![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Angel of Music ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.01.04 Kur: Azeroth Spēļu meistars 2012 ![]() |
Šeit Jūs varat postot savus jaunos, skaistos, gudros un nepārspējamos personāžus.
Kā arī vēlāk veikt ārpus spēles sarunas. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) Pirms drukāt savu personāžu ATD pavedienā lūgums to iesūtīt man pa PZ. Un kad būšu to apstiprinājusi šeit iedrukājiet no savas leģendas tikai šos punktus: 1)tēla vārds, 2)dzimums, 3)rase(iespējamās rases: cilvēks, elfs, puselfs, rūķis, halflings), 5)augums, 6)vecums, 7)ieroči (Tie kuri redzami, kad paskatās uz jūsu personāžu) 8)dzīvnieki (Ja jūsu dzīvnieks jums visu laiku ir blakus un jūs to neslēpjat) 9)fotoattēls vai zīmējums (nav obligāti), 10)izskata apraksts, (ja ir bilde šo nevajag) Šo rakstu rediģēja Farliner: 12.09.2005 00:42 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Piedalās Bezgalvju medībās ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.04.04 Kur: online Fotogrāfs 2007 ![]() |
Taa kaa man uz 2-3 nedeeljaam ir vardarbiigi atnjemts internets, tad buushu ljoti reti. Atljauju par Rikki rakstiit Sindrai un Rovielai.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Angel of Music ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.01.04 Kur: Azeroth Spēļu meistars 2012 ![]() |
Luuk shovakar paskatiijos speeles pavedienaa un godiigi sakot saskumu pavisam. Arii juus jau buusiet pamaniijushi, ka ar speeli iisti labi neiet. Ir nejeegaa daudz speeleetaaju, bet darbiiba uz priekshu nerisinaas, jo izskataas, ka nevienam taa iisti nav intereses.
Man iisti nav vajadziigi taadi posti kaa Gilraenas, ka peec ilgiem laikiem kaut ko ieskataas, apgraabsta un kaut ko uz aatru roku ieklabina. No taa nav nekaadas jeegas. Speele tomeer ir un paliek speele un ja netiek pietiekami biezhi pie neta, tad man tomeer naaksies no speeles mest araa. Ir dazhi cilveeki par kuriem zinu, kapeec vinji neposto, bet visaa visumaa, mani paarnjem sajuuta, ka speele nevienam nav laaga vajadziiga, jo taa laaga neiet uz priekshu. Nezinu ko dariit? Kaadas idejas un ieteikumi? Varbuut speeli jaaklapee ciet, ja jau nav veeleeshanaas postit, vai arii metam aaraa visus tos, kuri vairs neveelas vai nevar aktiivi piedaliities speelee. Un ko juus no speeles sagaidat? Vai jums labaak patiktu domaat pashiem vai arii ja kaads NPC dzen uz priekshu? Kaa jau juus redzat grupai nav liidera un tapeec arii taa nekust uz priekshu. Bet uzreiz veeleetos noraadiit, ka es neveeleetos NPC padariit par liideri, jo tad jau es vareetu rakstiit graamatu individuaalaa kaartaa un man nemaz nebuutu vajadziigi speeleetaaji un speele. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Zintniece ![]() Grupa: Noslēpumu nodaļa Pievienojās: 03.11.03 Kur: te un tagad Dzīvā enciklopēdija ![]() |
Es vēlos turpināt, bet reizēm tiešām pavīd doma, ka tas ir vajadzīgs tikai man un Etasi.
