatīk *vari izvēlēties* ? Mani mati...
Notikums/lieta/cilvēks, kas izmainīja tavu dzīvi. Skolas maiņa...
Muļķīgākais, ko esi izdarījis/- usi . Gandrīz nodedzinājusi māju!
Vai tev patīk Greenday? J;ā itkā jau normāla grupa...
Tev ir gadījies krist no kāpnēm? Jā!! Es nolidoju no 3 līdz puses no 1! neticas nevaig... vairākas nedēļas nogulēju slimnīcā...
Cik gadu vecumā tu gribētu nomirt?(Ja vispār gribi) Gribu un cik ātri vien iespējams...
Kurš sporta veids tev vislabāk padodas? Volejbols, futbols...
Ja Tev būtu viens jautājums Dievam, ko Tu viņam jautātu? Kāpēc izdzīvoju es un nevis mans brālis?
Smieklīgākais notikums mūžā. Pārāk gari lai uzraxtītu...
Mīļākais gadalaiks? Kāpēc? Ziema... Nav izskaidrojams...
Kā tu vērtē gejus un lezbietes? Normāli cilvēki! Es pazīst vienu geju un viņš ir sakarīgs cilvēks!
Kā tad ir - blonds-a vai tumšmatains-a? Melnmataina!!!
Garlaicīgaakais priekšmets Vēsture, Krievu valoda... Ai da labi visi vienādi!
ko tev patīk darīt ziemas vakaros? Tusēt ar draugiem
ko tu mīli vairāk par visu pasaulē? Nevienu!
Baidies nomirt? nē!!!



