Kurbijkurne forums: Soli tuvāk fantāzijai

Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )

> Atsauksmes par TN:C, Atsauksmes rakstam šeit.
Farliner
iesūtīt 22.10.2005 19:38
Raksts #1

Gatavo atskaiti Zemvaldim

Grupa: Biedri
Pievienojās: 01.12.03

Tā kā esmu pirmais, kas atgriezies no spēles, tad padalīšos savos iespaidos.

Pirmkārt, uzreiz jāsaka ka spēle, manuprāt ir izdevusies. Protams, nezinu kā risināsies nakts un nākamā diena, tācu šodein darbība bija aktīva un atraktīva. Daļa spēlētāju bija nopietni piestrādājuši pie saviem tēliem, un tie izskatījās gana pārliecinoši (Abi troļļu kunigi, "lielais ļaunais", Rozes pūķa ordenis, sektanti, vēsturnieks un arī Žanete kā tirgotājs bija tie, kas visvairāk palikuši atmiņā). Poligons, šķiet, izvēlēts praktiski ideāls šai spēlei un radīja tādu savdabīgu pustrundras iespaidu kur tiešām to vien gaidi ka aiz tuvākā koka izlīdīs trollis. Pats biju kā Ringus Vindermārs - ziemeļnieku izcelsmes avantūrists, kuru tirgotājs ātri vien nolīga kā otro apsargu. Tā nu ceļojām pa zemi tirgodamies gan pie troļļiem, gan pie ziemeļniekiem, divreiz duelējos ar Soirvakt tēloto troļļu kunigu, par ko vēsturnieks sarakstīja savai hronikai dzejojumu, vienreiz visi draudzīgi nomirām cīņā ar Rozes Pūķa ordeni kas nodevīgi uzbruka tirgotājiem tieši tirdzniecības gaitā un pēc tam kad atdzimām un ar kaujas saucienu "Death, Blod and Vengeance!" devāmies tirgoties tālāk aktīvi no mums bēguļoja (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) (labi izplānots uzbrukums, tikai guvums bija niecīgs, jo vērtīgākās preces jau nebija līdzi). Ļoti gaidīju solīto dueli ar Mephisto, bet tā kā šamējais, acīmredzot, bija tā pārbijies no perspektīvas cīnīties ar visiem, kam bija divkaujas sasolījis, ka neieradās, tad šis prieks, diemzēļ, izpalika.

Lai nu kā, jāsaka liels paldies spēles veidotājiem par ieguldīto darbu un jānovēl veiksmi turpmākajos projektos!

Šo rakstu rediģēja Farliner: 22.10.2005 19:42
Go to the top of the page

+Citēt rakstu
7 Lapas V  < 1 2 3 4 > »   
Sākt jaunu pavedienu
Atbildes (20 - 39)
DarkJedi
iesūtīt 24.10.2005 08:27
Raksts #21

Dzer sviestalu Trijos slotaskātos

Pievienojās: 28.01.05
Kur: Kaut kur galaktikā

CITĀTS
(tb altāri sarūsējuša dzelzs gabala ar kkādām zīmēm veidolā un kkādus tur šamanakus)

To dzelzgabalu ar kaut kādām sašvīkātām zīmēm redzēju kā pirmās dienas vidū Jēkabciema šamanis atdeva Dāsnai (vai Dāsnas eņģelim), lai tā labi noglabātu. Nezinu gan kur viņa to iegrūda. (moš pārbaudīja savu roku veiklību dzelzgabalu mešanā un tas tagad mētājas kādā purva akacī).

Bet tā spēle man ļoti patika. Droši vien tādēļ, ka pirmoreiz uz kādu LARPu biju atvilcies. Nebūtu troļļi tik smirdīgi un netīri, tad tīri vai no ziemeļniekiem nevarētu atšķirt. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)

