![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Angel of Music ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.01.04 Kur: Azeroth Spēļu meistars 2012 ![]() |
Šeit Jūs varat postot savus jaunos, skaistos, gudros un nepārspējamos personāžus.
Kā arī vēlāk veikt ārpus spēles sarunas. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) Pirms drukāt savu personāžu ATD pavedienā lūgums to iesūtīt man pa PZ. Un kad būšu to apstiprinājusi šeit iedrukājiet no savas leģendas tikai šos punktus: 1)tēla vārds, 2)dzimums, 3)rase(iespējamās rases: cilvēks, elfs, puselfs, rūķis, halflings), 5)augums, 6)vecums, 7)ieroči (Tie kuri redzami, kad paskatās uz jūsu personāžu) 8)dzīvnieki (Ja jūsu dzīvnieks jums visu laiku ir blakus un jūs to neslēpjat) 9)fotoattēls vai zīmējums (nav obligāti), 10)izskata apraksts, (ja ir bilde šo nevajag) Šo rakstu rediģēja Farliner: 12.09.2005 00:42 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Piedalās Bezgalvju medībās ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.04.04 Kur: online Fotogrāfs 2007 ![]() |
Nee, vajag domas. Ne jau garus spriedeleejusmus par dziivi un ieksheejus paaraak lielus paardziivojumus 3 A4 lapu apmeeraa. Bet biezhi vien domas pamato kaadu riiciibu, sejas izteiksmi vai kaut ko taadu. Man nav probleemu atshkjirt to, ko zin personaazhs no taa, ko zinu es, jo taapat dziivee reizeem sanaak apspriesties ar citiem speeleetaajiem, liidz ar to uzzinot kaut ko vairaak.
Gil, maacies arii tu atshkjirt! (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Velvet goldmine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.08.04 Stāstnieks 2009 ![]() |
1)Opāla Mirrabella Numenese
2)Sieviete 3)Puselfa (tēvs- elfs, māte- cilvēks) 4)~ 175 cm 5)Izskatās apmēram 25 gadus veca, patiesu vecumu neatklāj. 6)Elfu zobens ar izliektu asmeni, mazs duncītis ar kaula spalu un sīkiem rūnu grebumiem asmenī. 7)Liels, melns krauklis, 10 gadus vecs, gudrs un allaž uzticīgs savai saimniecei. Vārds- Kristāls (skatīt attēlu) 8)(IMG:http://i18.photobucket.com/albums/b136/nightmareoak/Otherpictures/lm.jpg) Burvestības (pašas izdomātas, nošpikotas un ieteiktas (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) ): Sparks- burve rada maģisku enerģiju, kas izpaužas dzirksteļu veidā, sasniedzot un ievainojot (nevis nenogalinot) visus, kas atrodas 3m attālumā no viņas. Sorrow- dod mērķim maksimāli negatīvu morālo uzbrukumu, bet neaizliedz tam uzbrukt, aizstāvēties, bēgt u.t.t Detect magic - ļauj noteikt maģijas klātbūtni. Dispel magic - ļauj izkliedēt burvestības efektu vai "nojaukt" pretinieka burvestību, ja burve ir tam gatavojusies. Teleport - burve un persona vai priekšmets, kam burve pieskārusies, var pārvietoties lielos attālumos. Lightning bolt- no burves uz mērķi izšaujas zibens, kas trāpa visam savā ceļā. See invisiability - burve var redzēt neredzamas būtnes. Invisiability - burve vai arī persona vai priekšmets, kam burve pieskārusies, kļūst neredzams (aptuveni uz stundu), ja burve kādam uzbrūk, efekts beidzas. Fireball - burves norādītajā vietā eksplodē lode ar uguni, ietverot visu 8 metru rādiusā. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 31.08.05 ![]() |
Par to zirgu būšanu-varbūt varētu uzrakstīt nelielu raksturojumu.Vai nu GM,vai katrs pats,tā būtu vieglāk.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Zintniece ![]() Grupa: Noslēpumu nodaļa Pievienojās: 03.11.03 Kur: te un tagad Dzīvā enciklopēdija ![]() |
Nesapratu? Ko tieši Tu gribi zināt? Templī mēs dabūjām zirgus. Labus zirgus ar visām zirglietām un drusku ēdamā līdzi. Ja Tev ir svarīga zirga krāsa, tad izdomā to. Man šķiet, ka tas ir gluži vienalga. Vienīgi nekādus eksotiski nedabīgus raksturus zirgiem, lūdzu! Visi ir labi iejāti, paklausīgi jājamzirgi. Neviens no tiem pēkšņi nesadomās kaut kādus niķus tāpat vien.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Nu,tas nav nekas svarīgs,jā tie ir paasti zirgi,normāli.Krāsa jau nav vajadzīga.Tā varbūt būtu interesantāk,bet,nu darāmā pietiek.Nu tad varbūt tajā brīdī,kad "sēdīšos zirgam mugurā",tad arī uzrakstīšu,kāds būtu tas zirgs.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gatavo atskaiti Zemvaldim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.12.03 ![]() |
Un der atcerēties, ka tie nav milzīgi, kaujai trennēti kara zirgi un arī "arābu rikšotāji" tie nav - gluži normāli jājamzirgi, kā jau Roviela rakstīja.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Zintniece ![]() Grupa: Noslēpumu nodaļa Pievienojās: 03.11.03 Kur: te un tagad Dzīvā enciklopēdija ![]() |
Nu jā, tieši tā. Parasti labi jājamzirgi. Kara zirgs Arre ir Danni, gan jau vēl kādam tāds ir, vismaz Devam vajadzētu tādam zirgam būt. Spriežot pēc apraksta, arī Riliarnira melnis nav gluži parasts jājamzirgs.
