![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.01.04 ![]() |
Uzmanību, visiem potenciālajiem TN:C dalībniekiem, kas uz spēles dienu (22.oktobri) nebūs sasnieguši 18 gadu vecumu
OBLIGĀTI NEPIECIEŠAMA VECĀKU ATĻAUJA PAR PIEDALĪŠANOS TROĻĻU NAKŠU HRONIKU BRĪVDABAS LOMU SPĒLĒ! Lūk paraugs: KODS Es, taada un taada vecaaks, esmu informeets, ka mans beerns, taads un taads, grasaas piedaliities BDLS TN:C. Esmu informeets, ka speele notiek briivaa dabaa, mezhoniigos apstaakljos, vietaa kur netaalu atrodas purvs un uudenskraatuve. Apzinos, ka manam beernam var draudeet briesmas, kas iekljauj: Pazushanu un apmaldiishanos purvaa. Sasitumus. Nosliikshanu. Apsaldeeshanos. Luuzumus. ... ... Apzinos, ka speeles vadiitaaji nevar personiigi uzmaniit manu beernu pilniigi visu laiku. Esmu informeets, ka speelee tiks izmantoti miikstinaatie (boofed) ierochi, kaa arii humanizeetas bultas. Apzinos, ka ir iespeejami dazhaadi nelaimes gadiijumi. Es atljauju savam beernam doties uz sho speeli. Un apzinos, ka GM nevar uznjemties atbildiibu par mana beerna droshiibu. Tel. Nr. Uz sho numuru piezvaniis speeles veidotaaji, lai paarliecinaatos par paraksta iistumu. Ja apstiprinaajums netiks sanjemts, atljauja tiks uzskatiita par nederiigu. Ja Jums ir kaadi jautaajumi zvaniet - muusu tel nr. vai e-pasts. Atļaujas noteikti tiks pārbaudītas pirms spēles. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.07.05 ![]() |
Situācija: es (20 gadi), līdzi brauc brālis (15 gadi).
Viņam vajag to zīmi? |
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cep picas ![]() Grupa: Aurori Pievienojās: 25.03.04 Kur: Rīga Foruma maršals 2012 ![]() |
Vispaar, labi, ka man ir jau sen paari 18 gadiem, jo mana maamuliite uz ko taadu neparakstiitos... ak shausmas, man laikam taa situaacija ir liidziiga Hareki, es pat tagad neraadiitu.
Lai gan, kaada atshkiriiba - es taapat nebraukshu. Neesmu sagatavojies vienk, un ierocha arii nav. Ne bultu un stiegras lokam, ne bufotaa zobena. Taa kaa - laimiigi izpriecaaties, ja nu ar taadu atlaujas tekstu tomeer novaacas paari 24 purniem. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
child of the sky ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 31.10.03 ![]() |
CITĀTS(Goldberry @ 17.10.2005 17:35) CITĀTS(Elernass) Es arii taadu neparakstiitu. Ja jau pats atlaujas fakts neko juridiski nemaina, tad formuleejumiem vajadzeeja buut pielaidiigaakiem. Varbuut, ka es kljuudos, tachu man liekas ka atljauja, kuraa vecaaks uznjemas pilnu atbildiibu par sava beerna droshiibu, un nonjem to no speeles vadiitaaja, juridiski maina gan kaut ko.... Tas kaut jel ko nozīmē tikai tad, ja šis dokuments ir apstiprināts pie notāra. Visādi citādi šo papīrīti var karināt pie sienas tualetē, vai arī noslaucīt ar to pakaļu. Ja kaut kas bērnam tiešām notiks, tad no šīs atļaujas nebūs nekāda svara, jo tai nav juridiska pamata. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.11.03 Kur: Jauko poniju zemē. ![]() |
Nu it kaa jau visiem liekas "tik traki, tik traki", nekas jau taads dziivee nenotiks. Bet Kamazs pats daudzas reizes skaidroja, ka jo vairaak cilveeki piedalaas, jo lielaaka procentuaala iespeeja, ka kaads mudaks tomeer iekritiis purvaa, kaads kaadam ar nepareizo zobena galu iekraamees utt. utt. Protams, nav veel joprojaam teikts, ka tas notiks, bet iespeeja palielinaas.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.03.05 Kur: Belerianda ![]() |
Par to atļauju runājot, tiešām nezinu vai mani vecāki ko tādu akceptēs. Laikam arguments, ka tas var notikt jebkurā klases exkursijā nederēs.
CITĀTS Ja Jums ir kaadi jautaajumi zvaniet - muusu tel nr. vai e-pasts. e-pasts tākā (trollu.naktis@gmail.com) būtu, bet kāds ir tālruņa nr.? Nedomāju, ka kāds zvanīs, bet tomēr... |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.01.04 ![]() |
Jup, Mošķis, vajag gan.