Vispār nakts vidū atgriežoties, no sirojuma pa Troļļu ciematiem (kur vienā būdiņā gulēja divi varen pļāpīgi mirušie) uz Jēkabciemu sanācā augstākā mērā funy (vismaz man) situācija. Par cik ārā bija tumšāks nekā Troļļa paka.ļā, tad tuvojoties jau minētajam Jēkabciemam (sākotnēji skaitījos turienes iedzimtais) saasināju uzmanību, lai nočekotu ko dara savējie un lai tie nenoblieztu mani, noturot par kādu sagrabējušu Trolli. Ciemā patiesi samanīju nelielu rosību, bet par cik bija jau minētā tumsa, tad uzbļāvu, ka nāk savējais. Tai mirklī kad to nobļāvos secināju, ka koncentrējot uzmanību uz to kas notiek ciemā, esmu gandrīz uzkā```` virsū uz zemes guļošiem troļļiem. Divi no tiem pagrieza galvu un es jau gatavojos, ka tulīt mani visa troļļu armija sakapās gabalos, taču tie divi uzreiz pagrieza galvu atpakaļ. Laikam noturēja par savējo (droši vien tādēļ, ka es tikko biju nobļāvies, ka esmu savējais). Nākamajā mirklī sākās troļļu uzbrukums ciemam. Tai brīdī vienu no troļļiem kurš lēca kājās nobliezu ar sitieniem pa muguru (tiesa, neesmu pārliecināts vai viņš saprata kas ir noticies un, ka ir miris) tālāk vienu nositu pie nometnes ugunskura, bet trešo sāku sist jau nometnes malā, kur tas strauji atkāpās mežā un skaļi bļāva, lai jamajam nākot palīgā. Par cik jamais ieskrēja tādā mežiņā kur pilns ar sīkām eglēm, tad es savu garo divroku zobenu lāgā pavicināt nevarēju un mani no mugurpuses noblieza viņa netīrie suņabrāļi. Šiet, ka šī troļļu armija padomāju, ka esmu no ciemata kāvies neviss no sazin kurienes uzradies.

p.s. Kāds tos nolādētos senču kaulus atrada? Un vai tas bēguļojošais bruņinieks savu slavu, pēc kā alka, ieguva?

+Citēt rakstu
susljiks
iesūtīt 24.10.2005 10:17
Raksts #22

Izrāda pirmās maģijas pazīmes
*

Pievienojās: 26.07.04

Ne Dāsna, ne Dāsnas Eņģelis savu roku veiklību neizmēģināja. Kā man augstāki spēki stāstija - altāru varot atrast ziemeļniku pusē viducī, uz salas starp sārtiem brūklenājiem. Šī ziņa ir ar tālāk nodota, bet neviens nav radis altāru.
Patiesībā jau šis visu meklētais altars atradās labi noglanāts Prīzdā līdz svētdienas rītam, kad augstāki spēki nolēm to pārvietot citur. Smieklīgākais ir tas, ka Prīzdā šo Altāru redzēja arī vins no ļaunīšiem, kad es biju dāsni ļāvusi šiem ienākt Prīzdā, jo tieši pirms viņu ierašanās mēs pētījām zīmes, kas bija uz tā zīmētas.
Ja kas, Kāsi - kas īsti bija vēstīts uz altāra?

+Citēt rakstu
Axa Night
iesūtīt 24.10.2005 10:24
Raksts #23

Bēg no sera Kedogena
**

Pievienojās: 26.06.05
Kur: Riga or Mainhardt

Sākumam pateikšu, ka spēle bija patiešām jautra, funu varēja atrast kaut aiz katras egles. Šķiet tieši tas ir šīs spēles spēks, nav pārāk daudz jādomā un var vienkārši iet un kādu sist.
Izbaudīju patiesu kara garšu, kaut gan tik daudz pati nemaz to zobenu nevicināju...ja būs vēl kāda spēles (cerams ka būs un es uz to tikšu), tad noteikti nopietnāk piestrādāšu pie kaujas tehnikas (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/two_handed.gif)

Neko sīki par pasākumiem nestāstīšu, jo domāju, ka citi to labāk spētu par mani.

Aizrautību ar spēli varu apliecināt ar to, ka, kad nonācu mājās un ielīdu vannā nomazgāties, aizmigu pirmajās piecās minūtēs...knapi spēju sevi noberzt acīm nekrītot ciet (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
Tik ļoti noskraidījusies pa dabu laikam nebiju vēl nekad!

Un vēl šobrīd, sēžot darbā, jūtu dūmu smaku no sildīšanās pie ugunskura pirms autobusa atbraukšanas...un dzirdu troļļu kliedzienus savā galvā...