Līdera nav. Bet neviens no mūsu tēliem nav līderis un nevar tāds būt - mērķi personāžiem nav tie. Sarunas nevedas - pārāk daudz jautājumu citiem tēliem paliek vispār bez ievērības un atbildes. Tas ir tas, kas man visvairāk traucē. Es domāju, prātoju, uzrakstu garu tirādi, bet jēgas nekādas. Pat neviens nepasaka, ka tu esi muļķis. Kāda plānošana pēc tam par tālāk notiekošo var būt? Mans personāžs nolemj, ka ja jau nesaka, tad nesaka, un nav ko interesēties. Tāpat nesaprast! Un mierīgi, bez sirdsapziņas pārmetumiem velkas visiem pakaļ ik pa brīdim pablenžot mežā. Sargā. Un neko citu nedara un nedarīs. Varbūt kāds, kas nevēlas turpināt vai nevar, var savu tēlu atdot kādam citam? Pieteikšanās pavedienā manīju konkrētu sūkstīšanos par nepaspētu pieteikšanos. Jeb lai ievieš citus tēlus, tas būtu vienalga. Dabiskajam līderim pēc loģikas vajadzētu būt seram Boēcijam, jo grupa, gribi, negribi, iet tur, kur viņš norāda. Vai priesterienei, vai Ordeņa bruņiniekam. Pārējie ir piesitušies līdzgājēji vai sargi. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Piedalās Bezgalvju medībās ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.04.04 Kur: online Fotogrāfs 2007 ![]() |
Man patīk šī spēle un man patīk šis personāžs, tāpēc man būs dikti žēl, ja tā pārtrauksies.
Tā ir, jo grupa it kā ir liela, bet reāli darbojas daži. Brīžam nevar saprast, vai kādam personāžam vispār kaut ko var paprasīt, jo tad spēle var apstāties uz kādu nedēļu. Rikki nav līderis. Viņa vispār neko nezina, tikai jāj līdzi. Protams, viņa varētu būt, bet pēc spēles leģendas nav. Varbūt var kaut ko izdomāt ar tiem, kas nespēlē. Kādu personāžu varbūt paņem kāds cits, kas vēlas, bet pārējos varbūt vienkārši izslēgt. Nezinu, bet katram pašam jānovērtē, uz ko viņš piesakās. Ja piesakās uz spēli, tad arī jāspēj nodrošināt daudz maz regulāri un sakarīgi posti. Etasi un Rikki grib spēlēt! |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Velvet goldmine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.08.04 Stāstnieks 2009 ![]() |
Eh, jā. Es esmu atpakaļ uz strīpas un gatava darboties. Negribas, lai labas spēles ietu zudumū, tāpēc saku-, ja vajag kaut ko uzfrišināt, tad vienkārši piebakstiet man, iedotiet kādu tēlu un tik sākšu darboties... cerams. Nu, jā, varbūt jēga no manis maza, bet... kas, zin? (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/whistling.gif)
Ā. Es atkal aizmuldējos. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) Un ielīdu svešā pavedienā. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Zintniece ![]() Grupa: Noslēpumu nodaļa Pievienojās: 03.11.03 Kur: te un tagad Dzīvā enciklopēdija ![]() |
Tu jau biji! Dižā melnā burve, kas savu vārdu nepateica (tauta paraustīja plecus, bet nosprieda, ka tas nav nekas sevišķs), kas negodāja Vienradzīti (tauta sāka šķībi uz Tevi skatīties), kas dabūja melnu zirgu, kaut gan stallī neviena tāda nebija (tas bija atrunāts!) un kas jāja visiem līdzi nepaskaidrojot - kāpēc (tauta sāka skatīties piesardzīgi un ar aizdomām) (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif)
Un nozudi pilnīgi negaidītā veidā - pie radiniekiem bija jādodas, ja pareizi atceros. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/whistling.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Te neiet runa par tiem, kas var pieteikties, bet tiem, kas var un tiešām vēlas spēlēt. Savādāk atkal izdomāt, kur likt kādu personāžu, kas kārtējo reizi ir izdomājis, ka tomēr negrib, nav tas vabākais variants.
