Kurbijkurne forums: Soli tuvāk fantāzijai

Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )

> Vienradzītes Pasaule: "Saltās Zvaigznes" [R], [C], [BP], [ATD] [!R!]
Sindra
iesūtīt 11.09.2005 22:41
Raksts #1

Angel of Music

Grupa: Biedri
Pievienojās: 15.01.04
Kur: Azeroth
Spēļu meistars 2012

Pavedienā ir atļauts iesūtīt rakstus, kas pārkāpj PG-13 (nepārkāpjot R).

Goldberry
HP&GP foruma administrācija

Vienradzītes pasaule "Saltās Zvaigznes"

Spēle būs ar GM
Viss norisinās jau pazīstamajā Vienradžu pasaulē.

Pasaules apraksts:

Spēles darbība notiek skaistajā Mēnessziedu karaļvalstī.

Valdnieks:

Mēnessziedu karaļvalstī valda labā dievišķā Vienradžu Karaliene. Viņa rūpējas par saviem padotajiem, dara labu un dod maģiju priesteriem. Vienradžu karalienei patīk tīra daba, māksla un skaistums. Viņa reizēm parādās tautai svētku laikā, bet pārsvarā dzīvo savā mākoņu pilī, kur parasti mirstīgie netiek ielaisti.

Ģeogrāfija:

Mēnesziedu karaļvalstī lielāko daļu zemes klāj meži. Mežu vidū ir gleznainas pļaviņas ar maziem strautiņiem un ezeriem. Pie pilsētām ir izveidoti lauki un ganības. Šur un tur paceļas majestātiski kalni ar skaistām ielejām. Klimats ir silts un lielāko gada daļu zied un smaržo visādas puķes. Lietutiņš nolīst tikai pa nakti, lai netraucētu karaļvalsts iedzīvotājiem. Ziemā ir mīksts sniedziņš, lai varētu pikoties un taisīt sniegavīrus.

Mēnesziedu karaļvalsts galvaspilsēta ir Lūna. Tajā dzīvo visādas rases, ir daudz bagātu tirgotāju, labu amatnieku, gudru burvju un stipru karotāju.

Pārējās lielākās pilsētas ir:
Flora (pilsēta laukos, dzīvo daudz halflingu),
Fauna (pilsēta mežā, dzīvo elfi, puselfi),
Terra (pilsēta kalnos, dzīvo rūķi)
Akva (ostas pilsēta pie lielās Sauleszaķu jūras, pārsvarā dzīvo cilvēki un ūdensļaudis).

Reliģija:

Vienradžu Karaliene dāvā maģiju saviem uzticamajiem priesteriem. Tie katru dienu lūdz savu valdnieci saullēktā un saulrietā.

Katrā pilsētā ir liels Vienradžu Karalienes templis. Tajā ir balta vienradža ar spārniem statuja, pie kuras visi lūdzās. No rītiem priesteri veic svēto dzirdīšanas rituālu. Svētajā traukā tiek ieliets ūdens no dzidra avotiņa un dieviete tiek aicināta padzerties. Galvaspilsētā Lūnā reizēm notiek brīnums un pati dieviete patiešām atnāk un izdzer ūdeni.

Katrā templī ir viens virspriesteris. Par to var kļūt labs priesteris, kurš ir sirdī šķīsts. Tam priesterim ir jāiet uz augstu kalnu netālu no Terras pilsētas un jāpavada tur 3 dienas. Tad Vienradžu Karaliene pati pasaka vai priesteris ir cienīgs kļūt par virspriesteri.

Vienradžu Karalienes priesteri ģērbjas zaļās drēbēs un valkā baltu apmetni. Viņiem ir sudraba svētais simbols, kas izskatās, kā mazs vienradža rags.

Ienaidnieki:

Vienradžu Karalienes ienaidnieki ir tie, kas posta dabu un sabojā skaistumu. Reizēm uzrodas ļaunie, kuriem nepatīk skaistā Mēnessziedu karaļvalsts. Viņi tad cenšas ieriebt tās labajiem iedzīvotājiem. Mēnessziedieši tad pret viņiem cīnās un svin slavenas uzvaras pār tiem.