+Citēt rakstu
Jozan
iesūtīt 24.10.2005 10:26
Raksts #24

Cep speķi Dūdijam
*

Pievienojās: 13.09.04

Ja kas es biju Boris un paldies Kurbadam pa labiem vardiem, bet kurbad tu muljki pirmaja cina izlidi lauka no ierindas un tad visus mus apkava ka neka galvenai neapvainojies. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)

+Citēt rakstu
subito
iesūtīt 24.10.2005 10:44
Raksts #25

Gāž podus mikstūrās

Pievienojās: 18.09.04

CITĀTS(DarkJedi @ 24.10.2005 08:27)
p.s. Kāds tos nolādētos senču kaulus atrada? Un vai tas bēguļojošais bruņinieks savu slavu, pēc kā alka, ieguva?
*

Jā otrajā dienā tos mirušo senču kaulus, kuri kopā ar kareivju pasēm bija pie Ziemeļzemes vēstneses sarga arī (diezgan pieticīgā ceremonijā) apbedījām Prīzdē. Problēma bija zemes šamanaka iegūšanā un nogādāšanā līdz Prīzdai, jo nelietīgie troļļi tur visu laiku tusējās.
Vai Gastons Grems atguva savu godu un slavu nezinu, bet labu vārdu par viņu aizlikām.

Un vispār jāsaka, ka bija jautri, lai arī neizdevās panākt to, lai "Jēkabciemā" sāktos mūžīgas laimes un pārticības pilni mirkļi, ko it kā biju nostatījis par savu galveno mērķi.

+Citēt rakstu
Andza
iesūtīt 24.10.2005 10:49
Raksts #26

Studē augstākās pārvērtības

Pievienojās: 12.11.03
Kur: Jauko poniju zemē.

Man ir divi skatījumi uz šo pasākumu:
Objektīvais:
Pasākums iet uz augšu. Kvestu ir vairāk, darbība ir izplatītāka, savā starpā savijusies. Ir vairāk kvest-itemu, interesantu notikumu, lielu kauju, nodevību un interesantu PC (tautas skaitītājs, Kakū, vēsturnieks, viltīgie tirgoņi uttttt.). Pats galvenais - spēlētāji ir apmierināti un Kamazs ir apmierināts, kurš visu laiku raujas ar šo spēli, bet bieži vien beigās sanāk, ne tā, kā viņam gribējies.
Subjektīvais:
Man spēle nepatika, jo es kaut kā nespēju viņā iedzīvoties un izdomāt, ko īsti gribu tur darīt. Pats gan pie tā biju vainīgs, bet kaut kā nesanāca īsti būt PC, bet vairāk PC-NPC krustojumam, kurš tomēr bija ierāvies pasākuma organizēšanā, kvestu domāšanā pirms un spēles laikā. Tas nebūtu nekas slikts, ja vien es pirms tam nebūtu gribējis tik ļoti tā pilnvērtīgi savā nodabā paspēlēt, bet sākotnējās baumas, ka troļļi būšot ļoti maz (kā gan beigās izrādījās nemaz nebija), atsita vēlmi spēlēt troļļu mednieku, jo domāju, ka ziemeļzemes milzīgā armija (kura, kā atklājās nemaz tik liela nebija) tos nomocīs itin viegli. Uz ātru roku izdomātie tēli īpaši neiegājās.
Mana problēma laikam bija tāda, ka tā arī nespēju vienoties, vai gribu vairāk uz kaut ko militāru vai sociālu orientēts tēls.
Tā kā kopumā, lielāko daļu spēles pavadīju guļot vai NPCjot, vai nedaudz paklīņājot apkārtot un palīdzot Subito, kā arī meklējot lielo kauju, bet vienmēr to nokavējot, izņemot pēdējo, kurā arī, lavīdamies apkārt, Kurbada nodots, pēc tam nomiru no pāris troļļiem dumji paklupis (lai gan droši vien tāpat būtu nomiris, kas to lai zina, nav ko aizbildināties) pirms kauja bija sākusies. Tāpēc galu galā spēlē vīlos, jo nedabūju to, ko gribēju. Gadās.
Vispār par spēli
Tā acumirklī spriežot, kas ko vairāk izownoja, šķiet, ka tie bija troļļi, lai gan īsti pārliecināts es neesmu, jo Raines hobiti šķiet kļuva par visvairāk izpatiku savākušo ciemu un īstiem (līdz ar to) dievu mīluļiem.
Kas man ir vairāk skaidrs ir tas, ka tomēr par spīti šoreiz vienādajai sistēmai, troļļiem bija vieglāk, jo viņi bija mazāk sadrumstaloti. Troļļu nometnes bija 2, ziemeļnieku četras, no kurām viena gandrīz starp divām troļļu nometnēm. Līdz ar to nav brīnums, ka troļļi vieglāk mobilizējās ziemeļnieku iznesieniem, kamēr šamie sadalīti pa karti ņēmās.
Cik saprotu, Mošķis laikam eleganti izspēlēja savu viltīgo lomu, jo dzirdēju par viņu lieliskas atsauksmes, ka viņš visādus goblinlīmeņa troļļus un citus vientiešus krā````.
Hareki izpildīja skaistu rituālu, kuru redzēja acmetnis. Fakts, ka Kaspis ieviesa "Troll Nights meets Star Wars: episode 1" arī bija jautri. Tā kā esmu drošs, ka spēlē interesantu lietu netrūka.
Paldies
Kamazam par visu ņemšanos, organizēšanu, par vešanu uz poligonu agrāk un tagad. Un galvenais par to, ka ogļu izlikšana piektdienas naktī nemaz izrādās nebija ````īgs pasākums (kā ar Kaspi bijām rēķinājušies).
K... par maģijas sistēmu, un konstanto cīņu pret Kamaza despotismu.
Suslo par autobusu un vājprātīgo Dāsnu uz spēles beigām, kurš izmantojot savu vareno maģiju, lika manam zobenam apsūnot.
Kaspim par biedrisko nakts pavadīšanu teltī un peļķē, mums visiem mētājoties ar augsta cinisma pakāpes piezīmēm.
Pārējiem, kurus visus tāpat ir nereāli nosaukt (DMi utt.)
Ieteikumi
Es jau, protams, nezinu, vai TN sērija turpināsies vai arī ne. Bet viens svarīgs moments ir tāds, ka Prizdai un mirušo zemei nav jābūt vienā vietā. Mirušo zemē, kur atdzīvojas var ienākt tikai mirušie, bet Prizdā tad var tusēt visi pārējie, kas grib. Savādāk sanāk, ka Prizdā visu laiku ir konstants bars ļautiņiem, kuri tikai uz to momentu apgrūtina Prizdas saimniekus.
Kā arī piekrītu Krauklēnam, ka vecais poligons tomēr bija labāks, bet šim, protams, bija nepazīstamības lielais pluss. Taču, ja tagad būtu jāizvēlas, es dotu priekšroku vecajam.
Speciālais paldies
Labajai Mežacūkas mātei.

