![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.11.03 Kur: Jauko poniju zemē. ![]() |
It kaa jau crap's, lai taisiitu speciaalu pavedienu, bet tomeer gribeejaas palieliities ar to, ka shodien saakot no pusdivpadsmitiem dienaa, liidz divpadsmitiem naktii (ieskaitot nelielas pauzes) skatiijaamies visas triis LOTR filmu extended versijas.
Dabuujushi projektoru un uzstaadiijushi surround sound, iztureejaam visu sho laiku kopaa kaadi 8-10 cilveeki nepaaraak lielaa telpaa, pilnaa ar uudenspiipes duumiem un bariibas paarpaliekaam. Starpbriizhos metaamies aaraa pasisties ar zobeniem daarzaa un nolaist uzkachaato tvaiku. Kaads ir rezumee? Forshi, ka noskatoties vienas filmas beigas, zini, ka vareesi tuuliit skatiities naakamo. Bet kopumaa man pasham ne tik daudz sajuutas buutu raksturojamas kaa: "Super, tas bija kruta! Uraa!" Bet gan driizaak kaa: "Wow, mees to izdariijaam! Mees to iztureejaam. I rule." Bet tas mans subj. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Attīsta savu iekšējo Aci ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 09.09.03 Kur: Kaut kur uz šīs Pasaules...(A varbūt citas...) Labākā stāsta autore 2006 ![]() |
Foršs pasākums izklausijās, es gan mierīgi esmu noskatījusies 1. un 2, filmu pēc kārtas pa Video (3. tad vē nebija), bet vispār būtu varējusi noskatīties arī 3., ja toreiz būtu iznākusi... Dievinu GP filmas, esmu skatījusies tās neskaitāmas reizes (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 13.08.05 Kur: Cūkkārpas gaitenjos meklee Piivzu, lai "pateiktos" par "laipno" sagaidiishanu ![]() |
tas ir interesanto, bet veel labāk LOTR skatīties 13 stundas un 42 minūtes. Tieši tik, cik iet visa garā autorfilma (bez izgriezumiem), turklāt to ir grūti dabūt.
Ja varat dabūt, man par jums prieks. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Nazgûl ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.11.03 Kur: Tieši aiz tās izkapts, kas ir atbalstīta uz tava pleca. ![]() |
Tikai 13:42? Ar visu, kas griezts ārā? Kaut kā aizdomīgi maz. Šākāvaitā, man jau pietika redzēt Aragorna cīņu ar Sauronu pielikumos, tāda perversija filmā būtu par daudz. Tikpat labi varētu elfus aizsūtīt uz Helm's Deep... eerm...
|
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cep picas ![]() Grupa: Aurori Pievienojās: 25.03.04 Kur: Rīga Foruma maršals 2012 ![]() |
Nu no visas sirds apsveicu, domājams, tas bija foršs pasākums. Incanti, vai trešā filma garākā versijā bija jēdzīgāka par kinoteātra versiju.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Nazgûl ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.11.03 Kur: Tieši aiz tās izkapts, kas ir atbalstīta uz tava pleca. ![]() |
Daļēji. Bija pievienotas dažas absolūti debilas ainas no Path of the Dead, bet bija arī imo ārkārtīgi stilīgais Mouth of Sauron.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Angel of Mayhem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.05.04 Kur: stoned GP eksperts 2007 ![]() |
CITĀTS(Good ol' Grim @ 20.08.2005 16:20) Daļēji. Bija pievienotas dažas absolūti debilas ainas no Path of the Dead, bet bija arī imo ārkārtīgi stilīgais Mouth of Sauron. Mouth of Sauron gan biju iztēlojies citādi. Grāmatā viņš radīja vairāk tādu kūlīgu Black Numenoreanu, bet filmā viņš IMO nebija pārāk labi veidots. RotK daudzas ainas kuras netika iekļautax ir patiešām labas, kautvai Gendalfs pret Witchkingu vai Aragorns ar Palantīru. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.12.04 Kur: Zālamana templis, Klervo abatija. ![]() |
Noskatīties visu LOTR triloģiju pēc kārtas nav grūti. Pagājušogad es to izdarīju. No rīta sāku un vakarā beidzu. Ēdienu man klāt pienesa. Tas bija baigi labi. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/sorcerer.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 03.11.05 ![]() |
'Tā kā neesmu fanātiķis, vienu noskatīties varu, bet otru i negribas sākt.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 27.11.05 Kur: otram galam otrā galā ![]() |
Njāā, es arī esmu noskatījusies visas 3 daļas vienā dienā... incants pasāciens... (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/yahoo_a.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.10.05 Kur: cēsis ![]() |
Njaaa.. paaakums jau ideaals..... kas ir Extended verision?
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Acīgais ex-mods ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.06.04 Kur: Dark Dark Forest Mods 2007 ![]() |
Filma, kurā ir atstātas pāris vietas, kuras kino versijā bija izgrieztas.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.10.05 Kur: cēsis ![]() |
aaa sapratu.. tie ir tie gabali.. kuri nebija uz kino lentas.. piemeram taa vieta kur nazgulam uzliesmo zobens, un Aragorns noskataas kaa tuvojas melnaa folte!!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.08.04 Kur: Esmu prom no skatuves, kurai es atdevu visu. Paliku tikai atmiņas. Aplausi! Es esmu atmiņās par to, kas bija "Bērnu un jaunatnes 8. dziesmu un deju svētkos"!!! ![]() |
Man liekās ka mēs rīt atkal skatīsiies ta laikam ir kā jauna tradīcija...otrajos ziemassvētkos skatīties Fotr TTT ROTK, bet varbūtarī ne vienk man te ledusskapīstāvs 7litri ar karstvīnu..
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 05.05.2025 22:55 |