Piesakoties, jums jānorāda šādi parametri:

1)tēla vārds,
2)dzimums,
3)rase(iespējamās rases: cilvēks, elfs, puselfs, rūķis, halflings),
4)klase (burvis, bards, faiteris, priesteris, zaglis, paladins, rendžers, druīds)

Burvis var sev dabūt vairākas burvestības. Burvestību sarastā neietilpst
- spēja taisīt pasaules galu,
- nogalināt visus 50 km rādiusā, u.t.t. izvēlēties saprātīgas maģijas.
Burvestību saraksts jāiesniedz spēles vadītājam ar PZ palīdzību.

Bards var dabūt sev 2 maģijas, no kurām viena ir iedvesmot ar savu dziedāšanu pārējos komandas biedrus, līdz ar to viņi kļūst spēcīgāki, veiklāki u.t.t., bet ne ūbermeni. Un otra maģija, bards var ar dziesmas palīdzību ārstēt savus grupas biedrus. Vēl bardam ir labas zināšanas par karaļvalsti, viņš vieglāk uzzin informāciju, arvienvārd sakot grupas diplomāts.

Faiteris kā jau cīnītājs labi cīnās ar ieročiem un būs grupas spēcīgākais balsts cīņās ar mošķiem. Faiteris ir spēcīgs un gana veikls, gudrs, skaists, bet viņš nav supermens, tā ka pilnīgi viss viņam nebūs pa spēkam...

Priesteris pie attiecīgo rituālu izpildes var saņemt pļuškas no dievietes. Priesteris noteikti spēj dziedināt grupas biedrus. Karaļvalstī priesteri ir ļoti cienījami un būt par priesteri ir liels gods. Priesteris spēles laikā griežas pie dievietes ar lūgšanām (PZ veidā pie manis) un dieviete izlemj vai dot priesterim lūgto vai nē.

Zaglis ja izvēlies zagli, tad ņem vērā, ka zaglis ir pozitīvais tēls un viņa nodomi nav aplaupīt kādam mājas vai apzagt kādu nespējīgu večiņu tirgus laukumā. Šis zaglis drīzāk ir piedzīvojumu meklētājs un viņa specializācija ir atvērt lamatas, lai tās nenoskādētu pārējiem grupas biedriem, saglabāt modrību, kad citi paguruši, pamanīt lietas, kuras citiem paslīd garām.

Paladins ir ļoti drosmīgs, imūns pret slimībām, viņam piemīt paaugstināta izturība pret maģiju, spēja nedaudz ārstēt komandas biedrus. Paladins prot cīnīties un satriekt pīšļos ļaunīšus. Paladinam ir ļoti uzticams jājamlops un viņš spēj pa gabalu pateikt kurš ir ļauns un kurš nē..

Rendžers prot meklēt pēdas, viņam ir mīļākais ienaidnieks, ar kuru viņam būs vieglāk tikt galā. Samērā labi cīnās un visai labi šauj ar loku. Rendžers pamanīs tādas lietas, kas citu acīm paliek nepamanītas, arī izdzirdēs skaņas, kuras pārējo ausīm ies secen. Viegli orientēsies arī svešos apvidos. Pazīst dabu.

Druīds ir dabas draugs. Viņš pārsvarā uzturas mežos. Ļoti labi saprotas ar dzīvniekiem un labi pazīst augus. Prot no tiem pagatavot zālēs, arī indes ja nepieciešams. Druīdiem ir draugs dzīvnieks. Viņš pats spēj pārvērsties par kādu dzīvnieku.

5)augums,
6)vecums,
7)dzīvesvieta,
8)ģimene,
9)speciāli spēki (Te burvji ierakstīs savas maģijas. Un pārējie to ko jau es norādīju pie klašu aprakstiem. Un vēlreiz!! nepiedēvējat savam tēlam ārkārtīgus spēkus!!!!),
10)ieroči (Visiem tēliem var būt ieroči. Zobeni, dunči, tikai jāņem vērā, ka vislabāk cīnās faiteris.)
11)dzīvnieki (pēc izvēles.. burvjiem visticamāk, ka būs)
12)fotoattēls vai zīmējums (nav obligāti),
13)izskata apraksts, (ja ir bilde šo nevajag)
14)rakstura apraksts,
15)tēla pagātnes apraksts (vēlams).