Ko tu domā par pēc nāves dzīvi?
Go to the top of the page
 
+Citēt rakstu
WinterLea.
iesūtīt 05.01.2006 19:13
Raksts #54


Studē augstākās pārvērtības
****

Grupa: Biedri
Pievienojās: 08.11.05
Kur: violet hill



Bez kā tu negribētu dzīvot? Bez mājām & draugiem...
Ko tu nekad mūžā nenogaršotu? Kautkādas delikateses kuras Indija un velns viņ zin kur ir ļoti populāras...
Ko tu nekad nedarītu? Nepastaigātos pa degošu māju..
Kam būtu jānotiek, lai tu labprātīgi dotos karā? Janomirst visiem maniem draugeim un radiem...
Ko tu velētos saņemt Ziemassvētkos? Lielas un skaļas tumbas (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif)
Ko tu vēlētos sava mūža laikā izdarīt? Satikt savu otru pusīti (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/blush.gif)
Kas ir labāks? nav ne jausmas...
No kā tu nekad neatteiktos? Brr... nezzinu... tas atkarīgs no apstākļiem..
Ja tu būtu krustvārdu mīkla, tad kāda? Rozā... ^^
Kas ir pats jaukākais, ko tev kāds jebkad ir teicis? "Tu esi jautrākā anekdote ko esmu dzirdējis.."
Kādas ir pašas vecākās atmiņas no bērnības? Tas ka es sadomāju pie mammas aizbraukt uz darbu 3 gados
Cik gadu vecumaa tew bija pirmaa miilestiiba? nu nezin.. laikam kautkur 8 gados..
Vai tu esi romantisks/-a vai tomēr perverss/-a? Abi un ļoti (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif)
Vai gribētu labāk būt pretējais dzimums? Nop... nekad (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/blink_a.gif)
Kāds ir tavs mīļākais saldējums? Karameļu
Kā plāno sagaidīt jauno gadu? nākamo? ar kādu labu draugu.. es tā ceru.. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/blush.gif)
Vai ir filmas, kuras skatoties raudāji? Titāniks.. pilnīgi noteikti...
Mīļākā grupa,mūziķis(bet tikai 1)! ēēē.. nu pagrūti.. labi.. teixim "gorillaz"
Vai esi māņticīgs-/a? nop, neesmu...
Kāda vēsturiska persona tu gribētu būt? nezinu
Skaistākais ko šodien redzēju. Sniegs
Kur gribētu dzīvot, neskaitot Latviju? Austrālijā...
Vislabākā mājas lapa kādu tev gadījies apmeklēt? nezinu... laikam neko tiiik prikolīgu neesmu apmeklējusi
Tava pirmā asociācija ar vārdu `Rudens`? Skola (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/blink_a.gif)
kas tev sevī nepatīk *vari izvēlēties* ? seja.. bwah...
Notikums/lieta/cilvēks, kas izmainīja tavu dzīvi. Linda... (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/blush.gif)
Muļķīgākais, ko esi izdarījis/- usi . Aizdzedzinājusi savu istabu (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif)
Vai tev patīk Greenday? nēēēēēēē.....
Tev ir gadījies krist no kāpnēm? ūūū jāā... daru to gandrīz katru dienu mājās kad skrienu pa trepēm... (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif)
Cik gadu vecumā tu gribētu nomirt?(Ja vispār gribi) aptuveni 85 ^^
Kurš sporta veids tev vislabāk padodas? orientēšanās, tur nav ko jautāt...
Ja Tev būtu viens jautājums Dievam, ko Tu viņam jautātu? Kāpēc man vienmēr patīk tie, kuri man nekad nebūs...???
Smieklīgākais notikums mūžā. Viss ir smieklīgi..
Mīļākais gadalaiks? Kāpēc? Ziema... Dzimene!!! (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
Kā tu vērtē gejus un lezbietes? nevienu tādu nepazīstu, nemāku vērtēt.. manuprāt normāli cilvēki
Kā tad ir - blonds-a vai tumšmatains-a? Tumšmataina...
Garlaicīgaakais priekšmets. Hmm... Laikam sports.. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/unsure_a.gif)
ko tev patīk darīt ziemas vakaros? Sēdēt mājās pie datora..
ko tu mīli vairāk par visu pasaulē? Kādu jauku cilvēciņu... (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/blush.gif)
Baidies nomirt? aha.
Ko tu domā par pēc nāves dzīvi? kautkāds sviesc...