To, vai spēli klopēt ciet, ir jāizlemj GM, bet ņem vērā, ka vismaz ir, kas vēlas turpināt. Manis pēc jau varam būt kaut vai tikai daži spēlētāji. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.01.04 Kur: starp likumu un dvēseli ![]() |
CITĀTS Dabiskajam līderim pēc loģikas vajadzētu būt seram Boēcijam Ko ta' nesekojiet?! Boēcijs vismaz sauc kaut kādus virzienu kuros jāiet, vai darbus, kas jāpadara. Tikai Boēcijs ir nedaudz vecs un nedaudz iesīkstējis. Citādi par lietu runā. Šai spēlei ir divas problēmas. Viena ir tā, ka pārāk daudzi personāži uzskata Vienradžu pasauli par savu ienaidnieku. Tā pasaule ir jūsu draugs un uzbrucēji ir jūsu draugi, un nepatīkamas situācijas ir jūsu draugi. Vienradžu pasaule nenogalina tāpat vien. Tā cenšas ievilināt stāstā. Bet daudzi neļaujas. "Man trūkst šis, es neticu tam!" A Boēcijs tic, ka katru vakaru ceļmalā būs zemnieku māja ar siltām vakariņām un mīkstu sienu naktsguļai. A Boēcijs tic, ka, ejot pa jebkuru ceļu, mēs nonāksim līdz galam vai vismaz līdz tuvākajai norādei, ko darīt tālāk. Otra lieta ir tā, ka nedrīkst stāstu gremdēt nenozīmīgos sīkumos. Ir dažādi spēlētāji. Dažiem patīk zināt un citiem stāstīt no cik dzīpariem ir izmargota viņa personāža josta. Dažiem patīk noskaidrot, vai blakus sēdošā personāža vīramātesdēlabrālēnasuņakucēnam ir mazs melns deguntiņš ar vienu baltu punktiņu vai tomēr viņa auss ir noļukusi, bet viņa saimniekam negaršo zemeņu ievārījums. Taču brīdī, kad cits šos spriedelējumus ir spiests lasīt jau 5. lapu pēc kārtas, viņš redz tikai nevajadzīgos sīkumos noslīcinātu stāstu. Ir spēlētāji, kuriem vajadzīga tikai spēles galvenā līnija. Viņi dodas glābt pasauli un nē, kartupeļu sieva, tavu vīru neglābsim, jo nav pa ceļam. Ar NPC ir labi, viņus vienmēr var ignorēt vai novākt, bet līdzbiedrus PC šādi nevar izslēgt. Viņi ir jāpiecieš tā paša iemesla dēļ - viņi pieder pie spēles galvenās līnijas. Tā rodas gadījumi, kad grupa puslīdz atdzīvojas tikai kaujas laikā, jo katra puse ir nogurusi no otras. Nemociet savus līdzspēlētājus! |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ir jau tā, kā Tu saki! Piedevām ne visi vienādi tiek pie datoriem sarakstīt visu, ko vēlas.
Man tiešām ir grūti pieņemt jel kādu pasauli par pārāk labu. Par pārāk sliktu un nedraudzīgu - tas ir daudz vieglāk. Mani personāži parasti dzīvo puslīdz reālā pasaulē ar "elementiem". Bet, lai cik draudzīga un laba pasaule - neviens no maniem tēliem neizdzīvos bez domāšanas un prātošanas kas kā un kāpēc. Ja tas tiek liegts, viņš kļūs tikai par pasīvu līdzgājēju un neko vairāk. Es to visu varu nerakstīt spēlē, turpmāk apsolos iegrožoties. Tikai lūgšu iegaumēt, ka tas tā ir. Vēl pāris itin kā viegli noskaidrojami, bet nez kāpēc neatbildēti jautājumi, un tas tā notiks. Bet tas nav tēls, kādu es gribu spēlēt. Danni noteikti vēlas piedalīties (un izbaudīt, un izmantot savas smadzenes) visā, kas notiek, nevis pa galvu pa kaklu kaut kur skriet nezinot kāpēc un uz kurieni. Tāpēc viņš neskrien uz pirmo mājienu ar pirkstu. Un Danni noteikti nedzīvo tik jaukā pasaulē kā Boēcijs - Danni nemaz negaida, ka aiz katra stūra būs kaut kas noderīgs, nav viņš neglābjams optimists sangvīniķis. Ja mežs, tad mežs, tad var apmaldīties un var nomirt. Normāli. Bez cerībām uz "deus ex machina". Piedevām - kā es varu zināt, kādi sīkumi ir svarīgi un kādi ir nenozīmīgi? To zin tikai un vienīgi GM, bet spēlētāji to noskaidro. Cenšos to panākt, kā māku. Laikam jau ne visai sanāk (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ja ir runa par to, ka personāži runā visādus sīkumus un muļķības, tad tas, protams, ir akmens manā lauciņā. Bet tāpēc mans tēls skaitās pļāpīgs. Un var runāt arī par visādiem ne pārāk sakarīgiem sīkumiem. Protams, to var arī nedarīt, bet tad vairs nav nozīmes leģendai ar rakstura aprakstu. Visi nevar būt vienādi. Un tad, ja vienīgā darbība ir Rikki muldēšana par kaut ko ne pārāk svarīgu, GM taču mierīgi var dzīt spēli uz priekšu. Man pret to nav iebildumu. Drīzāk ir tā, ka pārāk bieži viss pārvēršas tikai par "ejam un daram", bez domām, viedokļiem un niansēm.