Atšķirībā no pirmās Vienradžu spēles šajā spēlē jūs varat būt ne tikai pozitīvie personāži. Ja vēlaties spēlēt kaut ko drusku ļaunu, tad sazinieties ar mani pa PZ un mēs apspriedīsim jūsu īpašās vēlmes. Tāpat pa PZ sarunājot var mēģināt jūsu leģendā iekļaut kādus noslēpumainus punktus.

No spēles gaidu, ka tā vairāk veidosies kā stāsts.

Tas laikam īsumā viss.
Gaidu entuziastus, lai varētu sākt......

Vienradžu pasaules karte te:

Savus personāžus publicējiet ATD pavedienā

P.S. Ja kādam interesē, tad kopš pirmās Vienradžu spēles ir pagājuši aptuveni 25 gadi.

Šo rakstu rediģēja Goldberry: 05.10.2005 12:30
Go to the top of the page

+Citēt rakstu
57 Lapas V  « < 19 20 21 22 23 > »   
Sākt jaunu pavedienu
Atbildes (400 - 419)
Roviela
iesūtīt 05.10.2005 12:44
Raksts #401

Zintniece
Grupas ikona

Grupa: Noslēpumu nodaļa
Pievienojās: 03.11.03
Kur: te un tagad
Dzīvā enciklopēdija

Es piekrītu. Iesim, bet tikai tad, ja Tiāra pati ir ar mieru. Mēs nevaram to izlemt bez viņas brīvas piekrišanas, Danni mierīgi, tāpat patīkami melodiskā balsī teica.

Redzēs, kas tur būs. Viņš nemaz netaisījās aizmirst savu solījumu - atgādāt meiteni atpakaļ templī, ja vien Vienradzīte pati nelems citādi. Un ja Tiārai kaut kas draudēs... tad arī Danni, visticamāk, nekad vairs neredzēs Lūnas templi.

+Citēt rakstu
Lich
iesūtīt 05.10.2005 13:24
Raksts #402

Izvēlas zizli pie Olivanda
*

Pievienojās: 19.05.04
Kur: Tepat vien

(OOC - te mazliet runa par Senu un jau nelielu pagātni)

Izgājis ārā no meža Sens palūkojās apkārt un sev par prieku ieraudzīja savu zirgu turpat vien ganāmies. Kā izskatījās, cīņa bija beigusies un vairs nebija kur steigties. Tamdēļ Sens laiski aizstaigāja līdz zirgam, paņēma to aiz pavadas un aizveda piesiet pie nedaudz nomaļāka koka, lai šis nesadomā aizstaigāt projām. Te pēkšņi viņš no turienes kur nācis izdzirda biedinošu bļāvienu. Senam radās aizdomas, taču viņš nolēma labāk domāt par ko citu. Viņš atvēra seglu somu un iekārtoja tur divus dunčus, kurus bija atņēmis pretiniekam. Turpat blakus mētājamies viņš ieraudzīja virvi un atcerējās par elfa norādi sasiet gūstekni...

Kamēr Sens tā krāmējās, klajajā laukā tika atvests arī pats gūsteknis. Pirmā doma Senam bija doties skatīties kas nu tagad notiks un kā ir ar gūstekni, taču viņš atturējās no savas ziņkāres. Galu galā gūsteknis tāpat neko prātīgu netika atbildējis, kad Sens tam uzdeva pāris jautājumu mežā pēc cīņas. Tamdēļ tā vietā Sens iemeta aci savā vēdersomiņā, izvēlējās kaut ko nomierinošu un aizkūpināja savā pīpē. Mierīgi turpinādams krāmēties ap zirgu Sens vēroja kas notiek.

Viņš redzēja kā Tiāra ar gūstekni pārmij dažus vārdus. Nemaz neizskatījās, ka Tiārā runātu ar cilvēku, kas viņai nupat uzbrucis. Tālāk ceļinieku starpā izvērtās neliels strīds, acīm redzot par to ko darīt ar gūstekni. Īpaši uzvilkts izskatījās tempļa sargs.