Vai tava istaba vienmēr ir kārtībā?
Go to the top of the page
 
+Citēt rakstu
estraven
iesūtīt 07.02.2006 03:21
Raksts #55


Izrāda pirmās maģijas pazīmes
*

Grupa: Biedri
Pievienojās: 17.09.05
Kur: Nav tava daļa



Bez kā tu negribētu dzīvot? bez saules debesiis
Ko tu nekad mūžā nenogaršotu? kaut ko no kjermenja apakshdaljas... jebkura dziivnieka.
Ko tu nekad nedarītu? nav taadas lietas, par kuru vareetu apgalvot ''nekad''
Kam būtu jānotiek, lai tu labprātīgi dotos karā? pilniigi visai pasaulei nevareetu buut nekaadas citas opcijas, kaa tikai doties karaa.
Ko tu velētos saņemt Ziemassvētkos? miilestiibu, vienalga, kaadaa formaa un no kaa
Ko tu vēlētos sava mūža laikā izdarīt? atrast miiljoto cilveeku UN dariit vinju laimiigu
Kas ir labāks? no kaa? (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
No kā tu nekad neatteiktos? no mazaam, patiikamaam dziives baudaam... piem., no peldes ezeraa vasaraa.
Ja tu būtu krustvārdu mīkla, tad kāda? ljoti ruupiigs un sarezgjiits tiikls pa visu lapu
Kas ir pats jaukākais, ko tev kāds jebkad ir teicis? neee... ne sheit, sheit es nevaru to teikt.
Kādas ir pašas vecākās atmiņas no bērnības? es gulju uz sarkanas vateetaas segas, virtuvee cepas galja.
Cik gadu vecumaa tew bija pirmaa miilestiiba? ak jel... 16
Vai tu esi romantisks/-a vai tomēr perverss/-a? perversija bez romantikas, domaajat, nevar pastaaveet? Romantiska.
Vai gribētu labāk būt pretējais dzimums? Reizeem esmu gribeejusi, bet nu vairs sen nee.
Kāds ir tavs mīļākais saldējums? shokolaades
Kā plāno sagaidīt jauno gadu? nākamo? nezinu un negribu zinaat
Vai ir filmas, kuras skatoties raudāji? jaa, tikko, Brokeback Mountain
Mīļākā grupa,mūziķis(bet tikai 1)! U2
Vai esi māņticīgs-/a? mazliet... ui, nee diezgan daudz (nokaunas)
Kāda vēsturiska persona tu gribētu būt? varbuut sers Dzons Taveners... komponists, kursh raksta briiniskiigu muuziku, kaut reizeem diivainu.
Skaistākais ko šodien redzēju. Ezers pie universitaates un zosis tajaa.
Kur gribētu dzīvot, neskaitot Latviju? Francijaa laikam tomeer.
Vislabākā mājas lapa kādu tev gadījies apmeklēt? nez... nav neviena palikusi iipashi praataa.
Tava pirmā asociācija ar vārdu `Rudens`? oranzhsarkans un salts
kas tev sevī nepatīk *vari izvēlēties* ? deguns
Notikums/lieta/cilvēks, kas izmainīja tavu dzīvi. acu atveershana saulainaa dienaa kaadaa saules pielietaa istabaa (nee, nee, tam nav nekaada sakara ar romantiku, bet taapat shito neviens nelasiis... (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) )
Muļķīgākais, ko esi izdarījis/- usi . Meegjinaajusi ar varu. Daudz ko.
Vai tev patīk Greenday? Ne paaraak.
Tev ir gadījies krist no kāpnēm? Paldies Dievam, nee.
Cik gadu vecumā tu gribētu nomirt?(Ja vispār gribi) Visiem gribas nomirt 92 gadu vecumaa peec laimiigas dziives vai 27 (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) gadu vecumaa tad, ja ir taa, kaa parasti, tas ir, kaa tagad (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif)
Kurš sporta veids tev vislabāk padodas? peldeeshana
Ja Tev būtu viens jautājums Dievam, ko Tu viņam jautatu? Why didn't you give us more evidence?
Smieklīgākais notikums mūžā. varbuut visa beerniiba.
Mīļākais gadalaiks? Kāpēc? Ziema. Sarma, sniegs, tiirs, ledaajs, iistums, vientuliiba, patiesiiba, saapes, skaistums un miers.
Kā tu vērtē gejus un lezbietes? Taapat kaa visus ne savas vainas peec nelaimiigus cilveekus.
Kā tad ir - blonds-a vai tumšmatains-a? Blonda.
Garlaicīgaakais priekšmets. Anglju valodas teksta interpretaacija as carried out by our LKA teacher E. K.
ko tev patīk darīt ziemas vakaros? ieritinaaties zem segaam, lasiit un dedzinaat sveci.
ko tu mīli vairāk par visu pasaulē? Vinji zina.
Baidies nomirt? Nee, paaraak maz baidos, tur taa lieta...
Ko tu domā par pēc nāves dzīvi? I hate to think what happens when I reach it (quote)
Vai tava istaba vienmēr ir kārtībā? neeeeeee, nekad!! (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif)

Vai tu esi gribeejis kaadam paliidzeet izbeigt cieshanas?

Šo rakstu rediģēja estraven: 07.02.2006 03:23
Go to the top of the page
 
+Citēt rakstu
Kalevale
iesūtīt 07.02.2006 11:50
Raksts #56


Lecina seskus
*****

Grupa: Bijušie
Pievienojās: 12.01.06
Kur: In a world, where good things happen to me.