Laikam vienkārši esam pārāk dažādi spēlētāji ar pārāk dažādiem priekšstatiem par ideālu spēli. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gatavo atskaiti Zemvaldim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.12.03 ![]() |
Nu, tā ir sanācis ka Riliarnirs nav no tiem tēiem, kas skrien pie visiem socializēties, viņš vairāk no malas novēro notiekošo, un iejaucas tad, ja uzskata to par nepieciešamu. Es varu biežāk rakstīt postus par to,kā viņš novēro apkārtni vai tur nedraud kaut kas briesmīgs... bet tas būs vairāk pavediena piesārņošana. No otras puses, es visu laiku sekoju tam, kas spēlē notiek... un aktīvi darbojos tikai kaujas situāciju laikā. Varu ieteiktšekojošu rīcību - nosūtīt PZ visiem spēlētājiem, un pajautāt, vai viņi ir gatavi aktīvi spēlēt, un ja ir, tad lai spēlē, ja ne - tad personāži izlemj, ka šamējiem vajag noskaidrot, kur tas milzis aizvilkās, un tie dodas meklēt milzi, bet pārējie turpina ceļu.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.01.04 Kur: starp likumu un dvēseli ![]() |
CITĀTS Un var runāt arī par visādiem ne pārāk sakarīgiem sīkumiem. Protams, to var arī nedarīt, bet tad vairs nav nozīmes leģendai ar rakstura aprakstu. Visi nevar būt vienādi. Bet abos virzienos. Varbūt var sarunāt neapvainoties par to, ka kāds neatbild uz jautājumu, kādā krāsā ir viņa zeķes, bet runā tikai par ceļojuma galamērķi. Pļāpam taču parasti klausītāji nav vajadzīgi. Viņam tikai vajag atļauju pļāpāt. Tāpat ar supergudrajiem. Viņiem nav vajadzīgs līdzvērtīgs biedrs, viņiem vajadzīgs saidkiks. Paskatieties, te ir vesels bariņš ar personāžiem, kuri katrs sev piedēvē stiprās un vājās puses. Devs ir paladins. Viņš ir labs karotājs, nemelo un uzticas labajam cilvēkos. Sens ir mednieks. Viņš var noķert zvēru, sameklēt taku un atšķirt indīgās ogas no ēdamajām. Boēcijs ir vecs romantiķis. Viņš ir gatavs pēdējā brīdī uzdziedāt slavas dziesmu, vai izārstēt pēdējiem spēkiem pārspēkam pretī stāvošu cīnītāju. Un tad ir Danni, tempļa sargs. Primāri karotājs, bet patiesībā grupas galvenais dziednieks, dziedonis, pēddzinis, apsargs, izgudrotājs, mehāniķis, mežzinis, diplomāts, juvelieris, pavārs, tiesnesis, drēbnieks, burvis, arhitekts, psihologs... Spēlē drīkst būt gudri personāži. Spēlē drīkst būt grūti ievainojami un apmānāmi personāži, ja spēlētājs tā jūtas komfortablāk. Taču katram personāžam jābūt tikai viņa paša stiprajām pusēm, kuras respektē viņa grupa. Katram personāžam ir jābūt iespējai paspīdēt noteiktā situācijā. Un, jā, tas bieži nozīmē, ka citiem, kuri šo situāciju neuzskata par savu primāro, ir jāpakāpjas atpakaļ un jāļauj tam personāžam rīkoties. Un tas pats attiecas uz GM. Jāļauj rīkoties arī viņam. Kā jūs iedomājieties iegūt interesantas spēles norādes, ja nepārtaukti kontrolējat to, ko GM drīkst darīt savā pasaulē? Kā jūs iedomājieties iegrimt pasaules detaļās, ja katru reizi, kad tā mēģina jums pietuvoties, jūs to klapējat kā mušu ar pletni? