![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Angel of Music ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.01.04 Kur: Azeroth Spēļu meistars 2012 ![]() |
Pavedienā ir atļauts iesūtīt rakstus, kas pārkāpj PG-13 (nepārkāpjot R). Goldberry HP&GP foruma administrācija Vienradzītes pasaule "Saltās Zvaigznes" Spēle būs ar GM Viss norisinās jau pazīstamajā Vienradžu pasaulē. Pasaules apraksts: Spēles darbība notiek skaistajā Mēnessziedu karaļvalstī. Valdnieks: Mēnessziedu karaļvalstī valda labā dievišķā Vienradžu Karaliene. Viņa rūpējas par saviem padotajiem, dara labu un dod maģiju priesteriem. Vienradžu karalienei patīk tīra daba, māksla un skaistums. Viņa reizēm parādās tautai svētku laikā, bet pārsvarā dzīvo savā mākoņu pilī, kur parasti mirstīgie netiek ielaisti. Ģeogrāfija: Mēnesziedu karaļvalstī lielāko daļu zemes klāj meži. Mežu vidū ir gleznainas pļaviņas ar maziem strautiņiem un ezeriem. Pie pilsētām ir izveidoti lauki un ganības. Šur un tur paceļas majestātiski kalni ar skaistām ielejām. Klimats ir silts un lielāko gada daļu zied un smaržo visādas puķes. Lietutiņš nolīst tikai pa nakti, lai netraucētu karaļvalsts iedzīvotājiem. Ziemā ir mīksts sniedziņš, lai varētu pikoties un taisīt sniegavīrus. Mēnesziedu karaļvalsts galvaspilsēta ir Lūna. Tajā dzīvo visādas rases, ir daudz bagātu tirgotāju, labu amatnieku, gudru burvju un stipru karotāju. Pārējās lielākās pilsētas ir: Flora (pilsēta laukos, dzīvo daudz halflingu), Fauna (pilsēta mežā, dzīvo elfi, puselfi), Terra (pilsēta kalnos, dzīvo rūķi) Akva (ostas pilsēta pie lielās Sauleszaķu jūras, pārsvarā dzīvo cilvēki un ūdensļaudis). Reliģija: Vienradžu Karaliene dāvā maģiju saviem uzticamajiem priesteriem. Tie katru dienu lūdz savu valdnieci saullēktā un saulrietā. Katrā pilsētā ir liels Vienradžu Karalienes templis. Tajā ir balta vienradža ar spārniem statuja, pie kuras visi lūdzās. No rītiem priesteri veic svēto dzirdīšanas rituālu. Svētajā traukā tiek ieliets ūdens no dzidra avotiņa un dieviete tiek aicināta padzerties. Galvaspilsētā Lūnā reizēm notiek brīnums un pati dieviete patiešām atnāk un izdzer ūdeni. Katrā templī ir viens virspriesteris. Par to var kļūt labs priesteris, kurš ir sirdī šķīsts. Tam priesterim ir jāiet uz augstu kalnu netālu no Terras pilsētas un jāpavada tur 3 dienas. Tad Vienradžu Karaliene pati pasaka vai priesteris ir cienīgs kļūt par virspriesteri. Vienradžu Karalienes priesteri ģērbjas zaļās drēbēs un valkā baltu apmetni. Viņiem ir sudraba svētais simbols, kas izskatās, kā mazs vienradža rags. Ienaidnieki: Vienradžu Karalienes ienaidnieki ir tie, kas posta dabu un sabojā skaistumu. Reizēm uzrodas ļaunie, kuriem nepatīk skaistā Mēnessziedu karaļvalsts. Viņi tad cenšas ieriebt tās labajiem iedzīvotājiem. Mēnessziedieši tad pret viņiem cīnās un svin slavenas uzvaras pār tiem. Piesakoties, jums jānorāda šādi parametri: 1)tēla vārds, 2)dzimums, 3)rase(iespējamās rases: cilvēks, elfs, puselfs, rūķis, halflings), 4)klase (burvis, bards, faiteris, priesteris, zaglis, paladins, rendžers, druīds) Burvis var sev dabūt vairākas burvestības. Burvestību sarastā neietilpst - spēja taisīt pasaules galu, - nogalināt visus 50 km rādiusā, u.t.t. izvēlēties saprātīgas maģijas. Burvestību saraksts jāiesniedz spēles vadītājam ar PZ palīdzību. Bards var dabūt sev 2 maģijas, no kurām viena ir iedvesmot ar savu dziedāšanu pārējos komandas biedrus, līdz