Matti-ass, norādīšu, ka ieroči nebūt nav obligāti-nepieciešamais ekipējums. Mēs tak te, joptvaj, cenšamies mainīt imidzhu par TN kaa par combat-only-larp-war-game, bet spēlētāji tik krāj mantas un krāj, kamēr Berlogs tajā laikā izdomā kārtējo interesanto bez-ieroču charakteru neskatoties uz faktu, ka ir viens no lielākajiem ieroču piegādātājiem spēlei. Un, jā ir tak arī maģiju un burvestību sistēma, kas imo, dod diezgan jau nu plašas iespējas būt noderīgam un svarīgam, krutam arī bez zobina. Un, Goldberry, jup, jup, K.. . |
|
|
![]()
Raksts
|
|
ex foruma administratore ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.11.03 ![]() |
Ak vai pareizi, notaara apstiprinaajums. Ak muljkja es.....
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Jā, bet nevienu no jums ar mani vai kādu no pārējiem GMiem nesaista nekādi līgumi vai cita veida attiecības. Ja godīgi, manuprāt jūs visi dodaties sēņot uz savu roku.
Un vispār, notārs vai ne notārs, mums, kā susljiks pareizi sanāksmē teica, ir svarīgi, lai vecāki būtu informēti un mums būtu to telefona numuri. Ja nu viņu sīcis pievemj manu mašīnu, ````, a? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Acīgais ex-mods ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.06.04 Kur: Dark Dark Forest Mods 2007 ![]() |
Tā nosmējos, labs humora pavediens!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 06.10.03 Kur: Netālu no Siguldas ![]() |
Ja godīgi, tad fu** the authorization! Man nerūp tādas lietas...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 17.05.04 Kur: Bedrē. ![]() |
CITĀTS(..::Kael::..) Ja godīgi, tad fu** the authorization! Man nerūp tādas lietas... Mums rūp. Ar to pietiek. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Knakts autobusa konduktors ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 05.10.03 Kur: Kastaņkalni Tulks 2007 ![]() |
Heh, tad kad mēs uzzināsim to, vai spēle notiek? Vai pietiek spēlētāju?
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pokemonu pavēlnieks ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.07.03 Kur: prefektu vannasistaba nodarbojoties ar... Zilonītis Dambo 2012 ![]() |
da viss pietiek un pietiks (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif)
taa atllauja ir fufelis un es uzskatu ka tiessaam vecaakiem arii dereetu zinaat kas var notikt.... nu tiiri teoreetiski (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Lecina seskus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 05.02.04 Kur: here there be dragons. ![]() |
Bet jūs laikam nesaprotat, kādi viņi ir...
Jūs un mēs saprotam, ka tas ir `tīri teorētiski`. Mūsu vecāki saprot daļu par GM nespēju atbildēt. Bet viņu pirmā doma ir skats, ka vesels sīču bars, dauzīdami viens otru ar... khm, radīdami to, kas te minēts kā `dažādi nelaimes gadījumi`, nakts vidū brien apmaldīties purvā. Tā nu tas diemžēl ir. Nu, bet mēs, protams, varam gaidīt.. Kamēr tie 18 būs.. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto teleportēšanās eksāmenu ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.06.05 Kur: Dzelzs kalni. ![]() |
Nedom'aju ka tā ir problēma, vajag vienkārši saprātīgi parunāties ar senčiem un paskaidrot ka nekādā gadījumā nelīdīsi purvā un kur nu vēl par peldēšanos ap šo laiku. Un kurš gan nesaprot to ka lielākā trauma ko var iegūt ar šāda veida zobeniem ir minimāli zilumi.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Lecina seskus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 05.02.04 Kur: here there be dragons. ![]() |
Atkarīgs no uzticības pakāpes. Manā gadījumā (un neticu, ka man vienai) uzticības pakāpe no 100 būtu ne vairāk par 10.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
ex foruma administratore ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.11.03 ![]() |
Man domaat, ka ne uziciibas pakaape, bet bailju pakaape te ir no svara....
Pat mani uuberliberaalie vecaaki izdomaaja neparasktiit. Bezprcedenta gadiijums. Un es domaaju, ka mani vecaaki nav no tiem, kurus moka strausa efekts " What I do not see cannot bother me..." Diezgan interesanti... Nee nu ok ir blakne, es peec ieprieksheejaam briivdienaam svaigaa gaisaa saslimu bet tik un taa most unusual. Taapat es arii ticu, ka ja tas buutu nezheeliigi svariigi, es gan jau ka pierunaatu savus vecaakus, bet shajaa gadiijumaa vinjiem laikam pat ir taisniiba. Diezgan nelaagi. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 13.09.04 ![]() |
Gribeetos redzeet kaa TC prasiis atljauju!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.10.03 Kur: lielceļš ![]() |
savu muzu man neviena atlauja nav bijusi vajadziiga, jeb pareizaak sakot nevisn GM man to nav orasiijis (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
kamaz - tu prasiisi? vai ari vienkaarshi ticeesi ka maarte zin kur esmu? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Žan, es jau tikko Dis.Connected atšuvu par šo tēmu - vecāku atļaujai ir jābūt. Un tas nav tikai mans lēmums or whatever - visi GMi par to vienojās. So, gatavojiet atļaujas.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 03.05.2025 00:54 |