Tā tas kādu brīdi vilkās, līdz ar gūstekni sāka runāties Boēcijs. Cik varēja noprast, viņam veicās daudz labāk un jau pēc brīža viņš visiem kaut ko skaļi pavēstīja. Nopratis, ka beidzot kaut kas ir izlemts, Sens devās tuvāk pārējiem, lai noskaidrotu, kas tad tagad tālāk notiks.

+Citēt rakstu
Sindra
iesūtīt 05.10.2005 14:07
Raksts #403

Angel of Music

Spēļu meistars 2012

Tiāra mazliet izbrīnījās par Boēcija jautājumiem. Vai nu tagad ir īstais laiks domāt par viņas vecākiem? Redzēdama, ka vecais vīrs pie visiem atgriežas un kaut ko paziņo, viņa piecēlās un gandrīz vienlaicīgi ar Senu pietuvojās pārējiem biedriem.

Viņa sajuta patīkamo tabakas aromātu, kuras smarža pietuvojās no puiša puses. Tiāra paskatījās un uzsmaidīja. Cik nomierinoša smarža... Diez vai tādēļ puisis spēja palikt tik mierīgs? Vai tas varētu palīdzēt maniem murgiem? Viņa aizdomājās blenzdama virsū Senam.

+Citēt rakstu
Romija
iesūtīt 05.10.2005 14:45
Raksts #404

Piedalās Bezgalvju medībās

Pievienojās: 01.04.04
Kur: online
Fotogrāfs 2007

Dzirdot visu, kas notika apkārt Rikki vien nobolīja acis un nopūtās. Varbūt tas tiešām ir svarīgi, varbūt jāiet pie tās dzimtas. Bet uzbrucēju tomēr labāk sasiet. Vismaz Rikki neplānoja viņam uzgriezt muguru un smagi vilties dāvātajā uzticībā.

Redzēdama, ka viņas viedoklis te vairs nav svarīgs, meitene devās pie sava zirga un uzkāpa seglos. Viņa pagaidīs, kad visi pārēji aizies. Vismaz notvertais un labvēļi. Lai nav lieki jāriskē.

+Citēt rakstu
Farliner
iesūtīt 05.10.2005 20:31
Raksts #405

Gatavo atskaiti Zemvaldim

Pievienojās: 01.12.03

Riliarnirs nogrozīja galvu - ceļabiedri bija gatavi uzticēties neveiksmīgajam uzbrucējam bez jebkādiem pierādījumiem! Muļķīgāku skaidrojumu uzbrukumam diezin vai varēja izdomāt, pat ja meitene tiešām bija nemirstīga. Acīmredzot, šobrīd te neko nevarēja darīt, atlika vērot situāciju un rīoties atbilstoši. Ievērojis Rikki rīcību viņš viegli pasmaidīja - kāds šeit vēl bija saglabājis veselo saprātu. Pievedis zirgu tuvāk meitenei viņš veikli ielēca sedlos, un turpināja novērot apkārtni.

+Citēt rakstu
Romija
iesūtīt 05.10.2005 20:53
Raksts #406

Fotogrāfs 2007

Izskatījās, ka Rikki nav vienīgā, kas neuzticējās notvertajam. Bet ar elfu maskā arī tāpat nevarēja zināt - varbūt viņš neuzticējās nevienam no viņiem, ja jau nēsāja masku. Viņa paskatījās uz elfu, uzsmaidīja viņam šķību un it kā saprotošu smaidu un turpināja aizdomīgi vērties uz pārējiem.

+Citēt rakstu
Roviela
iesūtīt 05.10.2005 21:03
Raksts #407

Zintniece
Grupas ikona

Dzīvā enciklopēdija

Gaidot, ko teiks Tiāra, nē, kā viņš teica - Risetara Febeta, par tādu savādu priekšlikumu, Danni paskatījās apkārt. Jā, tie abi - Rikki un Riliarnirs jau sēž zirgos un gaida. prātīgi! Bet Danni te vēl bija kas darāms. Pirmkārt - kāpēc bija uzbrukums, un otrkārt - tieši kam viņiem vajadzīga meitene, vai arī viņi visi, kas to lai zina, un kā viņa var palīdzēt. Kāds ir lāsts, kas viņiem uzlikts. Nav svarīgi, par ko, bet - kāds. To viņš taisījās pajautāt Tiārai dzirdot. Bija vēl viena doma, bet par to... tad jau redzēs, kas notiks.