ar to viņi kļūst spēcīgāki, veiklāki u.t.t., bet ne ūbermeni. Un otra maģija, bards var ar dziesmas palīdzību ārstēt savus grupas biedrus. Vēl bardam ir labas zināšanas par karaļvalsti, viņš vieglāk uzzin informāciju, arvienvārd sakot grupas diplomāts. Faiteris kā jau cīnītājs labi cīnās ar ieročiem un būs grupas spēcīgākais balsts cīņās ar mošķiem. Faiteris ir spēcīgs un gana veikls, gudrs, skaists, bet viņš nav supermens, tā ka pilnīgi viss viņam nebūs pa spēkam... Priesteris pie attiecīgo rituālu izpildes var saņemt pļuškas no dievietes. Priesteris noteikti spēj dziedināt grupas biedrus. Karaļvalstī priesteri ir ļoti cienījami un būt par priesteri ir liels gods. Priesteris spēles laikā griežas pie dievietes ar lūgšanām (PZ veidā pie manis) un dieviete izlemj vai dot priesterim lūgto vai nē. Zaglis ja izvēlies zagli, tad ņem vērā, ka zaglis ir pozitīvais tēls un viņa nodomi nav aplaupīt kādam mājas vai apzagt kādu nespējīgu večiņu tirgus laukumā. Šis zaglis drīzāk ir piedzīvojumu meklētājs un viņa specializācija ir atvērt lamatas, lai tās nenoskādētu pārējiem grupas biedriem, saglabāt modrību, kad citi paguruši, pamanīt lietas, kuras citiem paslīd garām. Paladins ir ļoti drosmīgs, imūns pret slimībām, viņam piemīt paaugstināta izturība pret maģiju, spēja nedaudz ārstēt komandas biedrus. Paladins prot cīnīties un satriekt pīšļos ļaunīšus. Paladinam ir ļoti uzticams jājamlops un viņš spēj pa gabalu pateikt kurš ir ļauns un kurš nē.. Rendžers prot meklēt pēdas, viņam ir mīļākais ienaidnieks, ar kuru viņam būs vieglāk tikt galā. Samērā labi cīnās un visai labi šauj ar loku. Rendžers pamanīs tādas lietas, kas citu acīm paliek nepamanītas, arī izdzirdēs skaņas, kuras pārējo ausīm ies secen. Viegli orientēsies arī svešos apvidos. Pazīst dabu. Druīds ir dabas draugs. Viņš pārsvarā uzturas mežos. Ļoti labi saprotas ar dzīvniekiem un labi pazīst augus. Prot no tiem pagatavot zālēs, arī indes ja nepieciešams. Druīdiem ir draugs dzīvnieks. Viņš pats spēj pārvērsties par kādu dzīvnieku. 5)augums, 6)vecums, 7)dzīvesvieta, 8)ģimene, 9)speciāli spēki (Te burvji ierakstīs savas maģijas. Un pārējie to ko jau es norādīju pie klašu aprakstiem. Un vēlreiz!! nepiedēvējat savam tēlam ārkārtīgus spēkus!!!!), 10)ieroči (Visiem tēliem var būt ieroči. Zobeni, dunči, tikai jāņem vērā, ka vislabāk cīnās faiteris.) 11)dzīvnieki (pēc izvēles.. burvjiem visticamāk, ka būs) 12)fotoattēls vai zīmējums (nav obligāti), 13)izskata apraksts, (ja ir bilde šo nevajag) 14)rakstura apraksts, 15)tēla pagātnes apraksts (vēlams). Atšķirībā no pirmās Vienradžu spēles šajā spēlē jūs varat būt ne tikai pozitīvie personāži. Ja vēlaties spēlēt kaut ko drusku ļaunu, tad sazinieties ar mani pa PZ un mēs apspriedīsim jūsu īpašās vēlmes. Tāpat pa PZ sarunājot var mēģināt jūsu leģendā iekļaut kādus noslēpumainus punktus. No spēles gaidu, ka tā vairāk veidosies kā stāsts. Tas laikam īsumā viss. Gaidu entuziastus, lai varētu sākt...... Vienradžu pasaules karte te: Savus personāžus publicējiet ATD pavedienā P.S. Ja kādam interesē, tad kopš pirmās Vienradžu spēles ir pagājuši aptuveni 25 gadi. Šo rakstu rediģēja Goldberry: 05.10.2005 12:30 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Angel of Music ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.01.04 Kur: Azeroth Spēļu meistars 2012 ![]() |
OOC - Jūs taču pamanījāt, ka Kaslors arī aizskrēja pakaļ meitenei?