Vēl - man nešķiet, ka Vienradzītes tempļa zirgi varētu būt melni, drīzāk, vairāki no tiem ir balti, bet tam, īstenībā, nav nekādas nozīmes. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
man nemaz nevajag nekādu superstipro-ātrrikšotāju-neuzveicamo-superilgdzīvotāju.Zirdziņš taču drīkst būt nedaudz bailīgs,vai spītīgāks.Galu galā arī viņiem ir savs raksturiņš,ko?
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ja vēlies, lai viņš tevi no grupas aiznes prom pašā nepiemērotākā brīdī, kad neviens cits nevarēs iet palīgā, tad vari kaut ko tādu ieviest. Es neiesaku. Kā teica staļļu pārzinis - paši labākie jājamzirgi, kas templim ir. Un tur noteikti neturētu bailīgus, spītīgus un kaprīzus zirgus. Viņi ir īpaši trenēti, lai piedalītos tempļa ceremonijās - tātad, paklausīgi. Pat vairāk, kā parastam jājamzirgam piedien.
Raksturu, protams, vari izdomāt, bet, lūdzu, nepārspīlē. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Nepārspīlēšu.Ak jā,tie bija tikai piemēri.Jāpadomā,kādi varētu būt labi zirgi un jāuzraksta.Un runājot par manu elfu tēlu-es bušu elfs,nevis "cilvēks ar spicām ausīm un grūti izrunājamu vārdu",kā teica Farliner.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Piedalās Bezgalvju medībās ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.04.04 Kur: online Fotogrāfs 2007 ![]() |
Par rakstīšanu uz priekšu, ja kāds ilgstoši neatbild.
Nedomāju, ka tāpēc spēlei būtu jāapstājas. It īpaši, ja ir tik daudz spēlētāju. Domāju, ka mierīgi var uzskatīt, ka priesteriene kārtīgi apdomā, ko runā, un pārāk nesteidzas. Nerunāju tikai citu vārdā, jo pati zinu kā ir atnākt no lekcijām un ieraudzīt pierakstītas vairākas lapas. Tad vienkārši nākas izdomāt kaut ko. Un arī tā ir spēles sastāvdaļa. CITĀTS(Roviela @ 15.09.2005 09:32) Danni pagriezās pret to, ko uzrunāja Boro kungs Labu dienu! Nāksiet līdzi? Kārtīgi izlasot pavedienu redzam gan, ka Danni Senu ir uzrunājis. Bet nav ko te lekties par kaut kādiem niekiem. Danni varbūt pavirši uzrunāja, Sens varbūt neklausījās. Liela muiža. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.05.04 Kur: Tepat vien ![]() |
Ak jā, atvainojos, ka īsti neizsekoju līdzi notikumiem un nepamanīju, ka Senu tik tiešām sargs bija iepriekš uzrunājis... Taču es pieņemšu, ka mans izklaidīgais personāžs būs vienkārši tobrīd kaut ko aizsapņojies un palaidis garām! (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/whistling.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Uzlauž lāstus Gringotu bankā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.11.03 Kur: Rīga, Olaine Labākā krievu valodas tulkojuma autore ![]() |
Sakarā ar to, ka turpmākajās nedēļās pie neta tikšu neregulāri, lūdzu atvainot par retiem postiem. Pieņemsism, ka Brunhilde ir grimusi dziļās domās un pastāvīgi meditē, lai rastu risinājumu. Dodas visiem līdzi un ēd ļoti labi. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Angel of Music ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.01.04 Kur: Azeroth Spēļu meistars 2012 ![]() |
Man ir tāds lūgums.
Lūdzu visus personāžus iesūtīt man uz PZ kasti savus alainmentus. Varianti: Lawful good - likumos ievērojošs labais Lawful neutral- likumus ievērojošs neitrālis Lawful evil - likumus ievērojošs ļaunais Chaotic good - haotiski labs Chaotic neutral - haotiski neitrāls Chaotic evil - haotiaki ļauns Neutral good - neitrāli labs Neutral neutral (true neutral) - patiesi neitrāls Neutral evil - neitrāli ļauns |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Velvet goldmine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.08.04 Stāstnieks 2009 ![]() |
Es ļoooti atvainojos, bet nespēju vairs vilkt un man ir uznācis rudens slinkums.Vai nu ņemiet kāds manu tēlu paspārnē, nogaliniet to vai vienkārši ignorējiet, bet es tagad sāku atradināties no ilgas tupēšanas internetā... māte tāpat mani laiž tikai retu reizi... (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Prieks, ka vismaz godīgi to atzīsti, nevis vienkārši pazūdi! (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Šādi pārējiem arī ir vieglāk saprast, kas notiek!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Man bija aizliegums vispār iet šeit.Tāpēc ilgi nebiju.Arī tagad tikai reizi nedēļa - brīvdienās apm.1h atļauj būt pie datora.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gil, iesaku padomāt, vai spēsi šādā veidā turpināt spēli, jo var gadīties, ka pa nedēļu visai daudz paiet uz priekšu. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/unsure_a.gif) Ja uzskati, ka spēsi, tad ceļā neviens tev nestāsies, bet lielākās problēmas varētu būt tev pašai ar līdzi sekošanu.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Centīšos būt netā biežāk.Man turklāt ir vēl informātika.Skolotāja ļauj visu stundu tupēt netā.Nu,protams nedaudz jāraksta.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Uzlauž lāstus Gringotu bankā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.11.03 Kur: Rīga, Olaine Labākā krievu valodas tulkojuma autore ![]() |
Ar prieku un līksmību paziņoju, ka esmu atpakaļ pie neta pieslēguma un turpmāk varēšu postot aktīvāk. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 16.05.2025 18:29 |