+Citēt rakstu
Sīdžmāsters
iesūtīt 24.10.2005 10:58
Raksts #27

Izvēlas zizli pie Olivanda
*

Pievienojās: 01.10.05

CITĀTS(subito @ 24.10.2005 10:44)
Un vispār jāsaka, ka bija jautri, lai arī neizdevās panākt to, lai "Jēkabciemā"  sāktos mūžīgas laimes un pārticības pilni mirkļi, ko it kā biju nostatījis par savu galveno mērķi.
*

Jēkabciemu bija nolēmuši pakļaut mūžīgajām mokām rokot ogles un velkot savas nožēlojamās dzīvības. Mūsu beigas palika tik maz, ka knapi spējām nomaksāt nodevas karalim, tomēr saņēmām visus spēkus un papildus samaksājām kareivjiem par mūsu apsargāšanu! Piezīmēšu vēl to, ka mūsu skaits kļuva tik mazs, jo trīs vīrus nodevām mūsu cienījamam armijas virspavēlniekam Kurbadam karaklausībā, atlikušie šamaņi, kas mūsu ciemā bija krietnā vairumā, klīda apkārt pildot kvestus un lasot kopā mirušo kaulus (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
Pats jautrākais sākās tad, kad mēs nolēmām atbrīvoties no nelāgā lāsta ar viltu un no godīgiem ogļračiem kļuvām par melīgiem krāpniekiem, kas viltoja visu meklēto plāksni ar burvju zīmēm!!!!! Mums pat nenācā veikt atvemšanas rituālu, kuru tik cītīgi gatavojām! tā lūk!

PS!!! Šķiet, ka Dāsna tika piekāsta vairākas reizes!!! uppss (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif) (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/whistling.gif) tas nu tikai tādēļ, ka mūsu neattīstītais zemnieka prāts nespēja atšķirt labu no ļauna!!! Visu cieņu Dāsnai- gaišuma un pozitīvisma nesējai! Lai Dāsna ir ar jums!