OOC 2: ak tad šitā.. ja... Kaslors skrien un pēkšņi paklūp un nokrīt. Viņš neceļas augšā. Tiāra ir ļoti satraukta, meitenei līst asaras un viņa cenšas izrauties no Danni tvēriena. Laid mani! viņas balsī ir dzirdams izmisums. Šo rakstu rediģēja Sindra: 06.10.2005 11:55 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gatavo atskaiti Zemvaldim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.12.03 ![]() |
Riliarnirs nolēca no zirga, un pārlādējis arbaletu, pārlaida skatienu apkārtnei, tad atkal novāca ieroci zem apmetņa un piegājis pie bēgļa ar vienu kustību izrāva šautru tam no muguras un arī novāca turpat kur ieroci.
OOC: Domāju, ka Riliarnira darbības ar arbaletu varēja labi saskatīt tikai Dani, lielākajai daļai varēja likties, ka elfs tikai pastiepj roku Kastora virzienā un šis nokrīt (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Šo rakstu rediģēja Farliner: 06.10.2005 11:56 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Attīsta savu iekšējo Aci ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 25.02.04 ![]() |
OOC: a cik taalu vinji aizskrien? Mezhaa taa, ka nav redzami vai ir redzami, a?
Redzot notiekosho, Devs metaas pakalj beegljiem. Pamaniijis, ka Tiaara ir nokjerta, bet guusteknis gulj, Devs paarbauda guusteknja staavokli (dziivs/miris). Ja var kaa paliidzeet, tad paliidz. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Zintniece ![]() Grupa: Noslēpumu nodaļa Pievienojās: 03.11.03 Kur: te un tagad Dzīvā enciklopēdija ![]() |
Danni pievaldot zirgu turpat uz vietas, centās noturēt meiteni. Tas nebija pārāk viegli, bet Danni varēja turēt meiteni abās rokās - Arre klausīja arī bez pavadas.
Viņš nejāja tuvāk tiem, kas dzinās pakaļ, un viņam nebija laika skatīties, kas notiek aizmugurē. Pagaidi! Nekur nevajag bēgt! Tev pašlaik nekas nedraud. Nekas. Kamēr Tu sēdi te. Balss bija ļoti mierīga un pārliecinoša. Šķita pat, ka sargs nevis runā, bet dzied, lai gan, ja ieklausījās labāk, runa vien tā bija. Es nevedīšu Tevi atpakaļ, nevedīšu tur, kur Tu negribi! Pastāsti man, no kā Tu nobijies, kas noticis? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Piedalās Bezgalvju medībās ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.04.04 Kur: online Fotogrāfs 2007 ![]() |
Brīdī, kad Danni un elfs savos zirgos traucās mežā pakaļ Tiārai un notvertajam, arī Rikki zirgs paskrēja nedaudz uz meža pusi, bet viņa to savaldīja un atjāja atpakaļ.
"Ser, man šķiet, ka jūs ar savu lēmumu esiet nobiedējis Tiāru," Rikki paskatījās uz Seru Boēciju. "Nedomāju, ka ir prātīgi biedēt ceļabiedrus. Nez, kas tur īsti notiek?" viņa skatījās uz meža pusi. Izskatījās, ka kaut kas īsti nav kārtībā. OOC: Lūgums - ja kāds aizskrien mežā, tad norādīt, vai pārējie kaut ko vēl var redzēt, savādāk sajūk. Šo rakstu rediģēja Etasi: 06.10.2005 12:55 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Visi redz kā meitene aizskrien mežā, un viņai pakaļ Kaslors. Danni ātri seko uz zirga un noķer Tiāru. Viņi nemaz nav tikuši prom no pārējo redzesloka, caur krūmiem spīd cauri. Gandrīz vienlaicīgi ar Danni arī elfs jāj pakaļ un pavērš roku pret Kasloru. Kaslors nokrīt zemē un neceļās. Tas ir tas ko visi redz.
Devs aizskrien līdz Kasloram un pārbaudot dzīvības pazīmes konstatē, ka puisis ir dzīvs, taču viņš neko nesaka un arī neceļās augšā. Kādā pozā nokritis guļ tādā arī turpina gulēt. Danni mierinošā balss Tiāru neietekmē, meitene turpina rauties, Es nebaidos! Te nekas nedraud! Te nekas nevar draudēt! viņa skaļi kliedz uz Danni līdz pagurst un tad vienkārši nespēkā raud. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Zintniece ![]() Grupa: Noslēpumu nodaļa Pievienojās: 03.11.03 Kur: te un tagad Dzīvā enciklopēdija ![]() |
Danni ar nopūtu iecirta meitenei pāris pļaukas. Raudas, kas sekoja pēc tam, jau bija atvieglojums. Atlika tikai gaidīt, līdz viņa nomierināsies un spēs sakarīgi pastāstīt, kas notiek. Līdz tam viņš viņu turēja stingri.