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bet abos virzienos. Varbūt var sarunāt neapvainoties par to, ka kāds neatbild uz jautājumu, kādā krāsā ir viņa zeķes, bet runā tikai par ceļojuma galamērķi. Pļāpam taču parasti klausītāji nav vajadzīgi. Viņam tikai vajag atļauju pļāpāt. Vai Rikki kādreiz ir prasījusi kādu atbildēt uz viņas jautājumiem. Ja gaidīs atbildi, bet nesagaidīs, tad vai nu uzbāzīsies vēl vai arī neņems pierē. Katram ir tiesības arī neatbildēt. Vienkārši ne vienmēr var saprast, vai tas tēls nav gribējis atbildēt, vai arī spēlētājs piemirsis pierakstīt. Tāpēc dažreiz rodas problēmas. Un tas pats attiecas uz GM. Jāļauj rīkoties arī viņam. Kā jūs iedomājieties iegūt interesantas spēles norādes, ja nepārtaukti kontrolējat to, ko GM drīkst darīt savā pasaulē? Kā jūs iedomājieties iegrimt pasaules detaļās, ja katru reizi, kad tā mēģina jums pietuvoties, jūs to klapējat kā mušu ar pletni? Es gan biju domājusi, ka atļauja GM dzīt spēli uz priekšu ir vairāk tiesības, nevis pienākums. Tā ir GM spēle. Ja spēlētājam tas nepatīk, viņš var izstāties. A to, ko gribēji pateikt ar pēdējo teikumu, vai nu es nesapratu, vai arī neesmu šādu problēmu pamanījusi. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/unsure_a.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
CITĀTS Un tad ir Danni, tempļa sargs. Primāri karotājs, bet patiesībā grupas galvenais dziednieks, dziedonis, pēddzinis, apsargs, izgudrotājs, mehāniķis, mežzinis, diplomāts, juvelieris, pavārs, tiesnesis, drēbnieks, burvis, arhitekts, psihologs... (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Nē. Tik traki vēl nav. Bet, atzīstos - diezgan tuvu! Ja izmet pavāru, burvi, juvelieri, drēbnieku un vēl dažus nesvarīgus. Vispār jau primāri bards ar karotāja spējām (vai otrādi). Neliedziet viņam domāt par dzīves jēgu un atļaujiet kādreiz savilkt loģiski galus kopā tad jau būs labi. Viņš, vispār, ir pēdējais sliņķis. Attaisnojas ar to, ka reizēm domā. |
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cep picas ![]() Grupa: Aurori Pievienojās: 25.03.04 Kur: Rīga Foruma maršals 2012 ![]() |
Traks var palikt. Vispaar es biju domaajis, mosh apjautaaties, vai var speelee iesaistiities, a te izskataas, ka bezmaz raganu mediibas un visu klapee ciet. Nu buu. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/unsure_a.gif)
Kaa iisti ir? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kadas raganu medības? (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/blink_a.gif)
Aprunājam sāpi, lai labāk saprastos un nemītu viens otram uz varžacīm drūzmējoties pie nākamā piedzīvojuma! (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/cool.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Skatās acīs baziliskam ![]() Grupa: Daiļdarbu vadītāja Pievienojās: 22.12.04 Kur: uz dārgumu kaudzes Tīstokļu pūķis ![]() |
Nedomāju, ka spēli vajadzētu klapēt ciet. Vienkārši mans tēls nav uzbāzīgs un es nevēlos rakstīt entos postus pēc kārtas, kā viņa dodas līdzi, dodas līdzi un joprojām dodas līdzi. Ja ir gadījums, kad mans tēls var darīt kaut ko, pirms citi jau to ir izdarījuši, viņa arī tā dara. Nu un ja tur atrodas cilvēki, kas ir spējīgāki par manu tēlu, es ļauju viņiem rīkoties. Ar to tad arī var skaidrot manus retos postus.