+Citēt rakstu
DarkJedi
iesūtīt 24.10.2005 11:02
Raksts #28

Dzer sviestalu Trijos slotaskātos

Pievienojās: 28.01.05
Kur: Kaut kur galaktikā

Ahh vēl atceros par to templi. Kad naktī Ziemeļnieku grupu, kas gatavoja ambush troļļiem, satika trīs dēmoni un tie ar gaudulīgi izmisīgu balsi prasīja vai nav redzēts templis. Es ar ausu galu biju pirms tam dzirdējis, ka tas templis ir jau minētais dzelzgabals, kā arī, ka šamaņa nogādāts atrodas prīzdā, taču par laimi es izmantoju lielisko iespēju paklusēt (kas man vispār bija raksturīgi), atšķirībā no daža laba, kas izpļāpājās gan par sarkano nazi gan visus citus plānus izklāstīja kā no ābeces. Labi, ka tas pļāpa (man aizdomas, ka tas bija patukla paskata ziemeļnieku kareivis, kuram es dienas gaitā manīju, ka zobens, vairākas reizes, tāpat vien, izkrita no rokām. Tas cilvēks kurš izmisīgi centās draudzēties ar GameMasteru (niks, nevis spēles GM), savukārt GM, kā jamo manīja spēles gaitā, tā centās noslēpties aiz kāda cita muguras, lai jamais nemanītu un nenāktu draudzēties.) nezināja neko par tempļa atrašanās vietu, tad droši vien vēl būtu pieteicies atnest viņiem to.
Ir ar cilvēkiem prāts. Nakts vidū satiek nepazīstamus cilvēkus (es katrā ziņā tai tumsā miesīgu māti nespētu atpazīt) un tad stāsta visu. Burbuļo kā strautiņš.
Jaunais cilvēk, ja patīk trīt mēli, tad vajag tēlot trubadūru un izklaidēt ļaudis prīzdā, neviss būt ziemeļnieku kareivim. Es ziemeļnieku vadoņa vietā tādiem liktu mēles izraut, izcept un pašam apēst.

+Citēt rakstu
Raine
iesūtīt 24.10.2005 11:04
Raksts #29

Cīnās ar Lankašīras laumiņām

Pievienojās: 27.03.04

No sākuma vēlētos piebilst, ka ne tikai Mošķis čakarēja tirgoņus un citus lopiņus (tobiš troļļus).
Visi mani nekam nederīgie amuleti, salauztais ierocis, komiksi par troļļiem oriģinālajā kvalitātē, koka dēlis un prezervatīvi tika veiksmīgi kādam iemainīti pret daudz vērtīgākām mantām. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/meele_a.gif)
Bet nu par spēli...
Tās laikā, var teikt, es nemaz necīnījos, bet vienalga spēju izbaudīt holly phun pildod kvestus, kas mani neizsakāmi iepriecināja, jo TN3 laikā es jutos visai nepilnvērtīga tā iemesla dēļ, ka nespēju cīnīties. Vienīgais, ko es darīju - sargājos aiz platām, labi bruņotām mugurām.
Visi manas komandas nūbi arī jutās ļoti apmierināti ar spēli. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)
Vienīgais kas nepatika - TC aiziešanaa no komandas. Varēja vismaz mani pabrīdināt, ka tā notiks, nevis: "Sveiki! Tu pirms 5min kļuvi par DM!".
Visumā - spēle bija izdevusies vienkārši lieliski.
Poligons bija labs, lai arī ko citi neteiktu.

+Citēt rakstu
Kamazs
iesūtīt 24.10.2005 12:03
Raksts #30

Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem

Pievienojās: 26.01.04

Beidzot sākotnējais prieks par lieliskajiem spēlētājiem un DMiem (nepārspīlējot un neliekuļojot - viņi piešķīra spēlei dzīvību manuprāt) sāk izplēnēt un var palūkoties ar kritisku aci.