Bez kā tu negribētu dzīvot? bez sirds.
Ko tu nekad mūžā nenogaršotu? griķus, vārītus burkānus un vēl šo to...
Ko tu nekad nedarītu? nesmēķētu.
Kam būtu jānotiek, lai tu labprātīgi dotos karā? jābūt izmisušai, par to, ka latvieši zaudē!
Ko tu velētos saņemt Ziemassvētkos? Ziemassvētku vecīti.
Ko tu vēlētos sava mūža laikā izdarīt? labāk neteikt, citādi nepiepildīsies!
Kas ir labāks? es!
No kā tu nekad neatteiktos? no saviem vārdiem.
Ja tu būtu krustvārdu mīkla, tad kāda? sarežģīta,kuaria veltīgi meklēt atbildes, jo tādu nemaz nav.
Kas ir pats jaukākais, ko tev kāds jebkad ir teicis? tas bija dialogs.
es: es tevi ienīstu, atdod manu pufaiku.
ne es: tikai tad, kad tu pateiksi!
es: ko pateikšu?
ne es: Kale...tu esi skaista. [tas cilvēks izklausījās tik apmulsis un arī es apmulsu]
Kādas ir pašas vecākās atmiņas no bērnības? es sēžu traktorā un mēģinu izspļaut košļeni. [kā tas beidzās? Tas bij smieklīgi...]
Cik gadu vecumaa tew bija pirmaa miilestiiba? ui... nezinu, laikam, ka 12
Vai tu esi romantisks/-a vai tomēr perverss/-a? ne šis ne tas! Ab und zu romantiska, taču perversa nekad!
Vai gribētu labāk būt pretējais dzimums? dažreiz.
Kāds ir tavs mīļākais saldējums? šokolādes
Kā plāno sagaidīt jauno gadu? vēl neplānoju.
Vai ir filmas, kuras skatoties raudāji? jā, daudzas, bet tāda, pēc kuras vēl ilgi nevarēju nomierināties bija Zaļā jūdze.
Mīļākā grupa,mūziķis(bet tikai 1)! lai iet... Avril Lavigne
Vai esi māņticīgs-/a? esmu.
Kāda vēsturiska persona tu gribētu būt? Napoleons Bonaparts [tas nekas, ka vīrietis.] vai arī Žanna D'Arka.
Skaistākais ko šodien redzēju. lol... mans spoguļattēls. tas ir vienīgais, ko šodien esmu redzējusi.
Kur gribētu dzīvot, neskaitot Latviju? uz Mēness.
Vislabākā mājas lapa kādu tev gadījies apmeklēt? kurbijkurne?
Tava pirmā asociācija ar vārdu `Rudens`? Prāta vētras dziesma un arī Fomina un Kleina dziesma.
kas tev sevī nepatīk *vari izvēlēties* ? deguns.
Notikums/lieta/cilvēks, kas izmainīja tavu dzīvi. avārija un neveiksmes.
Muļķīgākais, ko esi izdarījis/- usi . gandrīz viss, taču galvenais neko nenožēlot!
Vai tev patīk Greenday? neatceros, kas viņi bija... laikam tomēr, kā nedaudz patīk.
Tev ir gadījies krist no kāpnēm? jā, daudzas reizes.
Cik gadu vecumā tu gribētu nomirt? es nezinu, kas tas ir, bet jau kopš septiņu gadu vecuma mana nojauta saka, ka nomiršu 88 gadu vecumā.
Kurš sporta veids tev vislabāk padodas? voleibols, futbols... ai, daudzi.
Ja Tev būtu viens jautājums Dievam, ko Tu viņam jautatu?Kādēļ es?
Smieklīgākais notikums mūžā. visa mana dzīve ir smieklīga.
Mīļākais gadalaiks? Kāpēc? vasara, jo tad ir silts un man ir dzimšanas diena.
Kā tu vērtē gejus un lezbietes? man vienalga, kādi viņi ir, tādi ir, tikai, lai to tik skaļi neafišē, es taču neeju uz ielas un nekliedzu, ka esmu normāla.
Kā tad ir - blonds-a vai tumšmatains-a? krāsota.
Garlaicīgaakais priekšmets. krievu valoda.
ko tev patīk darīt ziemas vakaros? lasīt, adīt, ieritināties segā.
ko tu mīli vairāk par visu pasaulē? mīļākos cilvēkus.
Baidies nomirt? Nelaikam, ka nē... bet varbūt tomēr, jā?
Ko tu domā par pēc nāves dzīvi? nedomāju... tur mana problēma, par maz domāju.
Vai tava istaba vienmēr ir kārtībā? parasti ir, bet gadās reizes, kad es tur arī uzturos... nu tad gan...
Vai tu esi gribeejis kaadam paliidzeet izbeigt cieshanas? jū, daudziem, daudzreiz un emu to arī izdarījusi.