+Citēt rakstu
Sindra
iesūtīt 05.10.2005 21:13
Raksts #408

Angel of Music

Spēļu meistars 2012

OOC - Tiāra nedzirdēja svešinieka stāstīto kā arī Danni teikto. Viņa pietuvojas tikai tad, kad Boēcijs visiem paziņo, ka jāiet pie svešinieka tēva.

Kad Kaslors izdzirdēja Boēcija plānu, viņš viegli apmulsa.

Ser, es domāju, ka tā nav laba doma. Doties pie mana tēva. Es nedrīkstu nepildīt viņa pavēles, bet es nedomāju, ka jums vajadzētu viņam palīdzēt nogādājot meiteni pie viņa.

Es nezinu ko jūs esat nolēmis ar mani iesākt, bet es atsakos doties pie sava tēva kopā ar jums visiem.

Vai nu laidiet mani prom vai nogaliniet.

Izdzirdot svešinieka runāšanu Tiāra atrāva savu skatienu no Sena un palūkojās uz gūstekni.

Šo rakstu rediģēja Sindra: 05.10.2005 21:14

+Citēt rakstu
Farliner
iesūtīt 05.10.2005 22:34
Raksts #409

Dzirdot uzbrucēa teikto, Riliarnirs uzlika roku uz zobena roktura - iznākums ar nogalināšanu nebija tā sliktākā versija - tāpat jau pietiks problēmu atr aizmukušo burvi, un atstāt vēl vienu ienaidnieku dzīvu negribējās.

+Citēt rakstu
Sindra
iesūtīt 05.10.2005 23:01
Raksts #410

Angel of Music

Spēļu meistars 2012

Tiāra dzirdējusi svešinieka teikto un pamanījusi elfu uzliekot roku uz zobena roktura neizpratnē sarauca seju.

Es atvainojos, ka neklausījos visu, ko jūs te runājāt, bet man nav īsti saprotams, ko jūs grāsāties tālāk darīt? Kurp mēs dosimies? Es domāju, ka mums vajadzētu šo puisi, viņa pamāja ar galvu Kaslora virzienā, nogādāt pie kāda virspriestera. Pie reizes visi varēs sadziedēt arī savus ievainojumus. Viņa nolieca galvu. Ne tikai fiziskos, es domāju, viņa klusi piebilda.

+Citēt rakstu
Roviela
iesūtīt 06.10.2005 09:00
Raksts #411

Zintniece
Grupas ikona

Dzīvā enciklopēdija

Tiāra, Danni pagriezās pret meiteni, pirms mēs kaut kur ejam, ir jānoskaidro dažas lietas. Es domāju, tev būtu jāzin, kas notiek, jo tas attiecas tieši uz tevi.

Un sargs sāka stāstīt. Viņu neinteresēja, vai citi grib, lai viņš to dara, bet viņaprāt tāda bakstīšanās un rīkošanās neziņā ne pie kā laba nevar novest.
Tiāra, šis puisis apgalvo, ka viņu sauc Kaslors Badals de Rekāls. Un tavs īstais vārds esot Risetara Febeta un tu esi Febetu dzimtas pēdējā pārstāve. Tev ir Dievietes dāvana - tevi nevar nogalināt, bet viņu dzimtai esot uzlikts lāsts. Kāds - tas mums nav zināms. Tu varot palīdzēt. Kā? Arī nav zināms. Bet derētu! Viņš nedrīkst atgriezties pie sava tēva bez tevis. Bet, manuprāt, nekas labs tas nav, ja jau tagad doma doties uz turieni viņam šķiet nepatīkama. Es nekādi nesaprotu, kāpēc bija vajadzīgs Tev uzbrukt.
Viņš paskatījās uz Kasloru, jā, jā! Kāpēc vajadzēja vispār šaut? Lai pārliecinātos, ka tā ir tā meitene? Īstā? Tad tas nav izdarīts. Citu iemeslu, sit mani nost! es nespēju iedomāties.