Vispirms - vainīgs troļļu cieminieku priekšā. Jums sanāca riktīgas h`n`s non-stop (kā sapratu). Iemesli tur ir vairāki - pirmais - troļļu skaitā bija mazāk, sanāca viens ciems, pēc tam soirvakt, kuram vajadzēja (līdzīgi Jēkabam un bēdīgi slavenajam Trakajam Caram) savā ciemā bīdīt kvestus gan karot gribētājiem, gan miera mikām. Nesaprotiet mani nepareizi - es nevainoju ne Kiki ne Mārīti par to, ka jamie pameta savējos - tas bija ļoti labi un, iespējams, viens no jaukākajiem momentiem visā spēlē (cīņa pret noslēpumainajiem Templiešiem). Tas bija kruta un bija ok. Problēma tikai, ka izpalika ciema vecākie, kas kurinātu savējos. Kā pozitīvajā piemērā ar Jēkabciemu un Sarkano ciemu (kur Raine satriecoši veiksmīgi un efektīvi uzņēmās DM lomu), tieši ciema vecākie palīdzēja mums, GMiem, kustināt kvestus. Kad es devos uz troļļu ciemiem, parasti nevienu neatradu (jo visi grieza ziemeļnieku galvas). Tas viss, protams, nav slikti un ir pat labi, jo troļļu bieds un gars joprojām valdīja zemēs ļoti efektīvi, taču pacifistiem un zobena nevicinātājiem varēja iznākt pagarlaicīgāk. Piedodiet.

Tad vēl, šķiet, Jēkaba ciema iedzīvotāju priekšā man arī ir jāatvainojas, jo jamie, nabagi, tika iedzīti ogļu rakšanā. Kas bija lieliski! Jo ogles beigās vajadzēja visur un visiem, žēl tikai, ka man nesanāca to ogļu lietu pavērst arī jēkabiešiem maksimāli izdevīgi un interesanti (lai gan tur bija potenciāls). Piedodiet, veči un (nez kas ir šī vārda sieviešu dzimtes ekvivalents?), vainīgs! Bet akurāt bezcerīgi noteikti nebija, jo Jēkabs ļoti palīdzēja, manuprāt, to visu kustināt kamēr viens vai otrs GM kūņājās vienā vai otrā kartes galā.

Vēl nedaudz atvainošanās, šķiet, pienākas no manis armijai (kaut kas bik pietrūka).

Ā, un jā, škrobe par Andzu. Tā ir kad zin par daudz. GM-spēlētāju sindroms, sorry, vecais.

A vot citādi man ļoti patika. Tā varbūt ir kaut kāda paštīksmināšanās, bet man patika tas, kas tur notika. Īpašie favorīti - "saviļņošanās spēkā" nakts laikā ar sekojošo notikumi attīstību, kas izvērtās līdz asarām episka - bija gan nāciju un rasu apvienošanās kopēja ļaunuma priekšā, gan divi nozaudēti artefakti un to paralēla meklēšana, gan grupiņa **hobitu**, uz kuriem ir uzliktas pilnīgi visas cerības, kas šausminošās briesmās kuļas caur briesmīgām zemēm (nepārspīlējot), gan drausi efektīvi rituāli ar upurēšanu un vēlāk sekojoša apvienoto armiju kauja naktī, tumsā, haosā, kurā, kā jau īstā fantasy karā, tika izmantoti maģiskie, summonotie radījumi (es ceru, ka kāds uztvēra manus vārgos mēģinājumus ar grozgalvja lomu citēt BFME un citas fantazy RTS spēles), nu vārdsakot, tas bija incīgi.

Bet tas nenozīmē, ka tas bija viss, kas man patika. Mani vienkārši satrieca Axela komandas un Mošķa komandas neticami veiksmīgā iekļaušanās nelegālo ogļu tirgošanas kampaņā. Es pat pieņemu, ka ne vieni, ne otri neko nezināja vieni par otriem, taču tur bija viss - kas slepenas vienošanās, gan runāšana caur puķēm, gan kaulēšanās, gan slēpšanās, gan pakaļdzīšanās, gan slēpšanās, gan melošana un tas viss laikā, kad armija patiešām meklē ogles. Gribu pasvītrot, ka tas nebija plānots un to paveica tikai spēlētāji. Out-standing!

Bet arī tas nav viss, vnk man ir slinkums turpināt.

Šo rakstu rediģēja Kamazs: 24.10.2005 12:06

+Citēt rakstu
Inx
iesūtīt 24.10.2005 13:12
Raksts #31

child of the sky

Pievienojās: 31.10.03

Mjā... es skatos, ka neviens ne ar pušplēstu vārdiņu nepiemin ne aukstumu, ne lietu... laikam jau spēle bijusi tik laba, ka šādas mazsvarīgas lietas neviens nav pamanījis... (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)

Un šorīt man darbā Kamaza brālis Kristaps jautā, vai es arī esot palīdzējis viņa bračkam mašīnu laušanā... es jautāju - kādā laušanā? viņš saka - bračka atvedis mājās savu saplēsto mašīnu un paņēmis viņējo... šorīt neesot bijusi vairs neviena mašīna, jo visas laikam esot saplēstas (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif)

+Citēt rakstu
Kamazs
iesūtīt 24.10.2005 13:15
Raksts #32

Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem

Pievienojās: 26.01.04

Viņš pārspīlē - es tikai jau pirms tam bojāto riepu pārsitu (viņa pati!).