Tev patīk tava dzīve?
Go to the top of the page
 
+Citēt rakstu
Sfinx
iesūtīt 07.02.2006 12:07
Raksts #57


Cīnās ar Lankašīras laumiņām
***

Grupa: Biedri
Pievienojās: 22.05.04



Bez kā tu negribētu dzīvot? bez draugiem
Ko tu nekad mūžā nenogaršotu? nez..
Ko tu nekad nedarītu? nesmēķētu.
Kam būtu jānotiek, lai tu labprātīgi dotos karā? nekam sevišķam
Ko tu velētos saņemt Ziemassvētkos? Naudu
Ko tu vēlētos sava mūža laikā izdarīt? daudz...
Kas ir labāks? es...
No kā tu nekad neatteiktos? no cilvēkiem man apkārt
Ja tu būtu krustvārdu mīkla, tad kāda? nē..nebuutu vis
Kas ir pats jaukākais, ko tev kāds jebkad ir teicis? nez
Kādas ir pašas vecākās atmiņas no bērnības? parak sen
Cik gadu vecumaa tew bija pirmaa miilestiiba? 11
Vai tu esi romantisks/-a vai tomēr perverss/-a? abi reizee
Vai gribētu labāk būt pretējais dzimums? iespeejams
Kāds ir tavs mīļākais saldējums? šokolādes
Kā plāno sagaidīt jauno gadu? iztiksim bez
Vai ir filmas, kuras skatoties raudāji? nope
Mīļākā grupa,mūziķis(bet tikai 1)! Schola Cantorum Riga
Vai esi māņticīgs-/a? nop
Kāda vēsturiska persona tu gribētu būt? Jēzus vai Dāvids
Skaistākais ko šodien redzēju. Rinalda acis
Kur gribētu dzīvot, neskaitot Latviju? Itaalija
Vislabākā mājas lapa kādu tev gadījies apmeklēt? www.katedrale.lv
Tava pirmā asociācija ar vārdu `Rudens`? skola
kas tev sevī nepatīk *vari izvēlēties* ? viss
Notikums/lieta/cilvēks, kas izmainīja tavu dzīvi. RGS
Muļķīgākais, ko esi izdarījis/- usi . sen
Vai tev patīk Greenday? nee
Tev ir gadījies krist no kāpnēm? jā, daudzas reizes.
Cik gadu vecumā tu gribētu nomirt? tuuliit
Kurš sporta veids tev vislabāk padodas? voleibols
Ja Tev būtu viens jautājums Dievam, ko Tu viņam jautatu? es Vinjam visu laiku kauko jautaaju
Smieklīgākais notikums mūžā. visa mana dzīve ir smieklīga.
Mīļākais gadalaiks? Kāpēc? vasara, jo tad ir silts un man ir dzimšanas diena.
Kā tu vērtē gejus un lezbietes? forshi cilveeki un nepiesienieties man par shiem vaardiem. mans psihikjis ir gejs.
Kā tad ir - blonds-a vai tumšmatains-a? krāsota.
Garlaicīgaakais priekšmets. krievu valoda.
ko tev patīk darīt ziemas vakaros? runaat pa telefonu
ko tu mīli vairāk par visu pasaulē? bazniicu (kaa eeku) un muuziku
Baidies nomirt? nee
Ko tu domā par pēc nāves dzīvi? ..palasi biibeli
Vai tava istaba vienmēr ir kārtībā? kaa tad
Vai tu esi gribeejis kaadam paliidzeet izbeigt cieshanas? jaa..
Tev patīk tava dzīve? riebjas

tev patīk senā mūzika?