Arre lēnītēm soļoja atpakaļ uz ceļa pusi ar līkumiņu apjājot Kasloru un Devu. Viņš piejāja tieši pie priesterienes. Danni, nekāpjot ārā no segliem un nelaižot vaļā Tiāru, uzrunāja rūķi Svētītā, ar Tiāru nav labi. Es nespēju viņai palīdzēt. Varbūt jūs varat? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gatavo atskaiti Zemvaldim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.12.03 ![]() |
Riliarnirs stāvēja līdzās gūsteknim un vēroja kā Devs pārbauda dzīvības pazīmes, sagaidījis, lai ordeņa karotājs pārliecinās, ka Kastors ir dzīvs, elfs ierunājās: "Kādu brīdi viņš nekustēsies, bet pēc tam atgūsies, varbūt galva mazliet sāpēs. Iesaku padomāt, ko viņam vaicāt, kad atgūsies, pagaidām tā arī neesam saņēmuši atbildi par to, kādēl viņi uzbruka, un ko vīņa tēvs taisās darīt ar meiteni... ja vispār kaut kas no viņa teiktā ir patiesība."
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Attīsta savu iekšējo Aci ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 25.02.04 ![]() |
Devs pamaaja ar galvu Jaa, vins tik tieshaam izskataas paralizeets.... Es nedomaaju, ka vins melotu. Bet uz jautaajumu, vai vinjam ir kaadi apsveerumi, kaadeelj teevam ir vajadziiga Tiaara vins taa arii nepaspeeja atbildeet... ja vien Tiaara nebuutu metusies skriet prom... visi te ir kaut kaadi nervozi peedeejos vaardus Devs aciimredzot bija domaajis vairaak sev, nekaa elfam
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Elfs klusi iesmējās:
"Saki man, cik no klātesošajiem ir piedalījušies īstās kaujās ar īstiem ienaidniekiem nevis tikai treniņos? Nav brīnums, ja tie, kas pieradušie pie mierīgas dzīves un drošības piepeši ir pakļauti briesmām un spiesti būt liecinieki cīņai, kļūst nervozi. Kas attiecas uz pašu uzbrukumu, es nudien nesaprotu, ko viņi vispār mēģināja panākt - trijatā, pat ja viens no viņiem ir burvis, uzbrukt kādam kuram līdzās ir tk daudz ceļabiedru, ir muļķīgi, ja vien to kādu nemēģina nogalināt, tad, teorētiski, ir izredzes nošaut un aizbēgt. Bet ne jau tā, kā viņi to darīja. Ja gribēja Tiāru sagūstīt, vajadzēja sagaidīt, lai viņ ir viena, un tad uzbrukt, turklāt darīt to klusām un nemanāmi..." elfa balsī ir jūtams nicinājums pret neveiksmīgajiem uzbrucējiem. Šo rakstu rediģēja Farliner: 06.10.2005 13:20 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cik man zinaams, tad sērs Boēcijs ir cīnijies, arī es esmu. Sens droši vien, dzīvodams mežā, ir nonācis situācijā, kad viņa dzīvība ir apdraudēta... Nu Danni laikam ir naacies kaut kur savu prasmi pielietot, lai gan es nezinu nevienu gadījumu, kad kāds būtu uzbrucis templim. Svētītā Brunhilde droši vien ir vairāk nodarbojusies ar dvēseles stāvokļa lietām, kas starpcitu, šobrīd būtu ļoti nepieciešams... nu vēl burves... neviena no viņām cīņās nav iesaistījusies, tāpēc domāju, ka viņas arī ir dzīvojušas mierīgi. Devs nopietni atbildēja Bet kas attiecas uz uzbrukumu - taisnība, tas izskatās nepārdomāts un stipri sasteigts. Man šķiet, ka tas drīzāk liecina par to, ka šie cilvēki ir izmisuši un dziļi nelaimīgi, ka Tiāra viņiem ir ļoti nepieciešama, nevis par to, ka viņi būtu ļauni, viltīgi un ar kādu slēptu nodomu. Tas īr vēl lielāks stimuls censties viņiem palīdzēt
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.01.04 Kur: starp likumu un dvēseli ![]() |
Kā... Boēcijs ar skaidri lasāmu nolemtības sajūtu sejā noplātīja rokas.