Un tā otra mašīna, nu tā..nez, karma slikta laikam - es vainīgs, ka man pazūd apgaismojums, pēc tam atsakās jams iedarboties un beigās sāk karst un dūmot?

Bet vispār TN:C ar mašīnām gāja karsti...

Lietu, starp citu, pamanījām, aukstums gan laikam nebija tik briesmīgs. Arī lietus, par laimi, īslaicīgs. Bet brīžiem nelāgi bij gan.

+Citēt rakstu
ETM
iesūtīt 24.10.2005 14:22
Raksts #33

Izvēlas zizli pie Olivanda
*

Pievienojās: 23.05.05

Lietu un aukstumu dazhi pamaniija gan, bet neuzskata par piemineeshanas veertiem. Tapeec jau arii ir izsomeetas mainjas dreebes un ugunskuri.

+Citēt rakstu
Raine
iesūtīt 24.10.2005 15:16
Raksts #34

Cīnās ar Lankašīras laumiņām

Pievienojās: 27.03.04

CITĀTS(Kukainis @ 23.10.2005 20:39)
kaa arii jamie bij iehavojushi "Grozgalvi"

Godīgi nopelnīts Grozgalvis, ziedojot 5 lvlup'us. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/biggrin.gif)

+Citēt rakstu
bengalaas
iesūtīt 24.10.2005 15:46
Raksts #35

Knakts autobusa konduktors

Pievienojās: 05.10.03
Kur: Kastaņkalni
Tulks 2007

Es iemīlēju šo poligonu. Reālistiski liels, pretīgs, purvains, dzērveņains un troļļpilns, vienīgi besīgi bija tas, ka ziemeļniekiem līdz Prīzdai tik tālu, bet troļļiem - turpat kaimiņos. Un ne Kalnciemu, ne sektantu ciemu tā arī neatradu.
Par savu tēlu varu teikt, ka kaut kā šķērsi viņu spēlēju. Vajadzēja mierīgā brīdī, kamēr visi sēž pie ugunskura un kaut ko ņemas savā nodabā, uzdot savus jautājumus. Pa dienu tas bija diezgan bezjēdzīgi, jo visu laiku notika actions. Daudz jautrāk bija kā izlūkam ar ziemeļnieku diversantiem pa ceļu vazāties (līdz brīdim, kad atnāca trīs dēmoni (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/mellow.gif) *kauns*) vai kā spokam apkārt tusēt. Te gan atkal piezīme - tusēju pie vieniem troļļiem, pie otriem, Jēkabciemā, pie armijas - visur! - saklausos kalnu derīgas informācijas, bet runāt ta' nedrīkstu! Un neviens nebija uzskatījis par vajadzīgu iegādāties spokrunāšanas amuletus vai ko. Tad nu arī atlika vien ar rociņu sev līdzi aicināt, kur esmu ogles vai šamanakus vai kaut kādas vēstules atradusi. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif)

Kamazs malacis (tas nekas, ka diks), vairāk tādus grozgalvjus! (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)

P.S. Haha - tūlīt pēc fočenēm iešu!

+Citēt rakstu
Dinaer
iesūtīt 24.10.2005 16:01
Raksts #36

Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem

Pievienojās: 28.10.03
Kur: lielceļš

protams man vis siltaakaas atminjas (vaarda tieshajaa noziimee) ir par braukshanu 16 vietiigaa mikrinjaa atriis staavos un mantaam (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)

bet no tirgoshanas es arii savu fanu havoju... taakaa bija tiiri jutri - poligons vienkaarshi ideaals trollu naktii. pana nakti gan pamagiigi salu, bet taa bija tikai pashas vaina (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/getlost.gif)

lielas paldies Gm komandai, kaa arii citiem indiviidiem , kas padariij speeli intresantaaku - (liekas ka pashi zina, par ko runaaju)