Un es vēlos turpināt. Un varu turpmāk censties rīkoties aktīvāk, lai GM vairs nejustos apbēdināts. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.05.04 Kur: Tepat vien ![]() |
Sens ir diezgan izklaidīgs, tamdēļ šad tad viņš mēdz aizdomāties un var arī kādu jautājumu vai ko teiktu palaist garām. Tāpat viņš ir ne visai runātīgs dabas bērns un daudz laprātāk blenž uz savādu ķērpi nekā iesaistās diskusijā par paklājiem. Taču kad notiek kaut kas interesants, vai dažreiz arī kad nenotiek pilnīgi nekas, Sens mēdz aktīvi uzdarboties.
Es par Sena klātbūtni īpaši neuztrauktos, jo ja viņam paliks galīgi garlaicīgi klaiņot apkārt ar grupu, tad viņš atradīs sev kādu citu izklaidi... |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Man šķiet, ka nu jau esam nonākuši pie daudz maz loģiska risinājuma.
Visi spēlētāji iedalās 2 grupās. Ir tādi, kas vienkārši vēlas sekot citiem un piedalīties ar savu klātbūtni notikumos, bet neko pārāk aktīvi nepasākt. Viņi seko līdzi notiekošajam, bet raksta tikai tad, ja kaut ko tiešām vajag. Pārsvarā viņi spēlē "pārējos", piedalās tikai tur, kur citādāk nevar. Un ir citi, kas vēlas aktīvi piedalīties, ņemties, spriest par paklājiem un citiem pilnīgi nesvarīgiem sīkumiem. Viņie grib iet, izpētīt, noskaidrot, saprast. Viņiem spēle ir vairāk kā mīkla, ne tikai darbību un notikumu secība. Līdz ar to, vai nevar tā, ka tie, kas tiešām vēlas aktīvi spēlēt, to arī dara, pārējie seko līdzi, varbūt pat pārāk neiedziļinoties detaļās, bet raksta tikai tad, kad uzskata par nepieciešamu. Līdz ar to pārējie rēķinās, ka ir arī citi, bet pārāk negaida viņu aktīvu piedalīšanos vienmēr. Savukārt ne tik aktīvie rēķinās ar to, ka aktīvākie var ne vienmēr pagaidīt viņu reakciju. Tomēr tam visam "pa virsu" ir GM, kas nosaka spēles ritmu, taisa kvestus un tēlo apkārtējo vidi (un NPC). Līdz ar to nedaudz kontrolē, lai neiestātos pārāk izteikts disbalanss. Bet, ja ir kāds, kas nevēlas spēlēt (vai vismaz pagaidām nevēlas), domāju, ka var ar GM sarunāt par dažādām iespējām. Par piemēru var būt kaut vai iepriekšējā spēlē Inxa tēlotā Vaenkalvena "pazušana" uz brīdi. Man šķiet, ka sanāca ļoti normāli. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Labi.. es esmu aprunājusies ar daļu no spēlētājiem un tad nu tā doma ir tāda, ka spēlei būs būt. Tad jau redzēs, kas sanāks va nesanāks tālāk.
Man prieks, ka manas spēles tomēr spēlētājus interesē. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 16.05.2025 18:14 |