Ser Boēcij, Danni uzrunāja veco bardu, mēs arī esam devuši solījumu Dievietei. Nesaprotu, kāpēc šī puiša dotie solījumi mums būtu jāpilda vispirms. Viņš nevar atgriezties bez Tiāras? Viņai ir savs darbs darāms - jāpalīdz nelaimē, kas piemeklējusi priesterus.
Man ir priekšlikums. Dev,
Danni pievērsās Ordeņa karotājam, tu galvo par Kasloru? Ja jā, tad es iesaku tev, sargs paskatījās uz de Rekālu, pastāstīt to, ko es vēl gribēju zināt - par lāstu, par uzbrukumu un kā tieši Tiāra var palīdzēt, un nākt mums līdzi, palīdzēt mums, jo nekur nav teiks, ka Tev ir kaut kur jāatgriežas tieši tūlīt, jeb es atkal kaut ko nezinu, - cik daudz nezināšanas te sanācis!, viņš pasmējās, un, iespējams, visas problēmas atrisināsies.

Tiāra, es vienmēr esmu bijis pārliecināts, ka Dievietes labvēlība ir jānopelna. Var iet uz templi, var lūgt, Dievietes labvēlība ir neizsmeļama, es tam ticu no visas sirds, bet es zinu, ka nekas nepienākas tāpat vien! Jo tā darīju pats, viņa Tiārai pievērstajās acīs uz mazu brītiņu pavīdēja ciešanas.

Tad Danni skatiens palika neierasti sīvs, un balss zemāka un drūmāka. Jeb es piekritīšu priekšlikumam nogalināt.

+Citēt rakstu
Romija
iesūtīt 06.10.2005 09:38
Raksts #412

Fotogrāfs 2007

Lai arī Rikki nepiedalījās sarunā, Danni teikto viņa dzirdēja. Piejājusi mazliet tuvāk runātājiem, viņa apstājās, bet no segliem nenokāpa.

"Kāds mums vispār sakars ar kaut kādu lāstu, kas uzlikts šai dzimtai. Ja arī viņiem pašiem tas ir svarīgi, es nezinu, vai mums arī. Es domāju, ka tev, puis, vajadzētu izstāstīt, savādāk pats redzi, kas tevi var sagaidīt,"
un Rikki novilka ar pirkstu pār savu kaklu, tā parādot iespējamās sekas.

+Citēt rakstu
Urdrunir
iesūtīt 06.10.2005 09:48
Raksts #413

Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem

Pievienojās: 19.01.04
Kur: starp likumu un dvēseli

Uzklausiet mani, jaunie cilvēki... elfi... nu, vienalga, kas jūs tur visi esat! Boēcijs bija pārliecināts par savu nodomu pareizību un bija gatavs tos aizstāvēt.

Kā tev, Danni, liekas, kādu cilvēku visvieglāk būtu nogādāt pie Kaslora tēva? Mirušu! Vai tādu, kas krīt bezsamaņā no nāvīga ievainojuma, bet nespēj nomirt līdz galam. Es arī šautu cilvēkam, kas nemirst, lai viņš nepretojas.

Tev, Kaslor, neklājas apšaubīt sava tēva viesmīlību un godaprātu. Mēs esam saglabājuši dzīvību viņa dēlam. Mazākais, ko viņš varētu darīt mūsu labā, ir uzklausīt mūs.

Tev, Tiāra, ir vienreizēja iespēja iepazīties ar saviem vecākiem, lai arī tas būtu tikai no tāda cilvēka mutes, kas viņus ir ienīdis. Vai tev nekad nav gribējies zināt no kurienes tu nāc? Varbūt tu esi bagāta un tev pietiek naudas, lai visu mūžu pavadītu bibliotēkās un alķīmijas laboratorijās?

Mēs iesim pie Kaslora tēva, jo, kamēr mēs to darīsim viņam nebūs iemesla mums uzbrukt. Pretējā gadījumā jūs visi cietīsiet aizstāvot Tiāru. Un Kaslors mums ir papildus drošības garants.