Šo rakstu rediģēja Sfinx: 07.02.2006 12:08
Go to the top of the page
 
+Citēt rakstu
WinterLea.
iesūtīt 07.02.2006 16:09
Raksts #58


Studē augstākās pārvērtības
****

Grupa: Biedri
Pievienojās: 08.11.05
Kur: violet hill



Bez kā tu negribētu dzīvot? bez labākajiem draugiem
Ko tu nekad mūžā nenogaršotu? ē.. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/blush.gif) nejautājiet, nezinu
Ko tu nekad nedarītu? labs jautājums
Kam būtu jānotiek, lai tu labprātīgi dotos karā? jāsafanojas par vēsturi un jādabū aizsargtērps (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)
Ko tu velētos saņemt Ziemassvētkos? saņemt? nez. es vnk vēlētos aiziet pie draugiem
Ko tu vēlētos sava mūža laikā izdarīt? pateikt dažus vārdus dažiem cilvēkiem.. vēl neesmu saņēmusies. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/whistling.gif)
Kas ir labāks? es.. labāka par vienu `````.
No kā tu nekad neatteiktos? no mīlestības.
Ja tu būtu krustvārdu mīkla, tad kāda? nez`.
Kas ir pats jaukākais, ko tev kāds jebkad ir teicis? nau ne jausmas
Kādas ir pašas vecākās atmiņas no bērnības? nāzin`.
Cik gadu vecumaa tew bija pirmaa miilestiiba? a es varbūt neatceros?!
Vai tu esi romantisks/-a vai tomēr perverss/-a? uj. ļoti. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/blush.gif)
Vai gribētu labāk būt pretējais dzimums? nea.
Kāds ir tavs mīļākais saldējums? karameļu/ķiršu
Kā plāno sagaidīt jauno gadu? nedzērusi.
Vai ir filmas, kuras skatoties raudāji? tā uzreiz nepateikšu.
Mīļākā grupa,mūziķis(bet tikai 1)! madonna
Vai esi māņticīgs-/a? nea.
Kāda vēsturiska persona tu gribētu būt? Atēna (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)
Skaistākais ko šodien redzēju. kā visa klase aprunā vienu ūberkruto meiteni (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)
Kur gribētu dzīvot, neskaitot Latviju? ASV
Vislabākā mājas lapa kādu tev gadījies apmeklēt? bambocha (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
Tava pirmā asociācija ar vārdu `Rudens`? mīlestība. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/blush.gif)
kas tev sevī nepatīk *vari izvēlēties* ? mati
Notikums/lieta/cilvēks, kas izmainīja tavu dzīvi. Linduc
Muļķīgākais, ko esi izdarījis/- usi . nez
Vai tev patīk Greenday? nea
Tev ir gadījies krist no kāpnēm? ļoti bieži. pat šodien (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/biggrin.gif)
Cik gadu vecumā tu gribētu nomirt? negribu par to domāt (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/crying.gif)
Kurš sporta veids tev vislabāk padodas? orientēšanās/florbols
Ja Tev būtu viens jautājums Dievam, ko Tu viņam jautatu? kāāāpēēc un ne šitā??
Smieklīgākais notikums mūžā. kad viena neciešama meiten` apsēdās blakus, iebļāvos:"KO TU TE DARI!?!" *a visi rēc.. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/biggrin.gif) * lab` tas bija šodien. nebija jau smieklīgi
Mīļākais gadalaiks? Kāpēc? vasara - siiilts (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) , nav šūles, draugi.
Kā tu vērtē gejus un lezbietes? n/v (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/biggrin.gif)
Kā tad ir - blonds-a vai tumšmatains-a? tumšmataina laikam
Garlaicīgaakais priekšmets. bioloģija/vācu valoda
ko tev patīk darīt ziemas vakaros? sēdēt stūrīti pie radiatoriem, lasīt grāmatu vai zīmēt vai sapņot
ko tu mīli vairāk par visu pasaulē? nau ne jausmas.
Baidies nomirt? jāā (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/blush.gif)
Ko tu domā par pēc nāves dzīvi? tādas nav.. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)
Vai tava istaba vienmēr ir kārtībā? ej tu kāst, laikam jau nau.
Vai tu esi gribeejis kaadam paliidzeet izbeigt cieshanas? laikam nē.
Tev patīk tava dzīve? dažreiz.
tev patīk senā mūzika? nēē