Tas ir tieši tas, par ko es runāju. Visi histēriski dara tikai neapdomīgās lietas, bet nekad ne prātīgās. Jums visiem vajag pielikt dēles, citādi asinis sakāps galvā un radīs nepatīkamu spiedienu. Reakcija noteikti nebija vecā vīra stiprā puse. Toties stūrgalvīgs stīvums par to, kā pareizi jāmeklē piedzīvojumus caurstrāvoja viņu no pēdām līdz ausīm. Mēs esam atbildīgi par tiem, kurus pieradinām. Ei, tu tur, Danni! Parūpējies, lai Tiāra vairs nekur nemuktu! Tu, Dev, tev patīk auklēties ar sāncešiem. Pieskati Korlanu, Kasmaru vai kā nu viņu tur sauca. Visi pārējie rāpjas mugurā tiem gudrajiem lopiņiem un mēs ejam uz rietumiem. Boēcija intonācija liecināja, ka "gudros lopiņus" viņš izmantoja kā ne pārāk glaimojošu salīdzinājumu viņu jātniekiem. Piegājis pats pie sava zirga, viņš iekāpa seglos un klusi stāstīja ķēvei. Mēs mājās neiesim. Mēs iesim uz rietumiem. Tu, Skariņ, man atgādini, kad redzi taciņu pa labi. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ser Boēcij! Danni, joprojām turot Tiāru un gaidot, ko darīs priesteriene, uzsauca, kurp jūs dodaties tik steidzīgi? Te vēl visas lietas nav pabeigtas.
Viņš paskatījās uz priesterieni, un, neko skaļi nesakot, pamāja ar galvu uz mežu, kur joprojām mētājās viena uzbrucēja līķis. To nevar tā atstāt, lai kas viņš bija! šis mājiens pauda. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Tiāra klusi šņukstēja. Viņa paskatās uz Danni.
Palaid mani vaļā. Man vajag apsēsties zemē. Es tūlīņ tikšu ar sevi galā... Meitenes skatiens ir lūdzošs. Kaslors sāk lēnām atgūties no paralīzes un pieceļas sēdus. Viņš apskauj kājas ar rokām un atstutē galvu pret ceļiem tā arī palikdams sēdēt. Šo rakstu rediģēja Sindra: 06.10.2005 13:51 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Labi, bet vaļā es Tevi tāpēc nelaidīšu, Danni piekrita.
Viņš pārmeta kāju pāri segliem un ar visu Tiāru rokās noleca zemē. Ja viņa sēžas zemē, Danni dara to pašu. Vaļā nelaiž. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Riliarnirs stāv turpat līdzās Kastoram un vēro notiekošo, atbalstījis labo roku uz zobena roktura. Poza ir atslābināta, bet saprotams, ka karotājs ir gatavs jebkurā mirlī rīkoties.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Meitene apsēžas zemē un piever acis. Viņas elpa kļūst pavisam mierīga un plūstoša. Tā viņa sēž kādu brīdi, pēc tam atver acis, pasmaida Danni.
Tas puisis, svešinieks, es viņu esmu redzējusi sapnī. Un mūs kaut kas saista. Es nezinu kas. viņa klusi uzrunā Danni. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Iespējams, lāsts, kas ir reiz uzlikts viņa dzimtai. Lāsti saista stipri! Danni atbildēja.
Tas var būt labi, var būt slikti. Nezinu! Es ceru, ka viņš pateiks, kāds tas ir un ko viņiem īsti vajag no Tevis. Ja vien pati tā negribēsi, es neļaušu Tev iet, neko nezinot, kur un kāpēc. Jeb Tev sapnī tapa zināms kaut kas? (OOC - domāju, to visu dzird vismaz Brunhilde) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Devs saka gūsteknim Celies, iesim pie paareejiem. Mums peec iespeejas aatraak ir jaadodas celjaa un jaatrisina shii lieta, lai visiem buutu labaak. Atceries, ka peec juusu veiktaa uzbrukuma uz tevi skataas ar zinaamaam aizdomaam, taapeec nedari neko nepaardomaatu vai paarlieku strauju. Tas tev var tikai kaiteet.
peec maza mirklja Devs turpinaaja esmu paarliecinaats, ka viss nokaartosies. Mees noteikti varam paliidzeet gan tavai dzimtai un tev, gan arii Tiaarai |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kaslors palūkojas uz Devu, bet necēlās augšā.
Vai es varu ar Tevi aprunāties divatā? Tā, lai neviens pārējais neklausītos? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 19.05.2025 20:04 |