Kas attiecas uz dievieti, tad viņa mūs sapratīs. Drīzāk viņa uz mums noraudzītos nelabvēlīgi, ja mēs nepalīdzētu tiem, kas nonākuši grūtībās un apjukuši. Kaslora un Tiāras ģimenes ir dievietes bērni. Mums viņiem jāpalīdz. Piedzīvojumu meklētāji tā ir darījušu paaudžu paaudzēs. Nevis skriet taisnā līnijā uz tumšāko mākoni pie padebešiem, bet ejot turēt acis plati vaļā un palīdzēt nelaimē nonākušajiem.

Bet priesterienes tādēļ ir priesterienes, kas zvērējušas palīdzēt citiem. Ja viņas nebūtu iesalušas ledū, viņas pašas lūgtu mums pildīt šo uzdevumu. Viņas stājoties amatā ir solījušās ziedoties citu labā. Prasiet Brunhildei!

Un beidz, Rikki! Tā ar cilvēkiem nerunā. Viņi tikai iespītēsies.

+Citēt rakstu
Romija
iesūtīt 06.10.2005 09:58
Raksts #414

Fotogrāfs 2007

"Es gan nedomāju, ka, ejot pie šī cilvēka dzimtas, mēs pilnīgi droši varam apgalvot, ka viņi mums neuzbruks, jo tik pat labi viņi var censties nogalināt mūs visus un atstāt tikai savu dēlu un Tiāru," Rikki iebilda.

Nomierinies, Rikki, nomierinies!
Viņa dziļi ievilka elpu un tad turpināja: "Jaunais cilvēk," Rikki uzrunāja notverto. "Ja tu vari kādā veidā pierādīt, ka ne tu, ne tava dzimta nav bīstami, tad mēs varam vai nu doties pie jums, vai ņemt tevi līdzi ceļā. Piedod manu aso dabu, bet es negribētu, lai dāvātā uzticība tiktu pievilta," Rikki balss bija kļuvusi pielaidīgāka, tomēr no zirga viņa nenokāpa. Meitene vēl joprojām neuzticējās šim cilvēkam, tomēr uzskatīja par labāku šobrīd ar pārējiem nelekties.

+Citēt rakstu
Roviela
iesūtīt 06.10.2005 10:17
Raksts #415

Zintniece
Grupas ikona

Dzīvā enciklopēdija

Ser, Bēcij, Danni mierīgā balsī iebilda, par uzbrukumu brīnos tāpēc, ka es nešautu. Vismaz ne tā, kā tas notika te! Viņi cerēja, ka meitene nokritīs, un neviens to nepamanīs? Tad paspētu pieskriet un aizburt prom. Bija jau burvis! Risks ir liels, viņa nebija tālu atpalikusi. Jeb domāja tikt galā ar mums visiem? Jeb ka mēs, kad bijām pamanījuši, ka Tiāra ir bezsamaņā, nodomāsim, ka viņa ir mirusi un atstāsim? Otrā bulta lidoja, kad mēs visi bijām blakus. Jēgas nav! Un, ja ir tā, kā jūs sakāt, ka sašauts nepretotos, tad tas apstiprina manas aizdomas, ka mērķis nav nekāds cildenais, un Tiāra nebūt nebūs priecīga nonākot tur.

Jeb tā nav? Danni cieši uzlūkoja Kasloru. Kāds ir lāsts, kas uzlikts tavai dzimtai? Censties un iet un darīt, kamēr ir iznīcināti visi? Bet viņa nav nogalināma. Vai tā?

+Citēt rakstu
Elernass
iesūtīt 06.10.2005 10:32
Raksts #416

Attīsta savu iekšējo Aci

Pievienojās: 25.02.04

Es veelos piebilst, ka nedriikst ignoreet kaada cilveeka saapes un probleemas skjietami lielaaka labuma vaardaa. Es uzskatu, ka, paliidzot nonjemt laastu, mees pirmkaart izdariisim labu darbu un otrkaart, guusim pieredzi un prasmes darbam grupaa - labaak uzzinaasim viens otra iipashiibas un speejas, kaa arii ieguusim Dievietes labveeliibu, jo buusim izdariijushi vinjai tiikamu darbu.