liels paldies Farlineram, par censhanos
kaa ari trollu kunigiem par sadarbiibu (es protams vareeju aiznest jusu veestuli ziemelniuekiem , bet man tas nebuutu izdeviigi (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) )
it iipash paldies aivvv - tu biji vienkaarshi ideaals: "sorry Žanete, bet neviena cilveeka trollu zemems !" peec kaa sekoja paaris sitienu ar buufu
paldies rainei, par pat loti labajaam idejaam mainjas tirguu
paldies kamazam - vienkaarshi par visu
dasnam - par to ka vinja tur bija (protams ne tai labaakajaa kondiicijaa, bet bija (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) )
paldies citiem tirgotaajiem par veseliigo konkureinci (svivens un kamazs)
kaa arii berlogam par jautriem sacerejumiem (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)

kaa visbiedeejoshaakais noteikti jaatdziist Lord Fish deemons.

bet vislabaakasi noments bija trollu un ziemelnieku saliedeshanaas ciinjaa pret kikiisha nemirstiibu un launiishu izkaushanu, peec kaa gan sekoja pilniigakais h'n's, jo ziemelnieki sita trollus, bet trooli sita ziemelnieku (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) bet taa tam jaabuu

personiigi es man speele patika un bija ok (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)

paldies visiem, kas speeli padariija taadu kada taa bija.

+Citēt rakstu
Grims
iesūtīt 24.10.2005 16:19
Raksts #37

Nazgûl

Pievienojās: 14.11.03
Kur: Tieši aiz tās izkapts, kas ir atbalstīta uz tava pleca.

Lord Fish es vispār aizmirsu pieminēt - viennozīmīgi iespaidīgākais un reālistiskākais (ēmm) radījums spēlē. Pirmo reizi bez kapuces viņu ieraudzīju tikai otrās dienas pusdienlaikā un biju maigi izsakoties pārsteigts.
Viņa pašnāvnieka izgājiens lielās kaujas sākumā bija spēles nagla. Jācer, ka uzfilmētais materiāls atradīsies, un lai arī no neizdevīga leņķa (es atrados metra attālumā, bet kamera - metrus 10 nostāk) arī visi, kas uz spēli neatbrauca, vai šo epizodi neredzēja, varēs noskatīties ierakstu.

+Citēt rakstu
krishkkc
iesūtīt 24.10.2005 16:21
Raksts #38

Cep speķi Dūdijam
*

Pievienojās: 21.09.05

speele bija super - iespaidi buus uz ilgu laiku !!!

obligaati izzinjojiet kad un kur paraadiisies bildes un filmas !!!

+Citēt rakstu
Andza
iesūtīt 24.10.2005 16:54
Raksts #39

Studē augstākās pārvērtības

Pievienojās: 12.11.03
Kur: Jauko poniju zemē.

Taa bija mana mirklja ideja, ka ```` par visiem paareejiem deemoniem, bet viena lieta gan ir galvenaa: visa troljlju zeme un ziemeljzeme ies bojaa, ja TRAKAIS CARS KLJUUS NEMIRSTIIGS! End of days. pachuksteeju to Aivvvam, kaa maajienu, ka uz mirkli laiks aizmirst nesaskanjas.
Kaapeec tieshi Kikis?
Nu, ````, tas tachu ir Kikis!

Ak, jaa, aicinu Berlogu publiceet forumaa savas dizhaas pirms kaujas riimes. Taas bija fantastiskas.

Kaa arii buutu labi, ja visi DM vai kunugi, vai citi, kas zina, nosauktu, cik katraa nometnee bija cilveeku, lai buutu skaidrs, cik iisti piedaliijaas. Mani tas gauzhaam interesee, vai TN3 rekords ir paarsists, vai nav.

+Citēt rakstu
RainesBrachka
iesūtīt 24.10.2005 16:58
Raksts #40

Cep speķi Dūdijam
*

Pievienojās: 24.10.05

Sektanti:

Raine
RainesBrachka
Osana
Ivis
Lācītis Tedijs
Gļuks
Gamemaster
Skady
ETM
Edgars

-=Raine=-

+Citēt rakstu

7 Lapas V  < 1 2 3 4 > » 
Closed TopicSākt jaunu pavedienu
2 lietotāji/s lasa šo pavedienu (2 viesi un 0 anonīmie lietotāji)
0 biedri:

RSS Lo-Fi versija Pašlaik ir: 02.05.2025 22:53