Tev patīk, kad ārā ir -25?
Go to the top of the page
 
+Citēt rakstu
nenuil
iesūtīt 07.02.2006 16:35
Raksts #59


Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu
*****

Grupa: Biedri
Pievienojās: 21.01.06
Kur: šodien zeme iztiks bez mums
Novembra mākslinieks 2009



Bez kā tu negribētu dzīvot? bez gjimenes un draugiem
Ko tu nekad mūžā nenogaršotu? kakju churas (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
Ko tu nekad nedarītu? taadu lietu ir daudz, piem, es nekad neskuupstiitu savu sporta skolotaaju, nekad nemainiitu dzimumu, utt...
Kam būtu jānotiek, lai tu labprātīgi dotos karā? man buutu jaazaudee visu kas man daargs, tad es ietu to atriebt
Ko tu velētos saņemt Ziemassvētkos? es sanjeemu, ko gribeeju - praata veetras DVD
Ko tu vēlētos sava mūža laikā izdarīt? kaut ko sakariigu un jeedziigu, gribeetu vnk normaalu dziivi nodziivot un nenodzerties...
Kas ir labāks? optimisms, tad jau viss liekas labaaks...
No kā tu nekad neatteiktos? no draugiem, gjimenes, miilestiibas...
Ja tu būtu krustvārdu mīkla, tad kāda? zviedru miikla par HP un GP
Kas ir pats jaukākais, ko tev kāds jebkad ir teicis? es tieshaam nezinu, es tikai veel to gaidu...
Kādas ir pašas vecākās atmiņas no bērnības? kaa muusu gjimene peerk televizoru
Cik gadu vecumaa tew bija pirmaa miilestiiba? man miilestiiba nau bijusi, tikai simpaatijas jau no beernu daarza laikiem
Vai tu esi romantisks/-a vai tomēr perverss/-a? kaa kuro reizi, citreiz virsroku njem romantika, citreiz perversiibas...
Vai gribētu labāk būt pretējais dzimums? neeeeeeee
Kāds ir tavs mīļākais saldējums? shokolaades
Kā plāno sagaidīt jauno gadu? jau sagaidiiju un ljoti jautri
Vai ir filmas, kuras skatoties raudāji? titaaniks, zaljaa juudze
Mīļākā grupa,mūziķis(bet tikai 1)! praata veetra
Vai esi māņticīgs-/a? dazhreiz
Kāda vēsturiska persona tu gribētu būt?kaada forsha dieviete
Skaistākais ko šodien redzēju. saulriets (pashlaik redzu)
Kur gribētu dzīvot, neskaitot Latviju?uz kaadu laicinju kaadaa siltaa valstii un veel vareetu francijaa
Vislabākā mājas lapa kādu tev gadījies apmeklēt? nau taadas
Tava pirmā asociācija ar vārdu `Rudens`? praata veetras dziesma
kas tev sevī nepatīk *vari izvēlēties* ? deguns
Notikums/lieta/cilvēks, kas izmainīja tavu dzīvi. HP un GP - paaraak paarfanojos, jau ir iestaajusies atkariiba
Muļķīgākais, ko esi izdarījis/- usi . nezinu
Vai tev patīk Greenday? jaa
Tev ir gadījies krist no kāpnēm? jaa
Cik gadu vecumā tu gribētu nomirt? kad nomirshu, tad arii domaashu vai bija pareizais vecums
Kurš sporta veids tev vislabāk padodas? guleeshana, nu varbuut basketbols
Ja Tev būtu viens jautājums Dievam, ko Tu viņam jautatu? kaapeec vinjsh vispaar radiija visu ko jau vinjsh radiija
Smieklīgākais notikums mūžā. nevar izdomaat kuru lai raxta
Mīļākais gadalaiks? Kāpēc? vasara - silts, juura, saule
Kā tu vērtē gejus un lezbietes? nepatiik
Kā tad ir - blonds-a vai tumšmatains-a? pa vidu
Garlaicīgaakais priekšmets. maajturiiba, jo uchene baigaa idiote
ko tev patīk darīt ziemas vakaros? dzert karstu teeju, paliist zem segas, palasiit
ko tu mīli vairāk par visu pasaulē? nez, kad to dabuushu, tad pateikshu
Baidies nomirt? agraak ljoti, tagad ne tik ljoti
Ko tu domā par pēc nāves dzīvi? gribeetos, lai taada ir
Vai tava istaba vienmēr ir kārtībā? vienmeer jau katraa zinjaa nau.
Vai tu esi gribeejis kaadam paliidzeet izbeigt cieshanas?gan jau.
Tev patīk tava dzīve? nu dazhreiz jau uznaak taadi briizhi kad viss patiik
tev patīk senā mūzika? nuuu, diez vai
Tev patīk, kad ārā ir -25? ja nau jaaiet uz skolu, tad jaa, bet vispaar es atbalstu siltumu