Pateicis savu sakaamo, Devs pieveersaas guustenkni Kaapeec tu domaa, ka Tiaaras nogaadaashana pie tava teeva ir slikta doma? Vai tev ir kas zinaams par to, kaapeec Tiaara juusu dzimtai ir tik nepiecieshama?

Šo rakstu rediģēja Elernass: 06.10.2005 10:33

+Citēt rakstu
Urdrunir
iesūtīt 06.10.2005 11:08
Raksts #417

Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem

Pievienojās: 19.01.04
Kur: starp likumu un dvēseli

Jēgas nav? Aizdomas? Dulburis tu esi, Danni. Vai tev nekad ne no viena nav bijis bail? Tik ļoti, ka labāk darīsi visu, lai tikai izvairītos no viņa? Ko tu zini par Tiāru? Vai zini ko viņa dara tempļa pagrabos? Un ko tu zini par zvērestu un pienākumu? Vai esi darījis nepatīkamu darbu, kuru lūdz tas, kuram esi pakalpojumu parādā? Nav nekā loģiskāka par bailēm. Un Kaslora biedru rīcība bija ne tikai loģiska, bet arī ļoti saprātīga. Viņi neitralizēja briesmas.

Boēciju pārsteidza ceļabiedru dīvainās garastāvokļu maiņas. Viņi bez apdomas viena mirklī spēja nogalināt pilnīgi svešus cilvēkus, par kuru motīviem viņiem nebija ne jausmas. Tajā pašā laikā nevarēja pieņemt vienkāršu lēmumu un meklēja attaisnojumus savam slinkumam.

Mēs esam kopā cik? Nav pat viena diena, vai ne? Mēs esam grupa, bet neviens no jums nevēlas uzņemties atbildību un to vadīt. Ņurcīt savus zvērus, stāstīt pasakas, lamāties tumšās valodās un galināt garāmgājējus. To mēs protam. Es cerēju, ka atbrīvosiet vecu vīru no šī pienākuma. Tagad saprotu, ka jums tas par grūtu. Es uzņemšos jūsu vadību. Un tāpēc es saku, ka mēs iesim pie Kaslora tēva. Kas ir ar mani?

+Citēt rakstu
Sindra
iesūtīt 06.10.2005 11:21
Raksts #418

Angel of Music

Spēļu meistars 2012

Kad Tiārā noklausījās Danni teikto viņai, meitene mirkli klusēja. Likās, ka apkārtējo sarunas un strīdus viņa vairs nedzird. Viņa ar tukšu skatienu raudzījās uz Kasloru.

Viņa nobāla un paspērusi pāris grīļīgus soļus atpakaļ, viņa pagriezās un metās skriet iekšā mežā neskatoties atpakaļ.

Kaslors zibenīgi noreaģēja. Pagaidi, viņš skaļi iesaucās un metās skriet pakaļ meitenei.

+Citēt rakstu
Roviela
iesūtīt 06.10.2005 11:31
Raksts #419

Zintniece
Grupas ikona

Dzīvā enciklopēdija

Arī Danni noreaģēja zibenīgi. Svilpiens, un Arre bija blakus, mirklis un sargs jau bija lēkšiem iedrāzies mežā, kurā pāris soļus pirms viņa bija ieskrējusi meitene.

(OOC - domāju, ka Danni viņu panāk ātri. Ja panāk, tad viens rokas grābiens, un viņa ir augšā seglos pie Danni)

+Citēt rakstu
Farliner
iesūtīt 06.10.2005 11:45
Raksts #420

Kad Dani metās pakaļ Tiārai, Riliarnirs negaidīja - zirgs metās pakaļ bēglei un gūsteknim, bet elfa rokā parādījās miniatūrs arbalets - acīmredzot, līdz tam tas bija atradies zem apmetņa, mirkli vēlāk neliela šautra jau šāvās gūsteknim mugurā...

Šo rakstu rediģēja Farliner: 06.10.2005 11:47

+Citēt rakstu

57 Lapas V  « < 19 20 21 22 23 > » 
Closed TopicSākt jaunu pavedienu
2 lietotāji/s lasa šo pavedienu (2 viesi un 0 anonīmie lietotāji)
0 biedri:

RSS Lo-Fi versija Pašlaik ir: 19.05.2025 20:21