miiljaakaa filma?
Go to the top of the page
 
+Citēt rakstu
Ledene
iesūtīt 07.02.2006 16:58
Raksts #60


Kļūst par pirmo, kas izbaudījis visas visgaršu zirnīšu garšas
*****

Grupa: Biedri
Pievienojās: 30.06.04
Kur: Rīga



Kā tad ir - blonds-a vai tumšmatains-a? :: gaišmatr ;D
Garlaicīgaakais priekšmets :: ģeometrija
ko tev patīk darīt ziemas vakaros? :: ēst halvu, dzert karstu tēju, slidot, būt kopā ar mīļotajiem cilvēkiem
ko tu mīli vairāk par visu pasaulē? :: sevi, ģimeni, moonguide, L&L
Baidies nomirt? :: negribētu, taču nepiedomāju ikdienā pie tā
Ko tu domā par pēc nāves dzīvi? :: vai tiešām paradīze ? Pārāk skaisti skan..
Vai tava istaba vienmēr ir kārtībā? :: skaitās nekārtīga, bet, ar citām salīdzinot, - pieņemamā stāvoklī
Vai tu esi gribeejis kaadam paliidzeet izbeigt cieshanas? :: jā
Tev patīk tava dzīve? :: jā, ļoti ļoti
tev patīk senā mūzika? :: neesmu kompetenta
Tev patīk, kad ārā ir -25? :: nē, tikai pa logu skatoties
miiljaakaa filma? :: Lielā zivs taču laikam...

Bieži sarksti ?
Go to the top of the page
 
+Citēt rakstu

12 Lapas V  < 1 2 3 4 5 > » 
Atbildēt pavedienāSākt jaunu pavedienu
2 lietotāji/s lasa šo pavedienu (2 viesi un 0 anonīmie lietotāji)
0 biedri:

 



RSS Lo-Fi versija Pašlaik ir: 23.05.2024 06:44